Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_539571559 Taj Mahal from a boat.jpg
Rejser til Indien
shutterstock_377921479 Tea plantations and Muthirappuzhayar River in hills near Munnar, Kerala, India.jpg
shutterstock_120633745 Taj Mahal.jpg
shutterstock_510248776 colorful gopura in the Hindu Kapaleeshwarar Temple,chennai, Tamil Nadu, South India.jpg
shutterstock_696476371 summer in India. Dry area with beautiful indian tiger, Panthera tigris.jpg

Rejser til Indien

Indien er et vidunderligt spændende rejseland. At rejse i Indien er et sansebombardement uden lige. At se de arkitektoniske perler fra stormogulernes tid, stå ansigt til ansigt med kamelkaravaner i ørkenen, vilde tigre og imponerende templer med flere hundrede år på bagen.

Lad jer forføre af duftene af stærk curry fra restauranter og gadekøkkener, slap af under palmerne, der svajer over Goa's gyldne sandstrande, og lev jer ind i en historie så rig og fascinerende som intet andet sted.  Vores rundrejser i Indien er sammensat ud fra vores egne fantastiske rejseoplevelser i landet, og vi glæder os meget til at hjælpe jer med at få nogle af de samme uforglemmelige oplevelser.

Filter
Rejsetype
 • Ferie for par
 • Natur
 • Rundrejse
Rejsetype
 • Ferie for par
 • Natur
 • Rundrejse
Taj Mahal.jpg

Nyhed!

Den Gyldne Trekant
 • Kontrastfyldte Indien med egen bil og chauffør
 • Spændende udflugter med engelsktalende guide
 • Uforglemmelig tigersafari i Ranthambore
 • Taj Mahal, kærlighedssymbolet over dem alle
 • Shopping og gadekøkkener i Jaipurs basar
 • Det indiske køkkens mangfoldighed
Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejser til Indien

Indien er et utroligt spændende rejseland, der byder på et hav af muligheder. Her findes en fantastisk rig historie og kultur. I kan opleve smukke, gamle bygninger, kamelkaravaner, vilde tigre, farvestrålende templer, lækker (og stærk) mad, skønne strande og en utrolig gæstfrihed. 

Rejse til Indien

En rejse til Indien er for de fleste et unikt eventyr. Her kommer I ind i en tidslomme og oplever, hvordan tradition smelter sammen med nutiden. Indien er så stort, så det er som om, man rejser igennem flere lande, når man er på rundrejse her. Menneskers og de historiske bygninger ændrer udseende undervejs, og I går gennem et hav af eksotiske indtryk. 

Taj Mahal

Mange vælger at besøge Taj Mahal og Den Gyldne Trekant på deres rejse til Indien. Og det er da også nogle ganske magiske oplevelser, der venter her.

Synet af Taj Mahal er noget, de fleste husker resten af deres dage. Bygningens perfekte former - og så tanken om, at det blev opført helt tilbage mellem 1632 og 1653 er ganske fantastisk. 

Bygningen er et mausoleum, som stormogulen Shah Jahan fik bygget til ære for sin elskede hustru, Mumtaz Mahal.

Den Gyldne Trekant

Den Gyldne Trekant er en samlet betegnelse for Agra, Jaipur og Delhi, der tilsammen danner en trekant, når stederne ses på et kort.

Agra er især kendt for fantastisk arkitektur fra en svunden tid. Mest berømt er naturligvis Taj Mahal, og derudover Agra Fort, der begge er på UNESCOs Verdensarvsliste.  

Jaipur er hovedstaden i delstaten Rajasthan. Her oplever I spændende historie, der går tilbage til byens oprindelse i 1728. Også her er arkitekturen smuk og fascinerende. Birla Templet samt Amber Fort, der er mere end 400 år gammelt er besøg værd. Rundt om fortet er det blandt andet en 17 km lang fæstningsmur - ganske imponerende. Hawa Mahal - Vindenes Palace er også et yderst fascinerende syn - et fem etagers højt lyserødt bygningsværk med mange smukke detaljer. 

Delhi er sidste punkt på Den Gyldne Trekant. Det er Indiens største by med cirka 16 millioner indbyggere - samt en historie, der rækker langt tilbage i tiden. Delhi er delt i Old Delhi og New Delhi, og konstrasterne er store og spændende. Det hele er en forunderlig blanding af alle mulige slags mennesker, rige og fattige, nye og gamle bygninger og hektisk gadeliv.  

Badeferie i Indien

Indien er meget andet en stærke karryretter, templer og hinduer. Strandene er flere steder fantastiske. De mest kendte strande, finder man i Goa, og det tidligere hippie-paradis byder i dag på dejlige hoteller og flotte sandstrande krydret med gode restauranter og smukke solnedgange. 

I kan tage på en ren badeferie i Goa, eller I kan slutte af med nogle dage her efter en spændende og begivenhedsrig rundrejse i Indien. 

Tigre i Ranthambore National Park

Dyrelivet i Indien er ganske fantastisk. Ikke langt fra Den Gyldne Trekant er der mulighed for at se blandt andet tigre på en safaritur i den smukke Ranthambore National Park. 

De smukke tigre er nok det dyr, der tiltrækker sig mest opmærksomhed i parken, men her lever også andre kattedyr - som for eksempel leoparder, samt over 300 fuglearter, ulve, hyæner og mange flere. 

På en rejse til Indien er det en stor oplevelse at tage på safari i Ranthambore og få nogle store dyreoplevelser med på rejsen.  

Indisk mad

Maden i Indien er et kapitel for sig. Er I madelskere, venter en fortryllende verden på at blive udforsket. 

Her er mad med masser af smag, her er fantastiske vegetariske retter, og mad der har fået lov at simre, og har fået den tid og kærlighed den skal have.

Karryretter og grøntsager er mange steder i højsædet, og lige meget, hvad I er mest til, så er der garanteret noget, der passer til jeres smagsløg. Vi kan kun opfordre jer til at kaste jer ud i det og prøve nogle af de spændende muligheder. Maden i Indien er tilmed billig, så hold jer ikke tilbage.

I kender sikkert retter som "samosa", "tandori chicken" og "dahl", og det smager altså ikke dårligere af at indtage disse retter i eksotiske og autentiske omgivelser.

shutterstock_246393877 DELHI, INDIA - MARCH 20 Tourist with students of Jawaharlal Nehru University celebrate festival Holi on March 20, 2011 in Delhi, India. Holi is a spring festival celebrated as a f.jpg
shutterstock_387382060 Tomb of Safdarjung in New Delhi, India. It was built in 1754 in the late Mughal Empire style..jpg
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os