Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_188797976 Sand Harbor Beach, Lake Tahoe.jpg

Lake Tahoe - Masser af skøn natur

Lake Tahoe er en stor sø, der ligger i Sierra Nevada-bjergkæden på grænsen mellem Californien og Nevada.

På en rejse i det vestlige USA er det en flot oplevelse at besøge den store sø, der byder på mange flotte oplevelser.

Ved Lake Tahoe har I mulighed for at opleve et storslået og meget varieret landskab. Se de høje grantræer, der vokser langs søens breder, oplev de tørre enge og nyd udsigten til snedækkede bjertoppe. Eller snør vandrestøvlerne og begiv jer ud på en lille vandretur - måske med en medbragt madpakke I kan nyde i det fri. I kan også cykle på afmærkede stier, mens I ser terrænet ændre sig. Eller hvad med en kanotur på søen, hvor I kan glide stille afsted henover det klare vand med panoramaudsigt til bjergene hele vejen rundt?

Kontakt os på 86137744, hvis I er interesseret i en rejse. I kan også sende en rejseforespørgsel og få et tilbud. 

Send rejseforespørgsel 

Morten.jpg (2)

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk