Rejser til Canada

En ferie i Canada er en fantastisk oplevelse. Det helt store trækplaster ved Canada er den fantastiske natur. Canada er et enormt land, og derfor findes her kæmpemæssige uforstyrrede områder, hvor naturen har fået lov til at passe sig selv i århundreder. I kan for eksempel opleve sneklædte bjergtinder, klare bjergsøer og store skove.

21 dage

Canada - den store naturrejse

 • Vancouver og sejltur gennem den canadiske skærgård
 • Ørne, bjørne, spækhuggere og hvaler på Vancouver Island
 • Vandreture i Whistler og vinmarker i Kelowna
 • Cykeltur ved Myra Canyon og kanosejlads i Revelstoke
 • Nationalparkerne Glacier, Yoho, Jasper og Banff
 • Inkl. fly, hoteller og billeje
Fra kr. 19.995 / pers. Pr. person ved 2 voksne.
16 dage

Det bedste af det vestlige Canada

 • Storbyoplevelser og gastronomi i charmerende Vancouver
 • Vinsmagning og vandreture langs Kettle Valley Rail Trail
 • Verdens smukkeste køretur ad Icefields Parkway
 • Bjørne og bjerggeder i Banff og Jasper National Park
 • Flotte landskaber omkring Lake Louise og Moraine Lake
 • Inkl. fly, hoteller og billeje
Fra kr. 16.495 / pers. Pr. person ved 2 voksne.
17 dage

Canada og Hawaii

 • Oplev Canadas smukkeste nationalparker
 • Tag på vandreture, cykelture og kanosejlads
 • Oplev ørne, bjørne, elge og murmeldyr
 • Stillehavsparadiset Hawaii og øen Maui
 • Palmestrande, snorkling, vulkaner og regnskov
 • Inkl. fly, billeje og hoteller
Fra kr. 19.995 / pers. Pr. person ved 2 voksne.

Canada rejser

På en rundrejse i Canada vil I blandt andet se nogle af landets flotteste nationalparker, sejle på de spejlblanke søer og se det enestående dyreliv. Canada har en masse at byde på!

I vores pakkerejser til Canada er fly, billeje og hoteller allerede inkluderet, så I kan nyde jeres Canada ferie uden bekymringer.

Canadas seværdigheder

Der venter jer en masse storslåede Canada oplevelser. Den canadiske natur er hjemsted for en række spændende dyr som bjørne, elge og hvaler. På vores rejser kan I opleve Canadas dyreliv på flere spændende måder. I kan for eksempel komme på hvalsafari eller bjørneture og opleve nogle af naturens stærke giganter på nært hold.

Aktivt friluftsliv

Canada er også et dejligt land for jer, der nyder at være aktive i naturen. Her findes et hav af gode muligheder for at tage på vandreture af forskellige sværhedsgrader, tage på kanoture på store, smukke søer eller leje cykler og udforske områder ved store vinmarker og nyde en frokost i det fri med udsigt til savtakkede bjergkæder. Få mere inspiration til rejsen med vores Canada kort med seværdigheder.

Den canadiske vildmark

Fra skisports- og OL-byen Whistler kan I drage på eventyr i den canadiske vildmark. Se vinmarkerne i Kelowna og smag på varerne på de lokale vingårde. Nyd udsigten til den canadiske del af Rocky Mountains og tag på cykeltur ved smukke søer i Jasper- og Yoho National Park.

Endnu et smukt naturfænomen kan I opleve ved en vandretur på den spektakulære Athabasca Gletsjer. Og husk også at nyde køreturen, mens I er undervejs. Men det kommer nok helt automatisk, når I for eksempel kører på det, der kaldes verdens smukkeste køretur på Icefield Parkway omgivet af stejle sneklædte bjerge, klare søer og store, grønne skove.

Vancouver Island

Vancouver Island er et helt specielt sted i Canada. Den store ø ligger ud for landets vestlige kyst - vest for byen Vancouver - og her er det især naturen og dyrelivet, der er noget helt unikt.

Fra Campbell River, på den nordlige side af øen, kan I komme på hvalsafari på udkig efter "killer whales" (spækhuggere), eller I kan tage på bjørneture og se, om I kan spotte de store Grizzly-bjørne, der søger føde ved for eksempel at jage vilde laks i floderne.

Ved Campbell River kan I også tage på udflugt til Strathcona Provincial Park, der er øens største naturpark og byder på flotte søer, tætte skove og bjergkæden Elk River Mountains. Måske ser I også vilde pumaer, da verdens største koncentration af dette fascinerende dyr findes på Vancouver Island.

Snyd ikke jer selv for en bjørnetur
Canada byder på storslået natur

Storbyen Vancouver

Canada byder også på andet end "bare" den fantastisk natur og de store dyreoplevelser. I kan for eksempel tage en dag eller to i den hyggelige og moderne storby Vancouver, der rummer mange muligheder for spændende oplevelser. Her findes et hav af gode restauranter, interessante museer og moderne butikker og kunstgallerier.

I kan også gå en tur i den hyggelige Stanley Park og nyde udsigten over byen og lystbådehavnen.

En dag i Vancouver kan eventuelt rundes af med et dinner cruise, hvor I kan nyde en lækker middag og den smukke udsigt over byen, der ligger badet i solnedgangslys.

Øverst på siden finder I et kort over Canada. Her kan I få et overblik over landet og finde de byer, som I skal besøge på jeres ferie til Canada.

Er I interesseret i andre nordamerikanske lande, så kig på vores rejser til USA, Hawaii, Cuba og den seneste nyhed Mexico. Tag også et kig på vores Nordamerika kort her og få overblik over geografien og seværdighederne.

 

Klima og vejr

Hvornår skal I rejse til Canada?

Vores Canada rejser retter sig mod oplevelser i naturen. Derfor får I den bedste oplevelse på jeres rejse til Canada ved at rejse fra sen forår til tidlig efterår - cirka fra maj-oktober. Så hvis I overvejer en rejse til Canada i 2017 – eller 2018 – så vil en sommerferie i Canada være et godt bud.

Hvis I derimod er på jagt efter en billig rejse til Canada, så skal I finde en afgang fra starten af maj til midt juni eller slut august til oktober.

I andre måneder kan I risikere meget koldt vejr og sne. På den årstid kan I også forvente, at mange nationalparker er lukket pga. voldsomt vejr.

Nedenfor har vi for overblikkets skyld skitseret temperaturerne i byer, som I vil komme forbi på vores rejser.

Vancouver                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 6 8 11 13 17 20 22 23 19 14 9 6
Nattemperatur 0 2 3 5 8 11 13 13 10 7 3 1

 

Toronto                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur -2 -2 4 11 18 24 27 26 21 14 7 1
Nattemperatur -10 -9 -4 2 8 13 16 15 11 6 1 -6

 

Calgary                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur -5 -1 3 10 16 20 23 22 17 12 3 -3
Nattemperatur -16 -12 -9 -2 3 7 9 8 4 -1 -9 -14

Praktisk information

Det er spændende at rejse til nye lande. Ofte er det dog rart at have lavet noget research og fået nogle rejsetips om det pågældende land inden afrejse. Vi har derfor lavet en rejsevejledning til Canada, som indeholder de væsentligste Canada fakta. Vi kan også altid anbefale at købe Lonely Planet eller Turen går til Canada, som en ekstra rejseguide til Canada. 

Canada visa

For danskere er der ikke noget krav om visum til Canada. Der skal dog udfyldes en elektronisk forhåndsgodkendelse inden indrejse i Canada - en såkaldt ETA-registrering (Electronic Travel Authorization). Prisen for et Canada visum er 7 Canadiske Dollar (cirka 35 DKK). Læs mere på Immigration, Refugees and Citizenship Canada

Visse krav skal opfyldes for at få godkendt din eTA-ansøgning. Blandt andet skal dit pas være gyldigt under hele opholdets varighed. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Har I spørgsmål, kan I kontakte:

Embassy of Canada
Kristen Bernikows Gade 1
1105 København K
Tlf.: 33 48 32 00

Vaccinationer til Canada

Der kræves ingen særlige vaccinationer for ophold i Canada, men har I specifikke spørgsmål, så kontakt jeres egen læge i god tid inden afrejse. Alternativt kan I også tage kontakt til Statens Serum Institut på tlf.: 32 68 32 68.

Forsikringer

Når I rejser til Canada, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis. Vi anbefaler at tegne en rejseforsikring, som dækker sygdom og hjemtransport. Det kan blive en meget dyr fornøjelse, hvis I skal have sygebehandling på et hospital eller får brug for hjemtransport uden at være forsikret.

Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Kørekort

Det anbefales, at I anskaffer jer et internationalt kørekort - ikke fordi det er lovpligtigt - men fordi den lokale færdselsbetjent i Canada er mere tilbøjelig til at godkende det frem for et kørekort, han ikke kender og kan læse. Læs mere om det på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Valuta

Møntfoden hedder Canadiske Dollars (CAD) og 1 CAD svarer ca. til 5,2 DKK. (tjek selv den aktuelle kurs).

Det er næsten et "must" at have et kreditkort så som MasterCard og Visa, når I rejser i Canada, og I kan hæve og veksle valuta i de fleste banker og hos vekselerer (Thomas Cook).

Priserne i Canada er cirka de samme som i Danmark. Eksempelvis fås overnatninger på et middelklassehotelværelse fra cirka 200-500 DKK pr. person pr. nat afhængigt af, hvor i Canada I befinder jer.

Tip til vandreture

Hvis I holder af at vandre og gerne vil se et udvalg af de bedste vandreruter i de canadiske nationalparker, så kan vi varmt anbefale www.10hikes.com. På denne side har man valgt 10 vandreture ud i en række af landets mest berømte nationalparker. Turene er udførligt beskrevet i forhold til oplevelser på ruten, sværhedsgrad, længde og forventet varighed. Og hver rute kommer sågar med kørevejledning til startsted, aktuelle vejroplysninger og kort.

Billigt til Canada

Overvejer I en tur til Canada og er på udkig efter et godt rejsetilbud til Canada, så kontakt os gerne med jeres ønsker, så gør vi vores bedste for at opfylde disse. Vi har rejst meget i Canada og har derfor god erfaring med at sende rejsende til landet.

I kan også tjekke vores rejsetilbudsside, hvor I kan se, hvornår I kan komme billigt til Canada.

Vi er et dansk rejseselskab – find alle vores rejsemål her

Bestil et tilbud

Vi har sammensat vores pakkerejser ud fra vores erfaringer og oplevelser i Canada.

Er I på udkig efter noget helt specielt, så tøv ikke med at kontakte os.

Bestil et tilbud

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk