Rejsetilbud

Her på siden finder I vores aktuelle rejsetilbud. 

Afbudsrejser til Thailand til superpris!

Rejs til Thailand den 28. eller 29. juni til super skarpe afbudspriser.

Vi sælger de sidste pladser på to fremragende sommerrejser.

Læs mere om tilbuddet

Se de to afbudsrejser herunder. Tilbud udløber 1. juni!

15 dage

Afbudsrejse: Sommerferie på La Flora

 • Afrejse 28. eller 29. juni 2018
 • 12 nætter på 4-stjernet resort i Khao Lak
 • Prisvindende resort direkte ved stranden
 • En atmosfære af tilbagelænet luksus
 • Tæt på Khao Laks restauranter og butikker
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad
Fra kr. 8.295 / pers. Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
Afbudsrejse Se pakken
15 dage

Afbudsrejse: Sommerferie på Apsara Beachfront

 • Afrejse 28. eller 29. juni 2018
 • 12 nætter på 4-stjernet resort i Khao Lak
 • Ligger ugeneret og helt ned til stranden
 • Fine faciliteter og flere swimmingpools
 • Et godt valg for både familier og par
 • Inkl. fly, hotel, transport og morgenmad
Fra kr. 7.595 / pers. Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
Afbudsrejse Se pakken

Oplev Seychellerne for kun kr. 10.395 pr. person

Drømmer I om at opleve Seychellerne i Det Indiske Ocean, så har I nu alletiders chance for at komme af sted til en god pris. Lige nu kan i nemlig spare oæ til kr. 4.000 pr. person, hvis I kan flyve fra Hamburg.

LÆS MERE

Maldiverne til særpris - bestil senest 29. maj

Bestil nu og spar

Rejs med Qatar til Maldiverne og spar kr. 1.600 pr. person! Tilbuddet gælder ved bestilling senest 29. maj 2018. Udrejse skal finde sted mellem 1. september og 13. december 2018. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste rejse til Maldiverne.

LÆS MERE

Spar op til kr. 2.500 pr. person på Borneo

Orangutanger og jungle til spotpris

Rejs med Check Point Travel til Borneo og spar op til kr. 2.500 pr. person!

Tilbuddet gælder ved bestilling senest 29. maj 2018. Udrejse skal finde sted mellem 24. juli og 13. december 2018.  Rabatten er fratrukket de viste priser her på siden.

LÆS MERE

Oplev Thailand i sommerferien fra kr. 8.895

Hvis I er hurtige, kan I stadig nå at få en af de få ledige pladser på vores Thailand-rejser, som vi kan tilbyde til favorabel pris, fordi vi har købt mange flybilletter på én gang. Priserne begynder ved 8.895 kr. pr. person for 15 dages rejse.

Se sommerrejser

Prisfald på rejser til Vietnam - bestil nu og spar kr. 2.000

Check Point Travel har optimeret flyprisen på alle vores rejser til Vietnam. Det betyder, at vores priser er faldet markant. Eksempelvis er alle afrejser i august blevet kr. 2.000 billigere.

Se rejser til Vietnam

Oplev Cuba til superpris

Særtilbud: Bestil nu og få 15 dages enestående ferie i Cuba for kun kr. 9.295.  

Rejseselskabet Check Point Travel kan tilbyde denne usædvanligt lave pris, fordi det er lykkes os at skaffe fly til en ekstraordinært lav pris, som betyder besparelser på op til 1.000 kr. pr. rejsende.

Tag f.eks. med på vores enestående Cuba rejse "Cuba med bus og casa" og få 15 dages unikke Cuba-oplevelser til kun kr. 9.295, når I rejser i maj 2018

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse med Air Canada, indkvartering på hyggelige bed & breakfast og transport fra sted til sted med bus
 • Kultur og historie i Havanas gamle bydel
 • Tobaksplantager i naturskønne Viñales
 • Kolonitidsstemning i smukke Trinidad
 • Flotte strande, brolagte gader og landsbyliv
 • Privat indkvartering hos gæstfrie cubanere

Bestiller I rejsen online, sparer I yderligere kr. 250 pr. person.

Se mere om rejsen

Spar op til kr. 1.000 på vores rejser til Cuba

Rejsetilbud: Vil I gøre et kup? Så skal I bestille jeres rejse til Cuba nu. Rejseselskabet Check Point Travel har nemlig lige reduceret prisen på vores Cuba-rejser med op til 1.000 kroner pr. person. Det kan lade sig gøre, fordi vi har fået bedre priser på vores flyforbindelse med Air Canada.

Check Point Travel tilbyder en bred vifte af rejser til Cuba - og der er besparelser at hente på mange af dem. Brug nedenstående liste til at finde frem til din favorit.

Det bedste af Cuba - 15 dage fra kr. 11.995: En rundrejse med fokus på oplevelser. Indkvartering på hotel og transport rundt på øen i bus.  

Cuba – Kultur og Strand - 15 dage fra kr. 11.595: En rejse med masser af oplevelser samt tid til afslapning på en af Cubas herlige strande med all inclusive. Indkavrtering på casas og hotel og transport i bus.

Cuba rundt i egen bil - 15 dage fra kr. 12.995: En rejse med masser og frihed og masser af komfort. I bor på hotel og har lejebil til rådighed. Og der er masser af store oplevelser undervejs.

Cuba i bil og casa - 15 dage fra kr. 10.995: Rejsen for jer, der vil have en rejse til Cuba med masser af eventyr for pengene.  I får en herlig rundrejse med indkvartering undervejs i hyggelige, private casas. I har bilen til rådighed på rejsen, så I kan lave alle de afstikkere, I vil. Og med flere måltider inkluderet i rejsens pris, kan man næsten ikke få mere Cuba-rejse for pengene.

Cuba med bus og Casa - 15 dage fra kr. 9.295: En rejse med masser af oplevelser i meget trygge rammer. Indkvartering på fine casas og transport med bus. Det bliver hverken nemmere eller billigere.

Se alle rejser til Cuba

Tilbud på rejser

Når vi har billige rejsetilbud kan det skyldes, at vi har fået et antal flypladser til en særligt favorabel pris eller har enkelte pladser tilbage på en, eller flere, af vores rejser. Det er altså på denne side, I skal holde jer opdateret, hvis I ønsker at få fingre i vores bedste rejsetilbud. 

Billige rejser - Sådan får I dem

For at få fat i vores billige rejser og gode rejser på tilbud, gælder det ofte om at handle hurtigt. For det meste har vores gode rejsetilbud et begrænset antal pladser, og da tilbud på rejser er så populære, er det med at være på mærkerne.

Kontakt os med det samme, hvis I er interesseret i en af vores tilbudsrejser. Dette kan I gøre ved at ringe på telefon 86 13 77 44 og høre mere om de bedste rejsetilbud, eller I kan sende os en rejseforespørgsel.

Bestil et tilbud

Tilbudsrejser - noget for alle

Vores tilbudsrejser er noget for alle, der ønsker at få en kvalitetsrejse til en god pris. Vi har løbende rejser på tilbud, der henvender sig til både par, familier, enlige eller grupper.