PoolvillaOgStrandIFlorida-desktop.jpg
CRYSTAL RIVER - du har mulighed for at svømme i det varme og krystalklare vand og samtidig iagttage de fascinerende søkøer, Check Point Travel
CLEARWATER - den meget familievenlige strand kan nydes fra tidlig morgen til solnedgang, Check Point Travel
ORLANDO - i temaparkernes vandlande kan familien lave deres eget OL i alternative discipliner, Check Point Travel
CLEARWATER - den legenadariske Pier 60 stikker cirka 350 meter ud fra den kridhvide strand og giver håbefulde lystfiskere en lille fordel, Check Point Travel
ORLANDO - husk at medbringe et håndklæde, hvis du skal prøve de vilde rutchebaner i Sea World, Check Point Travel

Poolvilla og strand i Florida

  • 7 nætter i Orlando i privat poolvilla
  • Disney World og Universal Studios
  • Billig mærkevare-shopping og god mad
  • 5 nætter ved stranden i Clearwater
  • Perfekt ferieform for familier
  • Inkl. fly, privat poolvilla, ferielejlighed og billeje

14 dage fra kr. 7.950,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Billund d. 23. sep 2020

Rejseplan

Her venter en masse oplevelser for hele familien. Orlando er byen med en masse spektakulære forlystelsesparker, gode restauranter og mærkevareshopping til spotpriser. Herefter skal I bo i en flot ferielejlighed lige ved hvide sandstrande. Den perfekte ferie til både børn og voksne.

CRYSTAL RIVER - du har mulighed for at svømme i det varme og krystalklare vand og samtidig iagttage de fascinerende søkøer, Check Point Travel

Først får I syv nætter i privat poolvilla i Orlando. Her venter et hav af oplevelser for både børn og voksne. Byen rummer en række af verdens mest spektakulære forlystelsesparker, der på alle måder er så gennemførte, at selv meget berejste overgiver sig med et ”WOW!”. Orlando har masser af gode restauranter og mærkevareshopping til lavpris. I har lejebil under hele opholdet, så der er også mulighed for at besøge Kennedy Space Centre eller køre en tur til Kissimmee, hvor I kan tage med airboat ud i sumpene og spotte alligatorer.

Oven på de mange oplevelser i Orlando går turen til Clearwater. Her venter 5 nætter i en flot ferielejlighed, der ligger ved marinaen og de kilometerlange, hvide sandstrande. Den perfekte afslutning på en rejse til Florida.

I flyver fra København og lander senere samme dag i Orlando, hvor I får udleveret jeres lejebil i lufthavnen.

Herfra er det en forholdsvis kort køretur til jeres overnatningssted, hvor I efter nogle små registreringsformaliteter tjekker ind i jeres helt egen poolvilla for de næste 7 nætter. 

I har syv nætter til at opleve alt det, I har lyst til i Orlando-området. Med bil til rådighed kan I nå vidt omkring til de mange sjove og spændende forlystelses- og temaparker. I kan hilse på Disney-figurene i Disney World, eller I kan få et indblik i den fascinerende, amerikanske rumhistorie ved et besøg i Kennedy Space Center.

Orlando byder også på masser af gode restauranter og glimrende shoppingmuligheder. 

Og når I ikke er på underholdende og spændende udflugter kan I slappe af ved poolen i jeres villa. 

Efter syv nætter med masser af oplevelser i Orlando, kører I et par timer vestpå til Clearwater på Floridas vestkyst. Her bliver I indlogeret i en ferielejlighed beliggende ved en marina på Indian Shores Beach ved Den Mexicanske Golf. Her har I fem nætter til at koble fuldstændigt af, nyde den smukke strand og bade i det lune hav. 

Med bilen til rådighed har I også stadig mulighed for at tage på forskellige spændende udflugter. Mulighederne er mange, og der er noget for enhver smag. I kan tage på Salvador Dalí-museet i St Petersburg, prøve halsbrækkende forlystelser og mød søde dyr i forlystelsesparken Busch Gardens i Tampa, eller I kan tage på delfinsafari og se de legesyge dyr boltre sig i bølgerne - bare for at nævne nogle få af de mange muligheder, I har. 

Men hvis I mest af alt bare gerne vil ligge ved stranden, så forstår vi jer godt - den er altså virkeligt lækker...

I forlader ferielejligheden i Clearwater og kører til lufthavnen i Tampa. Her afleverer I bilen og påbegynder hjemrejsen mod Danmark. 

 

I lander hjemme i Danmark efter en skøn ferie i Florida.