Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Thai House Beach Resort

Koh Samui

Pool - 04.jpg
27d.jpg
Standard Classic-værelse
Standard Classic - 04.jpg
Standard Classic-badeværelse
Beach - 13.jpg
Resortet ligger lige ned til Lamai-stranden
Delux Family Trible - 01.jpg
I Deluxe Family Triple-værelset kan I være to voksne og to børn
28a.jpg
Deluxe Family Triple-badeværelse
Delux Family Trible - 02.jpg
Deluxe Family Triple-balkon
Beach - 08.jpg
Beach - 09.jpg
12.JPG
Thai House Beach Resort
Pool - 02.jpg
07.JPG
Restaurant - 02.jpg
Pool - 04.jpg
27d.jpg
Standard Classic - 04.jpg
Beach - 13.jpg
Delux Family Trible - 01.jpg
28a.jpg
Delux Family Trible - 02.jpg
Beach - 08.jpg
Beach - 09.jpg
12.JPG
Pool - 02.jpg
07.JPG
Restaurant - 02.jpg

Bynært strandhotel med hyggelig stemning

Thai House Beach Resort på øen Koh Samui er en behagelig kombination af moderne faciliteter og hyggelige omgivelser. Resortet ligger perfekt helt ned til den store Lamai strand, som strækker sig flere kilometer i hver sin retning fra resortet.

Resortet består af en hotelbygning med værelser samt 14 bungalows spredt ud i en lille tropisk have. Her finder I et lækkert poolområde med udsigt direkte til den dejlige strand. Både ved poolområdet og på stranden har resortet sine egne solsenge og parasoller til fri afbenyttelse, så der er rig mulighed for at slappe af og nyde det thailandske klima. Og lige ved siden af finder I resortets lille poolbar, hvor I kan købe snacks og forfriskninger.


Restaurant og massage i vandkanten

Resortets restaurant ligger i første række til stranden, og om aftenen når solen er ved at gå ned dækker restauranten op med borde nede på stranden. Her, med flot udsigt udover havet, kan I nyde velsmagende asiatiske og internationale retter. Og flere aftener om ugen byder restauranten på forskellige madtemaer.

Lige ved siden af poolen, ned mod stranden, har Thai House Beach Resort en lille spa. Her kan I forkæle jer selv med en massage eller en af de mange behandlinger der tilbydes.

Tæt på byliv og shopping

Thai House Beach Resort ligger i en lille rolig sidegade kun et stenkast fra hovedgaden. Hovedgaden strækker sig flere kilometer igennem hele Lamai by og her finder I et hav af restauranter, butikker, skrædderer, barer, banker, turoperatører der tilbyder spændende udflugter, supermarkeder, frisører, massage steder og meget meget mere. Og hvis I gerne vil opleve en flot udsigt udover Lamai området, er der cirka en halv times gang til Lamai Viewpoint.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i de lyse og indbydende Standard Classic værelser, der har rigeligt plads til to personer. Indretningen er i moderne thaistil, og brugen af farver, træ og dekorative detaljer giver værelserne en rar atmosfære. En privat balkon hører til hvert værelse, så I kan nyde den lette brise fra havet og duften fra de tropiske planter.

Blandt de mange faciliteter er et pænt badeværelse med hårtørrer og diverse toiletartikler. På værelset finder I bl.a. strandhåndklæder, elkedel, køleskab med minibar, kabel-TV, sikkerhedsboks, gratis trådløst internet og selvfølgelig aircondition.

Til familier med børn er der indlogering i Deluxe Family Double/Triple, der byder på de samme faciliteter, men har en stor dobbeltseng, en enkeltseng samt en sovesofa i fuld størrelse.

Mulige tilvalg

Rejser I som par har I mulighed for at opgradere til en af resortets 14 lækre bungalows, hvor I får ekstra god komfort og terrasse direkte til den tropiske have eller poolen. Vælg mellem Garden Villaer med udsigt til haven eller Thai House Villaer med direkte adgang til poolområdet.

 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  Gåafstand

 • Fitness
  Nej

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  Cirka 30 min.