Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Koh Ngai - Smuk solnedgang set fra stranden på Koh Ngai, Check Point Travel

Oplevelser på Koh Ngai

Koh Ngai er en lille idyllisk tropeø i Thailand. Øen er kun fire kilometer lang og to kilometer bred, der er ingen rigtige veje eller biler, og derfor er øen perfekt for jer, der ønsker fredfyldt tropeidyl.

Øen indbyder virkeligt til afslapning ved de flotte øde strande, men der er dog også andre muligheder for spændende og underholdende aktiviteter på øen. Her har vi samlet et par af vores personlige forslag.

Snorkling

Koh Ngai er et glimrende sted at snorkle. Kast jer i vandet direkte fra øens vestlige eller sydlige kyst hvorfra I kan undersøge enkelte spændende rev direkte fra kysten. I kan for eksempel besøge Koh Ngai på vores rejse Øhop i Sydthailand, hvor I også besøger charmerende Koh Lanta og smukke Koh Mook.

Smuk udsigt

En aktivitetsmulighed, der er helt i tråd med øens rolige tempo er bare at sidde og nyde udsigten. Sæt jer godt tilrette i en strandstol eller direkte i sandet på øens østlige strand - enten i solen eller ved solnedgangen og nyd at lave ingenting og bare se ud over de små øer og klipper, der stikker op af det glasklare hav.

På tur i havkajak

Trænger I til at røre jer lidt - eller bare få lidt nyt perspektiv på ø-tilværelsen, så kan I leje en havkajak og sejle hen ad øens kyst og se ind på de små strande med junglen som en tæt, grøn baggrund.

Udover ovennævnte vandaktiviteter kan I også tage på korte vandreture i øens frodige, grønne jungle.

Vil I opleve hyggelige Koh Ngai, så ring på 86137744 og hør mere. I kan også sende os en rejseforespørgsel.

Send rejseforespørgsel

Green cliffs in the sea_49704520.jpg

15

dage

GOD TIL VINTER

Øhop i Sydthailand
  • 6 nætter på charmerende Koh Lanta
  • 3 nætter med hvide palmestrande på Koh Ngai
  • 3 nætter på postkortsmukke Koh Mook
  • Øhop med 3- og 4-stjernede resorts
  • Total afslapning og smukke strande
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 9.900

Fra kr. 9.700

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Thomas.jpg (1)

Jeg hedder Thomas - Kan jeg hjælpe med noget?

Med en baggrund fra flyselskaberne Cimber og Norwegian, har Thomas fingeren på pulsen, når det handler om at finde de bedste og billigste flyforbindelser.

Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados, Indien og Nepal. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning.

86 13 77 44 | tgh@cpt.dk