Hero-badeferie-i-Tulum.jpg
CHICHEN ITZA - Tempelkomplekset rummer flere smukke bygninger, der vidner om en stolt fortid.
HIP TULUM - Palmer på stranden ved hotellet.
HIP TULUM - Her kan I nyde afslapning og solbade på hotellets private strandafsnit.
CHICHEN ITZA - Fra Tulum kan I tage på udflugt til de magiske mayaruiner i Chichen Itza.
TULUM - På badeferie i Tulum har I god tid til at slappe af og nyde de smukke omgivelser.
HIP TULUM - Værelserne er enkle, hyggelige - og nogle har udsigt over havet.
TULUM - Klipperne indrammer et strandstykke i Tulum.

Program & kort

1

Tulum

10 nætter:

Smukke strande, palmer, og afslapning

Rejseplan

Dejlig badeferie på en af Mexicos skønneste strande. I kan kombinere strandferien med noget eventyr og tag på opdagelse i ruinbyer. 

Afrejse fra Danmark og ankomst til Cancun i Mexico senere samme dag. I lufthavnen venter jeres chauffør på at køre jer til Hip Tulum Hotel i Tulum. Turen fra lufthavnen til hotellet tager ca. 1 time.

Der er god tid til både at nyde livet på de smukke strande og tage lidt på eventyr. Tulum er en hyggelig by med masser af små forretninger og restauranter. Og så er byen berømt for de gamle mayaruiner, der ligger bare ti minutters gang fra Hip Tulum Hotel.

Måske har I set billeder af mayaernes gamle kystby. Den ligger på toppen af en klippe med en fantastisk udsigt til det lyseblå hav. Hvis den oplevelse giver jer mod på mere, så overvej en tur til en af mayaernes største og mest velbevarede byer, Chichen Itza. Det er en oplevelse, som er på højde med pyramiderne i Egypten og Den Kinesiske Mur.

I kan også tage en tur til naturreservatet Sian-Ka’an. Her er der mulighed for at tage på sejltur i mangroven og opleve naturen og dyrelivet på nærmeste hold med dygtige, stedkendte guider – eller udforske naturreservatets koralrev med maske og snorkel. Turene kan arrangeres gennem hotellet, der også gerne hjælper med billeje, hvis I har lyst til at køre på opdagelse i Yucatan-regionens skatkammer af maya-ruiner og gamle spanske kolonitidsbyer.

Se flere muligheder for underholdende aktiviteter i artiklen Fem fine oplevelser i Tulum.

Læs mere om de oplevelser der venter i vores ”Guide til Mexico”. Her finder I inspiration og artikler, der kan være med til at gøre rejsen til en ganske særlig oplevelse.

Efter morgenmaden afhentes I på hotellet af chaufføren, der kører jer til lufthavnen i Cancun. Omkring middagstid afgår flyet med kurs mod Danmark. 

Tidlig formiddag er I retur i Danmark efter en afslappende og spændende rejse til Mexico.