The Fives Infinity Pool1
Strandferie med all-inclusive i Playa del Carmen Pakken inkluderer fly, hotel, lokal privat transport og all-inclusive
Se galleri

Strandferie med all-inclusive i Playa del Carmen

  • 10 nætter på 5-stjernet resort i Playa del Carmen
  • Helt ned til en af Mexico's bedste strande
  • Tæt på mange gode udflugtsmuligheder
  • Fantastisk all-inclusive oplevelse i 10 døgn
  • Et godt valg for både familier og par
  • Inkl. flyrejse, hotel, transport og morgenmad

kr. 22.700,-

12 dage fra kr. 12.900,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 29. aug 2020

TFB Essence Pool View 1513 1 Room View
3 Infiniti Pool Fam 1119R2

Kort om rejsen

Nyd livet og stemningen ved en af Mexico's bedste strande. På denne badeferie i Playa del Carmen bor I på det moderne 5-stjernede hotel The Fives Beach, der ligger helt ned til stranden, tæt på masser af spændende udflugtsmuligheder, og i gårafstand til street-art, restauranter og butikker. Perfekt til at opleve Mexico i luksuriøse rammer. 

Rejseplan

Strandene på den mexicanske Riviera Maya regnes med rette for nogle af verdens flotteste. Her ligger badebyen Playa del Carmen, hvor I skal tilbringe jeres ferie. I får 10 nætter på et godt 5-stjernet hotel med en super beliggenhed og direkte stranden, og skulle driverlivet på stranden blive for kedeligt, så er der masser af gode udflugtsmuligheder i området. Fra mayaernes verdensberømte kongeby, Chichén Itza til de mindre kendte som kolonitidsbyen Valladolid og de underjordiske søer kaldet cenotes.

I rejser afsted fra Danmark og har en mellemlanding undervejs til Cancun. Flyrejsen er naturligvis med bagage, mad og drikkevarer. Samme aften ankommer I til Cancun Lufthavn, hvor jeres chauffør venter på jer. Fra lufthavnen er der cirka 1 times køretur til hotellet i Playa del Carmen. Her indlogeres I for 10 nætter på det 5-stjernede Hotel The Fives Beach, der ligger perfekt i Playa del Carmen og tæt på alle de største oplevelser på Yucatan-halvø

 

Playa del Carmen

Playa del Carmen er en hyggelig badeby, der ligger på den mexicanske østkyst også kendt som Riviera Maya. Det er her man finder nogle af de flotteste strande i Mexico. En af dem ligger ved Playa del Carmen. Stranden er næsten 10 kilometer lang. Sandet er kridhvidt, og vandet turkisblåt. Det er som taget ud af et postkort. Rundt omkring på stranden er der beach clubs, hvor man kan leje liggestole og parasoller og få sig en kølig drink.

Byen har et væld af gode restauranter fra de små lokale med borde på stranden til de internationale på byens hovedstrøg. I har let adgang til det hele. Både strand- og aftenliv. I bor dejligt centralt og i kort gåafstand til både strand, butikker og restauranter.

Hvis I har lyst til at læse lidt mere om restauranter og aktiviteter i Playa del Carmen, så er der lidt inspiration til jer her.

Skal badeferien i Playa del Carmen krydres med oplevelser, så er der mange fine udflugtsmuligheder fra Playa del Carmen. Både til lands og til vands. Læs vores anbefaling til udflugter i Playa del Carmen og omegn.

I dag går turen hjemover. I afhentes på hotellet og køres til lufthavnen i Cancun. Herfra går turen tilbage mod Danmark. Flyrejsen er med mad og drikkevarer inklusive. Præcis som på udrejsen. Der flyves hen over natten, og derfor ankommer I til Danmark næste dag.

Så er I tilbage i Danmark efter en dejlig badeferie i Mexico. Tanket op med ny energi og masser af oplevelser og indtryk.