THAI HOUSE BEACH RESORT - Ligger ned til Lamai Beach. Det er et godt 3-stjernet resort med en dejlig atmosfære, Check Point Travel
Koh Samui og Khanom Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Koh Samui og Khanom

 • 6 nætter på 3-stjernet strandresort på Koh Samui
 • Strandliv og hygge i Lamai Beach på Koh Samui
 • 6 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
 • Autentisk landsbyliv og lyserøde delfiner
 • To badeferier på en rejse
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejseplan

En skøn badeferie i Thailand, hvor I først oplever den hyggelige badeby Lamai på øen Koh Samui og siden kan nyde de skønne strande i Khanom, en lille uspoleret perle i det sydlige Thailand.

SOLOPGANG - I de tidlige morgentimer kan man ofte se fiskerne kaste deres net langs med kysten i Khanom, Check Point Travel
Smukke strande venter på denne rejse, hvor I bor på lækre strandhoteller.

Hvis I drømmer om afslapning og skønne strande i Thailand og ikke har noget imod et sceneskift midt på rejsen. Så er Koh Samui og Khanom lige noget for jer. I får to badeferier på en og samme rejse. I bor på to skønne hoteller, der ligger helt ned til stranden.

Først tilbringer I 6 nætter på Thai House Beach Resort på Koh Samui. Resortet ligger helt ned til den berømte strand, Lamai. I kan nyde udsigten til stranden og havet fra morgenmadsrestauranten, og fra hotellet er der kun få minutters gang til den hyggelige badebys restauranter og butikker. Får I lyst til lidt oplevelser, så lej en privatchauffør for en dag og se øen i jeres helt eget tempo – eller tag med på nogle af hotellets udflugter til lands eller til vands.

Fra Samui sejler I ind til fastlandet – og blot en kort køretur fra færgelejet ligger en lille uspoleret perle, Khanom. Til trods for de smukke, hvide sandstrande er området endnu ikke på masseturismens radar. Heldigvis. Det giver jer en mulighed for at opleve autentisk landsbyliv og livlige lokale markeder. Her er der mulighed for at besøge nationalparker, bade i vandfald og tage på sejlture for at opleve de lyserøde delfiner. Hvis I da kan løsrive jer fra det skønne 4-stjernede resort, Khanom Beach Resort & Spa, der ligger ned til en af de flotteste strande i Khanom.

I letter fra Københavns lufthavn og drager mod Thailand.

07.JPG
Thai House ligger lige ned til stranden.

I ankommer til Surat Thani Lufthavn og fortsætter rejsen med bus og båd til Koh Samui.

Dagene kan I bruge, lige som I har lyst til. Måske I foretrækker at slappe af ved resortets lækre poolområde, eller få fødderne i sandet og nyde den hvide sandstrand, som I finder lige ved resortet. 

Foruden de vidunderlige sandstrande kan I se frem til glimrende restauranter, god shopping og masser af aktiviteter både om dagen og om aftenen. Meget af livet foregår naturligvis langs strandene, men Koh Samui byder også på spændende natur- og kulturoplevelser væk fra kysten.

Koh Samui er dækket af grønklædte bjerge, idylliske vandfald og kokosplantager i massevis, så der er masser af spændende ting at udforske. Tag på junglevandring og bad i en naturlig swimmingpool for foden af et vandfald, oplev øens mangfoldighed på en ørundtur eller hvad med at lære hemmelighederne bag det thailandske køkken på et kokkekursus?

marked-khanom.jpg
Besøg f.eks. det lokale marked i Khanom.

I bliver afhentet på hotellet på det aftalte tidspunkt og så går turen til færgelejet. På den anden side afhentes I og køres til hotellet i Khanom. Her indlogeres I på det skønne 4-stjernede Khanom Beach Resort, der ligger helt ned til stranden.

Her har I 6 nætter med afslapning i skønne omgivelser. Det er et rigtig dejligt hotel, hvor der er udsigt til stranden fra både poolen og restauranten. Maden er super og til rimelige priser, værelserne er lækre og betjeningen er beleven og høflig på klassisk thailandsk manér.

Hvis driverlivet bliver for kedeligt, så kan I drage lidt på opdagelse. Der er et stort marked to gange om ugen, der virkelig er en oplevelse. For det er et rigtigt marked med alt fra frisk fisk over tøj til markredskaber og gadekøkkener. Overvej en tur til nogle af områdets smukke grotter og vandfald, som man gerne må bade i. Eller tag på sejltur og se de lyserøde delfiner, der kun findes ganske få steder i verden. Et af dem er Khanom.

Efter morgenmad checker I ud og kan nå den sidste svømmetur i poolen, inden I bliver hentet først på eftermiddagen og transporteret til lufthavnen. Herfra flyver I mod Danmark med en mellemlanding i Bangkok undervejs.

Næste morgen lander I i København.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Thailand t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Indenrigsflyrejse Bangkok - Samui lufthavn t/r
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Transfer fra Samui Lufthavn til hotel på Samui
 • 6 nætter på Thai House Beach Resort ***+ i Standard Classic Room inkl. morgenmad (ved 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn får I et Deluxe Family Triple Room med 2 dobbeltsenge)
 • Transfer fra hotel på Samui til hotel i Khanom
 • 6 nætter i Khanom på Khanom Beach Resort & Spa**** i Deluxe Garden View Room morgenmad (2 voksne og 2 børn deler 1 dobbeltseng og 1 opredning). BEMÆRK! Der er mod et tillæg mulighed for bestille connecting rooms – altså 2 værelser forbundet med en dør.
 • Transport fra hotel i Khanom til Samui Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med visum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Thailand eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
SOLOPGANG - I de tidlige morgentimer kan man ofte se fiskerne kaste deres net langs med kysten i Khanom, Check Point Travel
Glæd dig til Thailands skønne strande.
KOH SAMUI - På Thai House Beach Resort er der ikke langt fra poolen til stranden, Check Point Travel
Gode hoteller venter forude.

Få en afslappende badeferie, hvor I bor ved to af Thailands flotteste strande. Først tilbringer I 6 nætter på Thai House Beach Resort på Koh Samui. Resortet ligger helt ned til den berømte Lamai-strand, og her kan I nyde afslapning i vandkanten eller tage en forfriskende dukkert i det klare hav. På Koh Samui kan I også spise på gode restauranter og tage på spændende udflugter både til lands og til vands.

De følgende 6 nætter oplever I en anden side af Thailand, når I bor på Aava Resort & Spa ved den 9 kilometer lange sandstrand i det relativt uturistede Khanom. Her kan I bade i den flotte swimmingpool, ligge ved stranden og spise i restauranten, der har et flot og varieret menukort. Har I lyst til at udforske lokalområdet, er der rigeligt med interessante muligheder. I kan for eksempel besøge det levende onsdags- eller søndagsmarked, eller I kan tage på bådtur i Khanom-bugten og se, om I kan spotte den sjældne, lyserøde albinodelfin.

Forslag til udflugter - Koh Samui

Templer og statuer

90 procent af Koh Samuis cirka 40.000 indbyggere er buddhister. Derfor kan I også se en række smukke templer og buddhastatuer, mens I er på Koh Samui.

Wat Phra Yai, der på engelsk er kendt som Big Buddha Temple, er et tempel, der kan besøges på den lille ø Koh Phan ud for Koh Samuis nordøstlige kyst. Øen er forbundet med Koh Samui via en kort tange.
Wat Phra Yai templet er hjemsted for en 12 meter høj, gylden buddhafigur. Statuen blev bygget i 1972 og er i dag et af Koh Samuis vartegn og et populært turistmål.

Wat Khunaram er et andet af Koh Samuis flotte og populære templer. Her kan I opleve, hvad templet især er blevet kendt for - nemlig at være hjemsted for en mummificeret munk ved navn Luang Pho Daeng, der døde i 1973. Munken er udstillet i en glasboks iklædt et klassisk orange munkeklæde - og et par store, sorte Ray Ban-solbriller. Et meget specielt syn.

Ang Thong nationalpark

Halvanden times tid fra Koh Samui ligger Ang Thong nationalpark, som byder på en sandt tropeparadis med smukke strande og svajende palmer. Her kan I leje havkajaker og sejle mellem de ubeboede tropeøer og uspolerede natur. Besøg drypstenshuler, tag på vandretur i jungle og nyd de betagende udsigtsposter, der venter på toppen. Overalt finder I de mest lækre tropiske strande, der indbyder til en dukkert i det glasklare turkise vand.

I vil helt sikkert også opleve spændende dyrearter, da parken er hjemsted for aber, skildpadder, firben og et utal af fuglearter. Husk at tage snorklen med for under vandets overflade kan I støde på makreller, papegøjefisk, rokker og endda delfiner og marsvin.

Udflugter ved Khanom

Marked

Hver onsdag og søndag morgen er der marked i Khanom. Tag en bus fra hotellet ind til byen og gå en hyggelig tur igennem det farvestrålende marked, indsug duftene og smag de lokale retter ved de opstillede gadekøkkener. I kan også se udvalget af friskfanget fisk, der ligger på række i fiskeboderne og høre tilråbene fra de travle sælgere ved markedets små stande. De fleste lokale ernærer sig med landbrug eller fiskeri, og derfor er der masser af frisk frugt, grøntssager og fisk på markedet.

Khao Luang National Park

Cirka 100 kilometer syd for Khanom ligger Khao Lang National Park, som I kan besøge på en dagstur fra Khanom. Her kan I vandre på smukke ruter mellem grønklædte bjerge, mens I hører lydene fra små kilders rislen og mærker fugtigheden i den frodige regnskov.

Det højeste punkt i parken er 1.835 meter over havoverfladen, og i det bjergrige terræn kan I blandt andet se flere brusende vandfald.

På udkig efter lyserøde delfiner

I bugten ved Khanom har I mulighed for at opleve delfiner, men det er ikke almindelige delfiner. Det er nemlig de specielle lyserøde albino-delfiner, som holder til i bugten.

Tager I på en bådtur fra den gamle færgekaj ved solopgang eller solnedgang, kan I være heldige at se de smukke delfiner på nært hold. 

Khao Wang Thong-grotten

Mellem Khanom og Don Sak kan I besøge grotten Khao Wang Thong. Grotten er oplyst af en række lygter, der guider jer gennem et netværk af huler, smalle passager og henover klare kilder.

I må ikke udforske grotten på egen hånd, da hulerne er store, og der er glat. Derfor kommer I ind i grotten sammen med en ranger, der ved, hvor og hvordan I skal færdes. Det er en speciel oplevelse at gå igennem den store klippehule og se stenformationerne i denne mystiske underverden.

En guidet gruppetur med en ranger tager cirka en time. Grotten er åben for besøgende indtil klokken 17:00.

Samed Chun-vandfaldet

Samed Chun-vandfaldet ligger på en bjergside over Nai Phret-området vest for Khanom-by. Fra vandfaldet kan I nyde en fantastisk udsigt over Khanom-bugten mod øst. Her er også en lille, naturlig pool, hvor I kan blive kølet af og ligeledes nyde udsigten.

AAVA RESORT & SPA - Er et dejligt 4-stjernet resort, der ligger helt ned til stranden i Khanom, Check Point Travel
Deluxe Bungalow 1.jpg
Family Villa Outside 2.jpg

Inspiration

LYSERØDE DELFINER - Farvandet ud for Khanom er et af de få steder i verden, hvor man kan opleve lyserøde delfiner
Oplevelser i Khanom
shutterstock_70209475 big buddha statue on koh samui, thailand.jpg
Oplevelser på Koh Samui
MADEN I THAILAND - Er frisklavet og delikat - og meget ofte smukt anrettet. Maden i Thailand bliver en af rejsens store oplevelser, Check Point Travel
Smag på Thailand
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os