TROPEØER - Vi har nøje udvalgt resorts på hyggelige små tropeøer. Gå rundt om øerne og find jeres eget lille strandspot.
Eksotisk øhop på Maldiverne Pakken inkluderer fly, hoteller, 3 nætter med helpension og 4 med all-inclusive samt lokal transport
Se galleri

Eksotisk øhop på Maldiverne

  • 3 nætter på tropeøen Fun Island Resort
  • Bo direkte på paradisstrand
  • 4 nætter på 4-stjernede Olhuveli Beach Resort
  • God snorkling og masser af aktiviteter 
  • 3 nætter med helpension og 4 nætter med all inclusive
  • Inkl. fly, hoteller og transport

kr. 11.450,-

10 dage fra kr. 10.550,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 21. apr 2021

Rejseplan

Drømmer I om at opleve Maldivernes tropiske og eksotiske paradisøer og få slappet fuldstændig af i skønne omgivelser? Det er netop, hvad I får på denne rejse.

Som de første i Danmark arrangerer vi hos Check Point Travel øhop på Maldiverne, hvor vi kombinerer opholdet med 2 forskellige tropeøer. I får 7 nætter fordelt på to herlige ”atol-resorts”, og dermed en mere varieret oplevelse af Maldiverne.

I rejser fra København eller Hamborg til Male på Maldiverne. Herfra bliver I sejlet med speedbåd til Fun Island, hvor I bliver indlogeret på Fun Island Resort for de næste fire nætter. 

I har rejsens første fire nætter på den lille, charmerende tropeø, Fun Island, midt i Det Indiske Ocean. Her får I badeferie og oplevelsen af bo på en øde ø uden at skulle bekymre jer om noget som helst.

Stranden er fantastisk, I kan snorkle lige ud for kysten og dase i solen.

I restauranten kan I nyde lækre måltider, og i strandbaren kan I snuppe jer en kølig drink. Og når I har lyst til luftforandring, kan I fornøje jer med delfinsafari, tur i havkajak eller sejle på øhop.

Her er kort sagt alt, hvad I behøver for at få nogle skønne dage i solen.

Efter en kort tur i speedbåd ankommer i til 4-stjernede Olhuveli Beach Resort. Olhuveli er ikke større end, at I kan gå hele vejen rundt om øen på cirka 45 minutter. En sti fører gennem den frodige centrale del af øen, og kridhvide sandstrande kanter øen mod det turkisfarvede Indiske Ocean. Rundt om på øen står der strandstole til fri afbenyttelse og et badehåndklæde er altid i nærheden, så find jeres eget lille sted at slå jer ned og nyd de herlige temperaturer.

Bliver det for varmt kan I tage en svalende dukkert i det krystalklare, turkisfarvede, Indiske Ocean eller benytte en af resortets 2 hyggelige swimmingpools – både mod solopgangen og med solnedgangen.

Maldiverne er kendt for at tilbyde noget af det bedste snorkling og dykning i verden, så grib chancen og tag på opdagelse under overfladen på resortets eget ”house reef”, hvor I kan opleve skildpadder, revhajer, fisk i alle farver og størrelser samt de imponerende og ufarlige djævlerokke. I kan snorkle direkte fra stranden eller bådebroen med direkte adgang til revet.

 

Ønsker I at koble helt fra og tage selvforkælelsen til et helt nyt niveau tilbyder Olhuvelis eget ”inhouse spa”, The Sun Spa, en lang række skønne behandlinger i lækre, atmosfærefyldte omgivelser. Med udgangspunkt i klassiske indiske ayurveda-teknikker og traditionelle asiatiske ritualer har I mulighed for at vælge lige det, der passer til jeres ønsker – og glem ikke muligheden for hyggelige parbehandlinger.

Det er blevet tid til at tage hjem efter et lækkert øhop på Maldiverne. I bliver sejlet med speedbåd til lufthavnen i Male, hvorfra I begynder flyvningen mod Danmark.