81454911-H1-AVEL_Island_Aerial_02_G_A_H.jpg
Anantara Veli Resort
Se galleri

Program & kort

1

Anantara Veli Maldives Resort, South Male Atoll, Maldiverne

7 nætter:

Luksus, forkælelse, strand og afslapning på bounty-ø

Rejseplan

Denne rejse er for jer der ønsker en uforglemmelig eventyrferie til Maldiverne i luksuriøse omgivelser på det 5-stjernede voksenhotel Anantara Veli Maldives Resort. Slap af på de kridhvide sandstrande, køl af i det krystalklare Indiske Ocean og nyd roen og bølgernes beroligende bevægelser i jeres egen private "Over Water Bungalow" med solterrasse. Rejsen henvender sig udelukkende til voksne.

61912005 H1 Boardwalk From Beach To Over Water Bungalows

Rejsen kort

7 nætter på det 5-stjernede voksenresort, Anantara Veli Maldives Resort, I jeres helt egen Over Water Bungalow. Omgivet af luksuriøse faciliteter, kridhvide sandstrande, svajende palmer og der azurblå, krystalklare Indiske Ocean. Imødekommende og særdeles servicemindet personale, lækkert pool-område med infinity pool, og et varieret udbud af fremragende restauranter, der serverer de lækreste japanske, thailandske og internationale specialiteter samt uimodståeligt seafood. Stemningsfulde barer med kølige cocktails og godt selskab. Tilbagetrukket luksus i uforglemmelige omgivelser og en atmosfære, der næsten kun findes i drømme. Det er mindfulness og godt for sjælen. Det er jeres eget ø-paradis og en uforglemmelig drømmerejse.

Hvis I ønsker at tage selvforkælelsen til helt nye højder, er Anantara Velis eget lækre spa-afsnit, Balance Wellness by Anantara, helt sikkert et godt valg, eller hvad med en privat middag på stranden kun for jer to. Mulighederne er mange, og de gode oplevelser findes ikke kun landjorden. Anantara Veli har sit eget professionelle dykkercenter, således I kan komme på opdagelse under havets overflade blandt farverige koraller, store hvalhajer, finurlige havskildpadder og fascinerende manta rays og stimer af fisk. Maldiverne har nogle af verdens bedste forhold for dykning, men også på hotellets eget house reef vil I med snorkel, finner og maske, kunne få et indblik i havets spektakulære verden.

Anantara Veli Maldives Resort arrangerer ligeledes en række spændende udflugter, så I kan nyde et glas køligt hvidvin på et romantisk Sunset cruise, gå i Robinson Crusoes fodspor på en øde ø eller besøge nogle af de beboede øer og få et indblik i hverdagen på Maldiverne. Det er naturligvis også helt i orden bare at læne sig tilbage, nyde solens stråler, bølgernes rolige bevægelser, stilheden og komme helt ned i tempo – Maldiverne er det bedste sted i verden at koble helt fra.

Fra Danmark er der afgang mod ø-paradiset, Maldiverne, med et enkelt flyskifte undervejs.

81454911-H1-AVEL_Island_Aerial_02_G_A_H.jpg

Allerede inden i ankommer til Maldiverne, kan I begynde at få en fornemmelse af, hvad der venter jer den næste uge. Tilfældigt spredt ud over Det Indiske Oceans turkisblå vand ligger hundredvis af palmeklædte småøer, omkranset af hvide sandstrande og tydelige koralrev, som en spektakulær velkomst til Paradis.

Ved ankomsten til Male bliver I mødt af en repræsentant fra jeres luksusresort, Anantara Veli Maldives Resort, som sørger for at I og jeres bagage bliver bragt over til resortets egen speedbåd, få meter fra lufthavnen. Selvom det kun er en kort sejltur på cirka 25 minutter til Anantara Veli Maldives Resort, vil I hurtigt få en fornemmelse af områdets naturlige skønhed og hvilke eventyr der venter forude.

Anantaras berømmede service og afslappede luksus byder jer velkommen, og efter en hurtig check-in på resortet og en introduktion til jeres skønne water villa, er der tid til en afslappende gåtur på stranden eller en velfortjent dukkert i Det Indiske Oceans krystalklare vand fra stranden eller fra jeres egen solterrasse.

Under opholdet på Anantara Veli Maldives Resort har inkluderet helpension, så afhængig af ankomsttidspunktet, vil I til frokost eller middag stifte bekendtskab med resortets fremragende restauranter den første dag.

81454566-H1-AVEL_Dhoni_Pool_01_G_A_H.jpg

I har hele 6 fulde dage på det luksuriøse og børnefrie Anantara Veli Maldives Resort, og dermed alle muligheder for at lade jer forkæle og komme helt ned i tempo. Nyde solen på en af resortets solsenge eller en god bog på stranden i skyggen af en palme. Slappe af på et håndklæde lidt væk fra de andre gæster. Snorkle på resortets eget housereef blandt farverige fiske og skildpadder. Lade jer fylde af roen på jeres egen private solterrasse eller den afslappende stemning ved resortets infinity-pool kun afbrudt af en svalende dukkert i det azurblå hav eller poolen, når det bliver for varmt.

På Anantara Veli har et stort udbud af aktiviteter at vælge imellem, så trænger I til lidt afveksling og en pause fra solsengen, kan det anbefales at tage en havkajak og padle rundt om øen eller til Anantara Velis søsterresort, der ligger få hundrede meter væk. Eller I kunne teste balanceevnen på et af de populære paddle boards i lagunens lave vand.

For de aktive er der blandt andet et fitnesscenter og en oplyst tennisbane på land, men også et spændende udbud af udflugter, hvor I blandt andet kan nyde en sejltur i solnedgangen med en kølig cocktail eller et glas vin. Det kunne også være en tur til en af de beboede øer i området for at få et indblik i de lokales hverdag samt lidt shopping af lokalt kunsthåndværk.

Maldiverne er kendt for at være et af de bedste steder i verden at gå på opdagelse under havoverfladen og Anantara Veli Maldives Resorts eget dykkercenter arrangerer naturligvis dykning på de bedste rev i området eller snorkelture til ubeboede øer og farverige koralrev.

Selvforkælelsen kan I også tage til næste niveau på resortets eget smagfuldt indrettede spa-afsnit, Balance Wellness by Anantara, der tilbyder et bredt udvalg af ayurvediske og traditionelle behandlinger.

Mulighederne er mange, selvom I befinder jer på en paradis-ø midt i det Indiske Ocean, men valgene er op til jer – det er også helt i orden blot at læne sig tilbage, slappe af i solen, koble helt fra og nyde livet.

Nu gælder det om at nyde de sidste timer i solen og en tur i det krystalklare vand, inden det er tid til at tage afsked med det vidunderlige Anantara Veli Maldives Resort og Maldiverne. Ud på dagen ligger båden klar til at sejle jer til lufthavnen, således I er der i god tid til at ordne check-in og de sidste indkøb uden stress.

Anantara Veli Resort

 • Ophold på 5-stjernede Anantara Veli Maldives Resort
 • Halvpension under hele opholdet
 • Afslappende ”kun for voksne” luksus i jeres egen Over Water Bungalow
 • Forkælelse i resortets luksuriøse spaafsnit 
 • Snorkling blandt farverige fisk og skildpadder på eget husrev
 • Inkl. fly, bådtransport, hotel og halvpension

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark til Maldiverne t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og flyafgifter
 • Transport med resortets egen speedbåd fra Male lufthavn til resortet t/r
 • 7 nætter på Anantara Veli Maldives Resort i en Over Water Bungalow
 • Halvpension under hele opholdet på Anantara Veli Maldives Resort

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Maldiverne
 • Lokal Miljøskat på 6 US-Dollars pr. person pr. nat
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Personlige udgifter
 • Måltider i andre restauranter end de anviste
 • Drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195,- pr. person)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Maldiverne eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
81454566-H1-AVEL_Dhoni_Pool_01_G_A_H.jpg
81454911-H1-AVEL_Island_Aerial_02_G_A_H.jpg
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os