shutterstock_358101110 Tropical beach of Lamai in Koh Samui island in Thailand.jpg

Oplevelser på Koh Samui

Koh Samui rejser sig fra den thailandske golf, 80 kilometer fra fastlandets sydøstlige kyst. Stedet er et paradis for turister, der elsker sol, strand, frodig natur, og dejlige hoteller. Derfor er Koh Samui også en oplagt destination for en badeferie i Thailand.

Der er mulighed for masser af spændende oplevelser på Koh Samui. Og vi vil meget gerne hjælple jer med at vælge. Derfor har vi lavet denne lille liste med nogle af vores personlige favoritoplevelser på Koh Samui.

Strande

På Koh Samui kan I nyde solen og flade ud på øens mange dejlige sandstrande. Når det bliver for varmt, kan I tage en dukkert i det glasklare hav eller gå i skygge og få en snack ved en af de mange hyggelige strandrestauranter.

Koh Samui rummer smukke strande på alle øens fire sider. De mest besøgte strande på øen er Hat Chaweng og Hat Lamai, der begge ligger på øens østlige kyst. 

Koralrev

Koh Samui er den største ø i Chumphon øgruppen, der indeholder over 80 øer, hvoraf de fleste er ubeboede. Samlet udgør øgruppen Ang Thong National Marine Park. Rundt mellem øerne i marineparken findes fremragende snorklemuligheder, hvor I kan opleve smukt koralrev og farvestrålende fisk. Udover snorkling er der også gode muligheder for dykning, ligesom en kajaktur mellem de små øer, hvor I kan nyde udsigten, er en oplevelse værd.

Også naboøerne Koh Phangan og Koh Tao er gode snorkel- og dykkersteder.

Templer og statuer

90 procent af Koh Samuis cirka 40.000 indbyggere er buddhister. Derfor kan I også se en række smukke templer og buddhastatuer under et ophold på Koh Samui.

Wat Phra Yai, der på engelsk er kendt som Big Buddha Temple, er et tempel, der kan besøges på den lille ø Ko Phan ud for Koh Samuis nordøstlige kyst. Øen er forbundet med Koh Samui via en kort tange.
Wat Phra Yai templet er hjemsted for en 12 meter høj, gylden buddhafigur. Statuen blev bygget i 1972 og er i dag et af Koh Samuis vartegn og et populært turistmål.

Wat Khunaram Koh Samui er et andet af Koh Samuis flotte og populære templer. Her kan I opleve, hvad templet især er blevet kendt for - nemlig at være hjemsted for en mummificeret munk ved navn Luang Pho Daeng, der døde i 1973. Munken er udstillet i en glasboks iklædt et klassisk orange munkeklæde - og et par store, sorte Ray Ban-solbriller. Et meget specielt syn.

Kunne I tænke jer at opleve skønne Koh Samui, så ring og få en snak med en af vores dygtige rejsekonsulenter på telefon 86 13 77 44. I kan også få et uforpligtende rejsetilbud ved at sende en forespørgsel.

Send rejseforespørgsel

12.JPG

GOD TIL SOMMER

Koh Samui og Khanom
 • 6 nætter på 3-stjernet strandresort på Koh Samui
 • Strandliv og hygge i Lamai Beach på Koh Samui
 • 6 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
 • Autentisk landsbyliv og lyserøde delfiner
 • To badeferier på en rejse
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad
Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.
desk-samui-phangan.jpg

15

dage

GOD TIL SOMMER

Koh Samui og Koh Phangan
 • 6 nætter på 4-stjernet resort på Koh Samui
 • Afslapning i vandkanten på Koh Samui
 • 6 nætter på 4-stjernet resort på Koh Phangan
 • Hyggeligt resort med pool og strand
 • Mulighed for spændende udflugter
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 11.100

Fra kr. 10.100

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Morten.jpg (2)

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk