THAI HOUSE BEACH RESORT - Ligger ned til Lamai Beach. Det er et godt 3-stjernet resort med en dejlig atmosfære, Check Point Travel
Koh Samui og Khanom Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Koh Samui og Khanom

  • 6 nætter på 3-stjernet resort på Koh Samui
  • Afslapning i vandkanten på Lamai Beach
  • 6 nætter på 3-stjernet resort i Khanom
  • Autentisk landsbyliv og lyserøde delfiner
  • Mulighed for spændende udflugter
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 10.350,-

15 dage fra kr. 9.550,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 22. mar 2020

Rejseplan

Få en afslappende badeferie, hvor I bor ved to af Thailands flotteste strande. Den ene ligger på Koh Samui, den anden i det uturistede Khanom, som kun få rejsende endnu har opdaget.

SOLOPGANG - I de tidlige morgentimer kan man ofte se fiskerne kaste deres net langs med kysten i Khanom, Check Point Travel
Smukke strande venter på denne rejse, hvor I bor på lækre strandhoteller.

Få en afslappende badeferie, hvor I bor ved to af Thailands flotteste strande.

Først tilbringer I 6 nætter på Thai House Beach Resort på Koh Samui. Resortet ligger helt ned til den berømte Lamai-strand, og her kan I nyde afslapning i vandkanten eller tage en forfriskende dukkert i det klare hav. På Koh Samui kan I også spise på gode restauranter og tage på spændende udflugter både til lands og til vands.

De følgende 6 nætter oplever I en anden side af Thailand, når I bor på Aava Resort & Spa ved den 9 kilometer lange sandstrand i det relativt uturistede Khanom. Her kan I bade i den flotte swimmingpool, ligge ved stranden og spise i restauranten, der har et flot og varieret menukort. Har I lyst til at udforske lokalområdet, er der rigeligt med interessante muligheder. I kan for eksempel besøge det levende onsdags- eller søndagsmarked, eller I kan tage på bådtur i Khanom-bugten og se, om I kan spotte den sjældne, lyserøde albinodelfin.

I letter fra Københavns lufthavn og drager mod Thailand.

07.JPG
Thai House ligger lige ned til stranden.

I ankommer til Surat Thani Lufthavn og fortsætter rejsen med bus og båd til Koh Samui.

Dagene kan I bruge, lige som I har lyst til. Måske I foretrækker at slappe af ved resortets lækre poolområde, eller få fødderne i sandet og nyde den hvide sandstrand, som I finder lige ved resortet. 

Foruden de vidunderlige sandstrande kan I se frem til glimrende restauranter, god shopping og masser af aktiviteter både om dagen og om aftenen. Meget af livet foregår naturligvis langs strandene, men Koh Samui byder også på spændende natur- og kulturoplevelser væk fra kysten.

Koh Samui er dækket af grønklædte bjerge, idylliske vandfald og kokosplantager i massevis, så der er masser af spændende ting at udforske. Tag på junglevandring og bad i en naturlig swimmingpool for foden af et vandfald, oplev øens mangfoldighed på en ørundtur eller hvad med at lære hemmelighederne bag det thailandske køkken på et kokkekursus?

marked-khanom.jpg
Besøg f.eks. det lokale marked i Khanom.

Thai House Beach Resort vil først på dagen køre jer til båden, som sejler jer til Khanom. Her bliver I afhentet og kørt til Aava resort med ankomst først på eftermiddagen.

På Aava Resort bor I de næste 5 dage, og det bliver 5 dage med ren afslapning på førsteklasse. I kan vælge at nyde dagene ved den skønne pool eller benytte jer af den lange sandstrand, som ligger lige ved resortet. Kom helt ned i gear med i det lækre spa-område og forkæl jer selv med thailandske specialiteter samt lækker europæisk mad fra resortets restaurant.

Har I brug for luftforandring ligger den hyggelige by Khanom nogle få kilometer fra Aava resort. Med shuttlebus er det nemt at tage ind til byen, og her får I den autentiske thailandske stemning i en by, der endnu kun ser få turister.

Tager I til byen onsdag eller søndag morgen, kan I opleve det lokale marked. Her kommer de lokale landmænd og fiskere til byen med deres friske varer, og det er altid en munter og farverig affære.

Udenfor byen kan I for eksempel besøge grotten Khao Wang Thong eller tage en forfriskende dukkert i vandfaldet Samed Chun, hvorfra der er udsigt til Khanom Bugten.

Efter morgenmad checker I ud og kan nå den sidste svømmetur i poolen, inden I bliver hentet først på eftermiddagen og transporteret til lufthavnen. Herfra flyver I mod Danmark med en mellemlanding i Bangkok undervejs.

Næste morgen lander I i København.