Det bedste af Florida

Rejser til Florida er ensbetydende med tropiske strande, vajende palmer og solskin fra en høj blå himmel. Men Florida er så meget mere end det. Det opdager I på denne rejse.

I Orlando er der temaparker og shows i absolut verdensklasse. Her kan I handle mærkevarer til spotpris og spise på gode restauranter, hvor både maden, servicen og regningen fremkalder smil. I har tid til at slappe af i den hyggelige badeby, Fort Myers, hvor I indlogeres på et hotel, der ligger ned til en af de bedste sandstrande i USA. Videre gennem Everglades, hvor alligatorer lurer i vandskorpen og rovfuglene kredser over de oversvømmede skove. Gør et stop i Key Largo og svøm med delfiner, inden I fortsætter til Key West med de gamle smukke træhuse og den caribiske stemning. Det hele rundes af med et par dage på South Beach i Miami.

  • Fantastiske temaparker og shopping i Orlando
  • Bo ved de hvide strande i badebyen Fort Myers
  • Blandt alligatorer og airboats i Everglades
  • Koralrev, delfiner og charmerende Key West
  • Aftenliv og stranddage i Miami South Beach
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Priseksempel:

12 dage fra kr. 7.095

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Det bedste af Florida Dagsprogram

Dag 1: Afgang og ankomst
Dag 1-4: Orlando
Dag 4-7: Fort Myers
Dag 7-9: Key West
Dag 9-11: Miami
Dag 11-12: Afgang og hjemkomst

Hotel i Orlando - 3 nætter

Blue Tree Resort
Resortet har fire udendørs swimmingpools, fitnesscenter, minigolfbane, beachvolley og tennisbane og ligger centralt i Disney-området.

Hotel i Fort Myers Beach - 3 nætter

Outrigger Beach Resort
Resortet er et lækkert strandresort beliggende ved en smuk, palmeklædt sandstrand ud til den Mexicanske Golf. Stedet har en restaurant og en strandbar, hvor der ofte spilles livemusik.

Hotel i Key West - 2 nætter

Chealsea House Hotel
Hotel er et charmerende boutique hotel i Old Town Key West. Her er swimmingpool og en tropisk have, som I frit kan benytte. Fra hotellet er der gåafstand til badestranden South Beach.

Hotel i Miami Beach- 2 nætter

Ocean Five Hotel
Hotellet ligger blot få minutter fra strandene, butikkerne og nattelivet på South Beach. Hotellet serverer kontinental morgenmad, mens frokost og aftensmad kan nydes i hotellets italienske restaurant.

Læs mere om hotellerne

Afrejse fra Danmark mod Miami, som I ankommer til samme dag pga. tidsforskellen. I lufthavnen står bilen klar til jer og efter ca. 3,5 timers kørsel ankommer I til Orlando til jeres centralt beliggende hotel.

Brug resten af dagen på at hvile ud oven på rejsen, eller få allerede i dag de første indtryk af denne unikke storby og det vidunderlige klima. Skulle I have lidt ekstra plads i kufferten har Orlando nogle af Floridas bedste Outlet Malls, hvor I kan købe kendte mærkevarer til gode priser.

Der er rigtig meget at opleve i Orlando! Faktisk byder byen på så mange muligheder, at det er en god ide at have tænkt lidt over hjemmefra, hvad I ønsker at se. Hos de fleste børn ligger Anders And, Mickey Mouse og alle de andre tegneseriehelte i Disney World højt på listen. Men I kan også komme bag om filmkulisserne i Universal Studios og MGM eller se spækhuggere slå saltomortaler i SeaWorld.

I kan sågar få et smugkig ind i fremtiden i Epcot Centre, og som noget nyt kan I opleve Harry Potter og hans venners magiske verden på troldmandsskolen Hogwarts. På de helt varme dage er der dog intet, der slår vandlandet Wet n’ Wild, hvor enorme swimmingpools og utallige vandrutsjebaner køler det hele lidt ned.

Orlando har også andet at byde på end sine berømte forlystelsesparker. Tag f.eks. på udflugt til Kennedy Space Center, hvorfra rumfærgerne tidligere drog ud på deres store ekspeditioner til rummet. Her kommer I tæt på rumfartens historie og hører om de udfordringer, der møder astronauterne i rummet. Helt andre udfordringer kan I selv møde på de mange golfbaner rundt om Orlando, hvis I skulle have lyst til det.

Det er tid at sætte sig til rette i bilen. For nu begynder rundrejsen i Florida for alvor. Fra Orlando sættes kursen sydøstpå mod Fort Myers. Det er ikke nogen lang tur, så der er god tid til at gøre stop og nyde landskaberne undervejs. Kig f.eks. forbi den zoologiske have Busch Gardens eller få et sjældent indblik i plantagetidens Florida med et besøg på den historiske sukkerrørsplantage Gamble. Kunstinteresserede bør kigge forbi det imponerende Ringling Museum of Art i Sarasota eller Salvador Dali-museet i St. Petersburg, der har verdens største samling af den passionerede spanske mester. Ved ankomsten til Fort Myers, indlogeres I på jeres centralt beliggende hotel for de næste tre nætter. Brug resten af dagen på at kigge jer lidt om i byen, der er blandt de hyggeligste i hele Florida.

Fort Myers var ikke andet end et fiskeleje, da Thomas Edison i 1885 valgte at bygge en vinterbolig i byen. Edison var allerede berømt for sin opfindelse af glødepæren, men han havde endnu en passion: Palmer. Gennem årene plantede han op mod 2000 palmer langs McGregor Boulevarden i Fort Myers, og rigtig mange af dem står endnu. Edison nøjedes dog ikke med at plante palmer, når han var i byen. I hans hus, der i dag er åbent som museum, kan I se hans laboratorium, der ligger præcis, som han efterlod det. Gennem et langt og virksomt liv, nåede Edison at få patent på mere end 1.000 opfindelser, hvoraf en del kan ses i hans hjem.

Fort Myers er naturligvis også ensbetydende med sol, strand og vand.

Strandene på Floridas vestkyst er flere gange kåret som de bedste i USA. Sandet er pulverhvidt, og havet er blåt og klart. Jeres hotel ligger helt ned til stranden, så her har I alle herlighederne lige uden for døren. Havet ud for kysten er desuden rigt på delfiner, og der er gode muligheder for at opleve disse sociale væsener på nært hold. Fisketure kan også arrangeres, mens områdets floder bedst lader sig udforske i kajak.

Rejsen fortsætter sydpå mod tropeøen Key West. Men inden I når så langt, er det værd at gøre stop i det enorme vådområde Everglades National Park. Her giver de oversvømmede landskaber ideelle betingelser for en lang række dyr og fugle. Søkøer græsser på det lave vand, vadefugle spankulerer rundt på udkig efter mad, og med lidt held kan I få øje på alligatorer, der soler sig langs bredderne.

I kan udforske Everglades på flere måder, men den bedste oplevelse fås på en guidet tur med luftpudebåd. De fladbundende både gør det muligt at suse gennem de lavvandede kanaler, og guiderne er fantastiske til at få øje på dyrelivet, der skjuler sig i græsset.

Længere mod syd strækker en række småøer sig ud i Det Caribiske Hav som perler på en snor. Broer forbinde øerne, og det er en meget flot køretur, der tager jer helt ud til den sydligste ø, Key West. Her finder I USA's sydligste by, der ligger med en storslået beliggenheden ud til Det Caribiske Hav. Vel fremme indlogeres I på jeres hotel for de kommende to nætter.

Den afslappede caribiske stemning fornægter sig ikke, og sammen med brisen fra havet og det tropiske klima giver den Key West en helt særlig stemning. Det er ualmindeligt let at forelske sig hovedkulds i den lille by. Det syntes den berømte forfatter Ernest Hemingway også, så han valgte at bo her fra 1931 til 1940. I dag er hans hus åben for besøgende. Men Key West byder også på et glimrende akvarium samt masser af gadeliv og hyggelige restauranter. Det er muligt at leje cykler, hvilket er en rigtig god måde at kommer rundt i Key Wests små gader på. Lyder dette lige lovlig aktivt, indbyder strandene omkring byen til afslapning og en dukkert i det lune vand.

Fra Key West går turen tilbage over broerne mod Miami. På vejen kunne I overveje at gøre stop på Key Largo for at udforske den fremmedartede og dybt fascinerende undervandsverden i John Pennekamp Coral Reef State Park ud for kysten. Disse koralrev er del af et stort, komplekst økosystem, der strækker sig 320 km fra Miami til Dry Tortugas. Mere end 500 fiskearter er blevet observeret på revet, der også er hjem for koraler, søanemoner, svampe og milliarder af små havdyr, der kaldes polypper. Tilbage på landjorden kan I fortsætte det sidste stykke mod Miami.

For mange er Miami indbegrebet af feriestemning og afslapning langs Floridas tropiske strande. Strandene er her, men denne eksotiske storby har rigtig meget mere at byde på. Ved ankomsten afleverer I bilen, hvorefter resten af dagen er fri til at nyde stemningen.

Brug dagen på at slappe af langs de berømte sandstrande, der strækker sig så langt øjet rækker. Eller udforsk det travle gadeliv langs stranden og mellem byens skov af skyskrabere. Her ligger mange eksotiske restauranter, der drives af folk fra hele verden. Få f.eks. en snert af Cuba i bydelen Little Havanna eller nyd hjemmelavede italienske specialiteter i en lokal italiensk restaurant.

Byens vartegn er de berømte art déco-bygninger ved Ocean Drive. De pastelfarvede bygninger er som taget ud af en tegneserie, men de var den ypperste mode inden for arkitektur, da de blev opført i 1930'erne. Trænger kreditkortet til at blive luftet, er der også rig mulighed for det. Området South Beach er fyldt med caféer og små specialbutikker, og det er generelt et rigtig hyggeligt område at udforske til fods. Men byen har naturligvis også adskillige enorme shoppingcentre med alt, hvad hjertet begærer – endda til rigtig gode priser.

Når tid er, tager I en taxa til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.Efter et flyskifte ankommer I til Danmark næste dag.

Vi anbefaler...

Tina, CPT

Strålende oplevelser i solskinsstaten

Forlystelsesparker i Orlando, Lækker strand i Fort Myers, caribisk stemning i Key West og arkitektur og shopping i Miami.

Lisbeth, CPT

Strandliv ved Fort Myers Beach

Afslappende strandliv fås ikke meget bedre end ved Fort Myers Beach. Nyd sandet mellem tæerne, det lune badevand og en drink, når solen går ned.

Kort og godt

By Nætter Oplevelser
1. Orlando 3 Oplev magien i de berømte forlystelsesparker
2. Fort Myers Beach 3 Lækker bred strand med hvidt, blødt pulversand
3. Key West 2 Caribisk stemning og hyggelige træhuse på den sydlige spids af USA
4. Miami 2 Shopping og strandliv i denne multikulturelle storby

Hoteller inkluderet i denne rejsepakke

På jeres rejse rundt i Florida skal I bo på hoteller i Lake Buena Vista, Fort Myers, Key West og Miami. Det er alle gode steder, men såfremt, at et eller flere hoteller ikke er ledige, så vil vi finde andre tilsvarende hoteller. 

Ønsker I dog at ændre noget, kontakt os da på tlf. 86 13 77 44 eller send en forespørgsel.

  • 3 nætter på Blue Tree Resort, Lake Buena Vista
  • 3 nætter på Outrigger Beach Resort, Fort Myers
  • 2 nætter på Chelsea House Hotel, Key West
  • 2 nætter på Ocean Five Hotel, Miami

Se hoteldetaljer herunder

Blue Tree Resort

3 nætter, Lake Buena Vista - Blue Tree Resort er et resort med masser af underholdsningsmuligheder. Her er fire udendørs swimmingpools, fitnesscenter, minigolfbane, beachvolley og tennisbane. Resortet ligger centralt i Disney-området. Der er bare 6,4 kilometer til Disney World og 4,8 kilometer til SeaWorld, og der er gåafstand til masser af butikker og restauranter.

Sådan bor I

I bor i en 1-værelses lejlighed med et opholdsrum med tv og sovesofa. Der er et fuldt køkken, en terrasse med havemøbler og et rummeligt badeværelse med badekar. Der er desuden tv og WiFi.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / ja

Spa

-

Afstand by

-

Restauranter

-

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 25 min.

3 nætter, Lake Buena Vista - Blue Tree Resort er et resort med masser af underholdsningsmuligheder. Her er fire udendørs swimmingpools, fitnesscenter, minigolfbane, beachvolley og tennisbane. Resortet ligger centralt i Disney-området. Der er bare 6,4 kilometer til Disney World og 4,8 kilometer til SeaWorld, og der er gåafstand til masser af butikker og restauranter.

Sådan bor I

I bor i en 1-værelses lejlighed med et opholdsrum med tv og sovesofa. Der er et fuldt køkken, en terrasse med havemøbler og et rummeligt badeværelse med badekar. Der er desuden tv og WiFi.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / ja

Spa

-

Afstand by

-

Restauranter

-

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 25 min.

Outrigger Beach Resort

3 nætter, Fort Myers - Outrigger Beach Resort er et lækkert strandresort beliggende ved en smuk, palmeklædt sandstrand ud til den Mexicanske Golf. Stedet har en restaurant og en strandbar, hvor der ofte spilles livemusik. Hos Outrigger kan I slappe af i de smukke omgivelser, blive dyppet i poolen eller ligge på stranden.

Sådan bor I

I bor på Standard-værelse, hvorfra der er let adgang til stranden. Værelset et rummeligt og klassisk indrettet med solide møbler. Der er udstyr til at lave kaffe/te, et lille køleskab så I altid kan have noget koldt at drikke, et TV og WiFi.

Afstand strand

0 m.

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

Cirka 15 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 45 min.

3 nætter, Fort Myers - Outrigger Beach Resort er et lækkert strandresort beliggende ved en smuk, palmeklædt sandstrand ud til den Mexicanske Golf. Stedet har en restaurant og en strandbar, hvor der ofte spilles livemusik. Hos Outrigger kan I slappe af i de smukke omgivelser, blive dyppet i poolen eller ligge på stranden.

Sådan bor I

I bor på Standard-værelse, hvorfra der er let adgang til stranden. Værelset et rummeligt og klassisk indrettet med solide møbler. Der er udstyr til at lave kaffe/te, et lille køleskab så I altid kan have noget koldt at drikke, et TV og WiFi.

Afstand strand

0 m.

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

Cirka 15 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 45 min.

Chelsea House Hotel

2 nætter, Key West - Chelsea House Hotel er et charmerende boutique hotel i Old Town Key West. Her er swimmingpool og en tropisk have, som gæster frit kan benytte. Hotellet er opført i tre fornemme, gamle huse – to opført i Victoriansk stil og et i Queen Anne stil. Fra hotellet er der gåafstand til Duval Street, restauranter og Ernest Hemingway Home & Museum, samt til badestranden South Beach.

Sådan bor I

I bor i et værelse, der er smagfuldt indrettet i lyse og varme farver. De gamle bygninger, som værelserne ligger i, giver værelserne en stemningsfuld atmosfære og en blanding af tradition og modernitet. Der er eget badeværelse og gratis Wifi.

Afstand strand

Cirka 10 min. gang

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 min.

Restauranter

-

Balkon/terr.

-

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

-

2 nætter, Key West - Chelsea House Hotel er et charmerende boutique hotel i Old Town Key West. Her er swimmingpool og en tropisk have, som gæster frit kan benytte. Hotellet er opført i tre fornemme, gamle huse – to opført i Victoriansk stil og et i Queen Anne stil. Fra hotellet er der gåafstand til Duval Street, restauranter og Ernest Hemingway Home & Museum, samt til badestranden South Beach.

Sådan bor I

I bor i et værelse, der er smagfuldt indrettet i lyse og varme farver. De gamle bygninger, som værelserne ligger i, giver værelserne en stemningsfuld atmosfære og en blanding af tradition og modernitet. Der er eget badeværelse og gratis Wifi.

Afstand strand

Cirka 10 min. gang

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 min.

Restauranter

-

Balkon/terr.

-

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Ocean Five Hotel

2 nætter, Miami - Ocean Five Hotel er et såkaldt boutique-hotel placeret midt på den berømte Ocean Drive i Miamis historiske art deco-kvarter.Her fra er der blot få minutter fra strandene, butikkerne og nattelivet på South Beach. Hotellet serverer kontinental morgenmad, mens frokost og aftensmad kan nydes i hotellets italienske restaurant og vinbar.

Sådan bor I

I bor i standardværelse, der byder på smagfuld italiensk indretning i middelhavsstil med marmorgulve og –badeværelse. Her er gratis WiFi, satellit-tv og minibar.

Afstand strand

100 m.

Pool/Børnepool

- / -

Spa

-

Afstand by

0 m.

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 20 min.

2 nætter, Miami - Ocean Five Hotel er et såkaldt boutique-hotel placeret midt på den berømte Ocean Drive i Miamis historiske art deco-kvarter.Her fra er der blot få minutter fra strandene, butikkerne og nattelivet på South Beach. Hotellet serverer kontinental morgenmad, mens frokost og aftensmad kan nydes i hotellets italienske restaurant og vinbar.

Sådan bor I

I bor i standardværelse, der byder på smagfuld italiensk indretning i middelhavsstil med marmorgulve og –badeværelse. Her er gratis WiFi, satellit-tv og minibar.

Afstand strand

100 m.

Pool/Børnepool

- / -

Spa

-

Afstand by

0 m.

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 20 min.

Klima og vejr

Hvornår skal I rejse?

Vejret i Florida er behagelig året rundt. Undtagelsen er slutningen af august og september, hvor der er orkansæson. I vinterhalvåret er vandet varmest langs vestkysten (f.eks. Fort Myers), mens det nordligste Florida kan blive overraskende køligt.

Nedenfor ses temperaturerne de forskellige steder I besøger på rejsen:

Orlando                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 21 22 25 28 31 32 33 33 32 29 25 23
Nattemperatur 9 9 12 15 18 22 23 22 22 18 14 10

 

Fort Myers                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 24 24 27 29 32 33 33 33 32 30 27 24
Nattemperatur 12 12 15 17 20 23 24 24 23 20 16 13

 

Key West                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 24 24 26 28 29 31 32 32 31 29 27 24
Nattemperatur 17 17 20 21 23 25 26 26 25 23 21 18

 

Miami                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 24 24 25 27 29 30 31 31 31 29 27 24
Nattemperatur 16 16 18 20 23 24 25 25 25 23 20 17

Praktisk information

Indrejsetilladelse i USA

Alle danske statsborgere skal ansøge om indrejsetilladelse til USA senest 72 timer før afrejse. Denne tilladelse gælder for 2 år, og kan søges på: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/.  Hvis I tror, I skal have visum, kan I kontakte den amerikanske ambassade.

Alle, der rejser til USA, skal have pas; inkl. børn og babyer. Passet skal være gyldigt minimum 6 måneder efter afrejse fra USA.

Forsikring

Når I rejser til USA, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis, og det betyder, at I skal ud og tegne en rejseforsikring, der dækker i USA. I USA kan det hurtigt blive meget dyrt at komme på hospitalet eller til lægen, derfor anbefaler vi kraftigt, at I tegner en forsikring. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Vaccinationer

Som rejsebureau må vi ikke rådgive om vaccinationer, hvorfor det er vigtigt at opsøge en rejsemedicinsk klinik eller jeres egen læge for råd og vejledning. Hos Statens Serum Institut www.ssi.dk finder I anbefalinger om vaccinationer til alverdens rejsemål.

Valuta

Møntfoden i USA hedder Amerikanske Dollars (USD), og 1 USD svarer til ca. 7 kr. Det er næsten et "must" at have et kreditkort som f.eks. VisaDankort eller Mastercard. Hvis I  f.eks. lejer en bil, skal I give et kreditkort som sikkerhed, og næsten alle butikker tager disse to kort.

Forlystelsesparker

Det er en god idé at planlægge besøg i diverse forlystelsesparker, inden I drager afsted på rejse. Det kan dels spare tid og penge at gøre på forhånd. Der er mange parker at vælge imellem, og der er noget for både store og små. Se evt. Visit Orlandos digitale guidebog for inspiration eller kontakt os for råd og vejledning.

Kuffertlåse

Det kan være en god idé at investere i en speciel kuffertlås af mærket "Travel Sentry", når I rejser til USA. Er jeres kufferter monteret med en sådan, kan lufthavnspersonalet i de amerikanske lufthavne åbne jeres kufferter uden at ødelægge hverken lås eller kuffert. Alternativt kan I lade være med at låse kufferterne, så I slipper for, at de amerikanske indrejsemyndigheder flår den op og ødelægger jeres baggage for at tjekke den.

Elektricitet

I USA er strømstyrken 110-120 volt. Derfor anbefaler vi, at I medbringer en egnet adapter hjemmefra.

Tidsforskel

USA er inddelt i 6 tidszoner og kan derfor variere med tidsforskellen i forhold til Danmark afhængig af, hvor i USA I opholder jer. Når kl. f.eks. er 14 i Danmark, er den 8 i New York, eller når den er 18 i Danmark, er den 9 i Los Angeles.

Eastern (østkysten inkl. Florida) -6 timer
Central (Chicago, Dallas, St. Louis) -7 timer
Mountain (Denver, Grand Canyon, Phoenix) -8 timer
Pacific (vestkysten) -9 timer
Alaska -10 timer
Hawaii -11 timer

Drikkepenge

I USA er det kutyme at give drikkepenge, når man modtager en ydelse som f.eks. servering, taxi-kørsel, tour-chauffører og lign. Typisk giver man mellem 12-18 % i drikkepenge - naturligvis alt efter betjeningen. Mange steder, som er godt besøgt af turister, er man begyndt at sætte drikkepenge på, så vær opmærksom på dette inden I tipper.

Drikkevand

Nogle steder kan I drikke vandet fra hanen, men det er altid en god idé at købe vand på flaske.

Åbningstider

Almindelig ekspeditionstid i banker er ca. kl. 9-15 mandag til fredag. Stormagasiner/malls har som regel åbent fra kl. 10-20 eller 21 mandag til lørdag og kl. 11-18 om søndagen. Supermarkeder har ofte åbent fra kl. 07-21 hver dag og mange har endvidere døgnåbent, så det er stort set muligt at handle, når I ønsker det.

Bestil et tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne

Det bedste af Florida

Rejsens varighed: 12 dage - Vi har afgange hver dag.

Få et uforpligtende tilbud

Rejseperiode
Ved to voksne pris/pers.
Ved 2 voksne og 2 børn pris/pers.
Rejseperiode 12. august 2018 - 15. december 2018
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 10.395
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 7.095
Rejseperiode 07. januar 2019 - 31. januar 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 11.295
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 7.595
Rejseperiode 01. februar 2019 - 16. april 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 11.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 7.895
Rejseperiode 17. april 2019 - 30. april 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 10.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 7.395

Jeg hedder Thomas - Kan jeg hjælpe med noget?

Med en baggrund fra flyselskaberne Cimber og Norwegian, har Thomas fingeren på pulsen, når det handler om at finde de bedste og billigste flyforbindelser.

Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados, Indien og Nepal. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning.

86 13 77 44 | tgh@cpt.dk

Sideoverblik