I Masai Mara kan du være heldig at spotte de smukke geparder.
Kilimanjaro og Masai Mara
Se galleri

Program & kort

1

Nairobi

1 nat:

En overnatning i Kenyas hovedstad

2

Amboseli

2 nætter:

Bo for foden af Klimanjaro

3

Lake Naivasha

1 nat:

Bo midt i et imponerende dyreliv

4

Masai Mara

2 nætter:

Et af verdens bedste safariområder

Rejseplan

Har I kun en uge til rådighed, men drømmer om uforglemmelig Safarirejse, hvor der er fuld fokus på at opleve nogle af Kenyas største naturfænomener, muligheden for at se ”The Big Five” samt nyde solopgangen over det sagnomspundne Kilimanjaros snedækkede top - så er, denne kompakte safarirejse det helt rigtige valg.

Dyr Kenya Mara32

Kenya gemmer på en lang række af uforglemmelige naturoplevelser og rigtig gode muligheder for at komme helt tæt på nogle af verdens mest imponerende dyr. På denne spændende safarirejse har vi derfor samlet nogle af de mest interessante nationalparker i Kenya og fokuseret på afvekslende natur- og dyreoplevelser på de indlagte safarier.

Vi starter i skyggen af imponerende Kilimanjaro, hvis snedækkede top I kan nyde direkte fra lodgen i Amboseli. Området er mest kendt for sine store elefantflokke og rige fugleliv, men der vil sandsynligvis også blive lejlighed til at iagttage hyæner og løver. Næste stop på turen er Lake Naivasha, hvor flodhestene græsser tæt ved lodgen om natten og antiloper og giraffer ses i haven. Den verdensberømte nationalpark, Masai Mara, er den perfekte afslutning på rejsens safaridel. Ligeledes har I muligheden for at se ”The Big Five” – løver, leoparder, elefanter, bøfler og næsehorn, er til stede i dette fantastiske område.

Afrejse fra Danmark mod Kenyas hovedstad, Nairobi.

Ved ankomsten til Nairobi bliver I mødt af en chauffør i lufthavnen, som kører jer til hotellet. Vi har valgt at starte med en overnatning i Nairobi, således I kan møde veludhvilede op til den første safaridag og dermed få mest muligt ud af jeres safari.

Ved ankomst til Nairobi om morgenen bliver du mødt af Check Point Travels lokale repræsentant. Herefter bliver du kørt ind til Somak Safari Lounge inden safarituren starter. Her kan du få et frisk bad, kaffe og te og en kort pause.

Fra Nairobi kører I til Amboseli National Park, der ligger godt 235 km fra Nairobi. Turen tager jer tæt på grænsen til Tanzania og Afrikas mest iøjefaldende bjerg – Kilimanjaro. 

I ankommer til Amboseli Sopa Lodge ved frokosttid og nyder en frokost med udsigt til Kilimanjaro. Amboseli er en mindre park, der er kendt for deres store elefantflokke og åbne sletter. Efter frokost skal I på jeres første safaritur, her kan I se et fantastiske dyreliv - alt lige fra løver, geparder, hyæner til store flokke af elefanter. 

Dyr Amboseli15

I står tidligt op for at komme på safari. Men også for at se solens første stråler ramme Kilimanjaros snedækkede top. Bjerget står ofte helt skyfrit morgenen. I kører ud på safari i 2-3 timer for at spotte dyrene. Safarikørsler foregår aldrig efter solnedgangen, da dyrene skal have ro til natten, og rovdyrene kan nyde deres bytte i fred og ro. Måske ser I resultatet af nattens jagt på den tidlige morgenkørsel, når løverne ligger omkring et kadaver og spiser det sidste.

Læs mere om Amboseli National Park

Tilbage på Amboseli Sopa Lodge spiser I morgenmad og så er det tid til at nyde enten svømmepoolen eller gå en tur i haven. Alle steder har I udsigt til Kilimanjaro, så nyd en times ro ved poolen og se dyrene vandre forbi med Kilimanjaro i baggrunden, det er en god pause. Om eftermiddagen er der high tea, og herefter kører I ud på endnu en safaritur for at opleve alle dyrene i Amboseli.

Aftenen nyder I på lodgen med dejlig mad og drikke samt solnedgangen over Kilimanjaro.

Efter tidlig morgenmad fortsætter jeres safari til Lake Naivasha, der ligger ca. 100 km nord for Nairobi. I gør stop undervejs på den lange køretur, der blandt andet går via udkanten af hovedstaden, Nairobi, inden I når jeres mål, Lake Naivasha, ved frokosttid.

I bliver indkvarteret på Lake Naivasha Sopa Lodge, som har en fantastisk have med masser af dyr. Efter en sen frokost kan I gå på opdagelse i haven, hvor der findes giraffer, antiloper og zebraer ganske tæt på jeres hytter. Om natten kommer flodhestene op og græsser tæt på jeres bungalows. Det er et paradis for dyreoplevelser helt tæt på. Sopa Lodge har en lækker swimmingpool, hvor I kan nyde en frisk dukkert og se dyrene fra poolkanten. I spiser aftensmad på lodgen og slapper af ved ildstedet nær baren.

Læs mere om Lake Naivasha her

I dag spiser I tidlig morgenmad og fortsætter jeres safari til Kenyas mest populære safariområde, Masai Mara. 

Masai Mara er et af verdens bedste safariområder og kendt for den store gnuvandring, som finder sted fra juli til oktober måned. Her er der særlig stor aktivitet i Masai Mara, idet mange forskellige dyr følger i fodsporene på gnuerne, inklusive rovdyrene.

Læs mere om Masai Mara og den store vandring

I ankommer til jeres nye lodge Masai Mara Sopa Lodge ved frokosttid. Her er der tid til at slappe lidt af, inden I skal ud på eftermiddagenssafari i Masai Mara National Park. Igen kører I på eventyr i 2-3 timer for at spotte et stort udvalg af områdets dyr – eks. giraffer, elefanter, bøfler, løver, geparder og zebraer. Først på aftenen er I tilbage på lodgen igen fyldt med uforglemmelige oplevelser.

I står tidligt op i dag for at gøre klar til dagens første safaritur.

Masai Mara har mange spændende floder, og her er der gode muligheder for at opleve flodheste og krokodiller. Hvis I er heldige, og ser godt efter i græsset eller træerne, får I måske øje på leoparden, der er en sand mester i at gemme sig i disse områder.

På savannen møder I store flokke af zebraer, bøfler, elefanter og gnuer, men husk at kigge godt efter, de steder hvor I ikke umiddelbart ser andre dyr, for her ligger geparden eller løverne måske klar til angreb. 

Masai Mara byder på smukke naturoplevelser, solnedgange og den ægte safarioplevelse, og man forstår godt hvorfor, at Karen Blixen elskede dette fantastiske landskab.

Efter jeres første safaritur kører I tilbage til lodgen for at spise morgenmad og få en velfortjent pause ved poolen. I middagstimerne er dyrene ikke aktive, så her kan I benytte tiden til at nyde lodgen. I er også velkomne til at gå på eventyr med eget kamera og kikkert, blot I holder jer indenfor lodgens område. Om eftermiddagen mødes I til aftalt tid og kører ud på dagens sidste safaritur. Ved solnedgang vender I tilbage til lodgen for at spise og nyde de sidste timer ved bålet med en velfortjent drink.

Dyr Kenya Mara5

Det er tid at sige farvel til de store naturoplevelser i Masai Mara og begive sig tilbage mod Nairobi. Undervejs er der tid til frokost, inden det går det sidste stykke vej mod lufthavnen i Nairobi, hvor hjemrejsen påbegyndes eftercheck-in.

Kilimanjaro og Masai Mara

 • Spændende safariprogram med engelsktalende guider
 • Garanteret vinduesplads så du får det hele med
 • Elefantflokke i skyggen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro
 • Flodheste og farverige fugle ved Lake Naivasha
 • Mulighed for at opleve The Big Five i Masai Mara
 • Inkl. fly, transport, hoteller samt måltider iht. program

8 dage fra kr. 13.000,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: København d. 02. apr 2022

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Nairobi t/r inkl. forplejning og bagage
 • Transfer fra Nairobi lufthavn til lufthavnshotel
 • 1 nat på Four Points by Sheraton Nairobi Airport
 • Safariprogram: 6 dage/5 nætter med engelsktalende guides
 • Helpension under hele safariprogrammet
 • Entrér til de forskellige nationalparker
 • Firehjulstrækker med garanteret vinduesplads på safari
 • 2 nætter i Amboseli på Amboseli Sopa Lodge
 • 1 nat ved Lake Naivasha på Lake Naivasha Sopa Lodge
 • 2 nætter i Masai Mara på Mara Sopa Lodge

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Kenya
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Selvvalgte ekstrature under safariprogrammet
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Kenya eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os