Luksusbadeferie-sri-lanka---desktop.jpg
74727358-H1-ATAN_Destination_Seaview_Dining_01_G_A_H.jpg
87368605-H1-ATAN_Aerial_Pool_03_G_A_L.jpg
87368699-H1-ATAN_Premiere_Beach_Access_02_G_A_L.jpg
74329395-H1-ATAN_Il_Mare_Ext_04_G_A_H.jpg
74328893-H1-ATAN_Pool_morning_01_G_A_H.jpg
shutterstock_351667181 Sri Lankan leopard, cat lying on the tree in Yala.jpg
74725063-H1-ATAN_Beachwalk_Couple_01_G_A_H.jpg
74273327-H1-ATAN_Spa_Entrance_05_G_A_H.jpg
shutterstock_125880431.jpg

Luksusbadeferie på Sri Lanka

  • 12 nætter på 5-stjernet resort i Tangalle
  • Kompromisløs luksus i uforglemmelige omgivelser
  • Uforstyrret sandstrand ud til Det Indiske Ocean
  • Moderne faciliteter og flere fremragende restauranter
  • Eksklusivt spa-område med udsøgte behandlinger
  • Mulighed for udflugter, hvalsafari og landsbybesøg

15 dage fra kr. 20.995,-

Rejseplan

Hvis I leder efter den perfekte badeferie i paradisiske omgivelser og kompromisløs luksus, er det Anantara Peace Heaven Tangalle Resort, der er svaret. Dette helt igennem fantastiske resort er rangeret blandt de 15 bedste på det velrenommerede Condé Naste Travelers Readers eksklusive liste over Asiens 50 bedste resorts/hoteller - og vi er helt enige i den vurdering. De 152 rummelige og moderne værelser er fordelt over flere bygninger, omgivet af svajende kokospalmer og direkte udsyn til Det Indiske Ocean. Den uforstyrrede sandstrand kombineres fint med det lækre pool-område, og trænger I til lidt ekstra forkælelse, tilbyder Anantara Spa flere ayurvediske behandlinger. 4 forskellige restauranter frister med gastronomiske oplevelser, og hver eftermiddag serveres den traditionelle high tea med udsigt til havet. Cooking classes, meditation og yoga arrangeres ligeledes på resortet.

74724565-H1-ATAN_BeachPicnic_Couple_09_G_A_H.jpg

Denne badeferie er luksus i fantastiske omgivelser. Det 5-stjernet resort ligger ud til Det Indiske Ocean med egen privat sandstrand. 

Omgivelserne er den perfekte blanding af traditionel srilankansk og moderne arkitektur. I kommer ikke til at mangle noget.

Trænger I til at gå på opdagelse udenfor Anantara, ligger den historiske hollandske handelsstation, Galle, i køreafstand fra hotellet. Er det uforglemmelige naturoplevelser, I er på udkig efter, arrangeres der ture til Yala og Udawalawe nationalparkerne, hvor leoparder, elefanter og farverige fugle mm. kan opleves. Eller hvad med en spændende hvalsafari fra den hyggelige fiskerby, Mirissa, hvis fiskemarked ligeledes er et besøg værd?

74328893-H1-ATAN_Pool_morning_01_G_A_H.jpg

I rejser fra Danmark til Sri Lankas hovedstad, Colombo, hvor I vil blive mødt af jeres chauffør i lufthavnen. Herefter kører I til jeres resort ved byen Tangalle på Sri Lankas sydkyst.

Med 12 nætter på Anantara Peace Heaven Tangalle Resort, har I rigelig med tid til at koble helt fra og nyde stedets mange faciliteter og spændende tilbud. Et indlysende valg vil naturligvis være en forfriskende dukkert i Det Indiske Ocean fra den uforstyrrede strand nedenfor resortet, men afslapning på en af solsengene ved det skønne pool-område kunne også være en mulighed.

Tennis, cykeltur eller cocktails

For de aktive er motionsrummet åben 24 timer i døgnet, og er det ikke for varmt, kan I eventuelt afgøre, hvem der betaler for en kølig cocktail i solnedgangen, over en dyst på resortets tennisbane. Det er også muligt at låne en cykel og tage på opdagelse langs med kysten, eller køre en tur til en af de nærliggende landsbyer og møde srilankanerne i øjenhøjde.

Bliv forkælet i Anantara Spa

Er wellness i fokus, kan vi anbefale Anantara Spa, der tilbyder en række behandlinger med udgangspunkt i traditionelle srilankanske ayurvediske og asiatiske traditioner. Dette kan følges op med yoga-undervisning og meditation, eller en tur ud på nogle af de vejrbidte klipper for at nyde solopgangen eller solnedgangen kun afbrudt af bølgernes brusen.

Besøg kolonitidens Sri Lanka

Udenfor Anantara Peace Heaven er der naturligvis en lang række af spændende oplevelser for de nysgerrige. Lær eksempelvis om kolonitidens Sri Lanka under et besøg i den historiske hollandske handelsstation, Galle, og nyd en skøn frokost i en af byens hyggelige restauranter.

Tag på fiskemarked i Mirissa

I nærliggende Mirissa er der hver morgen hektisk aktivitet på det lokale fiskemarked, når de lokale fiskere kommer i land med nattens fangst. Nyd det farverige spektakel, se om I kan genkende de mange forskellige fisk til salg, og tag så tilbage i tid til at nyde morgenbuffeten på resortet.

Lokale markeder, templer og fiskerestauranter

Langs med kysten ligger, udover Mirissa, flere småbyer, hvor I kan besøge de spændende markeder eller kigge indenfor i det lokale tempel – her vil I ofte blive budt velkommen og inviteret på en kop te og en snak. Der findes også en række fremragende fiskerestauranter langs med kysten, som helt sikkert er værd at prøve. Det srilankanske køkken er utrolig varieret og kan til tider være temmelig krydret, så prøv jer frem med hummer, krabber, rejer, blæksprutter eller måske en friskgrillet tunbøf med en kold øl.

Unikt dyreliv i smukke nationalparker

For naturelskere er Sri Lanka den perfekte destination, og Tangalle ligger indenfor køreafstand af nogle af landets mest interessante nationalparker, blandt andet Udawalawe og Yala National Park. Sidstnævnte rummer stort set alt, hvad hjertet begærer af forskellige pattedyr, reptiler og fugle. Parkens enorme størrelse og flere biosfærer medvirker til stor variation i vegetation og dyr. På en normal safari vil I opleve vilde elefanter, krokodiller, flere forskellige abearter, hjorte, samt et utal af farverige fugle - som for eksempel næsehornsfugle, parkitter, hejre, pelikaner og store rovfugle. Er I heldige, vil I ligeledes opleve sjakaler og læbebjørne, samt den sagnomspundne leopard.

Se naturens kæmper på hvalsafari

I førnævnte Mirissa er det ligeledes muligt at arrangere hvalsafari for at opleve store delfinflokke, kaskelothvaler og ikke mindst Verdens største dyr, den imponerende blåhval, der holder til ud for kysten hele året rundt, men primært er synlig i vinterhalvåret.

Tilbage på Anatara kan I skylle støvet af i poolen eller slappe af på jeres terrasse eller altan inden middagen.

 

74727462-H1-ATAN_Beach_Hammock_07_G_A_H.jpg

Sidste chance for en forfriskende dukkert i Det Indiske Ocean eller de sidste indkøb, inden turen går tilbage til lufthavnen i Colombo, og hjemrejsen mod Danmark kan begynde.

Bestil et tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Rejseperiodejan - jan / 2019
2 voksne Pris pr. person.
2 voksne, 2 børn Pris pr. person.
Rejseperiode 08. januar 2019 - 05. april 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 20.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
74328841-H1-ATAN_Pool_Model_02_G_A_H.jpg
74272149-H1-ATAN_Destination_Seaview_Dining_08_G_A_H.jpg
Fandt du ikke lige hvad du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os