Rejseforedrag

Rejseforedrag - efterår

Tilmelding til efterårets gratis foredrag er åben!

Destinationer på programmet ved disse 4 foredrag er: Sri Lanka, Maldiverne/Seychellerne og Cuba

31. oktober 2017

Kl. 18:30 - 21:30

Gentofte Hovedbibliotek (Øregårdssalen)

Afholdt

1. november 2017

Kl. 18:30 - 21:30

Odense Congress Center

Afholdt

21. november 2017

Kl. 18:30 - 21:30

Aarhus, Godsbanen (Lokale: Remisen)

22 pladser tilbage

22. november 2017

Kl. 18:30 - 21:30

Aalborg Kongres & Kultur Center

44 pladser tilbage

Foredragsrabat - spar kr. 500 pr. person

Kvitteringen for tilmeldingen til foredraget giver kr. 500 i rabat pr. person, der har deltaget i foredraget, ved bestilling af en ny rejse. Denne rabat gælder kun nye bookinger, kan ikke kombineres med andre rabatter og gives i et år fra foredragets afholdelse.

Jeres foredragsholdere

Ved vores rejseforedrag kommer I med på medrivende rejser i ord og billeder, når vores entusiastiske foredragsholdere øser ud af deres rejseerfaringer og giver nyttige tips om spændende rejsemål.

Som regel er det Henrik og John, der drager rundt i kongeriget for at dele ud af deres store viden og erfaring.

At rejse har været en stor del af begge deres liv i mange år, og de nyder at fortælle og dele deres historier og oplevelser fra alverdens interessante steder. John og Henrik er to af ejerne af Check Point Travel.

Vi er et dansk rejseselskab med masser af erfaring - udforsk alle vores rejsemål her

John Lau Jensen
Manager Sales & Production
jlj@cpt.dk

John er antropolog og lidt af en eventyrer. Han har altid været begejstret for at rejse, og hans rejser har bragt ham til mange af verdens fjerneste afkroge - blandt andet Nepal som han har besøgt mere end 30 gange. John er et omvandrende rejseleksikon og kan give tips og anbefalinger om alt fra de mindste, lokale gadekøkkener i Hanoi, til hvor man finder de bedste strande på Sri Lanka, og hvor man kan tage hen på kør-selv rejser i USA.

Henrik Særmark-Thomsen
Bureauchef
hst@cpt.dk

Henrik er bureauets chef og har derfor masser af bolde i luften. Alligevel nyder han at finde tid til at tage ud og holde foredrag, da han elsker at dele sin entusiasme ved at rejse og at fortælle om de spændende steder, han har været - og det er mange. Han beretter levende om alt fra familieferier i Thailand, Vietnam og Florida til spændende rundrejser i Cuba. Henrik er uddannet journalist, men efter et par år på diverse dagblade vendte han "hjem" til rejsebranchen, som han havde været i tidligere som guide i blandt andet Thailand og Kina.    

Jeg hedder Lisbeth - Kan jeg hjælpe med noget?

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt pakkerejser.

Lisbeth har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden :)

86137744 | lax@cpt.dk