HOTELLER VED STRANDEN - Både på Jetwing Beach Hotel (billedet) i Negombo og på Koggala Beach Hotel i Koggala bor I direkte ved stranden.
Strand på Sri Lanka_49921285.jpg
BADEFERIE - På denne rejse har I 6 nætter på skønne strandhoteller i både Koggala og Negombo.
DELUXE SEAVIEW - På Koggala Beach Resort bor I på et hyggeligt værelse med udsigt over havet.
LEOPARDER - I Yala National Park kan I også være heldige at se parkens mest berømte dyr - de smukke leoparder.
Strand og fiskerbaad_Sri Lanka_126694076.jpg
Havskildpaddeunge_Sri Lanka_104279444.jpg
shutterstock_691712221 The lush tropic forest along the banks of Hamilton's Canal between Colombo and Negombo, Wattala suburb, Sri Lanka..jpg (1)
JETWING BEACH - Nyd en drink i baren med udsigt over havet.

Badeferie i Koggala og Negombo

  • 6 nætter på 3-stjernet hotel i Koggala inkl. halvpension
  • 6 nætter på 4-stjernet hotel i Negombo inkl. morgenmad
  • Dejlige hoteller med havudsigt, beliggende helt ned til stranden
  • Mulighed for spændende udflugter
  • Naturoplevelser, hvalsafari og nationalparker
  • Inklusive fly, transfers og hotel

kr. 11.200,-

15 dage fra kr. 10.900,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 28. apr 2021

Rejseplan

Går I rundt og drømmer om en spændende badeferie i afslappende og eksotiske omgivelser, er denne kombinationsrejse til Sri Lanka det perfekte valg. I har først 6 nætter på det 3-stjernede Koggala Beach Hotel, der ligger helt perfekt placeret lige ud til en uforstyrret strand og Det Indiske Ocean. Alle værelser er med udsigt til havet, og halvpension er inkluderet i opholdet. Fra sydkystens skønne strande går turen til vestkysten og byen Negombo, hvor I har 6 nætter på det 4-stjernede Jetwing Beach Hotel. Hotellet ligger på den brede Negombo-strand, og alle værelser har terrasse eller balkon ud mod havet og solnedgangen. Opholdet på Jetwing Beach er inkl. morgenmad, men bare rolig, hotellet har 5 restauranter, og i gåafstand ligger mange hyggelige smårestauranter, hvor der især er fokus på frisk seafood. 

DELUXE - På Jetwing Beach Hotel bor i på et flot Deluxe-værelse med havudsigt.

På denne badeferie kommer I til at besøge to forskellige steder; Koggala og Negombo. 

Her skal I nyde 14 dage på dejlige hoteller, hvor I blot skal tænke på, at slappe af.

Trænger I til lidt ekstra forkælelse, tilbyder begge hoteller forskellige spabehandlinger til meget rimelige priser. Er I interesserede i at opleve mere af Sri Lanka, kan udflugter til en række af områdernes spændende seværdigheder let arrangeres. Blandt andet et møde med kolonitidsbyen Galle, hvalsafari og fiskemarked i Mirissa, nationalparkbesøg med elefanter, leoparder og fugle, museer i Colombo og farverige markeder.

I rejser fra den valgte lufthavn i Danmark mod Sri Lankas hovedstad, Colombo

Ved ankomsten til Colombo bliver I mødt af jeres chauffør i lufthavnen, hvorefter turen går til jeres hotel, Koggalla Beach Hotel, i Koggala på sydkysten.

Afslapning på stranden

Hotellet ligger direkte ud til stranden, så I har perfekte betingelser for en afslappende ferie, lige meget om I vælger stranden eller hotellets swimmingpool som base.
Hotellets egen spaafdeling, Spa Magosa, tilbyder forskellige behandlinger til meget rimelige priser, så trænger I til at få løsnet op i musklerne efter en dag i liggestolen, kan dette absolut anbefales.

Masser af udflugtsmuligheder

Koggala Beach Hotel ligger ligeledes perfekt placeret i forhold til de mange udflugtsmuligheder, som findes på Sri Lankas sydkyst. Så når I trænger til en pause fra strandlivet venter en lang række forskellige oplevelser inden for forholdsvis kort afstand.

Få inspiration til udflugtsmulighederne

Fra hotellet i Koggala har I en privat transfer nordpå til hotellet i Negombo, Jetwing Beach Hotel.

Arkitekttegnet hotel med lyse værelser

Jetwing Beach ligger helt ned til den lange, brede Negombo-strand nord for hovedstaden Colombo på Sri Lankas vestkyst. Hotellet er tegnet af den ansete srilankanske arkitekt, Geoffrey Bawa, og er opført i moderne srilankansk stil. Værelserne er lyse, komfortable og moderne indrettet med terrasse eller balkon ud mod stranden og havet.

Swimmingpool ved stranden

Blandt de mange faciliteter kan nævnes en skøn swimmingpool helt ned til stranden, flere spændende og gode restauranter ud til stranden samt aktiviteter for børn. Hotellet har naturligvis også sit helt eget spaafsnit, hvor der tilbydes et bredt udvalg af forskellige behandlinger, herunder ayurvediske behandlinger. Men det er i lige så høj grad det høje serviceniveau og det imødekommende personale, der gør dette hotel til et af Negombos absolut bedste.

Byliv og fiskemarked

Negombo er en mindre kystby med en travl, lille bymidte og en lang historie, der toppede dengang kolonimagterne kæmpede om den lukrative krydderihandel i denne del af verden. I dag er det dog mest friskfangede fisk der sælges på Negombos markeder, og bliver I trætte af strandlivet, kan det varmt anbefales at I står tidligt op og besøger fiskemarkedet i Negombo, der er landets andenstørste. Fisk i alle afskygninger og farver tilbydes til højestbydende for så få timer senere at blive grillet på områdets mange fiskerestauranter – lækkert. Tæt ved markedet benyttes stranden ligeledes til at tørre fisk i solen, hvilket givet et fantastisk farverigt kludetæppe af små og store fisk, sirligt placeret i bunker klar til salg.

Restauranter, caféer og lækker seafood

I gåafstand fra hotellet finder I ligeledes et stort udvalg af spændende småbutikker, der sælger alt fra traditionelt kunsthåndværk, tekstiler og souvenirs samt en række hyggelige restauranter og caféer, hvor der serveres de lækreste lokale specialiteter – især frisk seafood.

Interessante udflugtsmuligheder

Jetwing Beach Hotel ligger ligeledes perfekt placeret i forhold til et fint udvalg af udflugtsmuligheder, så trænger I til en pause fra strandlivet venter en lang række forskellige oplevelser inden for forholdsvis kort afstand.

Colombo, museer og templer

For de historieinteresserede er der ikke langt til hovedstaden, Colombo, hvor nationalmuseet og det hollandske museum giver et rigtig fint indblik i landets historie. Flere bygninger rundt om i byen stammer fra kolonitiden og de fleste af dem rummer fortsat officielle kontorer eller museer.
Når I er i Colombo, kan det ligeledes anbefales at tage turen forbi det buddhistiske Gangaramaya tempel, der er større tempelkompleks med flere bygninger og et væld af buddhastatuer og religiøse konstruktioner.

Hollandsk spor fra kolonitiden

En anden mulighed er at leje en cykel og tage en tur på stierne langs med Hamilton Canal, som hollænderne byggede i forbindelse med deres storhedstid i området. Små landsbyer langs med kanalen oplever sjældent besøg fra nysgerrige turister, så være forberedt på at nysgerrigheden går begge veje.

Mangrove, krokodiller og øgler

Er I interesseret i at se nærmere på den spektakulære srilankanske natur, er der mulighed for at tage en bådtur til det farverige Muthurajawela vådområde. I dette fascinerende landskab blandes mangrove med skov og der er mulighed for at se aber, krokodiller, kæmpeøgler og mange forskellige fugle, heriblandt isfugle, traner, hejre og rovfugle. Kombiner naturoplevelserne med et besøg i en af de små fiskerlandsbyer langs med ruten og få et indblik i deres hverdag.

Fra hotellet er der kun en kort transfer til lufthavnen, hvor hjemrejsen kan begynde. Efter en mellemlanding lander I i Danmark.