Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Lazare Picault

Mahé

Maxresdefault
Lazare Picault er et lille familiedrevet hotel med ægte creolsk stemning, god hjemmelavet mad, en hyggelig atmosfære og en udsigt, der kan tage pusten fra de fleste
Screenshot 3
Screenshot 10
Hotellet ligger på en grønklædt klippeskråning ved Baie Lazare med udsigt til havets skiftende blå nuancer og langstrakte hvide sandstrande, der kantes af duvende palmer
Full Img 2789 1474346441
I skal bo på Standard Chalet på 16 m2. Her får I egen balkon med havudsigt, lyse, enkle og hyggelige værelser med dobbeltseng, aircondition, et lille tekøkken med køleskab, safetyboks, wifi samt eget badeværelse med bruser.
Screenshot 6
Screenshot 5
Screenshot 8
Screenshot 2
Screenshot 4
Screenshot 1
Billede Til Tekst 1
Leaning Palm Tree Anse Gaulettes Seychelles
Den smukke strand, I kan se fra hotellet, kan I nå til fods på få minutter. Og hvor utroligt det end kan lyde, så har I nærmest stranden for jer selv. Der er kun et andet hotel i dette område
Shutterstock 282596396
Maxresdefault
Screenshot 3
Screenshot 10
Full Img 2789 1474346441
Screenshot 6
Screenshot 5
Screenshot 8
Screenshot 2
Screenshot 4
Screenshot 1
Billede Til Tekst 1
Leaning Palm Tree Anse Gaulettes Seychelles
Shutterstock 282596396

Lazare Picault er et skønt lille hotel med en enestående beliggenhed. Hotellet ligger på en grønklædt klippeskråning ved Baie Lazare med udsigt til havets skiftende blå nuancer og langstrakte hvide sandstrande, der kantes af duvende palmer.

Udsigten er ikke det eneste, der gør Lazare Picault til noget ganske særligt. Lazare Picault er ejet af en lokal familie, der driver hotel med stort hjerte og ægte, creolsk gæstfrihed. Stemningen er fredfyldt og hyggelig. Og maden i hotellets restaurant er god og hjemmelavet.

Den smukke strand, I kan se fra hotellet, kan I nå til fods på få minutter. Og hvor utroligt det end kan lyde, så har I nærmest stranden for jer selv. Der er kun et andet hotel i dette område. Sådan foretrækker de det på Seychellerne.

Ikke langt fra hotellet ligger den lokale købmandsbutik, hvor I kan proviantere lidt til køleskabet på værelset. Og får I lyst til at prøve noget andet end hotellets restaurant, så er den nærliggende Restaurant La Gaulette det oplagte valg. Her serverer de en rigtig god fish curry og en stribe andre klassikere fra det creolske køkken. Er I mere til steak eller pizza, så kan de også klare det.

Hvis eventyret trækker I jer, så overvej at leje en bil – enten hos hotellet eller hos vores lokale turarrangør. Der er kun ganske få biler på vejene, og køreturene er smukke og fører jer gennem regnskovsklædte bjerge og små landsbyer til øde paradisstrande – så husk badetøj og håndklæder. Derudover tilbyder vores lokale arrangør en række forskellige udflugter både til lands og til vands.

Sådan bor I

På Lazare Picault indlogeres I som udgangspunkt i et Standard Chalet på 16 m2. Denne værelsestype passer fint til et par. Her får I egen balkon med havudsigt, lyse, enkle og hyggelige værelser med dobbeltseng, aircondition, et lille tekøkken med køleskab, elkedel og køkkenudstyr til 2 personer, safetyboks, wifi samt eget badeværelse med bruser.

Superior Chalet på 20 m2 er udgangspunktet for 2-3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Denne værelsestype har egen terrasse og havudsigt. Værelserne er lyse, enkle, pæne, rene og hyggelige. Der er en stor dobbeltseng, et lille sofaarrangement, aircondition, elkedel, køleskab, safetyboks og wifi. Derudover har I naturligvis privat badeværelse med bruser. Den 3. rejsende får en opredning.

Ved 2 voksne og 2-3 børn eller 4-5 voksne er værelsestypen en 2-Bedroom Villa på 35 m2. Her er der 2 dobbeltsenge og 1 enkeltseng, et veludstyret te-køkken med elkedel, køleskab, service og køkkengrej. Der er opholdsstue og terrasse, aircondition, wifi, safetyboks og privat badeværelse med badekar og bruser. Og så er der en veranda med udsigt til haven og kig til havet.

Lazare Picault benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  200 meter

 • Afstand by
  Restaurant og købmand i gåafstand

 • Fitness
  Nej

 • Pool/Børnepool
  Nej / Nej

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  35 min