Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 1250604826
Korfu – by og strand Prisen inkluderer fly, hoteller, transport og morgenmad
Se galleri

Korfu – by og strand

  • På eventyr i Korfu bys UNESCO fredede gamle bydel
  • 2 nætter på historiske Bella Venezia Hotel i Korfu by
  • Familieejet minihotel på Korfus smukkeste kyststrækning
  • 5 nætter i skønne Paleokastritsa på Zefiros Hotel***
  • Afslapning på stranden og gode udflugtsmuligheder
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

8 dage fra kr. 5.750,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Hamborg d. 22. sep 2022

Rejseplan

På denne rejse til det enestående Korfu har vi et ønske om at kombinere den spændende og overraskende Korfu by med et af de mest naturskønne områder på øens spektakulære nordvestlige kyststrækning. Det er samtidig et møde med to historiske hoteller, hvor stemningen og atmosfæren er i centrum, og hvor familierne i generationer har medvirket til at skabe en helt særlig hoteloplevelse baseret på sjæl mere end moderne faciliteter. Rejsen henvender sig til alle, der ønsker at kombinere en afslappende badeferie i autentiske rammer og græsk familiehygge med et spændende ophold i den UNESCO anerkendte Korfu by.

Korfu By Er På Unescos Kulturarvsliste Shutterstock 429888580

Denne rejse indledes med et ophold i Korfu by, hvis historiske bydel figurerer på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Meget passende skal I bo på Bella Venezia Hotel, der er indrettet i en gammel familieresidens. Hvorfra I træder lige ud i de gamle historiske gader og på få minutter kan glemme alt om tid og sted, når I går på opdagelse blandt interessante museer, små spændende specialbutikker, smagfuldt indrettede caféer, livlige barer og stemningsfulde restauranter. Som arkitekturen er Korfus gastronomi præget af en omskiftelig historie, så lad jer ikke overraske, når I besøger de lokale spisesteder og finder tydelige italienske referencer i det ellers traditionelle græske køkken.

Efter et par dage omgivet af storbyens muligheder er det tid til at køre mod det vestlige Korfu og området omkring Paleokastritsa, der af de lokale anses for at være det smukkeste sted på Korfu. Jeres base er det lille og hyggelige familiedrevne Zefiros Hotel, der har været i familiens eje, siden det blev bygget for snart 100 år siden. I har 5 nætter på dette skønne minihotel, hvorfor I har god tid til at komme helt ned i tempo, nyde de dejlige strande og det koboltblå vand, slappe af i solen og finde jeres egne favoritter blandt byens små stemningsfulde taverner og kaffebarer.

Lige meget hvilken version I vælger giver rejser til Korfu en fremragende anledning til at kombinere de store naturoplevelser med spændende historiske byer og dejlige strande – med andre ord en nøje tilpasset blanding af aktiviteter og afslapning.

Korfu By Er På Unescos Kulturarvsliste Shutterstock 429888580

Afgang fra Danmark mod Korfu, hvor jeres chauffør står klar udenfor lufthavnen til at køre jer det korte stykke ind til hotellet i Korfu by.

Som I nok hurtigt vil registrere ligger hotellet, Bella Venezia Hotel, i den gamle historiske bydel, så I vil, så snart I træder udenfor hotellets dør, hurtigt befinde jer i den skønne labyrint af gader, der fører til byens fremragende udvalg af restauranter, museer og butikker.

Shutterstock 1716563713

I har hele dagen til at mærke den helt særlige stemning, der er i Korfu by, og det bliver hurtigt indlysende, hvorfor UNESCO har valgt at sætte netop denne bydel på deres liste over verdens kulturarv. Et spektakulært miks af arkitektoniske stilarter afslører byens afvekslende historie, men det er især den venetianske indflydelse, der er tydelig, ikke mindst i det gamle venetianske fort ud mod havet.

Foruden en smuk arkitektur gemmer gaderne på en række glimrende museer, spændende specialbutikker, hvor I kan finde unikke små ting og antikviteter, samt hyggelige caféer med et strejf af storbycharme. Udbuddet af gode restauranter med et køkken, der afspejler historien og ikke mindst den italienske indflydelse, er fremragende, og det kan være svært at vælge mellem de mange stemningsfulde muligheder. Heldigvis ligger Korfu by ikke langt fra jeres kommende hotel, så der altid muligheden for at komme tilbage og indhente det forsømte.

Hellenisk Tempel Minder Om Korfus Historie Shutterstock 75292516

På den korte tur fra Korfu by til Paleokastritsa oplever I noget af Korfus smukke natur, hvor oliventræer og cypresser danner et indbydende grønt tæppe i det varierede terræn. Den lille by ligger klemt inde mellem høje klipper, vidunderlige vige og et par fine strande, og det er nemt at forstå, hvorfor familien valgte dette sted for deres hotel for små 100 år siden. På Zefiros Hotel, står familien og personalet klar til at byde jer velkommen med autentisk græsk gæstfrihed.

I har nu 5 nætter på det populære hotel, der ligger virkelig godt placeret helt ud til et par af de lokale strande og i ganske kort gåafstand til Paleokastritsa centrum.  I byen finder I et rigtig fint udvalg af hyggelige græske taverner, hyggelige caféer et par strandbarer, småbutikker og minimarkeder, hvor I kan proviantere til dagene på stranden eller en hyggelig aften på balkonen.

Ved ankomsten til Paleokastritsa er det sikkert tid til en velfortjent dukkert i det azurblå hav, så snart I har check-in overstået og inden det er tid at se nærmere på byen og måske nyde en af de lokale fiskespecialiteter.

For de af jer, der gerne vil noget andet end afslapning på stranden alle dage, gemmer området omkring Paleokastritsa på mange spændende udflugtsmuligheder og aktiviteter for både børn og voksne, par og familier. De aktive har mulighed at leje en havkajak og tage på eventyr langs med den klipperige kyststrækning på jagt efter en lille uforstyrret badestrand. Er I ikke til havkajak arrangeres der hver dag bådture fra byens færgeleje, med mulighed for at opleve de pittoreske landskaber fra søsiden. Disse ture kan varmt anbefales, især hvis I kan opleve den spektakulære solnedgang på turen. En snorkel og maske er ligeledes en rigtig god idé at pakke i kufferten, hvis I vil opleve livet under havoverfladen i det krystalklare vand.

Mulighederne er som nævnt mange, men I kan selvfølgelig også vælge at læne jer tilbage, komme helt ned i tempo med en god bog og nyde dagene på en solseng på stranden i skyggen fra en parasol og kun få meter til fremragende græsk mad og kølige forfriskninger i hotellets bistro.

Det er måske tid til en sidste dukkert i det krystalklare hav inden kufferten skal pakkes. I bliver hentet af jeres chauffør ved hotellet og kørt til lufthavnen, så I er der i god tid, inden jeres fly afgår mod Danmark.