Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
POOL & STRAND - I kan nyde både pool og strand på Carana Beach Hotel. Smid jer på en strandstol og flad ud under solens varme stråler.
Luksusbadeferie på Seychellerne Pakken inkluderer fly, lokal privat transport, morgenmad og hotel
Se galleri

Vejret på Seychellerne

Hvornår skal I rejse?

I kan rejse på luksusbadeferie på Seychellerne hele året. Klimaet er tropisk, og det meste af året ligger temperaturen mellem 24-32°C i gennemsnit, med 7-8 solskinstimer pr. dag. Der er ingen decideret tørtid, da der kan komme byger hele året i troperne. 

Maj til oktober er som regel en relativt tør periode, der peaker vejrmæssigt i juli og august. Her er kun begrænset nedbør og gennemsnittemperatur på cirka 27 °C. 

Fra november begynder varmere vinde at komme ind over Seychellerne. Dette er også begyndelsen på den tid af året, hvor der kommer mest nedbør. Fra december til marts kommer der ofte kraftige regnskyl. Det gælder især i december og januar. Det regner ikke hele tiden, og I kan derfor godt rejse til Seychellerne i denne periode, men indimellem kommer der tunge byger. 

April er årets varmeste og roligste måned rent vejrmæssigt. 

Vejr og klima på Seychellerne

Vejret på de 116 paradis-øer er som regel stabilt. Da øerne ikke ligger i et cyklon-bælte, går de nemlig som regel fri af det værste uvejr. Det er dog med at bemærke, at der hele året kan falde korte, tunge regnbyger, som det er tilfældet overalt i troperne.

Mahé                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur (°C) 29 29 30 30 29 28 27 27 28 29 29 29
Nattemperatur (°C) 23 24 24 24 25 24 23 23 24 23 23 23