KHAO SOK - Overvej at forlænge opholdet i Elephant Hills med en nat I deres Rain Forest Camp. I bor i husbåde omgivet af jungle og oplever naturen til fods og i kano, Check Point Travel
Rejser til Khao Sok Luksuriøs glamping midt i nationalparken
t Elephant Hills Luxury Tented Camp Khao Sok National Park Thailand Activities Jungle Trekking 6.jpg
Rejser til Khao Sok Masser af aktiveitetsmulgheder i regnskoven
Rejser til Thailand - oplev de store elefanter i Khao Sok National Park i Thailand
Rejser til Khao Sok Masser af dyreliv og smukke landskaber
Elephant Hills Luxury Tented Camp Khao Sok National Park Thailand.jpg
Rejser til Khao Sok Perfekt for børnefamilier

Rejser til Khao Sok

På Check Point Travels rejser til Khao Sok kan I opleve Thailands smukkeste natur med elefanter, vilde aber, dybe huler og tæt, ufremkommelig jungle uden at gå på kompromis med komforten. Se vores Khao Sok rejser her og få masser af inspiration til rejsen.
BangkokKhaoSokOgKhaoLak-tablet.jpg

15

dage
Bangkok, Khao Sok og Khao Lak
 • I får storby, jungle og strand
 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
 • 2 dages luksussafari i Khao Sok National Park
 • Junglevandring, kanotur og elefanter
 • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khao Lak
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

Fra kr. 12.200

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Rejser til Thailand - oplev de store elefanter i Khao Sok National Park i Thailand

15

dage

GOD TIL SOMMER

Bangkok, Khao Sok og Khanom
 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
 • 2 dages luksussafari i Khao Sok National Park
 • Jungleeventyr, flodsejlads og elefanter
 • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
 • Afslapning i flotte omgivelser
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

Fra kr. 11.600

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
KHAO SOK - nyd solnedgangen over Cheow Larn søen fra din private terrasse og mærk den helt specielle stemning, Check Point Travel

15

dage
Khao Lak, Khao Sok og Khanom
 • 5 nætter på 4-stjernet resort i Khao Lak
 • 2 nætter/3 dage i Khao Sok Nationalpark
 • Jungle Lake Safari i Khao Sok
 • 5 nætter på 4-stjernet resort i Khanom
 • Palmer, sandstrand og jungleeventyr
 • Inkl. fly, hoteller og morgenmad

Fra kr. 13.100

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Khao Sok Nationalpark

På en rejse til Khao Sok nationalpark kan I opleve den dybe jungle i en af de flotteste nationalparker i Thailand. I Khao Sok kan I tage på vandretur mellem kæmpetræer og lianer, og I kan spotte skovens dyr som tæller alt fra næsehornsfugle over elefanter til gibbonaber.

Nationalparken ligger i den sydlige del af Thailand og nås let fra Phuket, Khao Lak og Khanom.

Elephant Hills

Rejser I med Check Point Travel til Khao Lak, er Elephant Hills sandsynligvis et sted, I kommer til at bo. Elephant Hills ligger midt i regnskoven, og er omgivet af jungle og grønklædte kalkstensbjerge.

Hos Elephant Hills får I en meget speciel oplevelse ved at overnatte i naturen på velindrettede safaritelte med faste senge og eget badeværelse.

Børnevenlige forhold og oplevelser

Rejsen ind i Khao Sok byder på et væld af forskelligartede naturoplevelser fra junglevandring og sejltur på floden til nærkontakt med skovens kæmpe, elefanten. Mødet med elefanterne er noget helt særligt i Elephant Hills. Det foregår på dyrenes præmisser, og I kommer helt tæt på dyrene og hjælper med både fodring og badning. Særligt derfor er en rejse til Khao Sok oplagt, hvis I rejser med børn.

Natur og luksus i forening

Når I overnatter på jeres Khao Sok rejse, så kan I bo i et luksuriøst safaritelt midt i den tætte skov. Det er også muligt at bo i telte, som er rejst på ponton’er på en smuk sø i nationalparken. Komfort er der masser af. I sover i rigtige senge, har adgang til eget badeværelse med varmt vand i hanen og et vestligt toilet.

Mød Thailands elefanter

På vores rejser til Khao Sok nationalpark er det muligt at kommet helt tæt Thailands majestætiske kæmper. Det sker i samarbejde med Elephant Hills, som har sin helt egen elefantflok, som holder til på en dejlig, grøn eng. Her viser elefantpasserne (mahouterne), hvordan I tilbereder mad og fodrer elefantene - og hvordan I kan give de store dyr et forfriskende bad.

Det er ikke muligt at ride på elefanterne i Khao Sok, da der bliver gået meget op i, at mødet med publikum skal være så godt som muligt for elefanterne.

Digital detox på Cheow Lan Lake

Jeres Khao Sok rejse kan også gå helt ud til Cheow Lan Lake, hvor vi tilbyder ophold i telte, som er opført på ponton’er på søen. Der er kun en håndfuld telte herude, hvor man virkelig mærker, at man er langt væk fra civilisationen. El kommer fra en generator, som det meste af tiden overdøves af gibbonaberne, der livligt diskuterer i trækronerne. Og I er uden for rækkevidde af det mobile netværk. Kost sagt: Cheow Lan Lake er wifi fri zone, så har I alle tiders chance for en god omgang glamping forenet med digital detox. Og kedeligt bliver det ikke: Til hvert telt hører en sikker, manøvredygtig kano og fin lille badebro, så der er rig mulighed for at bade og sejle i de fantastiske omgivelser. Stedet arrangerer også fælles ture på søen og i regnskoven, og vi anbefaler at deltage. Guiderne kender junglen ud og ind og er uovertrufne, når det kommer til at spotte junglens mange eksotiske dyr.

Der er fuld pension under opholdet i Khao Sok.

SE ALLE REJSER TIL THAILAND

ELEPHANT HILLS - I sejler med kano på floden med udsigt til skov og bjerge, Check Point Travel
ELEPHANT HILLS - Er af National Geographic blevet indstillet til en pris for deres indsats for at rehabilitere de thailandske arbejdselefanter
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os