Sri-Lanka-familietur-desktop_ny_650x1800.jpg
Det er en stor oplevelse for både børn og voksne at køre gennem højlandets grønne temarker.
FAMILIETID - Nyd afslapning og gode måltider i de eksotiske omgivelser.
Nyd udsigten over de grønne dale ved Little Adams Peak.
Teplukkerne indsamler bladene, der bliver til verdensberømt srilankansk te.
På denne familietur har I god tid ved stranden til at slappe af og være sammen som familie
I højlandet kan I gå på lette vandreture med børnene - for eksempel ved Ella Rock
Temarkerne bugter sig i højlandet.
Lokal familie bader i vandfald i højlandet.

Familietur til Sri Lanka

 • Store naturoplevelser med elefanter og frække aber
 • Spændende og spektakulær togtur igennem højlandet
 • Muligheder for flotte vandreture til små toppe
 • Skønne strandhoteller og god tid til afslapning
 • Halvpension, privatchauffør og gode hoteller
 • Mulighed for spændende udflugter, hvalsafari og snorkling

kr. 12.250,-

15 dage fra kr. 11.250,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 16. okt 2019

Rejseplan

For jer, der gerne vil rejse med børn, har vi sammensat denne varierede og spændende familietur, der kombinerer nogle af de største naturoplevelser på Sri Lanka med god tid til afslapning undervejs.

En abefamilie siger hej.

Tempoet er vigtigt når man rejser med børn, så I starter med nogle dage på stranden i Koggala, hvor der er mulighed for at tage på hvalsafari, gå på opdagelse i kolonibyen, Galle, og naturligvis bade og hygge sig. Omkring Udawalawe kan I tage på jeepsafari og se elefanter, aber og fugle i alle farver og endda komme helt tæt på i den lokale elefantbørnehave. Herfra går turen op i højlandet, hvor fine vandreture fører jer gennem de endeløse temarker op til fantastiske udsigtspunkter. En spektakulær togtur fører jer til en bid af England, Nuwara Eliya, inden I slutter af med et par dage på strandhotel i Negombo, hvor I også finder et af Sri Lankas største fiskemarkeder og små hyggelige butikker og restauranter.

Afgang fra Danmark mod Sri Lanka. Der vil være et flyskifte på jeres rejse fra Danmark til Sri Lanka.

Ved ankomsten til Sri Lankas hovedstad, Colombo, vil I blive mødt i lufthavnen af en repræsentant fra vores srilankanske samarbejdspartner. I vil få en kort introduktion til turen, praktiske informationer samt vigtige kontaktoplysninger. Herefter går turen mod sydkysten (ca. 3 timer) og Koggala Beach Hotel, hvor I kan benytte resten af dagen til at slappe af ved den skønne brede strand ovenpå udrejsen.

Middag på hotellet.

shutterstock_405988858 Koggala beach.jpg

I har tre hele dage til afslapning og badeferie ved den fantastiske strand i Koggala. Middagen er inkluderet på Koggala Beach Hotel, men det betyder ikke, at I skal snyde Jer selv for at besøge nogle af de hyggelige restauranter i området. Specialiteterne er naturligvis lækre seafood- og fiskeretter i alle afskygninger, gerne tilsat en god mængde karry og chili, som passende kan skylles ned med den lokale øl eller en kold sodavand.

Få inspiration til oplevelser i og omkring Koggala

Fra stranden i Koggala kører I til jeres dejlige hotel i Udawalawe. Undervejs har I mulighed for at gøre stop ved det historiske Mulkirigala tempel. En serie af skæve trapper fører til hovedtemplet på toppen af en 200 meter høj klippe. Undervejs kan I kigge indenfor i nogle af de mange klippehuler, der fungerer som mindre templer. Flere flotte statuer præger stedet og en række vægmalerier fortæller Buddhas historie. De mange pilgrimme ved templet deler pladsen med flere abefamilier, der boltrer sig i junglen omkring templet og nyder godt af de mange offergaver.

I kan også besøge Udawalawe National Park og tage på en safaritur.

Fremme ved hotellet er der god tid til at slappe af, nyde hotellets pool og vænne sig til de nye omgivelser.

Fra morgenstunden starter en spektakulær og oplevelsesrig køretur mod turens næste stop, Bandarawela. I takt med at I bevæger jer op i højderne, erstattes den varme sydkysts herlige strande og dyrerige junglelandskaber med vilde bjerge, smalle slugter og imponerende vandfald, for til sidst at ende i et menneskeskabt vidunder – Sri Lankas ocean af uendelige te-marker. Selvfølgelig vil der være mulighed for at holde pauser undervejs for at nyde de næsten ubeskrivelige naturscenarier og eventuelt tage en dukkert under det smukke Rawana Ella vandfald sammen med de lokale børn og voksne.

I kan besøge en af områdets største teplantager

På andendagen i Bandarawela har I frit slag og masser af spændende muligheder. 

Se forslag til nogle spændende vandreture I kan tage på

Nyd ayurveda-forkælelse

I kan også få en herlig gang afslappende ayurveda-forkælelse i Ella-by, der ligger smukt i det frodige og bakkede landskab. I kan besøge et af byens stemningsfulde ayurveda-behandlingssteder og prøve den ældgamle behandling i form af en afslappende massage med ayuvediske olier lavet på urter efter klassisk tradition.

Efter morgenmaden kører I til den lille togstation i Bandarawela for at stige på formiddagstoget mod Nuwara Eliya. I rejser ligesom de lokale, og alt imens landskabet udenfor vinduet skifter fra skovklædte bjergsider til endeløse rækker af sirligt anlagte te-plantager, vil der være tid til en hyggelig snak. 

Skulle toget mod forventning være aflyst, forsinket eller udsolgt, køres den utrolig smukke tur med jeres egen bil og chauffør.

Engelsk charme i højlandet

Nuwara Eliya, er Sri Lankas højest beliggende by i 1900 meters højde. Klimaet her er langt mildere end på lavlandets varme sletter, og kølige aftener er ikke uhørt, så husk en varm trøje. Mange af husene er opført i typisk engelsk stil og præger området med en engelsk charme. Gå en tur forbi byens galopbane og historiske 18 hullers golfbane, der vidner om tiden, hvor Nuwara Eliya var de engelske koloniherrers foretrukne sommerdestination på grund af klimaet. Husk ligeledes at smutte forbi det lokale marked eller besøge et af de gamle hoteller og nyde en klassisk ”High tea” på græsplænen med agurkesandwich og kage.

Det er tid at forlade højlandet, det imponerende landskab og de endeløse temarker for at køre mod kysten. Ikke kun omgivelserne ændrer karakter, I vil også mærke temperaturen stige i takt med, at I nærmer jer Negombo, der ligger helt ud til kysten, lidt nord for hovedstaden Colombo. Negombo er en mindre kystby med en travl, lille bymidte og en lang historie.

Jeres hotel ligger lige ud til den brede sandstrand, så børnene skal ikke til at krydse nogle trafikerede veje, for at komme ud at bade. Her er naturligvis også en swimmingpool, hvis det er at foretrække.

På opdagelse i Negombo

Ud over at bruge de sidste dage på strandferie og afslapning, kan vi anbefale at gå på opdagelse i Negombo. Tager I børnene i hånden og går langs med stranden vil I se nogle af de smukke traditionelle både, som fiskerne hver dag bruger til at søge lykken på havet. Byen har Sri Lankas andenstørste fiskemarked og hver dag afholdes der livlige auktioner over nattens fangst. 

Trækker de mange småforretninger, så er Negombo et fint sted at finde flotte lokale souvenirs eller gaver til familien derhjemme, men cirka 1 times kørsel fra Negombo ligger hovedstaden, Colombo, med et endnu større udbud af butikker, interessante museer, historiske bygninger og markeder. Vær dog opmærksom på, at Colombo er en storby med lange afstande mellem de interessante seværdigheder, så ikke et sted, der egner sig til mindre børn.

Det er blevet tid til den sidste dukkert fra stranden eller i poolen og til at få gjort de sidste indkøb inden hjemrejsen. En kort transfer bringer jer til lufthavnen i god tid inden hjemrejsen.

I lander i Danmark efter en dejlig familietur på Sri Lanka.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - Doha - Colombo t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Colombo Lufthavn til hotel i Koggala 
 • Badeferie:
 • 4 nætter i Koggala på Koggala Beach Hotel*** i Sea View Room inkl. morgenmad og aftensmad
 • Rundrejse 6 dage / 5 nætter med engelsktalende privatchauffør:
 • 2 nætter i Udawalawe på Grand Udawalawe Safari Resort**** (eller tilsvarende) i Standard Room inkl. morgenmad og aftensmad
 • 2 nætter i Bandarawela på Orient Hotel*** (eller tilsvarende) i Deluxe Room inkl. morgenmad og aftensmad
 • 1 nat i Nuwara Eliya på Queensbury Hotel*** (eller tilsvarende) i Standard Room inkl. morgenmad og aftensmad
 • Badeferie:
 • 3 nætter i Negombo på Paradise Beach Hotel*** i Standard Room inkl. morgenmad og aftensmad
 • Transport fra hotel i Negombo til Colombo Lufthavn
 • Togbillet i højlandet
 • 2 stk. 0,5 liters flasker vand om dagen pr. person

Prisen inkluderer ikke

 • Entrebilletter i forbindelse med rundrejsen, (100 USD pr. person)
 • Leje af jeep i Udawalawe National Park
 • Visum til Sri Lanka
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Der er krav om turistvisum i Sri Lanka. Dette kan købes online inden afrejse eller i lufthavnen ved ankomst til Sri Lanka. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Sri Lanka.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Sri Lanka eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
I Udawalawe kan I hilse på de godmodige elefanter, der trives i deres naturlige omgivelser.
Temarkerne bugter sig i højlandet.
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os