Luksusbadeferie-sri-lanka---desktop.jpg
ROMANTIK - Er I til romantik, så kan I få det her - for eksempel ved middage i smukke omgivelser.
POOL - Hotellets store pool er elegant udformet og ligger i dejlige grønne omgivelser.
STILFULDT VÆRELSE - I har 12 nætter i et flot og stilfuldt Premier Beach Access Room på 45 kvadratmeter.
RESTAURANTER - I hotellets restauranter kan I få udsøgt mad fra hele verden.
STEMNING - Hotellet er meget gennemført og stemningsfuldt. Her det flotte poolområde ved aftentid.
SAFARI - I Yala National Park kan I komme på jeepsafari og - måske - se leoparder.
74725063-H1-ATAN_Beachwalk_Couple_01_G_A_H.jpg
74273327-H1-ATAN_Spa_Entrance_05_G_A_H.jpg
shutterstock_125880431.jpg

Luksusbadeferie på Sri Lanka

  • 12 nætter på 5-stjernet resort i Tangalle
  • Kompromisløs luksus i uforglemmelige omgivelser
  • Uforstyrret sandstrand ud til Det Indiske Ocean
  • Moderne faciliteter og flere fremragende restauranter
  • Eksklusivt spa-område med udsøgte behandlinger
  • Mulighed for udflugter, hvalsafari og landsbybesøg

kr. 20.400,-

15 dage fra kr. 17.700,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: København d. 07. apr 2021

Rejseplan

Hvis I leder efter den perfekte badeferie i paradisiske omgivelser og kompromisløs luksus, er det Anantara Peace Heaven Tangalle Resort, der er svaret. Dette helt igennem fantastiske resort er rangeret blandt de 15 bedste på det velrenommerede Condé Naste Travelers Readers eksklusive liste over Asiens 50 bedste resorts/hoteller - og vi er helt enige i den vurdering. De 152 rummelige og moderne værelser er fordelt over flere bygninger, omgivet af svajende kokospalmer og direkte udsyn til Det Indiske Ocean. Den uforstyrrede sandstrand kombineres fint med det lækre pool-område, og trænger I til lidt ekstra forkælelse, tilbyder Anantara Spa flere ayurvediske behandlinger. 4 forskellige restauranter frister med gastronomiske oplevelser, og hver eftermiddag serveres den traditionelle high tea med udsigt til havet. Cooking classes, meditation og yoga arrangeres ligeledes på resortet.

74724565-H1-ATAN_BeachPicnic_Couple_09_G_A_H.jpg

Denne badeferie er luksus i fantastiske omgivelser. Det 5-stjernet resort ligger ud til Det Indiske Ocean med egen privat sandstrand. 

Omgivelserne er den perfekte blanding af traditionel srilankansk og moderne arkitektur. I kommer ikke til at mangle noget.

Trænger I til at gå på opdagelse udenfor Anantara, ligger den historiske hollandske handelsstation, Galle, i køreafstand fra hotellet. Er det uforglemmelige naturoplevelser, I er på udkig efter, arrangeres der ture til Yala og Udawalawe nationalparkerne, hvor leoparder, elefanter og farverige fugle mm. kan opleves. Eller hvad med en spændende hvalsafari fra den hyggelige fiskerby, Mirissa, hvis fiskemarked ligeledes er et besøg værd?

STEMNING - Hotellet er meget gennemført og stemningsfuldt. Her det flotte poolområde ved aftentid.

I rejser fra Danmark til Sri Lankas hovedstad, Colombo, hvor I vil blive mødt af jeres chauffør i lufthavnen. Herefter kører I til jeres resort ved byen Tangalle på Sri Lankas sydkyst.

Med 12 nætter på Anantara Peace Heaven Tangalle Resort, har I rigelig med tid til at koble helt fra og nyde stedets mange faciliteter og spændende tilbud. Et indlysende valg vil naturligvis være en forfriskende dukkert i Det Indiske Ocean fra den uforstyrrede strand nedenfor resortet, men afslapning på en af solsengene ved det skønne pool-område kunne også være en mulighed.

Tennis, cykeltur eller cocktails

For de aktive er motionsrummet åben 24 timer i døgnet, og er det ikke for varmt, kan I eventuelt afgøre, hvem der betaler for en kølig cocktail i solnedgangen, over en dyst på resortets tennisbane. Det er også muligt at låne en cykel og tage på opdagelse langs med kysten, eller køre en tur til en af de nærliggende landsbyer og møde srilankanerne i øjenhøjde.

Bliv forkælet i Anantara Spa

Er wellness i fokus, kan vi anbefale Anantara Spa, der tilbyder en række behandlinger med udgangspunkt i traditionelle srilankanske ayurvediske og asiatiske traditioner. Dette kan følges op med yoga-undervisning og meditation, eller en tur ud på nogle af de vejrbidte klipper for at nyde solopgangen eller solnedgangen kun afbrudt af bølgernes brusen.

Få inspiration til udflugter udenfor hotellet her

74727462-H1-ATAN_Beach_Hammock_07_G_A_H.jpg

Sidste chance for en forfriskende dukkert i Det Indiske Ocean eller de sidste indkøb, inden turen går tilbage til lufthavnen i Colombo, og hjemrejsen mod Danmark kan begynde.