Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 607676921
Kreta med Elounda og Plakias Prisen inkluderer fly, hoteller, egen bil og morgenmad
Se galleri

Kreta med Elounda og Plakias

 • 5 nætter på Kreta i Elounda på Avatar Elounda***
 • Badeferie og gode udflugtsmuligheder
 • 5 nætter på Kreta i Plakias på Alianthos Garden Hotel***
 • Afslapning og store naturoplevelser
 • Egen bil under hele opholdet på Kreta
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

11 dage fra kr. 9.300,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Hamborg d. 26. sep 2022

Rejseplan

Vi har sammensat en herlig badeferie, der giver jer mulighed for at opleve to af vores favoritdestinationer på populære Kreta, nemlig Elounda og Plakias. Badeferie, afslapning og rigtig gode muligheder for spændende udflugter i jeres lejebil. Rejsen henvender sig til alle, der gerne vil kombinere to spændende badedestinationer.

Kreta Istock 1164880086

Rejsen starter så snart I henter bilen i lufthavnen og kører mod det østlige Kreta, til den hyggelige by, Elounda. Med hele 5 nætter i Elounda, på det hyggelige Avatar Elounda Garden Suites, er der god tid til at komme helt ned i tempo og nyde havet, solen og det brede udvalg af taverner og caféer. Med egen bil har I også gode muligheder for at se nærmere på det østlige Kretas store naturoplevelser og hyggelige landsbyer samt tage på spændende sejlture. Fra Elounda går turen mod den sydvestlige del af Kreta og byen Plakias, hvor I skal bo på det populære Alianthos Garden Hotel. Den vilde kyststrækning gemmer på mange små strande, sublime vandreture og små autentiske landsbyer, så husk at benytte jer af muligheden for at få en masse uforglemmelige ferieoplevelser med hjem. Naturligvis kan I også vælge at koble helt fra og nyde stranden ved Plakias eller læse en bog på en solseng ved hotellets swimmingpool.

9

I flyver fra Danmark og ankommer til Heraklion, hovedbyen på Kreta. Her står jeres lejebil klar til afhentning på lufthavnskontoret, og I er hurtigt på vej mod hotellet i skønne Elounda.

I Elounda indleder I rejsen med 5 nætter på det dejlige hotel, Avatar Elounda Garden Suites. Hotellet ligger virkelig godt placeret i den rolige del af byen, i ganske kort gåafstand til stranden og Eloundas gode udvalg af hyggelige taverner, livlige caféer og barer, minimarkeder og småbutikker.

Efter en dag med rejseaktivitet og transport kan en velfortjent dukkert fra stranden eller hotellets swimmingpool hjælpe med til at skylle rejsestøvet af, inden det er tid at se nærmere på Eloundas glimrende spisesteder.

Kreta Istock 497146234

Det østlige Kreta gemmer på et sandt overflødighedshorn af spændende oplevelser for jer, der rejser to sammen såvel som for familien med børn. I kan slappe af på stranden eller tage på opdagelse under havoverfladen på nogle af de mange dykkersteder ud for Elounda. Tage båden til den gamle spedalskhedskoloni, Spinalonga. Snøre vandreskoene og udforske nogle af de højeste bjerge på Kreta eller en af de smalle kløfter. Leje en bil og besøge nogle af de historiske klostre og kirker, der ligger fordelt over det østlige Kreta i spektakulære omgivelser. Det er også muligt at tage på dagstur til hovedbyen Heraklion og besøge den gamle ruinby, Knossos.

I kan naturligvis også vælge at komme helt ned i tempo, læne jer tilbage med en god bog og nyde dagene på stranden eller ved hotellets pool i kort afstand fra fremragende græsk mad og kølige forfriskninger.

Elafonissi Beach

Det er tid at tage afsked med skønne Elounda og vende bilen mod det sydvestlige Kreta. Det er en flot tur langs med øens nordkyst og ned gennem bjergene til byen Plakias, hvor I skal bo de næste 5 nætter. Har I ikke lavet en tur til de historiske ruiner ved Knossos, kunne det passende inkluderes i turen mod Plakias.

Jeres hotel under opholdet i Plakias er det populære 3-stjernede Alianthos Garden Hotel, der ligger perfekt placeret i kort gåafstand til den lokale strand og byens stemningsfulde spisesteder, hyggelige caféer og barer, minimarkeder og småbutikker, hvor I kan hente forsyninger til dagene på stranden.

Ovenpå dagens køretur vil det nok være helt naturligt at indlede opholdet i Plakias med en forfriskende dukkert i de lokkende bølger eller i hotellets dejlige swimmingpool, inden den første middag på en af Plakias taverner eller måske i hotellets fremragende restaurant med speciale i græske specialiteter.

6068 Ok

Det sydlige Kreta gemmer på et fantastisk udvalg af uforglemmelige oplevelser for voksne og børn tilpasset egne ambitioner og interesser, og med 6 hele dage, er der rigelig tid til det hele. I kan dase på en solseng på stranden eller tage båden til pittoreske Loutro. Finde vandrestøvlerne frem og udforske Samaria kløften eller de mange små strandafsnit langs med den vilde kyststrækning. Leje en bil og besøge nogle af de historiske klostre og gæstfrie landsbyer, der ligger spredt over de sydvendte bjergsider. Nyde ægte lokale specialiteter på små taverner i landsbyerne eller køre til Rethymnon og besøge den historiske venetianske bydel. Eller hvad med en dagstur til hovedbyen Heraklion og besøge den gamle ruinby, Knossos. Mulighederne er som nævnt mange.

I kan selvfølgelig også vælge at læne jer tilbage, komme helt ned i tempo med en god bog og nyde dagene på en solseng på stranden eller ved hotellets pool i kort afstand fra fremragende græsk mad og kølige forfriskninger.

Måske er der tid til en sidste dukkert i poolen eller et par småindkøb, inden I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Heraklion, så I er der i god tid før jeres fly afgår mod Danmark

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – Heraklion (Kreta) med stop i Athen t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage.
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 10 dages billeje, af typen Ford Focus eller tilsvarende. Lejen er inkl. 1 fører, fri kilometer samt forsikring. Afhentning og aflevering Heraklion lufthavn.
 • 5 nætter på Kreta i Elounda på Avatar Elounda Garden Suites*** i et Garden Double Room inkl. morgenmad
 • 5 nætter på Kreta i Plakias på Alianthos Garden Hotel*** i et Double Room with garden view inkl. morgenmad

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de anførte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195, pr. person)
 • Lokal turistskat opkræves lokalt

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

På denne rejse er op til 8 kg håndbagage inkluderet. Indchecket bagage (23 kg) kan tilføjes for ca. kr. 500.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Grækenland eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Gettyimages 1127131482 0
Kreta Istock 1164880086
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os