Øhop i Sydthailand

På dette øhop oplever I tre forskellige tropeøer, der alle ligger langt væk fra de gængse turistområder.

Rejsen starter på Koh Lanta, der byder på smukke strande og mulighed for cykelture mellem små lokale fiskerlandsbyer. Herfra fortsætter I med båd til de to små paradisøer Koh Ngai og Koh Mook, der med deres hvide sandstrande, svajende palmer og krystalklare vand indbyder til rendyrket afslapning.

Hotellerne på denne rundrejse er 3- og 4-stjernede. De er enkle og rustikke, som det nu hører sig til, når man søger væk fra den slagne turistrute. Men de er pæne og rene, og så ligger de alle tre helt ned til stranden. Så hvis I leder efter en afslappende strandferie i det sydthailandske øhav, og vægter smuk natur, flotte strande og eventyr over høj komfort, så er dette den rigtige rejse.

 • 6 nætter på charmerende Koh Lanta
 • 3 nætter med hvide palmestrande på Koh Ngai
 • 3 nætter på postkortsmukke Koh Mook
 • Øhop med 3- og 4-stjernede resorts
 • Total afslapning og smukke strande
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad
15 dage fra

kr. 8.515,-

kr. 7.765,-

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn med afrejse fra København den 22. juni 2019.

Find den bedste pris

Gør det nemt! Find datoer og priser på din rejse og bestil online.

Vælg antal rejsende

Juster antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(Øhop i Sydthailand)
Pris i alt
Når du bestiller en rejse, reserverer vi straks plads til dig på fly og hotel. Når det er på plads, modtager du en ordrebekræftelse samt en faktura for rejsen.

Afrejse

Hjemrejse

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse København – Bangkok - t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage

 • Indenrigsfly Bangkok - Krabi t/r

 • Lufthavnsskatter og afgifter

 • Transport fra Krabi Lufthavn til hotel på Koh Lanta

 • 6 nætter på Koh Lanta på Twin Bay Resort*** i Standard Bungalow inkl. morgenmad (Bemærk: Ved 2 voksne og 2 børn er opholdet på Twin Bay Resort i Family Room)

 • Transport fra hotel på Koh Lanta til hotel på Koh Ngai

 • 3 nætter på Koh Ngai på Thanya Resort*** i Garden View Bungalow inkl. morgenmad

 • Transport fra hotel på koh Ngai til hotel på Koh Mook

 • 3 nætter på Koh Mook på Sivalai Resort**** i Standard Villa inkl. morgenmad

 • Transport fra hotel på Koh Mook til Krabi Lufthavn

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med visum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig.

Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning
Sender oplysninger...
Der skete en fejl under generering af din ordre

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her
Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Læs mere.

Øhop i Sydthailand Dagsprogram

Dag 1-2: Afrejse og ankomst
Dag 2-8: Koh Lanta
Dag 8-11: Koh Ngai
Dag 11-13: Koh Mook
Dag 14-15: Afrejse og hjemkomst

Hotel i Koh Lanta - 6 nætter

Twin Bay Resort
Resortet består af 34 enkle og hyggelige bungalows og suiter spredt ud i en tropisk have. Fra poolområdet kan I næsten træde direkte ned på stranden, og i receptionen kan I leje cykler og udforske øen.

Hotel på Koh Ngai - 3 nætter

Thanya Resort
Thanya Resort er et lille fredfyldt boutique-resort. Resortet ligger ved Koh Ngais stille palmestrand, og fra terrasserne ved de hyggelige træbungalows er der udsigt over det blå hav.

Hotel på Koh Mook - 3 nætter

Sivalai Beach Resort
Lækkert 4-stjernet resort med en af de bedste beliggenheder i hele Thailand. Resortet ligger mellem vajende palmer helt ude på spidsen af Koh Mook med direkte adgang til stranden på tre sider.

Læs mere om hotellerne

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Thailand.

Efter et hurtigt flyskifte i Bangkok fortsætter I til Krabi. Her står en chauffør klar til at køre jer til den lille færgehavn, hvor båden mod Koh Lanta ligger klar til afgang. Vel ankommet til Koh Lanta bliver I kørt det sidste lille stykke til Twin Bay Resort, der ligger perfekt direkte ned til en af øens bedste sandstrande. Brug resten af dagen på at slappe af ved poolen eller gå en tur langs den kilometerlange sandstrand.

Med en lokalbefolkning på ca. 20.000 er Koh Lanta den største og mest udviklede af de besøgte øer. De fantastiske strande er med rette populære blandt øens besøgende, men Koh Lanta byder også på en mængde andre spændende oplevelser. Øens kultur bærer naturligvis præg af det thailandske fastland, men der er også en tydelig indflydelse fra de muslimske egne af Sydthailand. Også kinesiske og arabiske sømænd har gennem tiderne sat deres præg på Koh Lanta. Så det er ikke ualmindeligt at passere både forgyldte thai-templer og smukke moskéer på en cykeltur rundt på øen. Også menukortene byder på en bred vifte af eksotiske impulser langvejs fra, og det er vidunderligt at sidde i et 100 år gammelt træhus på stilke ud til vandet og nyde en veltilberedt, friskfanget fisk. Naturen på øens indre er også værd at udforske, og rundt om Koh Lanta ligger utallige små tropeøer, hvis lækre strande indbyder til en dagtur – eventuelt i havkajak. Både snorkling og i særdeleshed dykning er glimrende på sejlture fra Koh Lanta.

I bliver hentet på hotellet og sejlet til den lille tropeø Koh Ngai, der ligger syd for Koh Lanta. Her indlogeres I på Thanya Resort, der ligger perfekt helt ned til stranden.

Koh Ngai er der betydeligt færre mennesker end på Koh Lanta, og livet går sin stille og rolige gang langs de indbydende og børnevenlige sandstrande. Sceneriet fuldendes af jungleklædte bakker, der rejser sig fra øens indre og skaber en perfekt baggrund bag de hvide sandstrande. Der ligger kun et par enkelte resorter på Koh Ngai, og her er ingen større by. Så dette er det perfekte sted at komme helt ned i tempo og nyde de dejlige strande i fulde drag. 

Fra Koh Ngai fortsætter I til endnu et af rejsens højdepunkter, Koh Mook. Bare det at ankomme til Koh Mook er en oplevelse. Øen rejser sig op af Andamanhavets turkisblå vand som en frodig grøn oase omringet af dramatiske klipper, svajende palmer og bløde, hvide sandstrande. Her indlogeres I på Sivalai Resort - et lækkert resort med fantastisk beliggenhed ved stranden og med udsigt over det smukke hav.

Koh Mook er den type af øer, man ser på postkort. Der ligger kun et par enkelte resorter på Koh Mook, der også besøges af dagtursturister fra Koh Lanta. Men det kan ikke ændre på, at Koh Mook opfylder de flestes drøm om en ægte tropeø, og Koh Mook er da også langt mindre turistet end de fleste øvrige thailandske øer. Cirka 2.000 mennesker bor fast på øen i to små landsbyer, der blandt andet huser et lille buddhistisk tempel samt en moské.

I den nordlige ende af øen fører en kalkstenstunnel ind til en skjult vandfyldt lagune, hvor I kan bade fra en strand omgivet af høje klipper. Lagunen kan kun nås med båd ved lavvande, så dette var et perfekt sted for sørøvere at gemme deres skatte i gamle dage. Lagunen er populær hos dagtursturister. Men besøger I lagunen først eller sidst på dagen, ånder alt fred og ro i denne magiske lille verden.

Når tid er, bliver I hentet på Koh Mook og sejlet ind til fastlandet, hvor en bil står klar til at køre jer til Krabi Lufthavn. Herfra flyver I til Bangkok, hvor I skifter fly og fortsætter mod Danmark.

I ankommer til København tidligt om morgenen efter en skøn badeferie i Thailand.

Vi anbefaler...

Thomas, CPT

Hop mellem tropeøer

Thailands små idylliske tropeøer er fantastiske. Her er smukt, charmerende og hyggeligt.

Lisbeth, CPT

Lækre strande på Koh Lanta

På Koh Lanta har I god tid til at nyde smukke strande. I har seks nætter på øen, hvor I også kan besøge forgyldte templer på en cykeltur rundt på øen.

Kort og godt

By Nætter Oplevelser
1. Koh Lanta 6 Slap i af palmernes skygge
2. Koh Ngai 3 Nyd indbydende strande foran jungleklædte bakker
3. Koh Mook 3 Ægte postkort tropeø med plads til afslapning

Hoteller inkluderet i denne rejsepakke

På dette øhop i Sydthailand har vi nøje udvalgt en række rigtig gode hoteller, som I kan nyde på rejsen.

Ønsker I at ændre noget, kontakt os da på tlf. 86 13 77 44 eller send en forespørgsel.

 • 6 nætter på Twin Bay Resort, Koh Lanta
 • 3 nætter på Thanya Beach Resort, Koh Ngai
 • 3 nætter på Sivalai Beach Resort, Koh Mook

Se hoteldetaljer herunder

Twin Bay Resort

6 nætter, Koh Lanta - Twin Bay Resort er et dejligt 3-stjernet resort med en 5-stjernet beliggenhed helt ned til Koh Lantas bedste strand. Resortet består af 34 enkle og hyggelige bungalows og suiter spredt ud i en tropisk have. Derudover er der en fin lille restaurant, en udflugtsdisk og en bar. Fra poolområdet kan I næsten træde direkte ned på stranden, og i receptionen kan I leje cykler og udforske øen. På Twin Bay Resort får I virkelig værdi for pengene, og resortet er perfekt for både familier og par, der vægter beliggenhed højere end luksus.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i standard-værelse (ved 2 voksne) og Family Room (ved 2 voksne + 1 eller 2 børn),

Standard-værelse er 25 m2 med air condition og stor queen size seng eller med to enkeltsenge. Der er separat badeværelse med bad og toilet. Værelset rummer desuden et lille køleskab, så I hele tiden kan have noget køligt at drikke i varmen. Der er også kabel-tv og en safety box, så I kan opbevare jeres værdigenstande med ro i sindet.

Family Room er 32 m2 og indrettet i stråtækte bungalows med udsigt til haven fra den hyggelige private terrasse. Værelserne er store, pæne og rene. De er indrettet i lyse farver og med møbler i mørkt træ. Blandt faciliteterne kan nævnes air condition, satellit-TV, køleskab, badeværelse med brus med mere.
Børnefamilier kunne overveje at opgradere til familiebungalows, der udover den store dobbeltseng også har to køjesenge. Drømmer I om at bo med direkte udsigt til stranden, så har resortet et antal Beach Front Bungalows med en fabelagtig havudsigt.

Afstand strand

0 m

Pool/Børnepool

Ja / Ja

Spa

-

Afstand by

Ca. 10 min. med bil

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 1 time

6 nætter, Koh Lanta - Twin Bay Resort er et dejligt 3-stjernet resort med en 5-stjernet beliggenhed helt ned til Koh Lantas bedste strand. Resortet består af 34 enkle og hyggelige bungalows og suiter spredt ud i en tropisk have. Derudover er der en fin lille restaurant, en udflugtsdisk og en bar. Fra poolområdet kan I næsten træde direkte ned på stranden, og i receptionen kan I leje cykler og udforske øen. På Twin Bay Resort får I virkelig værdi for pengene, og resortet er perfekt for både familier og par, der vægter beliggenhed højere end luksus.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i standard-værelse (ved 2 voksne) og Family Room (ved 2 voksne + 1 eller 2 børn),

Standard-værelse er 25 m2 med air condition og stor queen size seng eller med to enkeltsenge. Der er separat badeværelse med bad og toilet. Værelset rummer desuden et lille køleskab, så I hele tiden kan have noget køligt at drikke i varmen. Der er også kabel-tv og en safety box, så I kan opbevare jeres værdigenstande med ro i sindet.

Family Room er 32 m2 og indrettet i stråtækte bungalows med udsigt til haven fra den hyggelige private terrasse. Værelserne er store, pæne og rene. De er indrettet i lyse farver og med møbler i mørkt træ. Blandt faciliteterne kan nævnes air condition, satellit-TV, køleskab, badeværelse med brus med mere.
Børnefamilier kunne overveje at opgradere til familiebungalows, der udover den store dobbeltseng også har to køjesenge. Drømmer I om at bo med direkte udsigt til stranden, så har resortet et antal Beach Front Bungalows med en fabelagtig havudsigt.

Afstand strand

0 m

Pool/Børnepool

Ja / Ja

Spa

-

Afstand by

Ca. 10 min. med bil

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 1 time

Thanya Beach Resort

3 nætter, Koh Ngai - Thanya Resort er et lille fredfyldt boutique-resort. Resortet ligger ved Koh Ngais stille palmestrand, og fra terrasserne ved de hyggelige træbungalows er der udsigt over det blå hav. På resortet er det venlige personale behjælpelige med at arrangere diverse udflugter - Det kan være snorkel- eller dykkertur, fisketur, bådtur eller en tur til nærliggende øer. Fra resortets restaurant kan I nyde panoramaudsigt over havet samtidig med, at I får serveret lækker mad fra menukortet, der indeholder autentisk thai-mad og moderne fisk- og skaldyrsretter. Thanya Resort har også en stor swimmingpool, hvor I kan bade, slappe af og slikke sol. Om aftenen kan I nyde en kølig drink i den stemningsfulde chill-out bar.

Sådan bor I

I bor i flot Garden View Bungalow med egen hyggelige terrasse. Bungalowen er stilfuldt og enkelt indrettet med mørke træmøbler og moderne thailandsk kunst på væggene. Alle bungalowerne indeholder moderne faciliteter som indendørs- og udendørs brusere, store behagelige senge og air-condition. Bungalowerne indeholder også en fan, et køleskab og en el-kedel, så I selv kan lave kaffe eller te.

Afstand strand

0 m

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

Massage

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

-

Lufthavn

-

3 nætter, Koh Ngai - Thanya Resort er et lille fredfyldt boutique-resort. Resortet ligger ved Koh Ngais stille palmestrand, og fra terrasserne ved de hyggelige træbungalows er der udsigt over det blå hav. På resortet er det venlige personale behjælpelige med at arrangere diverse udflugter - Det kan være snorkel- eller dykkertur, fisketur, bådtur eller en tur til nærliggende øer. Fra resortets restaurant kan I nyde panoramaudsigt over havet samtidig med, at I får serveret lækker mad fra menukortet, der indeholder autentisk thai-mad og moderne fisk- og skaldyrsretter. Thanya Resort har også en stor swimmingpool, hvor I kan bade, slappe af og slikke sol. Om aftenen kan I nyde en kølig drink i den stemningsfulde chill-out bar.

Sådan bor I

I bor i flot Garden View Bungalow med egen hyggelige terrasse. Bungalowen er stilfuldt og enkelt indrettet med mørke træmøbler og moderne thailandsk kunst på væggene. Alle bungalowerne indeholder moderne faciliteter som indendørs- og udendørs brusere, store behagelige senge og air-condition. Bungalowerne indeholder også en fan, et køleskab og en el-kedel, så I selv kan lave kaffe eller te.

Afstand strand

0 m

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

Massage

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

-

Lufthavn

-

Sivalai Beach Resort

3 nætter, Koh Mook - Sivalai Beach Resort er et lækkert 4-stjernet resort med en af de bedste beliggenheder i hele Thailand. Resortet ligger mellem vajende palmer helt ude på spidsen af Koh Mook med direkte adgang til stranden på tre sider. De 48 villaer er komfortabelt indrettede, og de ligger enten helt ned til stranden eller blot et stenkast derfra. Resortet har desuden på en restaurant, et dejligt poolområde og ikke mindst en fabelagtig udsigt over havet.

Sådan bor I

Rejsen er som udgangspunkt baseret på kategorien Standard Villa, der ligger i anden række med delvis udsigt til stranden. Villaerne er 25m2, opført i træ og pænt indrettede med de faciliteter, man forventer at finde på et resort af denne standard som eksempelvis aircondition, satellit-TV og sikkerhedsboks. Alle villaer har naturligvis eget badeværelse med bruser og en dejlig terrasse/veranda, der vender ud mod stranden og havet. I kan vælge at opgradere til en villa i første række med direkte havudsigt og adgang til stranden.

Rejser I med børn er det dog værd at overveje kategorien Front Beach Villa Family Sea View, der har plads til to voksne og to børn.

Afstand strand

0 m

Pool/Børnepool

Ja / Ja

Spa

-

Afstand by

Gåafstand

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 1,5 time

3 nætter, Koh Mook - Sivalai Beach Resort er et lækkert 4-stjernet resort med en af de bedste beliggenheder i hele Thailand. Resortet ligger mellem vajende palmer helt ude på spidsen af Koh Mook med direkte adgang til stranden på tre sider. De 48 villaer er komfortabelt indrettede, og de ligger enten helt ned til stranden eller blot et stenkast derfra. Resortet har desuden på en restaurant, et dejligt poolområde og ikke mindst en fabelagtig udsigt over havet.

Sådan bor I

Rejsen er som udgangspunkt baseret på kategorien Standard Villa, der ligger i anden række med delvis udsigt til stranden. Villaerne er 25m2, opført i træ og pænt indrettede med de faciliteter, man forventer at finde på et resort af denne standard som eksempelvis aircondition, satellit-TV og sikkerhedsboks. Alle villaer har naturligvis eget badeværelse med bruser og en dejlig terrasse/veranda, der vender ud mod stranden og havet. I kan vælge at opgradere til en villa i første række med direkte havudsigt og adgang til stranden.

Rejser I med børn er det dog værd at overveje kategorien Front Beach Villa Family Sea View, der har plads til to voksne og to børn.

Afstand strand

0 m

Pool/Børnepool

Ja / Ja

Spa

-

Afstand by

Gåafstand

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 1,5 time

Klima og vejr

Hvornår skal I rejse?

Der er stort set altid varmt i Thailand – ofte omkring 30°C om dagen, og det vil I også mærke på denne rejse uanset, hvornår I rejser afsted.

Øerne Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook ligger på sydvestkysten af Thailand, og her er det som regel vejrmæssigt bedst fra 1. november til 1. april, hvorfor dette også betegnes som højsæsonen. Fra maj til og med oktober regner det hyppigere –dog ikke hele tiden- men I skal være forberedt på at kunne få noget regn.

Praktisk information

Visum og pas

Er opholdet i Thailand under 30 dages varighed kræves der ikke visum for danske statsborgere. Ved indrejse pr. fly gives indrejsestempel med ret til 30 dages ophold. Indrejser I over en landegrænse, f.eks. fra Cambodja, gives dog kun ret til 15 dages ophold.

Husk at jeres pas skal være gyldigt i mere end 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Har I brug for at kontakte den Thailandske ambassade findes den på adressen:

Norgesmindevej 18
2900 Hellerup
Telefon: 39 62 50 10

Har I specifikke spørgsmål, er det altid en god idé at kontakte ambassaden.

Vaccinationer

Vaccination mod leverbetændelse samt stivkrampe anbefales. Det kan dog altid tilrådes, at I i god tid inden afrejsen kontakter egen læge eller Statens Seruminstitut for information om de seneste nyheder.

Valuta

Møntfoden hedder Bath (THB), 5,5 THB svare til ca. 1,0 DKK. I kan benytte de fleste typer kreditkort, så som Mastercard, American Ekspress og Visa, men det er også muligt at veksle til Thai Bath i Danmark. Prisniveauet er meget lavere end i Danmark, og et måltid mad på en almindelig restaurant kan typisk fås til ca. 1/3 af prisen i forhold til danske restauranter.

Forsikring

Når I rejser til Thailand, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis. Vi anbefaler derfor at tegne en rejseforsikring, der dækker sygdom og hjemtransport. Det kan blive en meget dyr fornøjelse, hvis I skal have sygebehandling på et hospital eller får brug for hjemtransport uden at være forsikret.

Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Lokal transport

Når I skal rejse rundt i Thailand, er der mange forskellige måder at gøre det på. Busnettet er godt udbygget, og det er den billigste transportform. Busser i alle kvaliteter kører mellem de større byer. Togene har også en fin kvalitet, og der findes togforbindelser til alle større byer, dog med undtagelse af Phuket. Der er flere regelmæssige afgange, men toget er den langsomste transportform.

Skal I bevæge jer rundt i byerne, kan I med fordel benytte de særprægede Tuk Tuks - de kører temmelig tit lidt hasarderet, men det er bestemt en oplevelse I bør unde jer selv. Rickshaws Cykeltaxaer er billige og gode til kortere ture.

Der er mange taxaer i Thailand, og de har stort set alle sammen et taxameter. Det er dog ikke altid, det bliver slået til, så det er en god ide at aftale prisen i forvejen.

Jeg hedder Lisbeth - Kan jeg hjælpe med noget?

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt pakkerejser.

Lisbeth har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden :)

86 13 77 44 | lax@cpt.dk

Sideoverblik