DJI 0031
Det bedste af Zanzibar - Deluxe
Se galleri

Program & kort

1

Stone Town

3 nætter:

Besøg UNESCOs fredede gamle bydel.

2

Mapenzi Beach

5 nætter:

Indbydende azurblåt hav og kridhvide sandstrande

3

Kendwa Beach

4 nætter:

Zanzibars smukkeste hvide sandstrand

Rejseplan

Hvis I leder efter den perfekte kombinationsreje til Zanzibar, hvor der ikke er gået på kompromis med hotelvalget eller beliggenheden, er denne rejse det helt rigtige valg. Hyggeligt hotel midt i Stone Town, lækkert 4- stjernet resort på østkysten og afslutningsvis 5-stjernet luksus på Zanzibars bedste strand.

DJI 0012 Edit

Rejsen begynder i den sagnomspundne hovedstad, Stone Town. I bor et par nætter i en renoveret historiske bygning midt i Stone Town med byens bedste udsigt fra restauranten og poolen på taget. Lokale markeder med velduftende krydderier og dejlige friske frugter ligger i gåafstand gennem byens labyrintiske gader og små butikker tilbyder alt i kunsthåndværk og antikviteter. Eventyret og magien trives fortsat i Stone Town, men øen rummer flere store oplevelser.

Zanzibar er omgivet af det azurblå Indiske Ocean og derfor velsignet med nogle af de mest fantastiske kridhvide sandstrande, der ligger sirligt fordelt over det meste af øen. Vi har udvalgt to af de bedste til denne rejse, og I starter i øst på skønne Mapenzi Beach og det lækre Ocean Paradise Resort & Spa. Her kan I slappe af, nyde hotellets pool og dejlige strand eller tage på opdagelse under havoverfladen med snorkling eller dykning på Zanzibars fremragende koralrev.

Fra øst går det mod vest og den bredeste sandstrand på Zanzibar ved Kendwa Beach og det 5-stjernede Gold Zanzibar Beach House & Spa. Her kan I blive forkælet i resortets spaafsnit, gåture langs med stranden og slutte dagen af med en kølig cocktail i strandbaren eller restauranten med udsigt til en fortryllende solnedgang. Dette er Zanzibar Deluxe, en rejse velegnet til livsnydere og rejsende, der stiller krav.

I flyver fra Danmark med flyskifte i f.eks. Amsterdam lufthavn til Arusha, som er den lufthavn i Tanzania, der ligger nærmest Kilimanjaro.

Maru Maru Boutique Hotel Stonetown Zanzibar (14)

Efter ankomsten til Zanzibar bliver I mødt af en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner, som kører jer den korte tur til hotellet i Stone Town.

I bliver indlogeret på jeres stemningsfulde hotel centralt beliggende i en velbevaret historisk bygning midt i den gamle bydel.

Shutterstock 1163736271

I har rigtig god tid til at gå på opdagelse i den fascinerende gamle bydel, hvis labyrintiske smalle gader og stræder fører jer rundt mellem historiske bygninger med de klassiske Zanzibar-døre, skodder for vinduerne og træbalkoner. Den nemmeste, bedste og sjoveste måde at suge de mange spændende indtryk til sig på er at gå rundt til fods med god tid til at mærke den helt særlige stemning i byen.

Kig indenfor i nogle af de mange små butikker og gallerier, der tilbyder brugskunst, tekstiler, antikviteter eller måske blot en koldt vand i varmen. Sæt jer ned og få en snak med de lokale på en af de små pladser i byen, der tit er samlingspunkt ifm. fodboldkampe. 

Oplev den hektiske stemning og de højlydte forhandlinger på fiskemarkedet, hvor nattens fangst skal sælges til højestbydende. Køb ind af friske, farverige eksotiske frugter på det tilstødende frugtmarked og tag dem med ned til vandet, hvor I kan sidde og nyde udsigten til Det Indiske Ocean.

Et spændende supplement til Stone Town er en halvdagstur til Prison Island, der i sin tid blev brugt til at opbevare rebelske slaver. Englænderne byggede et fængsel, men ingen fanger har nogensinde opholdt sig på øen, tværtimod blev den anvendt som karantænestation for folk med gul feber og andre sygdomme for at undgå spredning. I dag huser øen et mindre resort, en restaurant samt en bestand af den udrydningstruede Aldabra skildpadde, der er en af verdens største.

Tilbage på hotellet kan I efter dagens byrundtur begive jer op på taget, snuppe en velfortjent dukkert i hotellets swimmingpool og slappe af på en liggestol. Eller sidde i baren og nyde solnedgangen over Stone Town og Det Indiske Ocean med en kølig drink, inden aftensmaden i hotellets berømte og populære restaurant.

Ocean Paradise Resort, Zanzibar

Efter et par oplevelsesrige dage i Stone Town bliver I hentet af jeres chauffør efter morgenmaden og kørt den forholdsvis korte tur op langs med østkysten af Zanzibar til den billedskønne Mapenzi Beach. Her venter første afsnit af jeres todelte badeferie, når I indlogeres på det herlige og stemningsfulde 4-stjernede Ocean Paradise Beach Resort & Spa. Resortet ligger fordelt over et skønt område med en frodig have og små stier mellem palmer og blomster, der forbinder værelserne med et virkelig dejligt pool-område og restauranterne. Resortet har direkte adgang til den kridhvide Mapenzi Beach og det uimodståelige Indiske Ocean.

AMP 8854

I har fire hele dage til at nyde faciliteterne på jeres skønne resort og til at gå nogle dejlige lange ture op og ned langs den uendelige hvide sandstrand. Indimellem bliver der sikkert også tid til at ligge i skyggen under en palme eller en parasol på stranden eller ved pool-området med en god bog og en kølende forfriskning. I resortets spaafsnit kan I tage afslapningen og selvforkælelsen til helt nye højder med et stort udvalg af lokale, regionale og internationale behandlinger, massager mm.

For de aktive tilbyder hotellets dykkercenter spændende snorkel- og dykkerture til for eksempel Mnemba området og nogle af de mange velbevarede koralrev omkring Zanzibar. Ligeledes kan resortet være behjælpelige med udflugter til Jozani Forest, hvor man kan se den røde Columbus abe, eller en kokkeskole, hvor I kan lære om de lokale krydderier og råvarer.

Efter en lang dag på stranden, under havoverfladen, på revet eller i vandkanten kan I passende slutte dagen af med en forfriskning i resortets populære strandbar med suverænt udsyn til stranden og vandet. Samme udsigt kan i nyde fra en af hotellets restauranter, der serverer lokale specialiteter og internationale favoritter akkompagneret af bølgernes brusen og tilføjet en kølig brise.

Pool 04

I dag er det blevet tid til at krydse Zanzibar for at tage hul på anden og sidste del af jeres skønne badeferie. Chaufføren henter jer på hotellet og kører efterfølgende til Kendwa Beach, hvad der af mange anses for at være den bedste strand på Zanzibar.

Allerede ved ankomsten til det femstjernede Gold Beach House & Spa mærker I den helt særlige stemning og det høje serviceniveau, der vil følge jer under hele opholdet. Fra receptionen kan I ligeledes skue ud mod den meget brede, kridhvide sandstrand og det næsten uimodståelige azurblå hav, der gør Kendwa Beach så enestående.

Gold 0133

Med tre hele dage ved Kendwa Bach har I rigelig med tid til at gå lange ture langs med stranden, slappe af i en af resortets solsenge, læse en bog i skyggen af en palmeparasol på stranden eller dase omkring den store swimmingpool. Havet er ikke dybt, så her er perfekt til hygge i strandkanten eller en svalende dukkert.

Resortets spaafsnit tilbyder et spændende udvalg af internationale behandlinger, massager og wellness for jer, der ønsker at tage selvforkælelsen til nye højder. Det er samtidig muligt med behandlinger for både for par og solo. Har I svært ved at ligge stille er det nemt at arrangere snorkelture og dykning igennem hotellets dykkercenter, hvis højtkvalificerede personale kender alle de bedste koralrev og mest spædede dive sites i området.

I kan eventuelt afslutte dagen med en forfriskning i strandbaren og nyde den uforglemmelige solnedgang over Det Indiske Ocean med en farverig cocktail eller et glas kølig hvidvin – det bliver ganske enkelt ikke bedre på Zanzibar.

DJI 0007

I kan lige morgentur på stranden, en sidste dukkert i Det Indiske Ocean eller hotellets pool, inden det er ved at være tid til at sige farvel til Zanzibar. Chaufføren henter jer på hotellet, og kører jeg til lufthavnen i god tid til check-in og immigrationsformaliteterne.