Masai Mara Game Drive
Det bedste af Kenya - Fantastisk safari og afsluttende badeferie
Se galleri

Det bedste af Kenya

 • Spændende safariprogram med garanteret vinduesplads
 • Oplev giraffer og zebraer for foden af imponerende Mt. Kenya
 • Lyserøde flamingoer ved Lake Nakuru og flodhestene ved Lake Naivashu
 • Muligheden for at opleve ”The Big Five” i Masai Mara-nationalparken
 • Afsluttende badeferie og all inclusive ved Mombasa
 • Inkl. fly, transport, hoteller samt måltider iht. program

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejseplan

Det bedste af Kenya er vores bud på en fantastisk kombinationsrejse, der både inkluderer nogle af de mest interessante og vigtigste nationalparker i Kenya, samt muligheden for at fordøje de uforglemmelige naturoplevelser ved de kridhvide strande og det azurblå Indiske Ocean nord for Mombasa.

Dyr Kenya Mara37

Kenya byder på en uendelig række af store og uforglemmelige naturoplevelser. På denne rejse har vi foretaget et valg for dig og kombineret nogle af de mest interessante nationalparker med nogle af de vigtigste i forhold til at vise Kenyas mange nuancer.

Du starter i det bjergrige område, Aberdare, for foden af Mt. Kenya, hvor vandfald pryder området, og dyrene har gode gemmesteder på skråningerne. Efter at have krydset Ækvator kommer du til Samburu, hvis varierede natur giver et anderledes dyreliv og byder på blandt andet somaliske strudse, generuk og de smukke netgiraffer.

Naturen og dyrene ændrer karakter, når du kommer til Lake Nakuru og Lake Naivasha, hvor lyserøde flamingoer og flokke af næsehorn og krokodiller boltrer sig.

Den store finale er vidunderlige Masai Mara, hvor du får muligheden for at opleve ”The Big Five”, løver, leoparder, elefanter, næsehorn og kafferbøfler, samt møde nogle af de farverige Masaier.

Afslutningsvis får du muligheden for at skylle støvet af i Det Indiske Oceans azurblå vand og fordøje de mange naturoplevelser på de kridhvide strande ved Diani Beach syd for Mombasa.

Afrejse fra Danmark mod Kenyas hovedstad, Nairobi.

 

Ved ankomsten til Nairobi bliver du mødt af en chauffør i lufthavnen, som kører dig til hotellet.

Vi har valgt at starte med en overnatning i Nairobi, således du kan møde veludhvilet op til den første safaridag, og dermed få mest muligt ud af din safari.

Efter en tidlig morgenmad på hotellet bliver du afhentet af din chauffør og kørt til mødestedet, Somak Safari Lounge, hvor du møder de andre deltagere på din safari. Her får du nogle instruktioner i forbindelse med den forestående safari, hvorefter der er afgang. Dette gælder ligeledes for dig, der har valgt at opgradere turen til en privat safari.

Kørsel til Country Club, frokost og afslapning

Du bliver kørt til Aberdare Country Club, der ligger nord for Nairobi i det bjergrige område ved foden af Mount Kenya, hvor du ankommer til frokosttid. Aberdare Country Club har en skøn udsigt over landskabet, hvor giraffer, zebraer og vortesvin hører området til.

Golf, pool og smuk solnedgang blandt stedets dyr

Efter frokost er dagen til fri disposition, og er du golfspiller, byder hotellet på en 18 hullers golfbane - pas dog på aberne, som tror, at golfboldene er fugleæg. Du kan også nyde en ridetur i området, eller bade i poolen – dagen er din.

Du spiser aftensmad på hotellet, og senere kan du nyde den smukke solnedgang på balkongen, mens bålet tændes. Nu er det tid til en hyggelig aften ved bålet, mens dyrene nysgerrigt vandrer forbi.

Du spiser tidlig morgenmad og fortsætter safarituren imod Samburu National Park, som er en mindre park på knap 165 km2.

Mod Samburu National Park

At parken er lille, giver dig bedre mulighed for at spotte dyrene, og dette gør Samburu til et populært sted for safari.

Køreturen bringer dig igennem opdyrkede områder, kaffeplantager, samt over ækvator-linjen, hvor du naturligvis kan gøre et stop. Det er ganske fantastisk at se, hvordan ækvator bryder vandets rotation, når man står nord eller syd for linjen.


Foto: I Samburu lever løver. Som her en mor med unger. 

Oplev et specielt dyreliv

Samburu National Park er kendt for deres store bestand af Generuk – Girafgazeller, Grevys Zebra, Somaliske Strudse med den blå pigment, og den smukke og elegante Netgiraf.

Desuden holder Samburu-stammen til i dette område, og de er beslægtet med Masai-stammen. Deres klæder adskiller dem, da Samburu-stammen ofte går i mere orange klæder, og på den måde ser man forskellen.


Foto: Spisende girafgazeller i Samburu National Park.

Frokost og indtjekning i luksustelt

Ved ankomst til Ashnil Samburu Camp spiser du frokost og tjekker ind i dit luksustelt.


Foto: Dit telt er stemningsfuldt, rummeligt, og der er smuk udsigt over området fra din terrasse. 

På game drive i Samburu National Park

Om eftermiddagen kører du på gamedrive i parken - som er kendt for den varierede natur med skov, ørken og savanne - og spotter dyrene. Her er rigtig gode chancer for at se geparder, løver og alle de andre mere almindelige dyr.

Din gamedrive bringer dig godt rundt i området på en 2-3 timers køretur. Du kører blandt andet ned til Ewaso Ngiro-floden, som er områdets vandkilde, og stedet hvor dyrene kommer for at drikke. Her findes også et imponerende fugleliv.


Foto: En ung gepard gemmer sig i græsset i Samburu National Park.

Tilbage til campen, solnedgang og aftensmad

Sidst på dagen kører du tilbage og nyder en god middag på campen, imens solen går ned. Nu er naturen overladt til sig selv, og dyrene skal kæmpe natten igennem for at overleve til i morgen.


Foto: Sæt dig i baren efter aftensmaden og nyd det tætte afrikanske aftenmørke og lydene fra dyrene, der er et sted derude... 

Du står tidligt op denne morgen for at komme ud på savannen, mens dyrene er friske. Din gamedrive starter klokken 06:00 efter en hurtig kop kaffe, og du kører ud i 2-3 timer for at udforske området.

Alle dyr er mest aktive om morgenen og eftermiddagen, og derfor er din safarikørsel planlagt herefter. Du kører safari hele dagen i dag og spiser frokost på din lodge. Her får du frokosten serveret ude i den store have med udsigt til dyrene og floden.


Foto: Grevys-zebraer i det smukke morgenlys i Samburu National Park.

Pause med pool eller udsigt til krokodilleflod

Efter frokost er der en kort pause, hvor du får mulighed for at nyde poolen eller udsigten til floden, hvor krokodillerne holder til.


Foto: Tag en pause fra savannen ved hotellets pool.

Om Samburu National Park

Samburu ligger sammen med Buffalo Springs og Shaba-reservaterne, der tilsammen udgør et område på ca. 575 km2. Her findes unikke endemisk dyrearter, hvilket gør området specielt for den kræsne safariekspert.

Læs mere om Samburu National Park.


Foto: Den elegante netgiraf er et af de flotte dyr, du kan opleve i Samburu.

Din safaritur fortsætter sydover igen til Aberdare skovene, hvor du denne gang skal bo på det populære Serena Mountain Lodge i et nyt og dyrerigt område.

Pause på lodgen eller vandretur i regnskoven

Du er endnu engang i de bjergrige skove ved Mount Kenya og nyder en velfortjent pause på Lodgen. Der arrangeres vandreture med Rangers i regnskoven, eller du kan sidde og studere alle dyrene, som kommer til lodgens vandhul.

Din safari fortsætter til Lake Nakuru National Park, der er kendt for det hvide næsehorn, samt titusindvis af flamingoer, der benytter søen som spisekammer - og også til at bygge reder.

Der findes i perioder op til 200.000 flamingoer i området, og det er et imponerende syn, når flokken er størst med den smukke lyserøde farve. Her bygger flamingoerne reder og spiser de mange mikro kril.

Lake Nakurus vilde dyreliv

Lake Nakuru er også hjemsted for masser af andre vilde dyr, så dagen byder på fantastiske oplevelser med gazeller og antiloper, løver, bøfler og en god chance for at spotte leoparden. Du spiser frokost på Lake Nakuru Lodge og fortsætter efter pausen med endnu mere safarikørsel for at finde flere dyr.


Foto: Du kan være heldig at se det hvide næsehorn bed Lake Nakuru.

Videre til Lake Naivasha og indtjekning på lodge

Sidst på dagen kører du videre til Lake Naivasha, hvor du ankommer sidst på eftermiddagen, inden du nyder middagsmad på lodgen. Lake Naivasha Sopa Lodge har Kenyas mest fantastiske have, hvor dyrene går frit rundt, og du kan derfor få en næroplevelse med Colobus aber, marekatte aber, giraffer, antiloper, vandbukke og masser af eksotiske fugle.


Foto: Colobusaber ved lodgen. 

I dag spiser du tidlig morgenmad og fortsætter safarituren til Kenyas mest populære safariområde, Masai Mara.

Du kører igennem The Great Rift Valley og højere op i sletterne igennem Masai-landskab, hvor de lokale Masaifolk bor og opholder sig. Du kører igennem flere lokale byer og masaiernes hovedstad, Narok, for at komme videre ud på savannen til Masai Mara.


Foto: Hoppende masaier i Narok, Masai Mara.

Der er lækre madpakker med på turen, og den frokost kan du nyde på højsletten i Masai Mara, imens din guide spotter dyrene ude foran.

Masai Mara - verdenskendt safari

Masai Mara er et af verdens bedste safariområder og verdenskendt for den store gnuvandring, som finder sted fra juli til oktober.


Foto: Gnuernes vandring er et ganske fantastisk syn.

Masai Mara er med sine 1510 kvadratkilometer et fremragende safariområde og her er safarioplevelser i verdensklasse – også hvis man rejser på andre måneder af året.


Foto: Fantastisk natur i Masai Mara.

Safarikørsel på vej mod lodgen

Efter frokost i det grønne fortsætter din safarikørsel til lodgen, hvor du overnatter i luksustelt, der giver en ægte autentisk safarioplevelse.

Teltene er lækkert indrettet for dig, der sætter pris på luksus, ro og den unikke oplevelse af at høre lydene og dyrene helt tæt på.


Foto: Du bor i luksustelt i Ashnill Mara Camp.

Flere eventyr i Masai Mara

Om eftermiddagen fortsætter din safari i Masai Mara National Park, og du kører på eventyr i 2-3 timer for at spotte alle dyrene, som giraffer, elefanter, bøfler, løver, geparder og zebraer.

Først på aftenen er du tilbage på lodgen igen, fyldt op med dyroplevelser efter din game drive på savannen, og måske hører du løverne brøle eller hyænerne, imens du nyder en drink ved bålet og ser solen gå ned i horisonten.

Du overnatter på Ashnil Tented Camp.

Du står tidligt op i dag for at gøre klar til dagens første game drive – safaritur. Efter en kop kaffe/te kører du ud på savannen og starter dagen med safari, hvor dyrene findes.

Masai Mara har mange spændende floder, hvor dyrene kommer for at drikke, og her kører du ned for at spotte om løverne ligger og venter.

Store dyreflokke på sletterne

På sletterne møder du store flokke af zebraer, bøfler, elefanter og gnuer, men husk at kikke godt de steder, hvor du ikke ser dyrene, for her ligger geparden eller løverne måske klar til angreb.

Langs disse floder kan du ofte opleve flodheste, krokodiller, og se også godt efter i græsset eller træerne efter leoparden, den er en mester i at gemme sig i disse områder.


Foto: Store flodheste i vandhul i Masai Mara.

Fuglene i Masai Mara

Masai Mara har omkring 450 forskellige fuglearter, hvor mange er rovfugle, gribbe og den altid elegante sekretærfugl, der vandrer over savannen efter et måltid med slanger og insekter.

Den ægte safarioplevelse

Masai Mara byder på smukke naturoplevelser, solnedgange og den ægte safarioplevelse, og man forstår hvorfor Karen Blixen elskede dette fantastiske landskab.

Efter din første game drive kører du tilbage til lodgen for at spise morgenmad og få et velfortjent pause ved poolen. I middagstimerne er dyrene ikke aktive, så derfor er det et fint tidspunkt at slappe lidt af ved lodgen. Du er velkommen til at gå på eventyr med dit kamera og kikkert, blot du holder dig inden for lodgens område.


Foto: Tag en dukkert i lodgens pool.

Eftermiddag på savannen

Om eftermiddagen møder du din guide på den aftalte tid og kører ud på dagens sidste game drive. Rygterne fortæller, hvor dyrene gemmer sig, og du kører ud til de bedste oplevelser og bruger endnu 2-3 timer på savannen.

Ved solnedgang kører du tilbage til lodgen for at spise middagsmad og nyder de sidste timer ved bålet med en velfortjent drink.

Det er tid at sige farvel til de store naturoplevelser i Masai Mara og begive sig tilbage mod Nairobi. Undervejs er der tid til frokost, inden det går det sidste stykke vej mod indenrigslufthavnen i Nairobi.

Med fly til stranden ved Mombasa

Du lander i Kenyas næststørste by, Mombasa, efter en times flyvning. Mombasa er med sin placering ud til Det Indiske Ocean ligeledes Kenyas vigtigste havneby, og her mærker du den hektiske stemning og det etniske miks i de smalle handelsgader.

God tid til afslapning på stranden

Du bliver hentet af en repræsentant fra vores agent, der kører dig til det dejlige resort på den kridhvide Diani Beach, syd for Mombasa. Du har 5 nætter ved stranden og god tid til at slappe af og nyde resortets faciliteter.

Du har god tid til at få vasket støvet fra den sidste uges safari ud af håret og få en velfortjent dukkert i Det Indiske Oceans azurblå bølger.

Den kridhvide sandstrand, og indbydende Diani Beach, er ideel til en afslappende gåtur i solopgangen, og i resortets skønne have står solsengene klar mellem de svajende kokospalmer.

Ønsker du at tage forkælelsen til et ekstra niveau, kan du kigge forbi resortets spaafsnit, der tilbyder en række forskellige behandlinger og massager. Efterfølgende kan du tage en tur i poolen eller sidde på din terrasse eller altan og slappe af.

For de aktive tilbydes en række vandsportsaktiviteter, samt snorkel- og dykkerture til de spændende koralrev langs kysten.

 

Det er blevet tid til en sidste dukkert eller et par timer på solsengen, inden du bliver hentet af din chauffør og kørt til lufthavnen i Mombasa. Her påbegynder du hjemrejsen.

Efter en fantastisk rejse i Kenya lander du igen i Danmark.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Nairobi t/r inkl. forplejning og bagage
 • Indenrigs flybillet: Nairobi til Mombasa t/r
 • Transport fra Nairobi lufthavn til lufthavnshotel
 • 1 nat på Four Points by Sheraton Nairobi Airport
 • Safari: 7 dage/7 nætter med engelsktalende guide
 • Helpension under hele safariprogrammet
 • Entréer til de forskellige nationalparker
 • 1 nat i Aberdare på Aberdare Country Club
 • 2 nætter i Samburu på Ashnill Samburu Camp
 • 1 nat ved Aberdare på Serena Mountain Lodge
 • 1 nat ved Lake Naivasha på Lake Naivasha Sopa Lodge
 • 2 nætter i Masai Mara på Ashnill Mara Camp
 • Badeferie i Mombasa:
 • 4 nætter på Diani Beach Syd for Mombasa på Neptune Paradise Beach Resort & Spa**** i Superior Room med All Inclusive
 • Transport fra og til lufthavnen i Mombasa
 • Særlige bemærkninger:
 • Det er muligt at opgradere turen til ”Privat Safari”, hvor I ikke skal dele køretøj og guider med andre. Dette er den ultimative safarioplevelse og perfekt, hvis I rejser flere sammen eller blot ønsker en luksussafarioplevelse for jer selv.
 • Prisoversigt for opgradering til privat safari (pris i kr. pr. person):
 • Ved 2 personer        3.700,- 
 • Ved 3 personer        1.650,- 
 • Ved 4 personer           620,- 
 • Ved 5 personer              0,-     
 • Ved 6 personer              0,-          

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Kenya
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Selvvalgte ekstrature under safariprogrammet
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Kenya eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Cheetah Mother And Two Older Cubs, Masai Mara
Great Migration Of Antelopes Wildebeest, Masai Mara
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os