Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 1577813707
Øhop - Parga, Paxos og Korfu Prisen inkluderer fly, hoteller, transport og morgenmad
Se galleri

Øhop - Parga, Paxos og Korfu

 • Øhop i et af de smukkeste områder i Grækenland
 • 5 nætter i Parga på Valtos Beach Hotel****
 • 4 nætter på eksotiske Paxos på Bastas Hotel***
 • 4 nætter på Korfu på Zefiros Hotel***
 • Badeferie, udflugtsmuligheder og naturoplevelser
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

14 dage fra kr. 10.600,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Hamborg d. 03. sep 2022

Rejseplan

På dette øhop i det Ioniske Hav får I mulighed for at opleve noget af den mest storslåede natur i Grækenland i kombination med stemningsfulde landsbyer, dejlige strande og vidunderlige naturoplevelser i billedskønne Parga, på autentiske Paxos samt på fascinerende Korfu. Rejsen henvender sig til alle, der ønsker et græsk øhop for at kombinere en afslappende badeferie med ægte græsk landsbycharme og gode udflugtsmuligheder.

Parga By Istock 174432473

Denne rejse starter i billedskønne Parga på den vilde græske vestkyst, der af mange anses for at være et af de smukkeste steder i Grækenland.  I har hele 5 nætter på det populære Valtos Beach Hotel, der ligger helt ned til den kilometerlange Valtos strand omgivet af oliventræer. I har god tid til at komme helt ned i tempo, nyde strandene og det krystalklare vand, slappe af i solen og gå på opdagelse i områdets fine udvalg af små stemningsfulde taverner og caféer.

Fra Parga går det videre mod den lille ø Paxos og den gamle fiskerlandsby, Lakka, hvor I har 4 nætter på det afslappede Bastas Hotel, der ligger i gåafstand fra de stemningsfulde taverner ved havnen. Få turister finder vej til Paxos, så nyd den autentiske stemning i de hyggelige byer Lakka, Logos og Gaios, eller tag på opdagelse med en bådtur til nogle af øens isolerede strande eller på Paxos små vandrestier.

Sidste stop på jeres øhop er Korfu og byen Paleokastritsa, der ligger spektakulært klemt inde mellem stejle klipper, små vige med gode strande og en fantastisk natur. I bor på det familieejede Zefiros Hotel og nyder godt at den græske gæstfrihed i 4 nætter. Nogle af øens bedste strande og et bredt udvalg af hyggelige restauranter ligger i gåafstand fra hotellet samtidig med, at Korfu by med sin UNESCO fredede gamle bydel og imponerende venetianske fort kun er en halv time væk med lokal bus. Her er med andre ord rigtig gode muligheder for at kombinere afslapning med uforglemmelige oplevelser og stemningsfulde græske småbyer.

Parga By Night Istock 1208411123

I rejser fra Danmark til Preveza, hvor en chauffør står klar udenfor lufthavnen til at køre jer til hotellet i billedskønne Parga, der ligger som en imødekommende oase ud til en lille bugt på den lidt vilde græske vestkyst.

Fremme ved hotellet i Parga, vil det være svært ikke at løbe direkte ned på stranden og tage en fortjent dukkert i det krystalklare azurblå hav, så mon ikke der kun går kort tid efter check-in, inden I skal en tur i vandet og skylle rejsestøvet af.

Jeres hotel for de næste 5 nætter, er det populære 4-stjernede Valtos Beach Hotel, der ligger helt fantastisk ud til Valtos stranden og i kort gåafstand til byens varierede udvalg af stemningsfulde spisesteder, hyggelige caféer og livlige barer samt små specialbutikker og naturligvis den lokale købmand, hvor der kan købes forsyninger til strandturen eller en hyggelig aften på balkonen.

Istock 175547907

Nogle vil helt sikkert vælge at læne sig tilbage i solsengen på Valtos stranden eller en af de andre strande ved Parga, nyde solen og de smukke omgivelser. Men for de af jer, som er nysgerrige på området omkring Parga, er der flere interessante udflugtsmuligheder.

For de aktive er der et stort udvalg af muligheder på vandet og under havoverfladen samt rigtig gode vandrestier til nogle af øens historiske steder, som for eksempel ruinerne af den historiske borg Anthousa eller til det venetianske fort på en klippe ud for byen samt en række spektakulære udsigtspunkter langs kysten.

Det kunne også være en dagstur til nogle af småøerne ud for kysten, eksempelvis eksotiske Antipaxos, der har skønne hvide sandstrande og ingen støj. Dette gøres også nemt fra Paxos, som er næste stop på rejsen.

Lejer I en bil er der selvfølgelig flere muligheder, blandt andet Vikos kløften eller Meteora klostrene, men det kan jo også være at pittoreske Parga, med den indbydende esplanade, dejlige taverner og fremragende strande er rigeligt til at samle en række uforglemmelige rejseoplevelser I kan tage med videre på jeres øhop.

Lakka By På Paxos Shutterstock 766036267

Efter nogle afslappende og indholdsrige dage i Parga, er det nu tid til at tage videre mod næste stop på jeres rejse, den lille charmerende ø Paxos. En chauffør kører jer til havnen i Igoumenitsa, hvorfra det er en kort sejltur til Paxos. Ved ankomsten vil I blive hentet ved færgelejet i Gaios og kørt til den hyggelige gamle fiskerlandsby, Lakka på den nordlige del af Paxos. I har 4 nætter på det familieejede Bastas Hotel, der ligger i ganske kort gåafstand til et godt udvalg af hyggelige taverner samt minimarkeder og småbutikker.

Lakka By På Paxos Shutterstock 766036267

Med sine 25 kvadratkilometer er Paxos forholdsvis nem at overskue, og det er hurtigt at komme rundt til de bedste strande og små stemningsfulde byer på øen. Udover Lakka anbefaler vi at besøge byerne Loggos og Gaios, hvor der begge steder er en autentisk og uspoleret atmosfære samt gode græske restauranter, der tilbyder alle de kendte specialiteter samt fremragende fiskeretter.

Der er spændende vandreture på Paxos, blandt andet til den naturlige klippebro, Tripitos Arch. Bådture rundt om øen med stop ved nogle af de isolerede strande og de dramatiske klippehuler langs kysten er ligeledes en overvejelse værd, ligesom en dagstur til de vidunderlige sandstrande på naboøen, Antipaxos, er en sand fornøjelse.

Måske vil I blot nyde roen og den afslappede østemning på en lille strand i gåafstand fra hotellet – valget er jeres.

Kysten Ud For Paleokastritsa Korfu Shutterstock 1552651856

Det er tid at sige farvel til afslappede og rolige Paxos og sejle videre nordpå til den største ø i Det Ioniske Hav, vidunderlige Korfu. I havnen på Korfu venter en chauffør på at køre jer til byen Paleokastritsa og det enkle, men vanvittig hyggelige familiedrevne Zefiros Hotel. Her venter 4 dage med græsk gæstfrihed og græske specialiteter i hotellets lille bistro og på byens spisesteder.

Porto Timoni Stranden Er Et Fint Udflugtsmål Shutterstock 1716563713

For de af jer, der gerne vil noget andet end afslapning på stranden, gemmer området omkring Paleokastritsa på mange varierede udflugtsmuligheder og spændende oplevelser. Lige meget om I rejser sammen som par eller som familien med børn, vil der være noget for alle. Det er næsten indlysende, at et besøg i den stemningsfulde Korfu bys historiske bydel med det spektakulære venetianske fort og de labyrintiske små gader bør indgå i planerne. Korfu by er på UNESCOs liste over verdens naturarv, og det forstår man godt. Der går busser hele tiden til Korfu by, så det er også en mulighed, hvis I gerne vil prøve at spise aftensmad et andet sted end lokalt.

For de aktive er det muligt at leje en havkajak og tage på eventyr langs med den vilde kyststrækning. Er I ikke til havkajak afgår der flere bådture fra havnen, der giver jer mulighed for at opleve de pittoreske landskaber fra søsiden. Disse ture er helt fantastiske i solnedgangen. En snorkel og maske giver også adgang til livet under vandet, og i det krystalklare vand, er der gode chancer for at se noget interessant. Der er ligeledes mulighed for at trække i vandrestøvlerne og tage på tur i bjergene til imponerende udkigspunkter, hyggelige lokale landsbyer og små klostre og olivengårde.

Mulighederne er som nævnt mange, men I kan selvfølgelig også vælge at læne jer tilbage, komme helt ned i tempo med en god bog og nyde feriens sidste dage på en solseng på stranden få meter fra den fremragende græske mad og de kølige forfriskninger i hotellets bistro.

Måske er der tid til en sidste dukkert i poolen eller et par småindkøb, inden I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Heraklion, så I er der i god tid før jeres fly afgår mod Danmark.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – Preveza//Korfu - Danmark inkl. måltider, drikkevarer og bagage.
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra lufthavnen i Preveza til hotel i Parga
 • 5 nætter i Parga på Valtos Beach Hotel i Superior Double Room inkl. morgenmad
 • Transport fra Parga til Paxos m. bil og båd
 • Transport fra færgeleje på Paxos til hotel
 • 4 nætter på Paxos i Lakka på Bastas Hotel*** i et Standard Double Room inkl. morgenmad
 • Transport fra Paxos til Korfu m. bil og båd
 • Transfer fra færgeleje på Korfu til Paleokastritsa
 • 4 nætter på Korfu i Paleokastitsa på Zefiros Hotel (Corfu)*** i et Double Room inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel til lufthavn på Korfu

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de anførte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195, pr. person)
 • Lokal turistskat opkræves lokalt

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

På denne rejse er op til 8 kg håndbagage inkluderet. Indchecket bagage (23 kg) kan tilføjes for ca. kr. 500.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Grækenland eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Shutterstock 1287125749
Shutterstock 1754924828
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os