KohSamuiOgKhanom-desktop.jpg
shutterstock_239011249 Bird eye view of Angthong national marine park, koh Samui, Suratthani, Thailand.jpg
Beach Morning.jpg
14.JPG
shutterstock_253325287 Tanim magic Buddha garden, Koh Samui island, Thailand.jpg
Family Villa Outside 2.jpg
07.JPG
shutterstock_358818731 Tropical beach of Lamai in Koh Samui island in Thailand.jpg

Koh Samui og Khanom

 • 6 nætter på 3-stjernet resort på Koh Samui
 • Afslapning i vandkanten på Lamai Beach
 • 6 nætter på 4-stjernet resort i Khanom
 • Autentisk landsbyliv og lyserøde delfiner
 • Mulighed for spændende udflugter
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 9.120,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 22. jun 2019

Thai House Beach resort.JPG
Aava Cows.jpg

Kort om rejsen

Få en afslappende badeferie, hvor I bor ved to af Thailands flotteste strande. Den ene ligger på Kog Samui, den anden i det uturistede Khanom, som kun få rejsende endnu har opdaget.

Rejseplan

Beach Morning.jpg
Smukke strande venter på denne rejse, hvor I bor på lækre strandhoteller.

Få en afslappende badeferie, hvor I bor ved to af Thailands flotteste strande.

Først tilbringer I 6 nætter på Thai House Beach Resort på Koh Samui. Resortet ligger helt ned til den berømte Lamai-strand, og her kan I nyde afslapning i vandkanten eller tage en forfriskende dukkert i det klare hav. På Koh Samui kan I også spise på gode restauranter og tage på spændende udflugter både til lands og til vands.

De følgende 6 nætter oplever I en anden side af Thailand, når I bor på Aava Resort & Spa ved den 9 kilometer lange sandstrand i det relativt uturistede Khanom. Her kan I bade i den flotte swimmingpool, ligge ved stranden og spise i restauranten, der har et flot og varieret menukort. Har I lyst til at udforske lokalområdet, er der rigeligt med interessante muligheder. I kan for eksempel besøge det levende onsdags- eller søndagsmarked, eller I kan tage på bådtur i Khanom-bugten og se, om I kan spotte den sjældne, lyserøde albinodelfin.

I letter fra Københavns lufthavn og drager mod Thailand.

07.JPG
Thai House ligger lige ned til stranden.

Efter en mellemlanding i Bangkok ankommer I til Koh Samui først på formiddagen. I bliver hentet i lufthavnen og kørt ud til jeres resort for de næste 6 nætter.

Dagene kan I bruge, lige som I har lyst til. Måske I foretrækker at slappe af ved resortets lækre poolområde, eller få fødderne i sandet og nyde den hvide sandstrand, som I finder lige ved resortet. 

Foruden de vidunderlige sandstrande kan I se frem til glimrende restauranter, god shopping og masser af aktiviteter både om dagen og om aftenen. Meget af livet foregår naturligvis langs strandene, men Koh Samui byder også på spændende natur- og kulturoplevelser væk fra kysten.

Koh Samui er dækket af grønklædte bjerge, idylliske vandfald og kokosplantager i massevis, så der er masser af spændende ting at udforske. Tag på junglevandring og bad i en naturlig swimmingpool for foden af et vandfald, oplev øens mangfoldighed på en ørundtur eller hvad med at lære hemmelighederne bag det thailandske køkken på et kokkekursus?

marked-khanom.jpg
Besøg f.eks. det lokale marked i Khanom.

Thai House Beach Resort vil først på dagen køre jer til båden, som sejler jer til Khanom. Her bliver I afhentet og kørt til Aava resort med ankomst først på eftermiddagen.

På Aava Resort bor I de næste 5 dage, og det bliver 5 dage med ren afslapning på førsteklasse. I kan vælge at nyde dagene ved den skønne pool eller benytte jer af den lange sandstrand, som ligger lige ved resortet. Kom helt ned i gear med i det lækre spa-område og forkæl jer selv med thailandske specialiteter samt lækker europæisk mad fra resortets restaurant.

Har I brug for luftforandring ligger den hyggelige by Khanom nogle få kilometer fra Aava resort. Med shuttlebus er det nemt at tage ind til byen, og her får I den autentiske thailandske stemning i en by, der endnu kun ser få turister.

Tager I til byen onsdag eller søndag morgen, kan I opleve det lokale marked. Her kommer de lokale landmænd og fiskere til byen med deres friske varer, og det er altid en munter og farverig affære.

Udenfor byen kan I for eksempel besøge grotten Khao Wang Thong eller tage en forfriskende dukkert i vandfaldet Samed Chun, hvorfra der er udsigt til Khanom Bugten.

Efter morgenmad checker I ud og kan nå den sidste svømmetur i poolen, inden I bliver hentet først på eftermiddagen og transporteret til lufthavnen. Herfra flyver I mod Danmark med en mellemlanding i Bangkok undervejs.

Næste morgen lander I i København.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Juster antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(Koh Samui og Khanom)
Pris i alt
Når du bestiller en rejse, reserverer vi straks plads til dig på fly og hotel. Når det er på plads, modtager du en ordrebekræftelse samt en faktura for rejsen.

Afrejse

Hjemrejse

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse København - Bangkok t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage

 • Indenrigsfly Bangkok - Koh Samui

 • Indenrigsfly Surat Thani - Bangkok

 • Lufthavnsskatter og afgifter

 • Transport fra Koh Samui Lufthavn til hotel på Koh Samui

 • 6 nætter på Koh Samui på Thai House Beach Resort*** i Standard Classic Room inkl. morgenmad

 • Transport fra hotel på Koh Samui til hotel i Khanom

 • 6 nætter i Khanom på Aava Resort & Spa**** i Deluxe Room inkl. morgenmad

 • Transport fra hotel i Khanom til Krabi Lufthavn

 • Børn op til 8 år spiser gratis til alle måltider på Aava Resort & Spa, når de er i selskab med voksne

 • Bemærk: Til familier med børn er opholdet på Thai House Beach Resort i Deluxe Family Double og på Aava Resort & Spa i Superior Bungalow

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med visum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig.

Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning
Sender oplysninger...
Der skete en fejl under generering af din ordre

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her
Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Læs mere.
Beach Morning.jpg
Glæd dig til Thailands skønne strande.
14.JPG
Gode hoteller venter forude.

Få en afslappende badeferie, hvor I bor ved to af Thailands flotteste strande. Først tilbringer I 6 nætter på Thai House Beach Resort på Koh Samui. Resortet ligger helt ned til den berømte Lamai-strand, og her kan I nyde afslapning i vandkanten eller tage en forfriskende dukkert i det klare hav. På Koh Samui kan I også spise på gode restauranter og tage på spændende udflugter både til lands og til vands.

De følgende 6 nætter oplever I en anden side af Thailand, når I bor på Aava Resort & Spa ved den 9 kilometer lange sandstrand i det relativt uturistede Khanom. Her kan I bade i den flotte swimmingpool, ligge ved stranden og spise i restauranten, der har et flot og varieret menukort. Har I lyst til at udforske lokalområdet, er der rigeligt med interessante muligheder. I kan for eksempel besøge det levende onsdags- eller søndagsmarked, eller I kan tage på bådtur i Khanom-bugten og se, om I kan spotte den sjældne, lyserøde albinodelfin.

Forslag til udflugter - Koh Samui

Templer og statuer

90 procent af Koh Samuis cirka 40.000 indbyggere er buddhister. Derfor kan I også se en række smukke templer og buddhastatuer, mens I er på Koh Samui.

Wat Phra Yai, der på engelsk er kendt som Big Buddha Temple, er et tempel, der kan besøges på den lille ø Koh Phan ud for Koh Samuis nordøstlige kyst. Øen er forbundet med Koh Samui via en kort tange.
Wat Phra Yai templet er hjemsted for en 12 meter høj, gylden buddhafigur. Statuen blev bygget i 1972 og er i dag et af Koh Samuis vartegn og et populært turistmål.

Wat Khunaram er et andet af Koh Samuis flotte og populære templer. Her kan I opleve, hvad templet især er blevet kendt for - nemlig at være hjemsted for en mummificeret munk ved navn Luang Pho Daeng, der døde i 1973. Munken er udstillet i en glasboks iklædt et klassisk orange munkeklæde - og et par store, sorte Ray Ban-solbriller. Et meget specielt syn.

Ang Thong nationalpark

Halvanden times tid fra Koh Samui ligger Ang Thong nationalpark, som byder på en sandt tropeparadis med smukke strande og svajende palmer. Her kan I leje havkajaker og sejle mellem de ubeboede tropeøer og uspolerede natur. Besøg drypstenshuler, tag på vandretur i jungle og nyd de betagende udsigtsposter, der venter på toppen. Overalt finder I de mest lækre tropiske strande, der indbyder til en dukkert i det glasklare turkise vand.

I vil helt sikkert også opleve spændende dyrearter, da parken er hjemsted for aber, skildpadder, firben og et utal af fuglearter. Husk at tage snorklen med for under vandets overflade kan I støde på makreller, papegøjefisk, rokker og endda delfiner og marsvin.

Udflugter ved Khanom

Marked

Hver onsdag og søndag morgen er der marked i Khanom. Tag en bus fra hotellet ind til byen og gå en hyggelig tur igennem det farvestrålende marked, indsug duftene og smag de lokale retter ved de opstillede gadekøkkener. I kan også se udvalget af friskfanget fisk, der ligger på række i fiskeboderne og høre tilråbene fra de travle sælgere ved markedets små stande. De fleste lokale ernærer sig med landbrug eller fiskeri, og derfor er der masser af frisk frugt, grøntssager og fisk på markedet.

Khao Luang National Park

Cirka 100 kilometer syd for Khanom ligger Khao Lang National Park, som I kan besøge på en dagstur fra Khanom. Her kan I vandre på smukke ruter mellem grønklædte bjerge, mens I hører lydene fra små kilders rislen og mærker fugtigheden i den frodige regnskov.

Det højeste punkt i parken er 1.835 meter over havoverfladen, og i det bjergrige terræn kan I blandt andet se flere brusende vandfald.

På udkig efter lyserøde delfiner

I bugten ved Khanom har I mulighed for at opleve delfiner, men det er ikke almindelige delfiner. Det er nemlig de specielle lyserøde albino-delfiner, som holder til i bugten.

Tager I på en bådtur fra den gamle færgekaj ved solopgang eller solnedgang, kan I være heldige at se de smukke delfiner på nært hold. 

Khao Wang Thong-grotten

Mellem Khanom og Don Sak kan I besøge grotten Khao Wang Thong. Grotten er oplyst af en række lygter, der guider jer gennem et netværk af huler, smalle passager og henover klare kilder.

I må ikke udforske grotten på egen hånd, da hulerne er store, og der er glat. Derfor kommer I ind i grotten sammen med en ranger, der ved, hvor og hvordan I skal færdes. Det er en speciel oplevelse at gå igennem den store klippehule og se stenformationerne i denne mystiske underverden.

En guidet gruppetur med en ranger tager cirka en time. Grotten er åben for besøgende indtil klokken 17:00.

Samed Chun-vandfaldet

Samed Chun-vandfaldet ligger på en bjergside over Nai Phret-området vest for Khanom-by. Fra vandfaldet kan I nyde en fantastisk udsigt over Khanom-bugten mod øst. Her er også en lille, naturlig pool, hvor I kan blive kølet af og ligeledes nyde udsigten.

Pool 5.jpg
Deluxe Bungalow 1.jpg