shutterstock_358818731 Tropical beach of Lamai in Koh Samui island in Thailand.jpg

Koh Samui - Smuk natur

Rejs til Koh Samui og få en skøn badeferie i tropiske omgivelser. Der er sket meget med Koh Samui, siden de første turister ankom til øen med en fragtbåd i 1970'erne og opdagede et ukendt paradis. Øen er stadig et tropisk paradis med lange, hvide sandstrande og svajende kokospalmer. Men i dag er Koh Samui også et af de mest populære feriemål i Thailand – og det med god grund.

Smuk natur

Foruden de vidunderlige sandstrande kan I se frem til glimrende restauranter, god shopping og masser af aktiviteter både om dagen og om aftenen. Meget af livet foregår naturligvis langs strandene, men Koh Samui byder også på spændende natur- og kulturoplevelser. Øen er dækket af grønklædte bjerge, idylliske vandfald og kokosplantager i massevis. Faktisk er Koh Samui Thailands hovedproducent af kokosnødder.

Her kopierer I bare billedteksten nedenfor og afslutter med Check Point Travel

Dejlige strande

På østkysten ligger de mest populære strande ved Chaweng og Lamai, der er ideelle til badeferie, snorkling og familieferie. Især den 7 km lange strand ved Chaweng er meget børnevenlig med det hvide sand og klare, lave vand. Nordkysten er dækket af lange hvide strande, der så småt er ved at blive opdaget af turister.

Er Koh Samui måske interessant for jer, så send od gerne en rejseforespørgsel, og vender vi tilbage med et godt tilbud. 

Send rejseforespørgsel

12.JPG

15

dage

GOD TIL SOMMER

Koh Samui og Khanom
  • 6 nætter på 3-stjernet strandresort på Koh Samui
  • Strandliv og hygge i Lamai Beach på Koh Samui
  • 6 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
  • Autentisk landsbyliv og lyserøde delfiner
  • To badeferier på en rejse
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

Fra kr. 11.000

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Thomas.jpg (1)

Jeg hedder Thomas - Kan jeg hjælpe med noget?

Med en baggrund fra flyselskaberne Cimber og Norwegian, har Thomas fingeren på pulsen, når det handler om at finde de bedste og billigste flyforbindelser.

Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados, Indien og Nepal. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning.

86 13 77 44 | tgh@cpt.dk