Luksusbadeferie-sri-lanka---desktop.jpg
ROMANTIK - Er I til romantik, så kan I få det her - for eksempel ved middage i smukke omgivelser.
POOL - Hotellets store pool er elegant udformet og ligger i dejlige grønne omgivelser.
STILFULDT VÆRELSE - I har 12 nætter i et flot og stilfuldt Premier Beach Access Room på 45 kvadratmeter.
RESTAURANTER - I hotellets restauranter kan I få udsøgt mad fra hele verden.
STEMNING - Hotellet er meget gennemført og stemningsfuldt. Her det flotte poolområde ved aftentid.
SAFARI - I Yala National Park kan I komme på jeepsafari og - måske - se leoparder.
74725063-H1-ATAN_Beachwalk_Couple_01_G_A_H.jpg
74273327-H1-ATAN_Spa_Entrance_05_G_A_H.jpg
shutterstock_125880431.jpg

Luksusbadeferie på Sri Lanka

  • 6 nætter på det 5-stjernede Anantara Kalutara Resort
  • Uforstyrrede sandstrande ud til Det Indiske Ocean
  • 6 nætter på det 5-stjernede Anantara Peace Haven Tangalle
  • Kompromisløs luksus i uforglemmelige omgivelser
  • Selvforkælelse i eksklusive spa- områder
  • Inkl. fly, hoteller, transport og halvpension

kr. 15.800,-

15 dage fra kr. 13.200,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 02. jun 2021

Rejseplan

Vi har sammensat denne fantastiske kombinationsferie for de af jer, der leder efter den luksuriøse badeferie i paradisiske omgivelser. Rammerne er de to 5-stjernede resorts, Anantara Kalutara og Anantara Peace Heaven Tangalle, der på overbevisende facon formår at kombinere kompromisløs luksus, en spektakulær beliggenhed og et meget højt serviceniveau i skabelsen af en unik og afslappet atmosfære.

74724565-H1-ATAN_BeachPicnic_Couple_09_G_A_H.jpg

I starter med 6 nætter på Anantara Kalutara Resort, der ligger cirka 1 times kørsel syd for hovedstaden Colombo på en lille uforstyrret tange ud mod det indbydende Indiske Ocean. En frodig have, et dejligt poolområde, lækre restauranter med udsøgt gastronomi, et skønt spa-afsnit samt spændende faciliteter og et fint udbud af udflugtsmuligheder – valget er op til jer. Fra Kalutara går turen sydover langs med kysten til den lille by, Tangalle, og det spektakulære Anantara Peace Heaven Tangalle. Dette vidunderlige resort er, ifølge læserne af det velrenommerede Condé Naste Traveller, rangeret blandt de 15 bedste på deres eksklusive liste over Asiens 50 bedste resorts – og vi er helt enige i den vurdering. Omgivet af svajende palmer og med Det Indiske Ocean som nærmeste nabo har I 6 nætter i paradis. Uforstyrret strand, afslappet pool-område, restauranter efter enhver smag, meditation og yoga, et lækkert spa-afsnit til den ekstra selvforkælelse og mulighed for spændende udflugter, hvalsafari og leopardsafari i Yala National Park – I kommer ikke til at mangle noget.

STEMNING - Hotellet er meget gennemført og stemningsfuldt. Her det flotte poolområde ved aftentid.

Afrejse fra Danmark mod Sri Lanka.

Ved ankomsten til lufthavnen i Colombo står jeres chauffør klar til at køre jer sydpå til byen, Kalutara og det skønne Anantara Kalutara resort.

Check-in er normalt hurtigt overstået, således I får mulighed for en velfortjent dukkert i Det Indiske Ocean eller en tur i resortets dejlige pool ovenpå udrejsen.

Jeres ophold er med halvpension, så der bliver flere lejligheder til at stifte bekendtskab med det fremragende og meget varierede srilankanske køkken i hotellets fremragende Olu Restaurant.

Med 5 hele dage på Anantara Kalutara Resort har I rigtig god tid til at nyde hotellets mange faciliteter og slappe helt af. Hvad enten I er til en tur i Det Indiske Ocean fra den uforstyrrede strand, en dukkert i resortets dejlige swimmingpool eller blot vil ligge og nyde solen og varmen på en af resortets solsenge er helt op til jer.

For de aktive og nysgerrige, er der mange sjove og spændende opleverser i området omkring Kalutara. I kunne tage på tur rundt til nogle af de små hyggelige landsbyer langs med kysten eller lidt inde i landet, men det kunne også være en rundtur i historiske Galle, der tidligere var en meget vigtig handelsstation for hollænderne med sine smukke, velbevarede huse og ruinerne af det gamle citadel. Der ligger mange små hyggelige restauranter i Galle eller langs med stranden og i Kalutara, hvilket er en enestående mulighed for at prøve det lokale køkken og vidunderlige seafood.

Ovenpå en udflugt kunne I så passende tage forbi resortets indbydende, Anantara Spa, og lade jer forkæle med healende og helende behandlinger af det kompetente og rutinerede personale.

Som I allerede kunne opleve på gårsdagens togtur, er området omkring Ella perfekt til korte vandreture. Her er fleres små toppe, Little Adams Peak og Ella Rock, som I kan prøve kræfter med samt en række imponerende vandfald. Alsammen efter behov og evner, naturligvis.

Det er også muligt at kigge nærmere på Ella, hvor der ligger mange små hyggelige restauranter og caféer, gerne med udsyn til de uforglemmelige omgivelser.

I har 6 nætter på Anantara Peace Heaven Tangalle Resort og dermed rigelig til at koble helt fra og nyde stedets mange faciliteter og spændende tilbud. Et indlysende valg vil naturligvis være en forfriskende dukkert i Det Indiske Ocean fra den uforstyrrede strand nedenfor resortet, men er I mere til at slappe af på en solseng ved det skønne pool-område, kunne det selvfølgelig også være en mulighed.

For de aktive er det muligt at låne en cykel og tage på opdagelse i lokalområdet. I kunne cykle en tur langs med kysten og eventuelt finde jeres egen lille private strand eller køre lidt ind i landet og besøge nogle af de små hyggelige lokale landsbyer og møde de lokale srilankanere i øjenhøjde.

For naturelskere er Sri Lanka et sandt paradis. Udover at I vil være omgivet af smuk natur over det meste af øen, har I også mulighed for at stifte bekendtskab med Havets kæmper, blåhvalen, på en hvalsafari ud for kysten, eller kigge efter den smukke og meget sky leopard i Yala National Park. 

Safarien i Yala National park foregår i jeep, så der er gode muligheder for at opleve parkens store variation af både dyre- og planteliv. Landskabet er varieret, græsland afløses af buskland og mindre skove, og gennem hele området ligger der en række søer, som tiltrækker parkens dyr. Der er ingen tvivl om, at det mest populære dyr i Yala er leoparden. Det sky og truede dyr opholder sig ofte i trækronernes skygge eller mellem klipperne, så der er absolut ingen garanti for at I ser det smukke dyr. Yala anses dog for at være et af de steder i verden, hvor sandsynligheden for at få den unikke oplevelse er størst.

Det er naturligvis også helt orden at læne sig tilbage, koble helt fra og nyde de luksuriøse omgivelser samt lade sig forkæle at det kompetente personale. Er wellness og mindfulness i fokus kunne I sågar tage selvforkælelsen til et endnu højere niveau, og besøge resortets eget spa, Anantara Spa, der tilbyder en række behandlinger med udgangspunkt i traditionelle srilankanske ayurvediske og asiatiske traditioner. Dette kunne følges op med yoga undervisning og meditation eller en lille gåtur på resortets område eller på den lille uforstyrrede strand nedenfor resortet.

74727462-H1-ATAN_Beach_Hammock_07_G_A_H.jpg

Tiden er inde til en sidste dukkert i Det Indiske Ocean eller resortets pool, eventuelt nyde solen og slappe af på en solseng, inden I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Colombo. Vi sørger for, at I er der i god tid, så I stille og roligt kan komme gennem check-in og eventuelt få ordnet de sidste indkøb inden hjemrejsen.