Thailand 1.jpg
thai3-desktop_ny_650x1800.jpg
Thailand-desktop.jpg
Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg
Thanya resort bungalow.jpg
Koh Lanta_Lighthouse and N.P._73145959.jpg
Koh Ngai_66538120.jpg
DSC_5983_kateharmon.jpg

Øhop i Sydthailand

 • 6 nætter på charmerende Koh Lanta
 • 3 nætter med hvide palmestrande på Koh Ngai
 • 3 nætter på postkortsmukke Koh Mook
 • Øhop med 3- og 4-stjernede resorts
 • Total afslapning og smukke strande
 • Inkl. flyve, hoteller, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 8.520,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 22. jun 2019

Koh Ngai_solnedgang_128666828.jpg
Sivalai_Amazing Thailand_uden logo_lys.jpg

Kort om rejsen

På dette øhop oplever I tre forskellige tropeøer, der alle ligger langt væk fra de gængse turistområder.

DSCN0011.JPG
Dette er rejser for jer, der elsker vand og sand og samtidig er nysgerrige efter at vide, hvad der gemmer sig bag horisonten.

På dette øhop oplever I tre forskellige tropeøer, der alle ligger langt væk fra de gængse turistområder.

Rejsen starter på Koh Lanta, der byder på smukke strande og mulighed for cykelture mellem små lokale fiskerlandsbyer. Herfra fortsætter I med båd til de to små paradisøer Koh Ngai og Koh Mook, der med deres hvide sandstrande, svajende palmer og krystalklare vand indbyder til rendyrket afslapning.

Hotellerne på denne rundrejse er 3- og 4-stjernede. De er enkle og rustikke, som det nu hører sig til, når man søger væk fra den slagne turistrute. Men de er pæne og rene, og så ligger de alle tre helt ned til stranden. Så hvis I leder efter en afslappende strandferie i det sydthailandske øhav, og vægter smuk natur, flotte strande og eventyr over høj komfort, så er dette den rigtige rejse.

Koh Ngai_solnedgang_128666828.jpg
Eksotiske Thailand venter forude.

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Thailand.

Twin bay1.jpg
Twin Bay Resort

Efter et hurtigt flyskifte i Bangkok fortsætter I til Krabi. Her står en chauffør klar til at køre jer til den lille færgehavn, hvor båden mod Koh Lanta ligger klar til afgang. Vel ankommet til Koh Lanta bliver I kørt det sidste lille stykke til Twin Bay Resort, der ligger perfekt direkte ned til en af øens bedste sandstrande. Brug resten af dagen på at slappe af ved poolen eller gå en tur langs den kilometerlange sandstrand.

Koh Lanta_Old Town during Walking street festival_44012050.jpg
Koh Lanta byder både på byliv og herlige strande.

Med en lokalbefolkning på ca. 20.000 er Koh Lanta den største og mest udviklede af de besøgte øer. De fantastiske strande er med rette populære blandt øens besøgende, men Koh Lanta byder også på en mængde andre spændende oplevelser. Øens kultur bærer naturligvis præg af det thailandske fastland, men der er også en tydelig indflydelse fra de muslimske egne af Sydthailand. Også kinesiske og arabiske sømænd har gennem tiderne sat deres præg på Koh Lanta. Så det er ikke ualmindeligt at passere både forgyldte thai-templer og smukke moskéer på en cykeltur rundt på øen. Også menukortene byder på en bred vifte af eksotiske impulser langvejs fra, og det er vidunderligt at sidde i et 100 år gammelt træhus på stilke ud til vandet og nyde en veltilberedt, friskfanget fisk. Naturen på øens indre er også værd at udforske, og rundt om Koh Lanta ligger utallige små tropeøer, hvis lækre strande indbyder til en dagtur – eventuelt i havkajak. Både snorkling og i særdeleshed dykning er glimrende på sejlture fra Koh Lanta.

I bliver hentet på hotellet og sejlet til den lille tropeø Koh Ngai, der ligger syd for Koh Lanta. Her indlogeres I på Thanya Resort, der ligger perfekt helt ned til stranden.

shutterstock_257832379 Paradise beach in kohngai island at trang Thailand.jpg

Koh Ngai er der betydeligt færre mennesker end på Koh Lanta, og livet går sin stille og rolige gang langs de indbydende og børnevenlige sandstrande. Sceneriet fuldendes af jungleklædte bakker, der rejser sig fra øens indre og skaber en perfekt baggrund bag de hvide sandstrande. Der ligger kun et par enkelte resorter på Koh Ngai, og her er ingen større by. Så dette er det perfekte sted at komme helt ned i tempo og nyde de dejlige strande i fulde drag. 

Sivalai_Amazing Thailand_uden logo_lys.jpg

Fra Koh Ngai fortsætter I til endnu et af rejsens højdepunkter, Koh Mook. Bare det at ankomme til Koh Mook er en oplevelse. Øen rejser sig op af Andamanhavets turkisblå vand som en frodig grøn oase omringet af dramatiske klipper, svajende palmer og bløde, hvide sandstrande. Her indlogeres I på Sivalai Resort - et lækkert resort med fantastisk beliggenhed ved stranden og med udsigt over det smukke hav.

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

Koh Mook er den type af øer, man ser på postkort. Der ligger kun et par enkelte resorter på Koh Mook, der også besøges af dagtursturister fra Koh Lanta. Men det kan ikke ændre på, at Koh Mook opfylder de flestes drøm om en ægte tropeø, og Koh Mook er da også langt mindre turistet end de fleste øvrige thailandske øer. Cirka 2.000 mennesker bor fast på øen i to små landsbyer, der blandt andet huser et lille buddhistisk tempel samt en moské.

I den nordlige ende af øen fører en kalkstenstunnel ind til en skjult vandfyldt lagune, hvor I kan bade fra en strand omgivet af høje klipper. Lagunen kan kun nås med båd ved lavvande, så dette var et perfekt sted for sørøvere at gemme deres skatte i gamle dage. Lagunen er populær hos dagtursturister. Men besøger I lagunen først eller sidst på dagen, ånder alt fred og ro i denne magiske lille verden.

Når tid er, bliver I hentet på Koh Mook og sejlet ind til fastlandet, hvor en bil står klar til at køre jer til Krabi Lufthavn. Herfra flyver I til Bangkok, hvor I skifter fly og fortsætter mod Danmark.

I ankommer til København tidligt om morgenen efter en skøn badeferie i Thailand.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Juster antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(Øhop i Sydthailand)
Pris i alt
Når du bestiller en rejse, reserverer vi straks plads til dig på fly og hotel. Når det er på plads, modtager du en ordrebekræftelse samt en faktura for rejsen.

Afrejse

Hjemrejse

Inkluderet i prisen

 • Luftfart København - Bangkok - t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage

 • Indenrigsfly Bangkok - Krabi t/r

 • Lufthavnsskatter og afgifter

 • Transport fra Krabi Lufthavn til hotel på Koh Lanta

 • 6 nætter på Koh Lanta på Twin Bay Resort*** i Standard Bungalow inkl. morgenmad (Bemærk: 2 voksne og 2 børn bliver indlogeret i Family Room på Twin Bay Resort)

 • Transport fra hotel på Koh Lanta til hotel på Koh Ngai

 • 3 nætter på Koh Ngai på Thanya Resort*** i Garden View Bungalow inkl. morgenmad

 • Transport fra hotel til koh Ngai til hotel på Koh Mook

 • 3 nætter på Koh Mook på Sivalai Resort**** i Standard Villa inkl. morgenmad

 • Transport fra hotel på Koh Mook til Krabi Lufthavn

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med visum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig.

Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.