Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 459792658
Øhop - Korfu og Paxos Prisen inkluderer fly, hoteller, transport og morgenmad
Se galleri

Øhop - Korfu og Paxos

 • Gå på opdagelse i Korfu bys historiske bydel
 • 3 nætter i historiske omgivelser på Bella Venezia Hotel***
 • Charmerende græsk ø-stemning på stemningsfulde Paxos
 • 6 nætter på Bastas Hotel*** i den billedskønne by, Lakka
 • Afslapning, badeferie, aktiviteter og naturoplevelser
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

10 dage fra kr. 7.350,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Hamborg d. 20. sep 2022

Rejseplan

På denne enestående kombinationsrejse til de to Ioniske øer, Korfu og Paxos vil vi gerne præsentere to vidt forskellige græske ø-oplevelser. Storbyferie i historiens og gastronomiens tegn i UNESCO hædrede Korfu by, og autentisk græsk ø-stemning og afslapning på billedskønne Paxos. Rejsen henvender sig til alle, der gerne vil opleve diversiteten på de græske øer.

Maxresdefault

Denne rejse indledes med et ophold i Korfu by, hvis dragende historiske bydel figurerer på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Meget passende skal I bo på Bella Venezia Hotel, der er indrettet i en gammel familieresidens. I træder lige ud i de gamle historiske gader og på få minutter kan glemme alt om tid og sted, når I går på opdagelse blandt interessante museer, små spændende specialbutikker, smagfulde fortovscaféer, livlige barer og stemningsfulde restauranter. Som arkitekturen er Korfus gastronomi præget af en omskiftelig historie, så lad jer ikke overraske, når I besøger de lokale spisesteder og finder tydelige italienske referencer i det ellers traditionelle græske køkken.

Efter tre dage i Korfu by går det videre med båd mod den lille postkortagtige ø, Paxos og den charmerende gamle fiskerlandsby, Lakka, hvor I har 6 nætter på det afslappede Bastas Hotel. Indenfor gåafstand finder I de stemningsfulde taverner ved havnen, hvor lækre fiskeretter og græske specialiteter serveres med et køligt glas Retsina og udsigt til bugtens vuggende sejlbåde. Få turister finder vej til Paxos, så nyd den autentiske stemning i de hyggelige byer Lakka, Logos og Gaios, eller tag på opdagelse omkring øen med en skøn bådtur til nogle af øens isolerede strande eller nyd naturen på Paxos små vandrestier

Ved ankomsten til Korfu vil I blive hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Korfu bys historiske gamle bydel. Det umiskendelige ferskenfarvede Bella Venezia Hotel er indrettet i et imponerende, tidligere residens for en af Korfus vigtigste familier og ligesom i gaderne udenfor hotellet, mærker I også her historiens vingesus.

Snup eventuelt et glas kølig vin eller en cocktail i den skønne have på hotellet inden I bevæger jer ud i Korfu bys og et velfortjent måltid på en af de mange gode restauranter.

Porto Timoni Stranden Er Et Fint Udflugtsmål Shutterstock 1716563713

Beliggenheden i Korfu bys historiske bydel indbyder til at gå på opdagelse i de gamle smalle gader, hvor specialbutikkerne er indrettet i gamle villaer og palæer, og hvor de historiske seværdigheder kun er få minutter væk. Kigger I op, vil I det ene øjeblik se, at de lokale fortsat har hængt tøjet til tørre mellem bygningerne, så det skaber en landsbystemning, og rundt om hjørnet befinder I jer kort efter på en stor plads, foran et palads eller en imponerende arkade med hyggelige caféer.

Korfu by er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og det er der flere gode grunde til. Det venetianske fort, den velbevarede gamle bydel, imponerende museer, flotte paladser og parkområdet Spianadaen. I har et par dage til at gå rundt til fods og suge stemningen til jer i jeres eget tempo, og I vil helt sikkert få en anderledes og uforglemmelig græsk oplevelse.

I har også et bredt udvalg af fremragende spisesteder, stemningsfulde caféer og livlige barer lige udenfor døren, så det næste kan være svært at vælge et favoritsted. Her møder I de lokale såvel som andre rejsende, og stifter bekendtskab med det herlige græske køkkens traditionelle elementer tilsat en vis portion italiensk inspiration fra dengang Korfu var under venetiansk kontrol. Det kan næsten ikke blive bedre.

Loggos By På Paxos Shutterstock 1632591178

Efter endnu et dejligt morgenmåltid i hotellets have bliver I hentet på hotellet og kørt til havnen for at tage båden til den lille charmerende ø, Paxos. I bliver hentet ved færgelejet i byen Gaios og kørt den korte tur til jeres hotel i den billedskønne by, Lakka på den nordligste del af Paxos.

Hotel Bastas beliggenhed er helt perfekt, idet hotellet ligger lidt tilbagetrukket i udkanten af den lille by. I bor indenfor kort gåafstand af byens småbutikker samt den lokale købmand, hvor I kan proviantere til dagene på stranden, vandreturen eller en hyggelig aften på balkonen. I kan ligeledes gå rundt til byens fine udvalg af hyggelige taverner, små caféer og stemningsfulde barer, der gerne ligger omkring Lakkas lille havn med udsigt over den smukke bugt ud for byen.

Måske lidt afslapning på en af hotellets solsenge og en dukkert i hotellets swimmingpool kunne være en god idé, inden I kigger nærmere på Lakka.

Lakka By På Paxos Shutterstock 766036267

Med et areal på 25 kvadratkilometer og kun 13 kilometer fra nord til syd er det forholdsvis nemt at overskue mulighederne på Paxos. Det er hurtigt at komme rundt til de bedste strande, og besøge et par af de andre interessante småbyer på øen. Byerne Loggos og Gaios ligger begge ud til en lille bugt og I møder samme autentiske og uspolerede stemning som I Lakka. Byerne er nemme at overskue og I finder et glimrende udvalg af fremragende græske taverner, der, udover de kendte græske specialiteter, også tilbyder fremragende fiskeretter. Den helt særlige stemning på Paxos er allesteds nærværende, og er med til at bringe tempoet helt ned.

Udover de skønne småbyer og øens lidt rustikke strande byder Paxos på spændende vandreture, blandt andet til den naturlige klippebro, Tripitos Arch, hvorfra der er en fantastisk udsigt mod nogle af de andre øer i Det Ioniske Hav. Bådture rundt om øen med stop ved nogle af de isolerede strande og en tur ind i de dramatiske klippehuler langs kysten er ligeledes en overvejelse værd, ligesom en dagstur til de vidunderlige sandstrande på naboøen, Antipaxos, er en sand fornøjelse.

Måske vil I blot nyde roen og den afslappede ø-stemning på en lille strand i gåafstand fra hotellet – valget er helt op til jeres tempo og ønsker.

Det er tid til at påbegynde hjemrejsen mod Danmark, så I bliver hentet på hotellet og kørt til færgelejet i Gaios, hvorfra det går med båden til Korfu og videre til lufthavnen på Korfu i god tid før jeres fly afgår mod Danmark.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – Korfu t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage.
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra lufthavnen til hotel i Korfu by
 • 3 nætter i Korfu by på Belle Venezia Hotel i Venezian Loft Comfort Double inkl. morgenmad
 • Transport fra Korfu til Paxos m. bil og båd
 • Transport fra færgeleje på Paxos til hotel
 • 6 nætter på Paxos i Lakka på Bastas Hotel*** i et Standard Double Room inkl. morgenmad
 • Transport fra Paxos til Korfu m. bil og båd
 • Transfer fra færgeleje til lufthavnen på Korfu

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de anførte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195, pr. person)
 • Lokal turistskat opkræves lokalt

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

På denne rejse er op til 8 kg håndbagage inkluderet. Indchecket bagage (23 kg) kan tilføjes for ca. kr. 500.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Grækenland eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Shutterstock 1172140432
Shutterstock 1606048540
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os