Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Det bedste af Hawaii

 • Oplev det bedste af Hawaii på 3 forskellige øer
 • Aktive vulkaner og frit syn til Mælkevejen på Big Island
 • Naturoplevelser i verdensklasse langs Napali kysten
 • Mageløse Waimea, Stillehavets Grand Canyon, på Kauai
 • Skønne palmebeklædte strande og fremragende snorkling
 • Honolulu, Waikiki og historiske Pearl Harbor på Oahu

15 dage fra kr. 17.000,-

Hoteller

På denne rundrejse på Hawaii har vi gode hoteller til en fornuftige priser.

Udgangspunktet er de anførte hoteller herunder på Big Island, Kauai og Oahu. Der kan dog forekomme ændringer, hvis hotellerne er fuldt bookede eller lignende.

Ønsker I at ændre noget, så kontakt os endelig os på tlf. 86137744 eller send en forespørgsel.

 

DSC_0134.jpg
DSC_0138.jpg
DSC_0125.jpg
DSC_0078.jpg
DSC_0130.jpg
DSC_0059.jpg
DSC_0134.jpg
DSC_0138.jpg
DSC_0125.jpg
DSC_0078.jpg
DSC_0130.jpg
DSC_0059.jpg

Royal Kona Resort

5 nætter - Kona

Royal Kona Resort er et resort beliggende på vestkysten af Big Island ved den mindre by Kailua-Kona. Resortet ligger på klipperne ved Kailua Bay ud mod Stillehavet og værelserne har udsigt til bjerge eller havet. Resortet har en swimmingpool, tennisbaner, spa og wellness-område, fitnesscenter og

...

Mere information om hotellet her
 • Afstand by
  1 km.

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  1

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Afstand by
  1 km.

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  1

 • Balkon/terr.
  Ja

IOB-690x380-Room-Garden-View.jpg
IOB-690x380-Resort-Exterior-14.jpg
IOB-690x380-Resort-Exterior-Aerial-View.jpg
IOB-690x380-Resort-Pool-1.jpg
IOB-690x380-Room-Garden-View.jpg
IOB-690x380-Resort-Exterior-14.jpg
IOB-690x380-Resort-Exterior-Aerial-View.jpg
IOB-690x380-Resort-Pool-1.jpg

Aston Islander On The Beach

4 nætter - Kaui

Aston Islander on the Beach er et hotel på Kauai beliggende ved “the Coconut Coast” på det østlige Kauai. Hotellet ligger ned til en flot sandstrand og har en stor pool. Der er også adgang til tennisbaner og en golfbane. Stilen på hotellet er afslappet og klassisk hawaiiansk. Få minutter fra hote

...

Mere information om hotellet her
 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  5 min.

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Wifi
  Ja

 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  5 min.

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Wifi
  Ja

89058678.jpg
89058640.jpg
89058618.jpg
89058633.jpg
89058675.jpg
89058678.jpg
89058640.jpg
89058618.jpg
89058633.jpg
89058675.jpg

Ohana Waikiki East By Outrigger

3 nætter - Oahu

Ohana Waikiki East ligger i Honolulu med let adgang til butikker, restauranter og shopping. Fra hotellet er der små ti minutters gang til den legendariske Waikiki Beach, ligesom hotellet har swimmingpool med spabad og solterrasse med liggestole og flere restauranter med kolonariske specialiteter

...

Mere information om hotellet her
 • Afstand by
  0 min.

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  2

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Afstand by
  0 min.

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  2

 • Balkon/terr.
  Ja

Rejseplan

solopgang Haleakala.jpg

Rejsen kort

Vi tilbyder jer hermed muligheden for at opleve det bedste af Hawaii på et fantastisk ø-hop mellem Big Island, Kauai og Oahu. Øerne er vidt forskellige, og sammen repræsenterer de det bedste, Hawaii kan tilbyde af mageløse naturoplevelser, skønne strande og dynamisk stillehavskultur med stærke polynesiske rødder.

Hawaii favner bredt og tilbyder meget mere end de indbydende sandstrande. For de aktive er der interessante vandreture gennem golde vulkanlandskaber, dybe kløfter og gennem tætte, frodige regnskove. For de kulturinteresserede er der hyggelige gallerier, lokale kaffeplantager og spændende museer. Det hele er omgivet af unikke naturoplevelser, såsom at nyde den krystalklare stjernehimmel fra toppen af Mauna Kea-vulkanen, udsigten over Waimea-kløften, glødende lavastrømme, snorkling med manta rays og synet af legesyge pukkelhvaler.

Vi har udvalgt en række hoteller, der ligger godt placeret i forhold til det store udvalg af aktiviteter. Ligeledes har vi inkluderet billeje på to af øerne, så I hurtigt kan komme rundt til de mange seværdigheder, naturoplevelser og små afsidesliggende strandperler. Det eneste, I skal gøre, er at vælge mellem de mange muligheder. For at gøre dette valg lettere, har vi har sammensat et dagsprogram baseret på vores egne favoritter.

Fra Danmark går turen mod den største af øerne i Hawaii øgruppen, Big Island. Der vil naturligvis være et flyskifte eller to undervejs, men grundet tidsforskellen vil I ankomme samme dag, som I forlader Danmark. I lander på Big Islands vestkyst og kan gå direkte til biludlejningen for at hente den forudbestilte lejebil. Herfra kører I til jeres hotel, hvor I kan hvile ud ved poolen eller tage en velfortjent dukkert i Stillehavets behagelige bølger.

KAUAI - Kalalau Trail er en fantastisk smuk vandretur langs de dramatiske kyst- og klippelandskaber.

Big Island er betydeligt større end de øvrige Hawaii-øer tilsammen, hvilket retfærdiggør øens navn. Øens størrelse har ligeledes betydning for, at landskaberne på Big Island repræsenterer den samlede øgruppe. Gyldne tropiske sandstrande omgivet af svajende palmer. Frodige vulkanskråninger dækket af kaffeplanter og nøddetræer. Golde vulkansletter og vilde stenørkener. Sneklædte bjergtoppe og våde skovområder. Kontinuerlige strømme af rødglødende lava, der konstant ændrer ved landskabet og medvirker til at skabe det perfekte udgangspunkt for nogle uforglemmelige naturoplevelser.

Oplev fascinerende historie

Kulturelt er Big Island rig, på trods af at øen er fattig på fortidslevn. Kulturen leves mere end den opleves, men rundt på øen ligger vigtige steder, der fortæller historien om tiden, før Kaptajn Cook sejlede ind i Kealakekua Bay i 1779, og fra før Hawaii modvilligt blev optaget i De Forenede Amerikanske Stater. En tid med store konger, stolte krigere, mystiske ritualer og frygtindgydende guder.

BIG ISLAND - Ved Pu'uhonua O Honaunau National Historical Park får I et spændende indblik i Hawaiis historie.

Nyd strandafslapning og snorkling

Hvordan I vælger at bruge de kommende dage, er helt op til jer. Men vi har her samlet lidt inspiration og udvalgt nogle favoritter ud fra vores egne erfaringer. Der er naturligvis rig mulighed for afslapning på de skønne strande langs med Kona-kysten, og er I interesserede i at snorkle, er det værd at køre til Kahalu'u og Ka'awaloa Cove eller til førnævnte Kealakekua Bay, hvor der først på aftenen er gode muligheder for at opleve spinner delfiner. Det er også muligt at tage på organiserede snorkelture med båd til mere afsidesliggende kystområder. På sejlturen er det værd at holde udkig efter delfiner og hvaler i vinterhalvåret. Kan I slet ikke få nok, er der om aftenen mulighed for at arrangere snorkelture til områder, hvor kæmperokker som regel holder til. Dette er en uforglemmelig oplevelse og et af de få steder i verden, hvor dette er så velorganiseret.

SNORKLING - Flere steder på Hawaii-øerne kan I snorkle med store havskildpadder.

Tag på vandreture og se vulkaner

Trækker vandreskoene mere end badetøjet, finder I flere gode vandreture rundt om på øen. Lidt afhængig af ambitionsniveauet og tiden, kan vi anbefale området omkring vulkanen Mauna Loa, der er lidt over 4.000 meter høj og dækket af sne på toppen det meste af året. Desuden er der rig mulighed for at vandre igennem de fantastiske vulkanlandskaber i Hawaiis Volcanoes National Park, hvor man kan følge den geologiske udvikling mellem de enkelte store udbrud eller vandre igennem enorme udslukte kratere og få en fornemmelse af naturens kræfter.

BIG ISLAND - Kom helt tæt på de aktive vulkaner i Hawaii Volcanoes National Park.

Efter en dag på stranden med afslapning og snorkling, kan vi varmt anbefale, at I begiver jer op i højden og kigger nærmere på Big Islands to store kæmper, Mauna Loa og Mauna Kea. Den vulkanske aktivitet i undergrunden er ualmindelig tydelig på Big Island, og det er en stor oplevelse at opleve de mægtige vulkaner, hvis voldsomme udbrud stadig den dag i dag udvider øen. Det er ikke muligt at køre til toppen af Mauna Loa, men fra Mauna Loa Weather Observatory har I en storslået udsigt over øen og ikke mindst nabovulkanen, Mauna Kea, hvis top ofte er dækket af sne.

Mauna KEA

Se solnedgang og stjerner

Toppen af Mauna Kea kan derimod nås i firhjulstrækker – til trods for, at Mauna Kea er verdens højeste bjerg, hvis man måler det fra havbunden. Almindelige biler kan køre op til Onizuka Visitor Information Station i cirka 3.000 meters højde. Herfra kan I nyde udsigten og udforske de stenede landskaber, hvor Apollo-astronauterne trænede tilbage i 1960'erne inden deres tur til Månen. Men Mauna Keas største attraktion ses først efter solnedgang. Astronomer fra hele verden kommer til dette bjerg for at udforske fjerne galakser, og hver aften vises en kort film om stjerneobservatorierne på toppen af vulkanen. Når filmen er slut, kan I gå udenfor og ved selvsyn opleve stjernevrimlen over Hawaii. Her er ingen forstyrrende lyskilder, og luften er krystalklar. Så Mælkevejens bånd af lys står strålende klart frem på den mørke nattehimmel. Ansatte ved besøgsstationen er meget behjælpelige med at udpege planeter og stjerner, og dette er det eneste sted på Mauna Kea, hvor det er muligt at kigge på et af naturens vidundere igennem teleskoper.

Dsc 0229

I dag kan I vælge at køre sydpå til Hawaii Volcanoes National Park, hvor I kan opleve Kilauea-vulkanen. Ingen andre steder på Hawaii er naturens ekstreme kræfter tydeligere end ved Kilauea-vulkanen på sydkysten af Big Island. Dette er verdens mest aktive vulkan, og den har stort set været i udbrud konstant siden 1983. Her kan I vandre gennem udslukte vulkankratere og over golde lava sletter med rygende svovlsamlinger, sorte lavasten og dampende vandhuller.

IMG 8474

Udforsk de vulkanske landskaber

Selv hvis I ikke ønsker at vandre, er der gode muligheder for at opleve de vulkanske landskaber fra jeres bil ved at følge Crater Rim Drive eller Chain of Craters Road gennem nationalparken. Køreturen ned til det sted, hvor lavaen løber ud i havet og danner en flere hundrede meter høj dampsøjle er en uforglemmelig oplevelse – hvis der vel at mærke er aktivitet den dag, I besøger området. Det kan I forhøre jer om ved informationscentret i parken, der altid er opdateret på, hvor I bedst ser flydende lava.

Lava Erupting Into Pacific Ocean During Evening On Big Island 28652515

Informationscentret kan ligeledes henvise til organiserede aftenture, hvor det orange skær fra lavaen er mest tydelig. En anden vej fører hele vejen op til kraterkanten af Kilauea-vulkanen, hvorfra I har en fabelagtig udsigt over området. Den eneste måde at få en bedre udsigt på, er ved at tage en helikoptertur, hvilket vi stærkt anbefaler. Fra helikopteren kan I kigge direkte ned i de aktive kratere og få det bedste overblik over de fantastiske vulkanske landskaber.

Aftenhygge i Kona

Dagen kan I så passende slutte af med en dukkert på stranden og en middag på en af Konas hyggelige restauranter. Prøv for eksempel Splashers Grill, der ligger ved hovedgaden med udsigt over havet. Her kan I få jer en klassisk amerikansk burger og en kold øl.

Dagen kunne stå på afslapning langs med Kona-kysten, eller I kunne også vælge at fokusere lidt på øgruppens historie og kultur med et besøg i Kailua village og Pu’uhonua O Honaunau National Historical Park. Sidstnævnte var et helligt sted, hvor forbrydere og slagne soldater kunne finde fristed fra forfølgelse. Overlevede de flugten til Pu’uhonuaen, kunne de efterfølgende vende tilbage til deres landsbyer som frie mænd.

Honaunau National Park

Høvdingehuse og gudestatuer

I har ligeledes mulighed for at opleve en landsby med eksempler på traditionel arkitektur, høvdingehuse og gudestatuer. I gåafstand fra det historiske område ligger det glimrende snorkelsted Two Step, hvor der er gode muligheder for at opleve havskildpadder og farverige fisk.

DSC_0218.jpg

Efter morgenmaden går turen til lufthavnen, hvor I afleverer lejebilen og flyver fra Big Island til Kauai.

KAUAI - Waimea Canyon kaldes "Stillehavets Grand Canyon" - men her er noget mere frodigt.

Udforsk Kauais natur

Kauai er en af de frodigste, grønneste og smukkeste af alle Hawaii-øerne. Øen er ikke ret stor, men alligevel byder Kauai på en rig variation af landskaber og nogle af Hawaii-øernes største og mest overraskende naturoplevelser.

Væk fra havet er Kauai domineret af frodige, jungleklædte bjerge, brusende vandfald, dybe kløfter og grønklædte dale, hvor lokale bønder dyrker eksotiske afgrøder såsom sukker, kaffe og taro. Langs kysten derimod venter utallige uberørte strande på at blive udforsket, og skulle tiden under palmerne blive for lang, kan I kaste jer i det varme vand og snorkle gennem farvestrålende koralhaver.

Kauai er den mest selvstændige ø i Hawaii-øgruppen, og fokus er her mere på at bevare de naturskabte vidundere og føre en rolig tilværelse end på at fremme masseturismen. Derfor ser øen færre besøgende end de mere berømte øer længere mod syd. De lokale har bestemt noget at have deres stolthed i, for Kauai er helt unik. 

 

Rainbow Falls Big Island Hawaii Shutterstock 149914934

Strande og vandreture

En god introduktion til øens natur kunne være en tur til nordkysten, hvor Hanalei-bugten har flere gode strande. Eller snør vandreskoene og begiv jer ud på den fabelagtige vandretur langs Nãpali-kysten fra Ke'e-stranden til Hanakapi'ai-stranden ad den historiske Kalalau vandresti.

Shutterstock 297981008 Family Of Two Hiking Together The Kalalau Trail At Kauai Island Hawaii

Den fortryllende Napali-kyst

Her rejser klipperne sig direkte op af havet som grønklædte mure, og stien snor sig helt ude på kanten af klipperne højt over havet. Hvor langt I ønsker at gå er helt op til jer, men denne tur er en af de mest uforglemmelige oplevelser på hele Hawaii. Fortsæt eventuelt helt til Hanakapi'ai-vandfaldene og en velfortjent dukkert, inden turen går tilbage til Ke'e-stranden og en af de smukkeste solnedgange på Kauai.

Det er vigtigt at huske rigelig med væske og en god frokost, da der ikke er mulighed for at proviantere undervejs.

The Na Pali Coast From The Sky, Kauai Island, Hawaii, USA

Afslut den smukke vandretur med en svalende dukkert fra Ke’e stranden eller Tunnel Beach.

Shutterstock 354969074 Panoramic View Of The Famous Kee Beach In Kauai Hawaii United States

Hvis I tog turen langs nordkysten i går, er det måske en god idé at bruge dagen på at slappe lidt af. Øen har flere gode strande at vælge imellem. Men et godt bud kunne være stranden i Polihale State Park, der ved flere lejligheder er blevet kåret til at være blandt USA's bedste. Vær dog opmærksom på, at turen ned til stranden går ad en ujævn jordvej, som kan være svær fremkommelig. Men belønningen for enden af vejen er en spektakulær sandstrand afgrænset af Napali kystens imponerende klipper. Her er ikke nogen strandkiosk eller bar, så husk at medbringe drikkevarer og frokost.

shutterstock_346387040 Panorama of sandy beach and cliffs by ocean on Polihale beach in Kauai, Hawaii.jpg

Muligheder for de aktive

Er I mere til fysiske aktiviteter, er der flere steder mulighed for at leje havkajak eller cykler og udforske øen i et stille og roligt tempo. Besøg et par af de små byer langs kysten, hvor hyggelige butikker og gallerier ligger side om side. Ifølge hawaiianerne findes der meget stærke naturkræfter og spirituelle strømninger på Kauai, hvorfor healing og rensende behandlinger udbydes af flere dygtige specialister på øen.

Husk at medbringe badetøjet, for I vil helt sikkert blive fristet til en dukkert eller to på de lækre strande, I passerer på vejen. I har dog ikke havet for jer selv. Fra december til april har I selskab af flere tusinde pukkelhvaler, der kommer til Hawaii for at kælve i det varme, rolige vand.

Pukkelhval, Maui.jpg

Ingen rejse til Kauai er fuldendt uden et besøg i Waimea Canyon State Park. Denne naturskabte dal er en af de mest dramatiske, overraskende og imponerende naturoplevelser på Kauai og hele Hawaii. Dalen er cirka 20 kilometer lang og op imod 850 meter dyb. Ud fra hoveddalen fører adskillige dybe sidedale, der er blevet formet af floders løb gennem årtusinder. Waimea-dalen høres ofte beskrevet som ’Stillehavets Grand Canyon’, om end det røde ler og den frodige beplantning giver kløften et betydeligt mere tropisk præg end den virkelige Grand Canyon.

shutterstock_234228043 Stunning aerial view into Waimea Canyon, Kauai, Hawaii.jpg

Nyd udsigten over Waimea Canyon

Det er let at besøge Waimea-dalen, da der går en vej tværs gennem parken langs med den imponerende kløft med flere gode udsigtspunkter undervejs. Fra det sidste stop, Kalalau Lookout, er det muligt at kigge ned igennem den frodige Kalalau-dal, der afgrænses af lodrette, grønklædte klippesider med sprudlende vandfald. På en klar dag kan I se helt ud til Na'Pali-kysten og det turkisblå hav herfra – hvilket næsten må være en kopi af paradis.

Shutterstock 95567395 This Picture Is Taken Of Waimea Canyon On A Sunny Day On The Hawaiian Island Of Kauai

For de aktive er der også gode muligheder for korte og lange gåture på det udmærkede stisystem. Til de mere magelige kan det anbefales at tage en helikoptertur over Waimea-dalen og ud i nogle af sidedalene til verdens vådeste sted, Mt. Wai'ale'ale. Det var her, Steven Spielberg optog Jurassic Park, og med lidt fantasi kunne man godt forestille sig dinosaurerne gå rundt i en lille tidslomme i disse afsidesliggende dale. Det kan varmt anbefales at tage en helikoptertur gennem Waimea kløften og ud gennem nogle af sidedalene med afslutning langs med Nãpali kysten – det er en uforglemmelig oplevelse.

Fra morgenstunden kører I til lufthavnen og afleverer jeres lejebil. Det er tid at vende blikket mod den næste ø; Oahu. Fra lufthavnen i Honolulu kan I tage en shuttlebus eller taxi til jeres centralt beliggende hotel. Fra hotellet tager det kun få minutter at gå til den verdensberømte Waikiki Beach.

 

Waikiki Beach, Honolulu Oahu

Indenfor gåafstand er også en lang række hyggelige caféer og gode restauranter, der afspejler det multietniske kludetæppe, der binder Honolulu sammen. Efter nogle afslappende timer på stranden er det måske tid til at se nærmere på byens butikker.

Efter en afslappende dag på stranden er det måske blevet tid til at se nærmere på nogle af Hawaiis historiske seværdigheder. Deriblandt Pearl Harbor, Arizona Memorial og Bishop Museum. Sidstnævnte kulturhistoriske museum skifter løbende udstillinger, men museet huser også en række permanente udstillinger med fokus på Hawaiis og andre polynesiske samfunds historier. Blandt museets skatte er en imponerende samling kulturgenstande, fra den tidligere kongefamilies spændende historie.

Besøg stemningsfulde Pearl Harbor

Er I mere interesserede i øgruppens nyere historie, kan det varmt anbefales at tage den korte tur til Pearl Harbor. Her får I hele historien om japanernes altødelæggende bombardement af den amerikanske flåde, der medførte USA's indtræden i Anden Verdenskrig. Ved Pearl Harbor mærkes historiens vingesus helt tæt på, og det er en rørende oplevelse at besøge mindesmærket over de faldne amerikanske soldater, der er bygget ovenpå vraget af krigsskibet USS Arizona.

Pearl Habor

Udover mindesmærket har I mulighed for at besøge et af Verdens største krigsskibe, det imponerende USS Missouri, som blandt andet deltog i slaget om Iwo Jima og Okinawa ved slutningen af 2. Verdenskrig og ligeledes var stedet hvor Japan underskrev deres kapitulation.

DSC_0236.jpg

Tilbage i Honolulu kan oplevelserne fordøjes ved stranden, inden I går på opdagelse i det brede udbud af rigtig gode restauranter. Her er mad fra hele verden - er I til italiensk er der blandt andet et par gode muligheder - for eksempel Arancino on Beachwalk

Brug dagen på stranden eller lej en cykel eller en bil og lig Waikikis menneskemylder bag jer. Et godt mål kunne være den tidligere militærbase ved Diamond Head-vulkanen. Der er nem adgang til toppen af den udslukte vulkan, hvorfra der er et flot vue over Waikiki og Honolulus skyline.

DSC_0207 (1).jpg

Snorkel med farverige fisk og store havskildpadder

Fortsæt op langs Oahus østkyst til Hanauma Bay Nature Preserve, der anses for at være et af øens bedste snorkelsteder. Havskildpadder, nøgensnegle og farverige fisk boltrer sig i det krystalklare vand, der ligger beskyttet i et gammelt vulkankrater. Kraterets palmeklædte strand er et godt og mere fredeligt alternativ til Waikikis hektiske stemning. Et mere uventet stop er det imponerende japanske tempel, Byodo-In, der er en tro kopi af et tilsvarende buddhistisk tempel i Uji, Japan. Den omgivende have giver et godt indblik i den detaljerede japanske havearkitektur.

SNORKLING - Flere steder på Hawaii-øerne kan I snorkle med store havskildpadder.

Nyd surfernes tricks i bøljerne

Alternativt kunne dagens tur gå igennem områder med uendelige ananasplantager til Oahus nordligste kyst, North Shore. Området er kendt som en af verdens absolut bedste surferdestinationer, så ”hang loose” med de lokale og nyd surfernes sublime teknik og fantasifulde tricks. Har I snorkeludstyr med, byder denne kyst også på store oplevelser under vandet. Med sine mange små gallerier, hyggelige restauranter og afslappende stemning er byen Haleiwa et godt udgangspunkt for udforskningen af North Shore. Det er også et sted, hvor man let falder i snak med de lokale. Find en hyggelig restaurant i en af de gamle plantagebygninger og nyd områdets specialiteter, inden I runder dagen af på perfekt vis på Sunset Beach – navnet siger næsten alt.

OAHU - Bølgerne på nordkysten er store, og surferne boltrer sig i det lune vand.

Nyd den sidste morgen i troperne, inden hjemrejsen begynder. Husk at I rejser mod tiden, hvorfor der kan forekomme 2 overnatninger på flyene i forbindelse med hjemrejsen. I lander i Danmark næste dag.

I lander i Danmark efter en rejse på skønne Hawaii.

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Rejseperiodeapr - aug / 2023
2 voksne Pris per person.
2 voksne, 2 børn Pris per person.
Rejseperiode 1. marts 2023 - 13. april 2023
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 27.800
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 17.800
Rejseperiode 14. april 2023 - 14. juni 2023
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 26.300
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 17.000
Rejseperiode 15. juni 2023 - 15. august 2023
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 28.000
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 18.500
Rejseperiode Senere afrejse
Pris pr. person ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
KAUAI - Aftensol over Polihale Beach Park.
Hawaii - Hawaiianerne holder fast i deres oprindelige kultur.
Se alle rejser til:
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os