KohSamuiOgKhanom-desktop.jpg
shutterstock_239011249 Bird eye view of Angthong national marine park, koh Samui, Suratthani, Thailand.jpg
SOLOPGANG - I de tidlige morgentimer kan man ofte se fiskerne kaste deres net langs med kysten i Khanom, Check Point Travel
KOH SAMUI - På Thai House Beach Resort er der ikke langt fra poolen til stranden, Check Point Travel
shutterstock_253325287 Tanim magic Buddha garden, Koh Samui island, Thailand.jpg
Family Villa Outside 2.jpg
THAI HOUSE BEACH RESORT - Ligger ned til Lamai Beach. Det er et godt 3-stjernet resort med en dejlig atmosfære, Check Point Travel
shutterstock_358818731 Tropical beach of Lamai in Koh Samui island in Thailand.jpg

Koh Samui og Khanom

 • 6 nætter på 3-stjernet resort på Koh Samui
 • Afslapning i vandkanten på Lamai Beach
 • 6 nætter på 4-stjernet resort i Khanom
 • Autentisk landsbyliv og lyserøde delfiner
 • Mulighed for spændende udflugter
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 9.250,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 01. sep 2019

Rejseplan

Få en afslappende badeferie, hvor I bor ved to af Thailands flotteste strande. Den ene ligger på Koh Samui, den anden i det uturistede Khanom, som kun få rejsende endnu har opdaget.

SOLOPGANG - I de tidlige morgentimer kan man ofte se fiskerne kaste deres net langs med kysten i Khanom, Check Point Travel
Smukke strande venter på denne rejse, hvor I bor på lækre strandhoteller.

Få en afslappende badeferie, hvor I bor ved to af Thailands flotteste strande.

Først tilbringer I 6 nætter på Thai House Beach Resort på Koh Samui. Resortet ligger helt ned til den berømte Lamai-strand, og her kan I nyde afslapning i vandkanten eller tage en forfriskende dukkert i det klare hav. På Koh Samui kan I også spise på gode restauranter og tage på spændende udflugter både til lands og til vands.

De følgende 6 nætter oplever I en anden side af Thailand, når I bor på Aava Resort & Spa ved den 9 kilometer lange sandstrand i det relativt uturistede Khanom. Her kan I bade i den flotte swimmingpool, ligge ved stranden og spise i restauranten, der har et flot og varieret menukort. Har I lyst til at udforske lokalområdet, er der rigeligt med interessante muligheder. I kan for eksempel besøge det levende onsdags- eller søndagsmarked, eller I kan tage på bådtur i Khanom-bugten og se, om I kan spotte den sjældne, lyserøde albinodelfin.

I letter fra Københavns lufthavn og drager mod Thailand.

07.JPG
Thai House ligger lige ned til stranden.

I ankommer til Surat Thani Lufthavn og fortsætter rejsen med bus og båd til Koh Samui.

Dagene kan I bruge, lige som I har lyst til. Måske I foretrækker at slappe af ved resortets lækre poolområde, eller få fødderne i sandet og nyde den hvide sandstrand, som I finder lige ved resortet. 

Foruden de vidunderlige sandstrande kan I se frem til glimrende restauranter, god shopping og masser af aktiviteter både om dagen og om aftenen. Meget af livet foregår naturligvis langs strandene, men Koh Samui byder også på spændende natur- og kulturoplevelser væk fra kysten.

Koh Samui er dækket af grønklædte bjerge, idylliske vandfald og kokosplantager i massevis, så der er masser af spændende ting at udforske. Tag på junglevandring og bad i en naturlig swimmingpool for foden af et vandfald, oplev øens mangfoldighed på en ørundtur eller hvad med at lære hemmelighederne bag det thailandske køkken på et kokkekursus?

marked-khanom.jpg
Besøg f.eks. det lokale marked i Khanom.

Thai House Beach Resort vil først på dagen køre jer til båden, som sejler jer til Khanom. Her bliver I afhentet og kørt til Aava resort med ankomst først på eftermiddagen.

På Aava Resort bor I de næste 5 dage, og det bliver 5 dage med ren afslapning på førsteklasse. I kan vælge at nyde dagene ved den skønne pool eller benytte jer af den lange sandstrand, som ligger lige ved resortet. Kom helt ned i gear med i det lækre spa-område og forkæl jer selv med thailandske specialiteter samt lækker europæisk mad fra resortets restaurant.

Har I brug for luftforandring ligger den hyggelige by Khanom nogle få kilometer fra Aava resort. Med shuttlebus er det nemt at tage ind til byen, og her får I den autentiske thailandske stemning i en by, der endnu kun ser få turister.

Tager I til byen onsdag eller søndag morgen, kan I opleve det lokale marked. Her kommer de lokale landmænd og fiskere til byen med deres friske varer, og det er altid en munter og farverig affære.

Udenfor byen kan I for eksempel besøge grotten Khao Wang Thong eller tage en forfriskende dukkert i vandfaldet Samed Chun, hvorfra der er udsigt til Khanom Bugten.

Efter morgenmad checker I ud og kan nå den sidste svømmetur i poolen, inden I bliver hentet først på eftermiddagen og transporteret til lufthavnen. Herfra flyver I mod Danmark med en mellemlanding i Bangkok undervejs.

Næste morgen lander I i København.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Vi skal kun bruge ganske få informationer om dig. Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - Bangkok tur/retur
 • Indenrigsflyrejse Bangkok - Surat Thani tur/retur
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Transfer fra Surat Thani Lufthavn til hotel på Samui
 • 6 nætter på Thai House Beach Resort ***+ i Standard Classic Room inkl. morgenmad (ved 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn eller 2 voksne og 2 børn er værelsestypen Deluxe Family Triple)
 • Transfer fra hotel på Samui til hotel i Khanom
 • 6 nætter på Aava Resort & Spa **** i Khanom i Superior Bungalow inkl. morgenmad
 • Transfer fra hotel i Khanom til Surat Thani Lufthavn
 • OBS - På afgangene 30-06, 07-07, 14-07, 21-07, 28-07, 04-08, 11-08-2019 (alle søndagsafgange) er indenrigsfly fra Bangkok til Koh Samui inkluderet i rejsens pris. I får desuden en ekstra overnatning på destinationen.

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med visum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Thailand eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

SOLOPGANG - I de tidlige morgentimer kan man ofte se fiskerne kaste deres net langs med kysten i Khanom, Check Point Travel
Glæd dig til Thailands skønne strande.
KOH SAMUI - På Thai House Beach Resort er der ikke langt fra poolen til stranden, Check Point Travel
Gode hoteller venter forude.

Få en afslappende badeferie, hvor I bor ved to af Thailands flotteste strande. Først tilbringer I 6 nætter på Thai House Beach Resort på Koh Samui. Resortet ligger helt ned til den berømte Lamai-strand, og her kan I nyde afslapning i vandkanten eller tage en forfriskende dukkert i det klare hav. På Koh Samui kan I også spise på gode restauranter og tage på spændende udflugter både til lands og til vands.

De følgende 6 nætter oplever I en anden side af Thailand, når I bor på Aava Resort & Spa ved den 9 kilometer lange sandstrand i det relativt uturistede Khanom. Her kan I bade i den flotte swimmingpool, ligge ved stranden og spise i restauranten, der har et flot og varieret menukort. Har I lyst til at udforske lokalområdet, er der rigeligt med interessante muligheder. I kan for eksempel besøge det levende onsdags- eller søndagsmarked, eller I kan tage på bådtur i Khanom-bugten og se, om I kan spotte den sjældne, lyserøde albinodelfin.

Forslag til udflugter - Koh Samui

Templer og statuer

90 procent af Koh Samuis cirka 40.000 indbyggere er buddhister. Derfor kan I også se en række smukke templer og buddhastatuer, mens I er på Koh Samui.

Wat Phra Yai, der på engelsk er kendt som Big Buddha Temple, er et tempel, der kan besøges på den lille ø Koh Phan ud for Koh Samuis nordøstlige kyst. Øen er forbundet med Koh Samui via en kort tange.
Wat Phra Yai templet er hjemsted for en 12 meter høj, gylden buddhafigur. Statuen blev bygget i 1972 og er i dag et af Koh Samuis vartegn og et populært turistmål.

Wat Khunaram er et andet af Koh Samuis flotte og populære templer. Her kan I opleve, hvad templet især er blevet kendt for - nemlig at være hjemsted for en mummificeret munk ved navn Luang Pho Daeng, der døde i 1973. Munken er udstillet i en glasboks iklædt et klassisk orange munkeklæde - og et par store, sorte Ray Ban-solbriller. Et meget specielt syn.

Ang Thong nationalpark

Halvanden times tid fra Koh Samui ligger Ang Thong nationalpark, som byder på en sandt tropeparadis med smukke strande og svajende palmer. Her kan I leje havkajaker og sejle mellem de ubeboede tropeøer og uspolerede natur. Besøg drypstenshuler, tag på vandretur i jungle og nyd de betagende udsigtsposter, der venter på toppen. Overalt finder I de mest lækre tropiske strande, der indbyder til en dukkert i det glasklare turkise vand.

I vil helt sikkert også opleve spændende dyrearter, da parken er hjemsted for aber, skildpadder, firben og et utal af fuglearter. Husk at tage snorklen med for under vandets overflade kan I støde på makreller, papegøjefisk, rokker og endda delfiner og marsvin.

Udflugter ved Khanom

Marked

Hver onsdag og søndag morgen er der marked i Khanom. Tag en bus fra hotellet ind til byen og gå en hyggelig tur igennem det farvestrålende marked, indsug duftene og smag de lokale retter ved de opstillede gadekøkkener. I kan også se udvalget af friskfanget fisk, der ligger på række i fiskeboderne og høre tilråbene fra de travle sælgere ved markedets små stande. De fleste lokale ernærer sig med landbrug eller fiskeri, og derfor er der masser af frisk frugt, grøntssager og fisk på markedet.

Khao Luang National Park

Cirka 100 kilometer syd for Khanom ligger Khao Lang National Park, som I kan besøge på en dagstur fra Khanom. Her kan I vandre på smukke ruter mellem grønklædte bjerge, mens I hører lydene fra små kilders rislen og mærker fugtigheden i den frodige regnskov.

Det højeste punkt i parken er 1.835 meter over havoverfladen, og i det bjergrige terræn kan I blandt andet se flere brusende vandfald.

På udkig efter lyserøde delfiner

I bugten ved Khanom har I mulighed for at opleve delfiner, men det er ikke almindelige delfiner. Det er nemlig de specielle lyserøde albino-delfiner, som holder til i bugten.

Tager I på en bådtur fra den gamle færgekaj ved solopgang eller solnedgang, kan I være heldige at se de smukke delfiner på nært hold. 

Khao Wang Thong-grotten

Mellem Khanom og Don Sak kan I besøge grotten Khao Wang Thong. Grotten er oplyst af en række lygter, der guider jer gennem et netværk af huler, smalle passager og henover klare kilder.

I må ikke udforske grotten på egen hånd, da hulerne er store, og der er glat. Derfor kommer I ind i grotten sammen med en ranger, der ved, hvor og hvordan I skal færdes. Det er en speciel oplevelse at gå igennem den store klippehule og se stenformationerne i denne mystiske underverden.

En guidet gruppetur med en ranger tager cirka en time. Grotten er åben for besøgende indtil klokken 17:00.

Samed Chun-vandfaldet

Samed Chun-vandfaldet ligger på en bjergside over Nai Phret-området vest for Khanom-by. Fra vandfaldet kan I nyde en fantastisk udsigt over Khanom-bugten mod øst. Her er også en lille, naturlig pool, hvor I kan blive kølet af og ligeledes nyde udsigten.

AAVA RESORT & SPA - Er et dejligt 4-stjernet resort, der ligger helt ned til stranden i Khanom, Check Point Travel
Deluxe Bungalow 1.jpg
Family Villa Outside 2.jpg

Inspiration

LYSERØDE DELFINER - Farvandet ud for Khanom er et af de få steder i verden, hvor man kan opleve lyserøde delfiner
Oplevelser i Khanom
shutterstock_70209475 big buddha statue on koh samui, thailand.jpg
Oplevelser på Koh Samui
MADEN I THAILAND - Er frisklavet og delikat - og meget ofte smukt anrettet. Maden i Thailand bliver en af rejsens store oplevelser, Check Point Travel
Smag på Thailand
Fandt du ikke det, du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os