Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 1754924828
Santorini og Kreta Prisen inkluderer fly, hoteller, transport og morgenmad
Se galleri

Santorini og Kreta

 • 4 nætter på Santorini i Kamari på Hotel Sunshine***
 • Utrolige naturoplevelser, god mad og vilde solnedgange
 • 6 nætter på Kreta i Elounda på Avatar Elounda***
 • Badeferie, afslapning og fantastiske udflugtsmuligheder
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

11 dage fra kr. 9.300,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 09. okt 2022

Rejseplan

Vi har på denne individuelle rejse valgt at kombinere to af Grækenlands mest populære ferieøer, Santorini og Kreta. Badeferie, afslapning, uforglemmelige solnedgange, sorte lava strande, spændende aktiviteter og lækkert græsk mad. Rejsen henvender sig til alle, voksne såvel som familier med børn.

Shutterstock 562590757

Rejsen starter midt i det imponerende græske øhav på vulkanøen Santorini. Øen er berømt for at byde på nogle af verdens flotteste solnedgange, nogle af de bedste hoteller i Grækenland, eventyrlige sorte sandstrande og en tilbagelænet stemning. Her er gode vingårde, lækre restauranter, fine vandreture og herlige sejlture rundt om Santorini. I sejler ligeledes til Kreta, hvor rejsen fortsætter med 6 nætter i den skønne by, Elounda på den østlige del af Kreta. Hvis tempoet trænger til at komme yderligere ned, kan I vælge at nyde solen på stranden eller slappe af på en solseng ved hotellets pool. Elounda har et godt udvalg af hyggelige taverner, der tilbyder lækre græske og lokale specialiteter, og på byens stemningsfulde barer kan I nyde en kølende forfriskning eller en græsk is-kaffe. Det østlige Kreta gemmer på en lang række fantastiske naturoplevelser både over såvel som under havets overflade. Så hvad enten I snører vandreskoene og går en tur, spænder cykelskoene og kører til nogle af de små landsbyer og kirker eller hopper i et par svømmefødder for at undersøge nogle af de mange dive sites ud for Elounda, venter der mange spektakulære og uforglemmelige oplevelser.

Shutterstock 618809360

I rejser fra Danmark til Santorini, og er vejret godt kan I på den sidste del af flyvningen se hvordan de indbydende græske øer spreder sig ud over det Ægæiske Hav. På Santorini står jeres chauffør klar ved lufthavnen til at køre jer den korte tur til hotellet i Kamari.

Fremme ved hotellet, vil I med det samme blive draget af den sorte Kamari Beach og den kæmpemæssige klippe, der afgrænser stranden mod syd. Havet får nogle helt eventyrlige nuancer, så mon ikke der kun går kort tid efter check-in, inden I skal en tur i vandet og skylle rejsestøvet af.

Jeres hotel for de næste 4 nætter, er det populære 3-stjernede Sunshine Santorini, der ligger helt fantastisk ud til Karami stranden og i kort gåafstand til byens brede udvalg af stemningsfulde spisesteder, hyggelige caféer og småbutikker.

Istock 1019720974

Nogle vil helt sikkert vælge at læne sig tilbage i solsengen ved poolen eller på stranden, nyde solen og de smukke omgivelser, kun afbrudt af en kølende dukkert indimellem, men for de af jer, som er nysgerrige på Santorini, gemmer øen på flere interessante udflugtsmuligheder.

Fra Kamari går der lokale busser til hovedbyen Fira og byen Oia, der begge er kendte for at have nogle af de smukkeste solnedgange i verden. Byerne har ligeledes et stort udbud af restauranter og butikker.

Det er ligeledes muligt at besøge nogle af de mange vingårde i nærheden af Kamari, der gerne deler deres spændende historie og deler ud af smagsprøver på deres produkter – husk at tage en taxi.

For de aktive er der et stort udvalg af muligheder på vandet og under havoverfladen samt rigtig gode vandrestier til nogle af øens historiske steder, som for eksempel ruinerne af det historiske Thera og nogle af de spektakulære udsigtspunkter rundt om på øen.

Kreta Istock 1138718029

Det er tid at tage afsked med charmerende Santorini, og hvilken bedre måde at gøre det på, end ved at tage færgen til Kreta. Fra havet får I det bedste udsyn til Santorini, og de kridhvide byer, der hænger på klippekanten som imponerende gletsjere. Med Santorini for bagbord kan I nu se frem til næste stop på turen, Kreta.

Ved ankomsten vil I blive hentet ved færgelejet i Heraklion og kørt østpå mod nye oplevelser. Jeres hotel for de næste 6 nætter, er det populære 3-stjernede Avatar Elounda Garden suites, der ligger centralt placeret i den hyggelige by, Elounda. Indenfor ganske kort gåafstand fra hotellet kommer I til stranden og ud i Eloundas små gader, hvor I har et godt udvalg af hyggelige taverner, afslappende caféer og barer samt minimarkeder og småbutikker til indkøb af nødvendigheder.

Imbros Gorge Crete

Det østlige Kreta gemmer på et sandt overflødighedshorn af spændende oplevelser for jer, der rejser to sammen såvel som for familien med børn. I kan slappe af på stranden eller tage på opdagelse under havoverfladen på nogle af de mange dive sites ud for Elounda. Tage båden til den gamle spedalskhedskoloni, Spinalonga. Snøre vandreskoene og udforske nogle af de højeste bjerge på Kreta eller en af de mange kløfter på øen. Leje en bil og køre igennem de spektakulære omgivelser og besøge nogle af de historiske klostre og kirker, der ligger fordelt over det østlige Kreta og tage på landsbybesøg, hvor kun få turister finder hen og nyde lækre græske specialiteter på de lokale taverner. Det er også muligt at tage på dagstur til hovedbyen Heraklion og besøge den gamle ruinby, Knossos.

I kan naturligvis også vælge at komme helt ned i tempo, læne jer tilbage med en god bog og nyde dagene på stranden eller ved hotellets pool i kort afstand fra fremragende græsk mad og kølige forfriskninger.

Måske er der tid til en sidste dukkert i poolen eller et par småindkøb, inden I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Heraklion, så I er der i god tid før jeres fly afgår mod Danmark.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – Santorini//Kreta – Danmark, inkl. måltider, drikkevarer og bagage.
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport med bil/minibus fra lufthavnen på Santorini til hotel
 • 4 nætter på Santorini i Kamari på Hotel Sunshine Santorini*** i Standard Double Room inkl. morgenmad
 • Transport fra hotel på Santorini til færgelejet
 • Færgebillet mellem Santorini og Kreta
 • Transport med bil/minibus fra lufthavnen i Heraklion til Elounda t/r
 • 6 nætter på Kreta i Elounda på Avatar Elounda Garden Suites*** i et Garden Double Room inkl. morgenmad

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de anførte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195, pr. person)
 • Lokal turistskat opkræves lokalt

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

På denne rejse er op til 8 kg håndbagage inkluderet. Indchecket bagage (23 kg) kan tilføjes for ca. kr. 500.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Grækenland eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
9
Shutterstock 279770270
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os