141195226.jpg
Khao Lak, Khao Sok & Koh Kho Khao Pakken inkluderer fly, hoteller, lokal privat transport, morgenmad samt diverse måltider i Khao Sok
Se galleri

Khao Lak, Khao Sok & Koh Kho Khao

  • Afslapning og forkælelse på strandhotel i Khao Lak
  • 5 nætter i Khao Lak på Apsara Beachfront Resort****
  • 3 dages jungleeventyr i Khao Sok Nationalpark***
  • Junglevandring, kanosejlads og elefanter
  • 5 nætter på Koh Kho Khao på Anandah Beach Resort***
  • Inkl. fly, hotel, transport, morgenmad og jungletur med fuldt program

15 dage fra kr. 10.700,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 02. apr 2022

Rejseplan

Efter nogle afslappende dage på et dejligt 4-stjernet strandhotel i Khao Lak venter 3 dages jungleeventyr i Khao Sok Nationalpark. I overnatter i luksustelt og på husbåd, tager på kanosejlads og vandreture ind i regnskoven og kommer helt tæt på elefanterne. Rejsen runder I af med 5 skønne dage på tropeøen Koh Kho Khao.

Swimming Pool - 04.jpg

Rejsen kort:

På denne rejse til Thailand indleder I ferien med afslapning, strand og forkælelse på et lækkert hotel. De første 5 nætter tilbringer I på det 4-stjernede Apsara Beach Resort & Spa, der ligger ned til en af de fineste strande i Khao Lak. Hotellet har flere restauranter og swimmingpools, og personalet og atmosfæren gør, at I hurtigt føler jer hjemme. 

Nu følger 3 eventyrlige dage med naturoplevelser i Khao Sok Nationalpark, der med rette regnes for den flotteste nationalpark i Thailand. I skal på kanotur og vandretur i regnskoven med stedkendte guider, der har en imponerende viden om skovens planter og dyr. Den første nat tilbringes i luksustelt med faste senge, aircondition, eget bad og toilet og udsigt til regnskoven. Den anden tilbringer I på en husbåd på Cheow Lan Lake, hvor det ikke er usædvanligt at opleve både næsehornsfugle og gibbonaber på relativt tæt hold.

I runder rejsen af med 5 nætter på tropeøen Koh Kho Khao. Her er der smukke strande, fred og ro - og en autentisk thailandsk charme. Koh Kho Khao er det perfekte sted at lade rejsens indtryk bundfælde sig. I indlogeres i en bungalow på det 3-stjernede Anandah Beach Resort, der ligger helt ned til stranden. En lille perle, der drives med hjertet af den kvindelige ejer Khun Song. Sammen med personalet står hun på hovedet for at give jer et dejligt ophold.

OBS - Hotellet på Koh Kho Khao er lukket fra 1. maj - 31. oktober. Rejsen er derfor ikke mulig i den periode. 

Fra Danmark sætter I nu kursen østpå mod Thailand. Flyrejsen er med mad, drikke og personlig underholdning i form af film og musik. 

Efter en kort mellemlanding i Bangkok flyver I videre til Phuket, hvor I ankommer om formiddagen. Jeres chauffør venter i ankomsthallen og er klar til at køre jer direkte til hotellet. Det er en køretur på knap en time, og når I kommer frem, indlogeres I for 5 nætter på Apsara Beachfront Resort & Spa, et dejligt 4-stjernet hotel, der ligger helt ned til stranden.

Det er et skønt sted at indlede ferien. I kan slappe af og komme helt ned i gear. Nyde den gode mad, strand og pool, tage en tur ind til byen eller på udflugt til øerne Similan og Surin, der byder på rigtig god snorkling.

Omkring hotellet og langs med stranden er der små restauranter, hvor I kan få jer et godt måltid mad til næsten ingen penge. Har I lyst til et større udbud af restauranter og butikker, kan I tage med hotelbussen ind til byens centrum. Den kører med jævne mellemrum, og turen tager ca. 15 minutter.

Efter morgenmaden afhentes I på hotellet af jeres chauffør og køres til Khao Sok Boutique Camp, der ligger i Khao Sok Nationalpark. Det er en af de absolut flotteste nationalparker i Thailand med urgammel regnskov, hvor grønklædte kalkstensbjerge rager op over trækronerne og skovens rige dyreliv.

Besøg hos elefantlejr

Inden I ankommer til campen, får I den første store oplevelser. Khao Sok Nationalpark er hjemsted for flere elefantlejre, hvor vildtbiologer og rangers forsøger at resocialisere de gamle arbejdselefanter og deres afkom. Målet er, at elefanterne skal tilbage til livet i skoven. Men i mange tilfælde har det vist sig svært, fordi elefanterne efter mange år i fangenskab nu har vænnet sig til et andet liv og udviser adfærd, der kan gøre det svært for dem at blive accepteret af skovens vilde elefantflokke. Men elefanterne ser nu alligevel ud til at trives, og deres kendskab og erfaringer med mennesker gør, at I kan komme helt tæt på, når I besøger en lokal elefantlejr. Her får I mulighed for at være med til at bade elefanterne og fodre dem. Det er en virkelig god oplevelse.

Monkey Cave Temple og kanosejlads

Der bliver også tid til at stoppe ved et udsigtspunkt og besøge det buddhistiske Monkey Cave Temple, et smukt grottetempel med en liggende, guldbelagt Buddha og en vrimmel af aber.

Efter frokost tager I på kanosejlads på floden omgivet af jungle til begge sider og med udsigt til kalkstensbjergene, der tårner sig op over skoven. De lokale engelsktalende guider har et utroligt godt kendskab til regnskovens planter og dyr, og de kan spotte en fugl eller en abe på flere hundrede meters afstand.

Indtjekning i Khao Sok Boutique Camp

Efter en dag med masser af oplevelser tjekker I ind i Khao Sok Boutique Camp. Her indlogeres I for en nat i store og rummelige safaritelte med gulv, rigtige senge, aircondition og eget bad og toilet. I kan snuppe en forfriskende dukkert i resortets pool eller bare nyde udsigten til regnskoven fra jeres veranda foran teltet, inden de dækkes op til aftensmad kl. 19.00.

På junglevandring

Efter en god nats søvn og en gang morgenmad er det tid til at tage på junglevandring. Stierne er fine, så alle kan være med, hvis man bare er i almindelig god form. Det er en fascinerende oplevelse at vandre gennem junglen omgivet af kæmpebregner, orkidéer og tårnhøje træer med lianer, der hænger ned fra kronerne - og så alle lydene fra skovens dyr. Guiderne har en formidabel evne til at spotte aber, fugle, egern og andre dyr selv på lang afstand. Og hvis de tysser på jer og beder jer om at stå stille, så er det fordi, at de har opdaget noget…. Det er ikke usædvanligt, at man på disse ture spotter gibbonaber, næsehornsfugle, egern og andre dyr. Turen er på ca. 3 timer.

Frokost og flodsejlads

Tilbage i lejren er det tid til frokost. Derefter tjekker I ud og kører mod Cheow Lan Lake. Køreturen op til søen tager en times tid, og her stiger I ombord i en traditionel longtail-båd og sejler ud på søen, der synes at bugte sig ind og ud mellem jungleklædte bjerge. Det er et fantastisk smukt natursceneri.

Overnatning i husbåd

Vel fremme ved den lille lejr af husbåde, tjekker I ind og bliver indlogeret. Det er et utroligt fredfyldt sted. I kan slappe af og nyde udsigten, tage en dukkert i søen eller snuppe en kanotur, inden der kaldes sammen til en lille aftensafari i båd. Når I er retur i lejren, er det tid til aftensmad.

Aftnerne og nætterne er noget ganske særligt. Når mørket sænker sig over Cheow Lan Lake, så vågner junglens dyr. Og man føler sig lidt som en eventyrer, når man går til ro for natten i sit telt.

Efter morgenmaden er der tid til endnu en vandretur i regnskoven. En lidt kortere tur denne gang, hvor I blandt andet skal se en grotte og sejle med bambusflåde. Der serveres frokost i husbådslejren, inden I bryder op for at tage videre til jeres lille hotel på tropeøen Koh Kho Khao. Køre- og sejlturen til Koh Kho Khao tager ca. 2,5 time.

Tropeøen Koh Kho Khao

Koh Kho Khao er en uopdaget perle i den sydthailandske skærgård. Der er en fredfyldt, landlig charme over den lille ø, hvor landsbylivet går sin stille og traditionelle gang. Og der er ikke mange turister på de flotte palmestrande.

Fredfyldt strandliv

På Koh Kho Khao indlogeres I for 5 nætter på det 3-stjernede Anandah Beach Resort. Det er et lille, hyggeligt hotel med 25 velholdte bungalows, der ligger spredt ud mellem vajende palmer og tropiske træer tæt på stranden.

Stemningen på Anandah Beach Resort er afslappet, servicen er smilende og personlig og beliggenheden er i top. Khun Song driver hotellet med passion og hjerte, og hendes engagement smitter af på alle i hendes nærhed.

Egen strand og skøn pool

Anandah Beach Resort har sin egen sandstrand, hvor I kan bade og slappe af i palmernes skygge. Og så er der en lækker pool med soldæk og solsenge samt en restaurant, hvor I både kan få serveret hjemmelavet thailandsk mad og internationale retter.

Efter en dejlig ferie i Thailand begynder hjemrejsen mod Danmark. I afhentes på det aftalte tidspunkt på hotellet og køres til lufthavnen i Surat Thani - en tur på omkring 1,5 time. Fra Surat Thani flyver I til Bangkok, og herfra sættes kursen mod Danmark.    

Så er I tilbage i Danmark efter en skøn rejse til Thailand, der både har budt på afslapning og oplevelser.