Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Familieferie i Florida

 • Verdensklasse temaparker i Orlando
 • God mad og mærkevarer til spotpris
 • Sydstatsstemning og søkøer i Crystal River
 • Badeferie i stemningsfulde Madeira Beach
 • Hotel ved en af USA’s bedste sandstrande
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejseplan

Shopping og forlystelsesparker i verdensklasse i Orlando. Sydstatsstemning og snorkling med søkøer i Crystal River. Og så en skøn badeferie i Madeira Beach, der hører til blandt de bedste strande i USA. Så har I ingredienserne til en skøn ferie for hele familien i solskinsstaten Florida.

DetBedsteAfFlorida-tablet.jpg

Florida er perfekt til familieferie. Klimaet er vidunderligt, køreafstandene er korte, og USA’s solskinsstat er fyldt med oplevelser for hele familien. Første højdepunkt er Orlando, der byder på forlystelsesparker og shows, der kan tage pusten fra selv de mest berejste. Restauranterne er gode og billige, og i de store outlets er der mærkevarer til spotpris. Forude venter sydstatsstemning i uspolerede Crystal River, hvor I har mulighed for at snorkle med søkøer og sejle med air boats i mangroven, inden I runder rejsen af med en skøn badeferie i Madeira Beach, der hører til blandt de bedste strande i USA.

Fra Danmark sættes kursen mod Olando, som I ankommer til samme dag på grund af tidsforskellen. I lufthavnen står bilen klar til jer, og den har I til rådighed under hele rejsen. Dette giver jer en stor frihed til at komme rundt til de ting, I gerne vil se. Bilen gør det også muligt at stoppe, præcis når I ønsker det, hvis I får brug for en pause.

Brug resten af dagen på at hvile ud oven på rejsen, eller kast jer ud i Orlandos mange muligheder. Klimaet er næsten altid perfekt i denne del af Florida, og Orlando er en rigtig hyggelig storby. Skulle I få lyst til at shoppe lidt, er der gode muligheder for det i Orlandos Outlet Malls, hvor I kan købe kendte mærkevarer til gode priser.

Orlando_106996244.jpg

Det er først og fremmest forlystelsesparkerne, der har gjort Orlando berømt – og der er mange at vælge imellem! Selv med flere dage til rådighed, er det en god ide at have tænkt lidt over hjemmefra, hvad I ønsker at se. Disney World og mødet med Anders And, Mickey Mouse, Askepot, Ariel og alle de andre tegneseriefigurer står højt på listen hos mange børn. Men I kan også komme bag om filmkulisserne i Universal Studios og MGM. I Epcot Centre kan I træde indenfor i den hvide verden fra Frozen og tage på rum-mission til Mars eller I kan besøge Islands of Adventure og følge Harry Potter og hans venner troldmandsskolen Hogwarts.

På varme dage er vandlandet Wet n' Wild også et besøg værd. Her kan I køle af i de enorme swimmingpools og prøve kræfter med et væld af vandrutsjebaner. Den ene vildere end den anden. Og så er der jo også SeaWorld Orlando, Discovery Cove, Volcano Bay, Animal Kingdom og vandlandet Typhoon Lagoon – for blot at nævne nogle af de andre.

Kennedy Space Center_Space Shuttle Atlantis_63897367.jpg

En helt anden mulighed er at tage bilen og køre på udflugt til Kennedy Space Center, hvorfra rumfærgerne tidligere drog ud på deres store ekspeditioner til rummet. Her kommer I tæt på rumfartens historie og hører om de udfordringer, der møder astronauterne i rummet. Det er et fascinerende sted for både voksne og børn, der blot har et gran af interesse for rummet, raketter og astronauternes bedrifter. Og tag så bare et par håndklæder og noget badetøj med, for turen kan let kombineres med en strandtur til Cocoa Beach.

crystal river_river.jpg

Det tager kun et par timer at køre fra Orlando til Crystal River. Længere tid tager det ikke at komme til en af de mest berømte og besøgte byer i Florida til en lille perle, som de færreste turister overhovedet ved eksisterer. Byen Crystal River er bare en lille flække på kanten af mangroven. Den oser af sydstatsstemning med sine hvidmalede træhuse og store skyggefulde verandaer og veje der kantes enorme træer med spansk mos der hænger fra grenene som luftige gardiner. I indlogeres på hotel i Crystal for to nætter, og det giver jer tid til at fornemme stemningen og opleve den enestående natur, der er i dette område.

Crystal River ligger ud til bugten Kings Bay, der får vand fra mere end 50 varme kilder i området. Det anslås at op imod 240 millioner liter krystalklart vand hver dag strømmer fra kilderne i floderne Crystal River og The Chazz ud i bugten. Vandet har året rundt en nærmest konstant temperatur på 22 grader, hvilket gør området til det perfekte opholdssted for søkøer. Selv om de ser lidt trinde ud, så har søkøer nærmest ikke noget isolerende fedtlag. Så derfor foretrækker de at opholde sig i varmt og relativt lavt vand, hvor de kan dykke og græsse af vandplanterne på bunden.

Kings Bay og Crystal River er et af de bedste steder i verden at opleve vilde søkøer i deres naturlige omgivelser. Her kan I tage på tur med en stedkendt skipper, der præcis ved hvor søkøerne opholder sig på den tid af året, hvor I er afsted.

Skipperen vil typisk fortælle om naturen og de dyr i ser på sejlturen. Når I kommer frem til søkøernes græsningsområde, får I udleveret maske og snorkel (før afgang ifører man sig en våddragt, så man ikke bliver kold af at ligge i vandet) og skipperen giver en klar instruks i forhold til, hvordan I skal gebærde jer i vandet. For det er vigtigt, at man ikke forstyrrer dyrene.

Det er fantastisk at ligge der i vandoverfladen iført maske og snorkel og betragte de godmodige kæmper og deres unger, der græsser på søbunden. NU er der det med søkøer, at de er pattedyr, så en gang imellem skal de op efter luft. Og så kommer de ofte helt tæt på. Men de gør ingenting. De er bare nysgerrige.

En anden rigtig god oplevelse er at køre ned til Chassahowitzka River Campground, hvor I kan leje robåde og sejle ud på den glasklare flod. Her er der uendeligt fredfyldt, og det er en skøn oplevelse sejle gennem mangroveskoven. Nogle steder er det nærmest som at sejle gennem en tunnel af grøn jungle. Dyrelivet langs floden er rigt. Vaskebjørne leder efter føde langs flodbredden. Hejrer og ørne spejder efter fisk i det klare vand, og en odderfamilie er i gang med at banke hul på nogle ferskvandsøsters. Det er let at falde i staver derude i robåden, så tag en madpakke og lidt drikkevarer med.

Hvis I drømmer om at opleve mangroven fra en klassisk air boat og spotte alligatorer og andet dyreliv, så overvej en guidet tur med River Ventures, der også arrangerer ture, hvor I kan opleve søkøer.

Fra Crystal River til Madeira Beach er der kun to timers kørsel. I kan se frem til nogle afslappende dage i Madeira Beach med lange hvide sandstrande og hyggelige aftner i stemningsfulde Johns Pass.

I bor på et skønt strandhotel, der ligger i klitterne lige ud til en af de bedste strande i Florida. Sandet er hvidt og fint som pulver, og havet er klart, blåt og indbydende. Det perfekte sted at lade indtrykkene fra den første del af rejsen bundfælde sig.

Fra hotellet har I kun en kort gåtur til det hyggelige havnemiljø i Johns Pass med træmoler, fiskerbåde og skæve træhuse i alskens farver, der rummer restauranter, cafeer, små butikker og lokale rejsebureauer, der arrangerer sejlture, delfinture, fisketure og meget andet. Så får I lyst til at der skal ske noget, så er mulighederne mange.

Og da I jo har bil rådighed, så har I mulighed for at drage lidt på opdagelse langs med vestkysten og besøge nogle af de andre kystbyer og små øer lidt længere mod syd – eller tage på en heldagstur til Everglades, hvis I har lyst til endnu en naturoplevelse.

EVERGLADES - På tur gennem sumpen. Her kan I møde spændende dyr og se den frodige natur.
Everglades

Fra hotellet går turen mod lufthavnen, hvor bilen afleveres. I stiger ombord på flyet og flyver hjemover, hvor I lander i Danmark næste dag.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - Orlando / Tampa - København inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 4 nætter i Orlando på Blue Tree Resort*** i 1 Room Apartment
 • 2 nætter i Crystal River på Plantation On Crystal River*** i Standard Room
 • 4 nætter i Madeira Beach på Barefoot Beach Club*** i Poolside Studio med Balkon
 • 10 døgns billeje af typen Chevrolet Malibu eller tilsvarende. Lejen er inkl. 1 fører, fri kilometer samt forsikring. Afhentning og aflevering Miami Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokale resort fee og parkerings-fee
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Alle danske statsborgere skal ansøge om indrejsetilladelse til USA senest 72 timer før afrejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af USA.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores USA eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpas ferie

Pakkens samlede pris
Fortsæt
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
FORT MYERS - nyd solnedgangen over Stillehavet med en kølig cocktail i en af hotellets strandstole mens børnene bygger sandslotte, Check Point Travel
CRYSTAL RIVER - i kano kommer du hurtigt væk fra de andre turister og tæt på dyrene omkring Crystal River, Check Point Travel

Inspiration

Orlando_DISNEY WORLD, FLORIDA.jpg
Besøg Disney World Den store barnedrøm
Kort over Florida.png
Kort over Florida Florida kort med spændende seværdigheder
BFMS_fishing1.jpg
Fisketur i Fort Myers Hvad kan man fange på en fisketur?
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os