Image 3
All inclusive og snorkling på Malahini Kuda Bandos Pakken inkluderer fly, hotel, bådtransfer og all-inclusive
Se galleri

Program & kort

1

Baa Atoll, Maldiverne

7 nætter:

Sol, strand og afslapning på bounty-ø

Rejseplan

Dette er den autentiske Maldiverne oplevelse midt i Maldivernes smukke øhav. Den afslappede stemning på det 3+-stjernede Malahini Kuda Bandos Resort er hyggelig og uformel. 

Rejsen kort

Denne rejse er for jer, der ønsker afslapning i skønne, solrige omgivelser. I har 7 nætter på et dejligt 4-stjernet resort midt i Det Indiske Ocean. Her er all inclusive, og I bor i et Garden Room et stenkast fra til stranden.

I rejser fra Danmark mod det skønne Maldiverne, nærmere bestemt Maldivernes hovedstad, Male. Ved ankomsten til Male vil I blive mødt af en lokal repræsentant, der vil vise jer vej videre til den båd, der skal tage jer det sidste stykke vej til Malahini Kuda Bandos Resort.

Velankommet indlogeres I for 7 nætter i et Garden Room med masser af plads og udsigt til stranden, palmer og ø-liv.

I har 7 nætter i dette lille hyggelige ø-paradis, hvor der er rig mulighed for at kombinere afslappende dage på stranden med nogle af resortets mange aktiviteter.

I restauranten kan I nyde lækre måltider, og i strandbaren kan I snuppe jer en kølig drink.

Øen byder desuden på smuk natur, som I kan gå på opdagelse i. Tag for eksempel på en morgentur i kajak ud til resortets eget koralrev eller tag med på en snorkeltur med resortets guider, der har et indgående kendskab til de omkringliggende koralrev.

Og når I har lyst til luftforandring, kan I fornøje jer med delfinsafari, shoppingtur til Male eller sejle på øhop.

Sidste chance for en forfriskende dukkert i Det Indiske Ocean eller en tur i spaen, inden båden tager jer tilbage mod lufthavnen på Male, og hjemrejsen mod Danmark kan begynde.