Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Istock 1019720974
Storby og øhop i Grækenland Prisen inkluderer fly, hoteller, transport og morgenmad
Se galleri

Storby og øhop i Grækenland

  • 3 nætter i historiske Athen på Central Athens Hotel***
  • Gåafstand til Akropolis, hyggelige spisesteder og butikker
  • 4 nætter på Santorini i Kamari på Hotel Sunshine***
  • 6 nætter på Kreta i Elounda på Avatar Elounda***
  • Badeferie, afslapning og gode udflugtsmuligheder
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

14 dage fra kr. 10.300,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 13. okt 2022

Rejseplan

Denne individuelle rejse er en spændende kombination af det historiske og moderne Athen og et par af Grækenlands mest populære ferieøer, Santorini og Kreta. Storbyoplevelser i Athen og et græsk øhop med unikke naturoplevelser, afslapning og badeferie i samme rejse er en ny måde at opleve Grækenland på. Rejsen henvender sig til voksne såvel som familier med børn, der både vil slappe af op opleve på ferien.

Hellenisk Tempel Minder Om Korfus Historie Shutterstock 75292516

Rejsen starter med 3 nætter i mulighedernes Athen, hvor I bor i gåafstand til Akropolis samt et fantastisk udbud af små stemningsfulde spisesteder, livlige caféer, sjove butikker og farverige markeder. Tempoet er op til jer, så husk at lade jer forføre af Plaka bydelens charme såvel som Akropolis spektakulære ruiner. Fra Athen går turen til Santorini, kendt for nogle af verdens flotteste solnedgange, gode hoteller, sorte sandstrande og afslappende stemning. Med båd går det videre til Kreta, hvor I har 6 nætter I den skønne by, Elounda. Hvis I ikke allerede er nede i gear kan I på Kreta nyde solen på stranden eller roen omkring hotellets pool. Et bredt udvalg af taverner tilbyder lækre græske specialiteter, og på en af de livlige barer kan I nyde en tiltrængt forfriskning. Det østlige Kreta gemmer på spektakulære naturoplevelser over såvel som under havets overflade, så hvad enten I snører vandreskoene, spænder cykelskoene eller hopper i et par svømmefødder er mulighederne mange og minderne uforglemmelige.

Korfu By Er På Unescos Kulturarvsliste Shutterstock 429888580

I rejser fra Danmark til Grækenlands hovedstad, Athen. Fra lufthavnen kan I tage metroen ind til centrum, og efter en ganske kort gåtur ankommer I til jeres hotel.

Jeres hotel for de kommende 3 nætter er det 3-stjernede Plaka Hotel, der ligger helt fantastisk i den historiske og hyggelige bydel Plaka. Fra restauranten på hotellets tag har I en fremragende udsigt til bydelens tage og Akropolis. I har blot 5-10 minutters gang fra Monastiraki Metrostation, og kun 15 minutters gang til spektakulære Akropolis og Athens Agora, som er to af de største seværdigheder i det historiske Athen. Et stort og spændende udbud af restauranter og caféer ligger rundt om hotellet i Plakas hyggelige gader.

Udsigt Over Athen Shutterstock 286309592

Med to hele dage til rådighed er der gode muligheder for at kombinere de kendte historiske seværdigheder med nogle af Athens mere ukendte højdepunkter, og fordelen ved at gå rundt til fods er, at I selv styrer tempoet og samtidig opdager ting ved Athen, som I ikke forventede.

Bydelen Plaka er det antikke Athens hjerte og i dag en levende bydel med mange fine småbutikker, antikvitetshandlere, tøjbutikker og om søndagen sågar et stort loppemarked. Men bydelen har også en række hyggelige pladser, farverige eksempler på streetart og skyggefulde parker, hvor det kan være hensigtsmæssigt at komme lidt væk fra solen.

Akropolis og Akropolis museet, Athens Agora og Den Nationale Have er blandt de mest populære seværdigheder, og er et must for mange førstegangsrejsende til Athen. Men Athen er meget mere end historiske bygninger og ruiner, det er i lige så høj grad grækerne og deres gæstfrihed, som tydeligt mærkes på byens caféer og restauranter, så husk at kombinere oplevelserne.

Istock 1036361536

Tidlig afgang fra hotellet og tilbage til Monastiraki metrostation for at tage metroen retur til lufthavnen i god tid inden afgang. På den korte flyvning mellem Athen og Santorini kan I se, hvordan de indbydende græske øer spreder sig ud over det Ægæiske Hav. På Santorini står jeres chauffør klar til at køre jer til hotellet i Kamari.

Fremme ved hotellet vil I med det samme blive draget af den sorte Kamari Beach og den kæmpemæssige klippe, der afgrænser stranden mod syd. Havet får nogle helt eventyrlige nuancer, så mon ikke der kun går kort tid efter check-in, inden I skal en tur i vandet og skylle rejsestøvet af.

Jeres hotel for de næste 4 nætter, er det populære 3-stjernede Sunshine Santorini, der ligger helt fantastisk ud til Karami stranden og i kort gåafstand til byens brede udvalg af stemningsfulde spisesteder, hyggelige caféer og småbutikker.

Shutterstock 319395848 (1)

Nogle vil helt sikkert vælge at læne sig tilbage i solsengen ved poolen eller på stranden, nyde solen og de smukke omgivelser, kun afbrudt af en kølende dukkert indimellem, men for de af jer, som er nysgerrige på Santorini, gemmer øen på flere interessante udflugtsmuligheder.

Fra Kamari går der lokale busser til hovedbyen Fira og byen Oia, der begge er kendte for at have nogle af de smukkeste solnedgange i verden. Byerne har ligeledes et sort udbud af restauranter og butikker.

Det er ligeledes muligt at besøge nogle af de mange vingårde i nærheden af Kamari, der gerne deler deres spændende historie, og deler ud af smagsprøver på deres produkter – husk at tage en taxi.

For de aktive er der et stort udvalg af muligheder på vandet og under havoverfladen samt rigtig gode vandrestier til nogle af øens historiske steder, som for eksempel ruinerne af det historiske Thera og nogle af de spektakulære udsigtspunkter rundt om på øen.

Kreta Istock 1138718029

Det er tid at tage afsked med charmerende Santorini, og hvad bedre måde at gøre det på, end ved at tage færgen til Kreta. Fra havet får I det bedste udsyn til Santorini, og de kridhvide byer, der hænger på klippekanten som imponerende gletsjere. Med Santorini for bagbord kan I nu se frem til næste stop på turen, Kreta.

Ved ankomsten vil I blive hentet ved færgelejet i Heraklion og kørt østpå mod nye oplevelser. Jeres hotel for de næste 6 nætter, er det populære 3-stjernede Avatar Elounda Garden suites, der ligger centralt placeret i den hyggelige by, Elounda. Indenfor ganske kort gåafstand fra hotellet kommer I til stranden og ud i Eloundas små gader, hvor I har et godt udvalg af hyggelige taverner, afslappende caféer og barer samt minimarkeder og småbutikker til indkøb af nødvendigheder.

Shutterstock 449427115

Det Østlige Kreta gemmer på et sandt overflødighedshorn af spændende oplevelser for jer, der rejser to sammen såvel som for familien med børn. I kan slappe af på stranden eller tage på opdagelse under havoverfladen på nogle af de mange dive sites ud for Elounda. Tage båden til den gamle spedalskhedskoloni, Spinalonga. Snøre vandreskoene og udforske nogle af de højeste bjerge på Kreta eller en af de smalle kløfter. Leje en bil og besøge nogle af de historiske klostre og kirker, der ligger fordelt over det østlige Kreta i spektakulære omgivelser. Det er også muligt at tage på dagstur til hovedbyen Heraklion og besøge den gamle ruinby, Knossos.

I kan naturligvis også vælge at komme helt ned i tempo, læne jer tilbage med en god bog og nyde dagene på stranden eller ved hotellets pool i kort afstand fra fremragende græsk mad og kølige forfriskninger.

Måske er der tid til en sidste dukkert i poolen eller et par småindkøb, inden I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Heraklion, så I er der i god tid før jeres fly afgår mod Danmark.