Embudu Village 03
Badeferie med helpension - Embudu Village Pakken inkluderer fly, hotel, bådtransport og helpension
Se galleri

Badeferie med helpension - Embudu Village

  • 7 nætter med helpension på 3+-stjernet resort
  • Bo direkte på den hvide paradisstrand
  • Fantastisk koralrev med snorkling direkte fra stranden
  • Hyggelig atmosfære og afslappet stemning
  • Mulighed for opgradering til all-inclusive
  • Inkl. fly, bådtransport, hotel og helpension

10 dage fra kr. 11.450,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 24. okt 2020

Rejseplan

Embudu Village er det helt rigtige valg, hvis I drømmer om at opleve Maldivernes paradisstrande – uden at det koster en formue. Stemningen på det 3+-stjernede Embudu Village er hyggelig og uformel. Hos Embudu Village kan du nyde kridhvide sandstrande - se bare billederne. Det hvide sand står i flot kontrast til øens grønne beplantning, og det hele giver en eksotisk og afslappet atmosfære. Prisen inkluderer helpension. Og fra stranden har I direkte adgang til livet på koralrevet. 

Rejsen kort

Embudu Village er et stemningsfulde og charmerende resort beliggende på den lille tropeø Emboodhoo, blot en kort sejlads fra Maldivernes hovedstad, Male. Hos Embudu Village kan du nyde kridhvide sandstrande - se bare billederne. Det hvide sand står i flot kontrast til øens grønne beplantning, og det hele giver en eksotisk og afslappet atmosfære.

Øen er lille, men her er alt, du skal bruge for at kunne slappe af i de dejlige omgivelser.

Du kan dase og solbade på stranden, nyde en dukkert i det krystalklare vand, eller du kan tage en snorkeltur ved øens "husrev", der ligger bare et stenkast fra stranden og byder på en spændende verden af fisk, farver, former og liv, og der er blandt andet også mulighed for gratis leje af havkajakker, boards, volleyball mm. Der er ligeledes et fint udbud af spændende udflugter, bl.a. ø-hop, Bytur til Male, fisketure mm.

Embudu Village er håndplukket af to af vores dygtige medarbejdere, der har været på Maldiverne for at finde et lækkert sted, hvor I får god værdi for pengene. I bor i stemningsfulde hytter med tilhørende hyggelige terrasser - perfekte omgivelser for afslappende dage på Maldiverne.

I rejser fra København eller Hamborg til Male på Maldiverne. Herfra bliver I sejlet med speedbåd til Embudu Resort, hvor I bliver indlogeret til de næste dages badeferie.

I har syv nætters badeferie på den lille, charmerende tropeø midt i Det Indiske Ocean. Her får I oplevelsen af bo på en eksotisk øde ø uden at skulle bekymre jer om noget som helst.

Stranden er fantastisk, I kan snorkle lige ud for kysten og dase i solen. 

I restauranten kan I nyde lækre måltider, og i strandbaren kan I snuppe jer en kølig drink. Og når I har lyst til luftforandring, kan I fornøje jer med delfinsafari, tur i havkajak eller sejle på øhop.

Her er kort sagt alt, hvad I har brug for til en skøn og afslappende ferie i solen.

Det er blevet tid til at tage hjem igen efter en lækker badeferie på Maldiverne. I bliver sejlet med speedbåd til lufthavnen i Male, hvorfra I begynder flyvningen mod Danmark.