FRED OG RO - Blå himmel og fred og ro er der masser af på Maldiverne.
POOL - I kan også hoppe i den lækre pool.
SRI LANKA-LUKSUS - Rejsen begynder med 7 nætter på 5-stjernet luksushotel i Tangalle.
81454825-H1-AVEL_Dhoni_Pool_Sunset_02_G_A_H.jpg
81454616-H1-AVEL_Dhoni_Pool_Model_02_G_A_H.jpg
LÆKKERT POOLOMRÅDE - På Sri Lanka har I et skønt poolområde.
FLOT VÆRELSE - I bor på et flot og rummeligt Premiere Beach Access Room på Sri Lanka.
OVER WATER Bungalow - På Maldiverne har I jeres egen Over Water Bungalow direkte over det krystalklare vand.
JERES VÆRELSE - Vågn op sådan her i jeres Over Water Bungalow.
PARADIS PÅ VANDET - På Maldiverne bor I direkte over det krystalklare vand.
69355029-H1-Anantara_Veli__island_pathway.jpg
SAFARI - I Yala National Park kan I komme på jeepsafari og - måske - se leoparder.
shutterstock_125880431.jpg

Luksusbadeferie på Sri Lanka og Maldiverne

  • 7 nætter på de 5-stjernede Anantara Peace Heaven Resort
  • 5 nætter på det 5-stjernede Anantara Veli Resort, Maldiverne
  • Over Water Bungalow med flot udsyn til Det Indiske Ocean
  • Kompromisløs luksus, kun for voksne
  • Eksklusivt spa-område med udsøgte behandlinger
  • Mulighed for spændende udflugter, hvalsafari og dykning

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejseplan

Hvis I leder efter den perfekte luksuriøse parferie uden børn, kan vi anbefale denne fantastiske kombinationsrejse. I starter med 7 nætter i paradisiske omgiveler og kompromisløs luksus på Sri Lanka og det 5-stjernede Anantara Peace Heaven Tangalle Resort. Dette helt igennem fantastiske resort er nomineret blandt de 15 bedste på det velrenommerede Condé Naste Travelers Readers eksklusive liste over Asiens 50 bedste resorts/hoteller, og vi er helt enige i den vurdering. I bor ned til en privat sandstrand, omgivet af svajende kokospalmer og med udsyn til Det Indiske Ocean.

Rejsen kort

Er det uforglemmelige naturoplevelser, I er på udkig efter, så er denne badeferie et godt valg. Der kan arrangeres ture til Yala og Udawalawe nationalparkerne på Sri Lanka, hvor leoparder, elefanter og farverige fugle mm. kan opleves. Eller hvad med en spændende hvalsafari fra den hyggelige fiskerby, Mirissa, hvis fiskemarked ligeledes er et besøg værd?

Fra Sri Lanka går turen til Maldiverne og det 5-stjernede Anantara Veli Maldives Resort, der ligger på sin helt egen paradis-ø, kun en kort sejltur fra hovedbyen Male. Resortet er for ”adults only”, så I kan have fuld fokus på at nyde hinanden og de luksuriøse omgivelser.

I bor på vandet i en Over Water Bungalow med en intim og hyggelig indretning og jeres egen uforstyrrede solterrasse med direkte adgang til det krystalklare Indiske Ocean.

Ønsker I yderligere forkælelse, kan I finde det i resortets eksklusive spa, der tilbyder en række healende spabehandlinger og wellness i form af yoga og meditation.

Nogle af de største oplevelser venter under havoverfladen, og resortets PADI-certificerede dykkercenter er parate til at tage erfarne dykkere, såvel som nysgerrige snorklere, med på eventyr.

En række fantastiske restauranter fuldender opholdet med vidunderlige gastronomiske rejser til forskellige steder på jorden og altid med en spektakulær udsigt.

I rejser fra Danmark til Sri Lankas hovedstad, Colombo, hvor I vil blive mødt af jeres chauffør i lufthavnen. Herefter kører I til jeres resort ved byen Tangalle på Sri Lankas sydkyst.

Med 7 nætter på Anantara Peace Heaven Tangalle Resort har I rigelig med tid til at koble helt fra og nyde stedets mange faciliteter og spændende tilbud. Et indlysende valg vil naturligvis være en forfriskende dukkert i Det Indiske Ocean fra den uforstyrrede strand nedenfor resortet, men afslapning på en af solsengene ved det skønne pool-område kunne også være en mulighed.

Spa, yoga og fitness

For de aktive er motionsrummet åben 24 timer i døgnet, og er det ikke for varmt, kan I eventuelt afgøre på tennisbanen, hvem der betaler for en kølig cocktail i solnedgangen. Det er også muligt at låne en cykel og tage på opdagelse langs med kysten, eller køre en tur til en af de nærliggende landsbyer og møde srilankanerne i øjenhøjde.

Er wellness i fokus, kan vi anbefale Anantara Spa, der tilbyder en række behandlinger med udgangspunkt i traditionelle srilankanske ayurvediske og asiatiske traditioner. Dette kan følges op med yoga-undervisning og meditation eller en tur ud på nogle af de vejrbidte klipper for at nyde solopgangen, eller solnedgangen kun afbrudt af bølgernes skvulpen.

Tag på spændende udflugter

Udenfor Anantara Peace Heaven er der naturligvis en lang række af spændende oplevelser for de nysgerrige. Lær eksempelvis om kolonitidens Sri Lanka under et besøg i den historiske hollandske handelsstation, Galle, og nyd en skøn frokost i en af byens hyggelige restauranter.

I nærliggende Mirissa er der hver morgen hektisk aktivitet på det lokale fiskemarked, når de lokale fiskere kommer i land med nattens fangst. Nyd det farverige spektakel, se om I kan genkende de mange forskellige fisk til salg, og tag så tilbage i tid til at nyde morgenbuffeten på resortet.

Landsbyer, templer og fiskerestauranter

Langs med kysten ligger, udover Mirissa, flere småbyer hvor I kan besøge de spændende markeder eller kigge indenfor i det lokale tempel – her vil I ofte blive budt velkommen og inviteret på en kop te og en snak. Der findes også en række fremragende fiskerestauranter langs med kysten, som helt sikkert er værd at prøve. Det srilankanske køkken er utrolig varieret og kan til tider være temmelig krydret, så prøv jer frem med hummer, krabber, rejer, blæksprutter eller måske en friskgrillet tunbøf med en kold øl.

Fantastiske dyreoplevelser

For naturelskere er Sri Lanka den perfekte destination, og Tangalle ligger inden for køreafstand af nogle af landets mest interessante nationalparker, blandt andet Udawalawe og Yala National Park. Sidstnævnte rummer stort set alt, hvad hjertet begærer af forskellige pattedyr, reptiler og fugle. Parkens enorme størrelse og flere biosfærer medvirker til stor variation i vegetation og dyr. På en normal safari vil I opleve vilde elefanter, krokodiller, flere forskellige abearter, hjorte, samt et utal af farverige fugle som eksempelvis næsehornsfugle, parkitter, hejre, pelikaner og store rovfugle. Er I heldige, vil I ligeledes opleve sjakaler og læbebjørne samt den sagnomspundne leopard.

I førnævnte Mirissa er det ligeledes muligt at arrangere hvalsafari for at opleve store delfinflokke, kaskelothvaler og ikke mindst verdens største dyr - den imponerende blåhval - der holder til ud for kysten hele året rundt, men primært er synlig i vinterhalvåret.

Tilbage på Anantara kan I skylle støvet af i poolen eller slappe af på jeres terrasse eller altan inden middagen.

Fra Sri Lanka flyver I til Maldiverne, hvor der ved ankomsten venter en båd på at sejle jer til jeres luksuriøse ø-paradis, Anantara Veli Maldives Resort. I har 5 nætter og dermed god tid til at nyde de luksuriøse omgivelser, perfekte strande og intime Over Water Bungalows på dette 5-stjernede ”adults only” resort.

Forkæl jer selv i spaen

Måske I har været rundt på flere spændende udflugter under opholdet på Sri Lanka, og kun trænger til afslapning, men vi vil meget gerne anbefale en tur i ”Anantara wellness Sanctuary”, resortets lækre spaafsnit, der tilbyder en række behandlinger med udgangspunkt i traditionelle ayurvediske og asiatiske traditioner. Dette kan følges op med yoga-undervisning, kostvejledning og meditation.

Dykning eller snorkel

Det PADI-certificerede dykkercenter står ligeledes parat til at hjælpe jer med nogle fantastiske oplevelser, hvis I trænger til at være lidt aktive ind imellem timerne på stranden eller jeres private solterrasse. Nogle af de største oplevelser på Maldiverne gemmer sig under havets overfladen, hvor et rigt dyreliv med havskildpadder, rokker og farverige fisk boltrer sig mellem de smukke koraller. Er I ikke til dykning, kan I låne snorkel og maske på resortet og tage på opdagelse på resortets eget husrev eller blot snorkle omkring jeres bungalow, hvor en stige går fra solterrassen og direkte ned i vandet – lettere bliver det ikke.

Udforsk øen og nyd fremragende måltider

Trænger I til at udforske atollen på egen hånd, kan I låne en havkajak og finde jeres eget uforstyrrede hjørne af paradis, eller eventuelt gå rundt om øen til fods.
Da jeres ophold er med halvpension, kan I se frem til en række fantastiske middage, alle med en meget høj standard og spektakulær udsigt. Med flere restauranter at vælge imellem er der ligeledes mulighed for at gå på opdagelse i den kulinariske verden, blandt andet det thailandske og japanske køkken.

 

Sidste chance for en forfriskende dukkert i Det Indiske Ocean inden turen går tilbage til lufthavnen i Male, og hjemrejsen mod Danmark kan begynde.

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Rejseperiodedec - dec /
2 voksne Pris per person.
2 voksne, 2 børn Pris per person.
Rejseperiode Senere afrejse
Pris pr. person ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
FRED OG RO - Blå himmel og fred og ro er der masser af på Maldiverne.
61912210-H1-Dhoni_Bar_and_pool.jpg
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os