20170613 PH4DJI 0013
Zanzibar Queen Unique Hotel
Se galleri

Program & kort

1

Zanzibar Queen Unique Hotel

7 nætter:

Uspoleret charme på den stille østkyst

Rejseplan

Denne rejse til den farverige ø, Zanzibar, byder på en af de mest spektakulære destinationer i Det Indiske Ocean. I kan nyde nogle af Zanzibars bedste strande, bade i det krystalklare turkisblå hav eller slappe af i stemningsfulde og rolige omgivelser på det skønne Zanzibar Queen Unique Hotel udenfor den lille by Matemwe. Rejsen henvender sig til både til voksne og familier med børn.

20170613 PH4DJI 0013

7 dage i Zanzibar Queen Unique Hotels farverige og stemningsfulde oase, et stenkast fra Matemwe Beach, hvis hvide sand strækker sig flere kilometer i begge retninger flankeret af svajende palmer og det indbydende azurblå Indiske Ocean. Slap af på en solseng ved poolen omgivet af grønne buske, frugttræer og farverige blomster eller på stranden i skyggen af en palme. Stilen er afrikansk med lerklinede mure og det klassiske makuti palmetag, men rundt omkring har der sneget sig små moderne detaljer ind, hvilket skaber en helt speciel stemning, som kun findes få steder på Zanzibar. Den lidt isolerede placering og den enestående, afslappende atmosfære gør det svært at forlade hotellet, men find tiden til en gåtur langs stranden i solopgangen inden morgenmaden eller som lidt afveksling fra snorkling og svømning ved det nærliggende rev. 

Snorkling og dykning er særdeles populært på Zanzibar og ture til koralrevet og de mange småøer omkring Mnemba Islands arrangeres nem fra hotellet. Er I mere til kulturelle oplevelser stiller hotellet cykler til rådighed, så I kan tage på korte eller længere ture til nogle af de lokale landsbyer og strandafsnit. Det kunne også være en dagstur med bil til Stone Town, Zanzibars charmerende hovedstad. Det historiske centrum er UNESCOs liste over verdens kulturarv og et herligt sted at fare vild og gå på eventyr i de labyrintiske gader mellem levende markeder og småhandlende.

Vil I bare gerne slappe af og komme helt ned i tempo er der mulighed for at overgive sig til det professionelle team i hotellets eget spaafsnit. Udvalget af healende behandlinger og forskellige former for massage er bredt, så der skulle være mulighed for at få tage selvforkælelsen til nye højder.

I rejser fra Danmark mod det eventyrlige Zanzibar.

D85 5547 Edit

Ved ankomsten til Zanzibar bliver I modtaget i lufthavnen af jeres chauffør, der kører jer til hotellet i Matemwe på øens smukke nordøstlige side. Ved ankomsten til Zanzibar Queen Unique Hotel fornemmer i den helt særlige ro og afslappede stemning, der omgiver stedet, og kigger I ud mellem blomsterne og palmerne i hotellets have, kan I skimte det azurblå Indiske Ocean.

Check-in formaliteterne er hurtigt overstået, og så er det tid til at finde bikinien og badebukserne frem og se, hvem der først får en velfortjent dukkert i det krystalklare hav eller hotellets pool for at skylle rejsestøvet af. Hotellets bar serverer de bedste friskpressede juices på Zanzibar, så hvorfor ikke tage forsmag på de lokale specialiteter med en forfriskning, inden det er tid til at stifte bekendtskab med Zanzibars gastronomiske specialiteter.

Med Zanzibar Queen Unique Hotel har I den perfekte ramme for at kombinere en afslappende strandferie med lidt aktiviteter. Placeringen ud til Matemwe Beach er perfekt, og er I morgenfriske kan I hver dag stå op til en fascinerende solopgang over Det Indiske Ocean. Den kridhvide sandstrand er perfekt til gåture i solopgangen inden morgenmaden eller som lidt afveksling i løbet af dagen. Tidevandet giver jer ligeledes mulighed for at gå ud til det lokale rev for at snorkle.

Efter morgenmaden kan I vælge at slappe af i en af hotellets solsenge, der står fordelt en smule tilbagetrukket fra stranden mellem palmer og grønne buske. Der er selvfølgelig fuld service med friske håndklæder og mulighed for at bestille drikkevarer og flere skønne, friskpressede juicevarianter fra baren – helt sikkert nogle af de bedste på Zanzibar. Der er naturligvis også mulighed for at nyde en dukkert i resortets dejlige swimmingpool, hvor der ligeledes er stillet solsenge op til gæsterne omgivet af den frodige have på den ene side og havet på den anden.

Hotellets restaurant er ligeledes bygget i den klassiske østafrikanske stil og her kan I nyde lokale såvel som internationale specialiteter og fantastisk seafood baseret på lokale råvarer. Udsigten til haven og havet skaber den perfekte ramme om jeres måltider på hotellet og den stemningsfulde strandbar er et godt udgangspunkt for en hyggelig aften. I kan eventuelt fortsætte med en drink i baren eller sidde uforstyrret på balkonen efter middagen.

På Zanzibar Queen Unique Hotel har i flere valgmuligheder, når det kommer til aktiviteter og udflugter. Noget af det mest populære er en dagstur til Stone Towns historiske gamle bydel, hvis labyrintiske gader gemmer på farverige markeder med krydderier, grøntsager og frugter samt friskfangede fisk mm. Det er ikke uden grund at Stone Town er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Det kunne også være en spændende snorkeltur blandt farverige fisk og havskildpadder til de nærliggende Mnemba Islands eksotiske småøer og koralrev. Eller en anden spændende naturoplevelse i Zanzibars eneste nationalpark, Jozani Chwaka Bay National Park for at opleve den endemiske røde colobusabe. Skal det bare være en tur rundt til de lokale landsbyer eller et hyggeligt strandafsnit langs med kysten, stiller hoteller cykler til rådighed.

Ønsker I den ultimative forkælelse er der mulighed for at overgive sig til det professionelle team i hotellets eget tilbagelænede yoga og spaafsnit. Udvalget af healende behandlinger og forskellige former for massage er bredt og dækker over regionale såvel som internationale teknikker, så der skulle være mulighed for at få alle behov dækket.

Med 6 hele dage til rådighed har I tid til det meste, men I kan selvfølgelig også bare læne jer tilbage på solsengen med en god bog og en forfriskning, nyde udsigten til havet, slappe af i solen og komme helt ned i tempo – valget er helt op til jer.

210007170

Det er tid til en sidste dukkert inden tiden er inde til at tage afsked med Zanzibar Queen og det farverige Zanzibar. Jeres chauffør står klar til aftalt tid og kører jer til lufthavnen, således I har god tid til check-in og de sidste indkøb inden hjemrejsen mod Danmark.​

I ankommer til Danmark