Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Capri byder på enestående natur og mange, flotte udsigtspunkter.

Capri – Historie, Legende og Skønhed

Capri er en betagende ø i det sydlige Italien, beliggende i Det Tyrrhenske Hav ud for Napoli-kysten. Øen er kendt for sin naturlige skønhed, krystalklare vand og imponerende klippeformationer, men dens historie er også fyldt med fascinerende begivenheder og legender.

Shutterstock 88152370

Grundlagt af græske guder

Ifølge legenden blev øen Capri grundlagt af de græske guder i det fjerne forhistoriske tidspunkt. Men i virkeligheden blev øen først beboet af de gamle romere, der blev tiltrukket af dens skønhed og strategiske beliggenhed.

Vandrestien Sentiero dei Fortini på Capri

Brugt som et fængsel

I middelalderen blev øen erobret af normannerne og senere brugt som et fængsel af Bourbon-kongerne. Det var først i det 19. århundrede, at Capri blev opdaget af kunstnere, forfattere og andre intellektuelle fra hele Europa, der blev tiltrukket af dens naturlige skønhed og boheme-livsstil.

Populært rejsemål

I dag er Capri et populært rejsemål for turister, der kommer for at beundre øens betagende skønhed og historiske arv. Men det er også et sted, hvor man stadig kan opleve den traditionelle italienske livsstil og kultur, der er blevet bevaret gennem århundreder.

Augustus Have ved Capri By - Giardini di Augusto

Så uanset om du er interesseret i historie, kultur eller blot ønsker at slappe af i en smuk og inspirerende omgivelser, er Capri et sted, der er værd at besøge og udforske. Det er en ø, der er fyldt med historie, legender og skønhed, og den vil med garanti efterlade et varigt indtryk i dit hjerte og dit sind.

Læs mere om Capris seværdigheder her!