Rejser til Indien

 

Indien er et vidunderligt spændende rejseland. At rejse i Indien er et sansebombardement uden lige. At se de arkitektoniske perler fra stormogulernes tid, stå ansigt til ansigt med kamelkaravaner i ørkenen, vilde tigre og imponerende templer med flere hundrede år på bagen.   

Lad jer forføre af duftene af stærk curry fra restauranter og gadekøkkener, slap af under palmerne, der svajer over Goa's gyldne sandstrande, og lev jer ind i en historie så rig og fascinerende som intet andet sted. 

Vores rundrejser i Indien er sammensat udfra vores egne fantastiske rejseoplevelser i landet, og vi glæder os meget til at hjælpe jer med at få nogle af de samme uforglemmelige oplevelser.

Få et tilbud på en rejse til Indien

Se vores pakkerejser til Indien

9 dage

Den Gyldne Trekant

  • Kontrastfyldte Indien med egen bil og chauffør
  • Spændende udflugter med engelsktalende guide
  • Uforglemmelig tigersafari i Ranthambore
  • Taj Mahal, kærlighedssymbolet over dem alle
  • Shopping og gadekøkkener i Jaipurs basar
  • Det indiske køkkens mangfoldighed
Fra kr. 10.495 / pers. Pr. person ved 2 voksne.
NYHED! Se rejsen

Rejs til Indien

Indien er et utroligt spændende rejseland, der byder på et hav af muligheder. Her findes en fantastisk rig historie og kultur. I kan opleve smukke, gamle bygninger, kamelkaravaner, vilde tigre, farvestrålende templer, lækker (og stærk) mad, skønne strande og en utrolig gæstfrihed. 

Rejse til Indien

En rejse til Indien er for de fleste et unikt eventyr. Her kommer I ind i en tidslomme og oplever, hvordan tradition smelter sammen med nutiden. Indien er så stort, så det er som om, man rejser igennem flere lande, når man er på rundrejse her. Menneskers og de historiske bygninger ændrer udseende undervejs, og I går gennem et hav af eksotiske indtryk. 

Golden Temple, Amritsar, Punjab, Indien
Bikaner Camel Mela, Rajasthan, Indien

Taj Mahal

Mange vælger at besøge Taj Mahal og Den Gyldne Trekant på deres rejse til Indien. Og det er da også nogle ganske magiske oplevelser, der venter her.

Synet af Taj Mahal er noget, de fleste husker resten af deres dage. Bygningens perfekte former - og så tanken om, at det blev opført helt tilbage mellem 1632 og 1653 er ganske fantastisk. 

Bygningen er et mausoleum, som stormogulen Shah Jahan fik bygget til ære for sin elskede hustru, Mumtaz Mahal.

Taj Mahal

Den Gyldne Trekant

Den Gyldne Trekant er en samlet betegnelse for Agra, Jaipur og Delhi, der tilsammen danner en trekant, når stederne ses på et kort.

Agra er især kendt for fantastisk arkitektur fra en svunden tid. Mest berømt er naturligvis Taj Mahal, og derudover Agra Fort, der begge er på UNESCOs Verdensarvsliste.  

Jaipur er hovedstaden i delstaten Rajasthan. Her oplever I spændende historie, der går tilbage til byens oprindelse i 1728. Også her er arkitekturen smuk og fascinerende. Birla Templet samt Amber Fort, der er mere end 400 år gammelt er besøg værd. Rundt om fortet er det blandt andet en 17 km lang fæstningsmur - ganske imponerende. Hawa Mahal - Vindenes Palace er også et yderst fascinerende syn - et fem etagers højt lyserødt bygningsværk med mange smukke detaljer. 

Delhi er sidste punkt på Den Gyldne Trekant. Det er Indiens største by med cirka 16 millioner indbyggere - samt en historie, der rækker langt tilbage i tiden. Delhi er delt i Old Delhi og New Delhi, og konstrasterne er store og spændende. Det hele er en forunderlig blanding af alle mulige slags mennesker, rige og fattige, nye og gamle bygninger og hektisk gadeliv.  

Slangetæmmere i Jaipur, Indien
Amber Fort, Jaipur, Rajasthan, Indien

Badeferie i Indien

Indien er meget andet en stærke karryretter, templer og hinduer. Strandene er flere steder fantastiske. De mest kendte strande, finder man i Goa, og det tidligere hippie-paradis byder i dag på dejlige hoteller og flotte sandstrande krydret med gode restauranter og smukke solnedgange. 

I kan tage på en ren badeferie i Goa, eller I kan slutte af med nogle dage her efter en spændende og begivenhedsrig rundrejse i Indien. 

Goa, Indien
Goa, Indien

Tigre i Ranthambore National Park

Dyrelivet i Indien er ganske fantastisk. Ikke langt fra Den Gyldne Trekant er der mulighed for at se blandt andet tigre på en safaritur i den smukke Ranthambore National Park. 

De smukke tigre er nok det dyr, der tiltrækker sig mest opmærksomhed i parken, men her lever også andre kattedyr - som for eksempel leoparder, samt over 300 fuglearter, ulve, hyæner og mange flere. 

På en rejse til Indien er det en stor oplevelse at tage på safari i Ranthambore og få nogle store dyreoplevelser med på rejsen.  

Kom på spændende jeepsafari i Ranthambore National Park
Tiger i Ranthambore

Indisk mad

Maden i Indien er et kapitel for sig. Er I madelskere, venter en fortryllende verden på at blive udforsket. 

Her er mad med masser af smag, her er fantastiske vegetariske retter, og mad der har fået lov at simre, og har fået den tid og kærlighed den skal have.

Karryretter og grøntsager er mange steder i højsædet, og lige meget, hvad I er mest til, så er der garanteret noget, der passer til jeres smagsløg. Vi kan kun opfordre jer til at kaste jer ud i det og prøve nogle af de spændende muligheder. Maden i Indien er tilmed billig, så hold jer ikke tilbage.

I kender sikkert retter som "samosa", "tandori chicken" og "dahl", og det smager altså ikke dårligere af at indtage disse retter i eksotiske og autentiske omgivelser.

Chicken Tikka Masala med naanbrød og ris. En af de mest kendte retter i Indien.
Masala Dosa er en af specialiteterne i Sydindien

Klima og vejr

Hvornår skal man rejse til Indien?

Man kan besøge Indien hele året, men da der kan blive både meget varmt og meget vådt, er det med at være opmærksom på, hvornår det er bedst at besøge bestemte områder. 

Populært inddeles vejret i Indien i tre årstider - den "våde", den "varme" og den "tørre" årstid.

Det bedste tidspunkt at besøge det meste af landet på er i den "kølige", tørre periode fra november til marts. Delhi, Agra og Rajasthan er ideelt på dette tidspunkt, og temperaturene i det centrale Indien samt Goa er komfortable. 

Det sydlige Indien er meget varm i maj og juni, så skal I besøge for eksempel Kerala eller Tamil Nadu, er det bedste mellem januar og marts. 

Er I til trekking, så er det vejrmæssigt bedst i Himalaya fra foråret - og peaker i august og september.

Jaipur                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 22 25 31 37 40 39 34 32 33 34 29 24
Nattemperatur 7 10 15 21 25 27 25 24 23 19 13 8

 

Delhi                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 18 23 28 36 39 37 34 33 33 31 27 21
Nattemperatur 7 11 15 22 26 27 27 26 24 19 13 8

 

Goa                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 31 31 33 33 33 32 30 30 31 33 34 32
Nattemperatur 20 20 23 26 28 27 26 26 27 25 23 21

 

Praktisk information

Det er altid spændende at rejse til nye lande og opleve nye kulturer. Det kan være rart på forhånd at have undersøgt fakta om det pågældende land. Vi har derfor lavet en rejseguide til Indien, som indeholder de væsentligste Indien rejsetips.

Visum og pas

Der er visumpligt for danske turister, der rejser til Indien. Der skal ansøges om e-visa online og kan gøre her: Søg visum til Indien

E-visa udstedes ved ankomst til indien med en gyldighed på op til max 60 dage. Passet skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsen. Der skal være minimum 2 blanke sider i passet.

Læs mere på um.dk

Vaccinationer

Vi vil tilråde jer, at I - i god tid inden afrejsen - kontakter egen læge eller Statens Seruminstitut, som kan rådgive jer angående det korrekte vaccinationsprogram for jer.

Da vi ikke er lægeuddannede, må vi ikke direkte rådgive jer om vaccinationsspørgsmål.

Forsikring

Når I rejser til Indien, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis. Vi anbefaler derfor at tegne en rejseforsikring, der dækker sygdom og hjemtransport. Det kan blive en meget dyr fornøjelse, hvis I skal have sygebehandling på et hospital eller får brug for hjemtransport uden at være forsikret.

Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Valuta

Prisniveauet i Indien er lavt. Med andre ord rækker jeres lommepenge langt i dette land. Måltider er for eksempel meget billigere, end når I rejser i Europa. 

Nogle steder vil I opleve afgifter i forbindelse med fotografering af seværdigheder. Disse penge går til vedligehold og er typisk i størrelsesordenen 5-25 kr.

Møntfoden i Indien hedder Rupee. I skrivende stund er 100 Rupee = 9,15 Danske Kroner.

Indien tilbud

Er I på udkig efter et godt rejsetilbud til Indien, så kontakt os gerne med jeres ønsker, så gør vi vores bedste for at opfylde disse.

I kan også altid holde øje med vores rejsetilbudsside, hvor I kan se, hvornår vi har billige rejser til Indien.

Bestil et tilbud

Er I interesseret i at høre mere om mulighederne i Indien, eller har I et specifikt rejseønske, så tøv ikke med at kontakte os.

Bestil et tilbud

 

Jeg hedder Thomas - Kan jeg hjælpe med noget?

Med en baggrund fra flyselskaberne Cimber og Norwegian, har Thomas fingeren på pulsen, når det handler om at finde de bedste og billigste flyforbindelser.

Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados, Indien og Nepal. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning.

86 13 77 44 | tgh@cpt.dk