shutterstock_609524300.jpg
Øparadis med helpension Pakken inkluderer fly, hotel, bådtransport og helpension
Se galleri

Øparadis med helpension - Fun Island

  • 7 nætter med helpension på 3-stjernet resort
  • Bo direkte på den hvide paradisstrand
  • Fantastisk koralrev med snorkling direkte fra stranden
  • Hyggelig atmosfære og afslappet stemning
  • Mulighed for opgradering til ”Deluxe Room”
  • Inkl. fly, bådtransport, hotel og helpension

kr. 9.350,-

10 dage fra kr. 8.550,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 28. nov 2020

Rejseplan

Fun Island Resort er det helt rigtige valg, hvis I drømmer om at opleve Maldivernes paradisstrande – uden at det koster en formue. Stemningen på det 3-stjernede Fun Island Resort er hyggelig og uformel. Prisen inkluderer helpension. Og fra stranden har I direkte adgang til livet på koralrevet. 

Rejsen kort

Fun Island Resort byder, udover en glimrende restaurant og et par hyggelige barer, på en række spændende faciliteter, og der er blandt andet mulighed for gratis leje af havkajakker, boards, volleyball mm. Der er ligeledes et fint udbud af spændende udflugter, bl.a. ø-hop, delfinsafari, fisketure mm., og hver dag mellem kl. 10.00-12.00 er der gratis ture til ”Robinson Island”.

Fun Island Resort er håndplukket af to af vores dygtige medarbejdere, der har været på Maldiverne for at finde et lækkert sted, hvor I får god værdi for pengene. I bor i stemningsfulde hytter med tilhørende hyggelige terrasser - perfekte omgivelser for afslappende dage på Maldiverne.

I rejser fra København eller Hamborg til Male på Maldiverne. Herfra bliver I sejlet med speedbåd til Fun Island, hvor I bliver indlogeret på Fun Island Resort til de næste dages badeferie.

I har syv nætters badeferie på den lille, charmerende tropeø midt i Det Indiske Ocean. Her får I oplevelsen af bo på en eksotisk øde ø uden at skulle bekymre jer om noget som helst.

Stranden er fantastisk, I kan snorkle lige ud for kysten og dase i solen. 

 

I restauranten kan I nyde lækre måltider, og i strandbaren kan I snuppe jer en kølig drink. Og når I har lyst til luftforandring, kan I fornøje jer med delfinsafari, tur i havkajak eller sejle på øhop.

Her er kort sagt alt, hvad I har brug for til en skøn og afslappende ferie i solen.

Det er blevet tid til at tage hjem igen efter en lækker badeferie på Maldiverne. I bliver sejlet med speedbåd til lufthavnen i Male, hvorfra I begynder flyvningen mod Danmark.