Rejsetilbud

Her på siden finder I vores aktuelle rejsetilbud. 

Oplev Thailand i sommerferien fra kr. 8.895

Hvis I er hurtige, kan I stadig nå at få en af de få ledige pladser på vores Thailand-rejser, som vi kan tilbyde til favorabel pris, fordi vi har købt mange flybilletter på én gang. Priserne begynder ved 8.895 kr. pr. person for 15 dages rejse.

Se sommerrejser

Prisfald på rejser til Vietnam - bestil nu og spar kr. 2.000

Check Point Travel har optimeret flyprisen på alle vores rejser til Vietnam. Det betyder, at vores priser er faldet markant. Eksempelvis er alle afrejser i august blevet kr. 2.000 billigere.

Se rejser til Vietnam

Oplev Cuba til superpris

Særtilbud: Bestil nu og få 15 dages enestående ferie i Cuba for kun kr. 9.295.  

Rejseselskabet Check Point Travel kan tilbyde denne usædvanligt lave pris, fordi det er lykkes os at skaffe fly til en ekstraordinært lav pris, som betyder besparelser på op til 1.000 kr. pr. rejsende.

Tag f.eks. med på vores enestående Cuba rejse "Cuba med bus og casa" og få 15 dages unikke Cuba-oplevelser til kun kr. 9.295, når I rejser i maj 2018

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse med Air Canada, indkvartering på hyggelige bed & breakfast og transport fra sted til sted med bus
  • Kultur og historie i Havanas gamle bydel
  • Tobaksplantager i naturskønne Viñales
  • Kolonitidsstemning i smukke Trinidad
  • Flotte strande, brolagte gader og landsbyliv
  • Privat indkvartering hos gæstfrie cubanere

Bestiller I rejsen online, sparer I yderligere kr. 250 pr. person.

Se mere om rejsen

Spar op til kr. 1.000 på vores rejser til Cuba

Rejsetilbud: Vil I gøre et kup? Så skal I bestille jeres rejse til Cuba nu. Rejseselskabet Check Point Travel har nemlig lige reduceret prisen på vores Cuba-rejser med op til 1.000 kroner pr. person. Det kan lade sig gøre, fordi vi har fået bedre priser på vores flyforbindelse med Air Canada.

Check Point Travel tilbyder en bred vifte af rejser til Cuba - og der er besparelser at hente på mange af dem. Brug nedenstående liste til at finde frem til din favorit.

Det bedste af Cuba - 15 dage fra kr. 11.995: En rundrejse med fokus på oplevelser. Indkvartering på hotel og transport rundt på øen i bus.  

Cuba – Kultur og Strand - 15 dage fra kr. 11.595: En rejse med masser af oplevelser samt tid til afslapning på en af Cubas herlige strande med all inclusive. Indkavrtering på casas og hotel og transport i bus.

Cuba rundt i egen bil - 15 dage fra kr. 12.995: En rejse med masser og frihed og masser af komfort. I bor på hotel og har lejebil til rådighed. Og der er masser af store oplevelser undervejs.

Cuba i bil og casa - 15 dage fra kr. 10.995: Rejsen for jer, der vil have en rejse til Cuba med masser af eventyr for pengene.  I får en herlig rundrejse med indkvartering undervejs i hyggelige, private casas. I har bilen til rådighed på rejsen, så I kan lave alle de afstikkere, I vil. Og med flere måltider inkluderet i rejsens pris, kan man næsten ikke få mere Cuba-rejse for pengene.

Cuba med bus og Casa - 15 dage fra kr. 9.295: En rejse med masser af oplevelser i meget trygge rammer. Indkvartering på fine casas og transport med bus. Det bliver hverken nemmere eller billigere.

Se alle rejser til Cuba

Tilbud på rejser

Når vi har billige rejsetilbud kan det skyldes, at vi har fået et antal flypladser til en særligt favorabel pris eller har enkelte pladser tilbage på en, eller flere, af vores rejser. Det er altså på denne side, I skal holde jer opdateret, hvis I ønsker at få fingre i vores bedste rejsetilbud. 

Billige rejser - Sådan får I dem

For at få fat i vores billige rejser og gode rejser på tilbud, gælder det ofte om at handle hurtigt. For det meste har vores gode rejsetilbud et begrænset antal pladser, og da tilbud på rejser er så populære, er det med at være på mærkerne.

Kontakt os med det samme, hvis I er interesseret i en af vores tilbudsrejser. Dette kan I gøre ved at ringe på telefon 86 13 77 44 og høre mere om de bedste rejsetilbud, eller I kan sende os en rejseforespørgsel.

Bestil et tilbud

Tilbudsrejser - noget for alle

Vores tilbudsrejser er noget for alle, der ønsker at få en kvalitetsrejse til en god pris. Vi har løbende rejser på tilbud, der henvender sig til både par, familier, enlige eller grupper.