Rejser til Hawaii

Rejser til Hawaii er en enestående oplevelse. For mange er en ferie på Hawaii ensbetydende med badeferie. Men verdens mest isolerede øgruppe byder på meget mere end afslapning langs smukke tropiske strande. Vælg en af vores pakkerejser til Hawaii nedenfor, og I er sikre på en uforglemmelig rejseoplevelse. Tilmed giver flere af vores Hawaii rejser mulighed for ophold i eksempelvis Canada, San Francisco eller Florida.

15 dage

Det bedste af Hawaii

 • Oplev det bedste af Hawaii på 3 forskellige øer
 • Aktive vulkaner og frit syn til Mælkevejen på Big Island
 • Naturoplevelser i verdensklasse langs Napali kysten
 • Mageløse Waimea, Stillehavets Grand Canyon, på Kauai
 • Skønne palmebeklædte strande og fremragende snorkling
 • Honolulu, Waikiki og historiske Pearl Harbor på Oahu
Fra kr. 17.495 / pers. Pr. person ved 2 voksne.
20 dage

Hawaii - Det ultimative øhop

 • Oplev 4 meget forskellige øer på Hawaii
 • Kauai er en uspoleret naturperle
 • Maui har hvaler, strande og kystlandskaber
 • Big Island er regnskove, vulkaner og koralrev
 • På Oahu venter Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor
 • Få det bedste af Hawaii på én rejse
Fra kr. 23.695 / pers. Pr. person ved 2 voksne.
14 dage

San Francisco og Hawaii

 • USA’s hyggeligste storby, San Francisco
 • Big Island og Oahu på Hawaii
 • Vulkaner, regnskov og smukke strande
 • Koralrev, havskildpadder og hvaler
 • Honolulu, Waikiki Beach og Pearl Harbor
 • Inkl. fly, hoteller og billeje på Hawaii
Fra kr. 17.495 / pers. Pr. person ved 2 voksne.
17 dage

Canada og Hawaii

 • Oplev Canadas smukkeste nationalparker
 • Tag på vandreture, cykelture og kanosejlads
 • Oplev ørne, bjørne, elge og murmeldyr
 • Stillehavsparadiset Hawaii og øen Maui
 • Palmestrande, snorkling, vulkaner og regnskov
 • Inkl. fly, billeje og hoteller
Fra kr. 19.995 / pers. Pr. person ved 2 voksne.
21 dage

Hawaii og Florida

 • Smukke strande og storslået natur på Big Island
 • Oplev Honolulu og Pearl Harbor på øen Oahu
 • I Orlando venter shopping og temaparker
 • Sydstatsstemning og søkøer i Crystal River
 • Badeferie ved USA’s bedste sandstrande
 • Inkl. fly, hoteller og billeje
Fra kr. 19.995 / pers. Pr. person ved 2 voksne.

Hawaii oplevelser

Hawaiis seværdigheder

Der venter jer en masse seværdigheder på Hawaii: I kan vandre gennem øde vulkanlandskaber, bade i junglevandfald eller udforske dybe kløfter om formiddagen, og stadig have tid til at snorkle blandt kæmperokker og farverige koralrev om eftermiddagen. I kan også tage på hvalsafarier, opleve Pearl Harbor og nyde gastronomi og lokaldyrket kaffe af høj kvalitet. Oplevelsen fuldendes af den spændende fusion af amerikansk og polynesisk kultur, der giver øgruppen sin unikke karakter – og så er Hawaii ikke nær så dyrt, som mange går og tror.

Hawaii består af en række øer, der alle er vidt forskellige. Vores Hawaii rundrejser fokuserer på øerne Oahu, Maui, Big Island og Kauai. Går turen til Hawaii venter jer en uforglemmelig rejseoplevelse!


Vil I vide mere om ørerne, inden I booker jeres tur til Hawaii, kan I få jer et overblik i vores billedbog om de forskellige øer på Hawaii eller læse mere nedenfor.

På Big Island kan I opleve fantastiske udsigtsposter og dragende naturfænomener såsom flydende lavastrømme i Vulcano National Park, den uforstyrrede stjernehimmel i 4200 meters højde samt snorkling med kæmperokker fra lækre tropestrande.

Maui byder på vulkankratere, junglevandfald, tropestrande og ægte hawaiiansk stemning.

På Oahu kan I shoppe i Honolulu, besøge Pearl Harbor og boltre jer i vandet sammen med surferne langs Oahus legendariske strande. Kauai er den geologisk ældste af Hawaiis hovedøer. Naturen er dramatisk og danner rammerne om fantastiske vandreture. Her kan I opleve Stillehavets Grand Canyon og gå i fodsporene af Steven Spielbergs dinosaurer.

I kan få overblik over øgruppen og de mange oplevelser, der venter, på vores kort over Hawaii.

Oahu oplevelser

For nogle er rejser til Oahu ensbetydende med badeferie i Honolulu. Men denne smukke ø har meget mere at byde på. Udforsk multikulturelle Honolulu, mærk stemningen i Pearl Harbor og nyd synet af surferne, der boltrer sig i de enorme bølger langs North Shore. Langs kysten findes også glimrende snorkling, og sågar et stemningsfuldt japansk tempel. Men glem heller ikke den måske mest ikoniske af alle hawaiianske oplevelser: En farverig drink mens I nyder solnedgangen over Waikiki Beach.

Besøg evt. det historiske Pearl Habor
Oplev de fantastisk skildpadder ved Magic Sands på Big Island

Big Island oplevelser

Ingen andre Hawaii-øer byder på så spektakulære naturoplevelser som Big Island. Nyd udsigten mod stjernehimlen fra toppen af Mauna Kea, og se lavestrømmene forvandle landskaberne i Vulcanos National Park. Tag på vandreture gennem junglen til brusende vandfald, slap af på ukendte strande og snorkel mellem kæmperokker og koralrev i strålende farver. Øernes oprindelige polynesiske kultur opleves også tydeligt flere steder på Big Island – og glem ikke en varm kop af den lokale kona-kaffe.

Maui oplevelser

Tag en dukkert under et vandfald i junglen, slap af på de smukke strande og udforsk månelandskaberne i Haleakala National Park. Kør ad de spektakulære kystveje til byen Hana, kom tæt på havets kæmper i vinterhalvåret, og forkæl jer selv med en gourmetmiddag på øens utallige berømte restauranter. Det er ualmindelig let at forelske sig i Maui, der trods sin lille størrelse synes at rumme alt det bedste af Hawaii.

Tag på vandretur og tag en dukkert i et af de mange smukke vandfald
Spektakulær natur venter på Kauai

Kauai oplevelser

Kauai er ikke nogen stor ø. Men for naturelskere bliver det ikke større. Udforsk den spektakulære kløft Waimea Canyon, der har fået kælenavnet ’Stillehavets Grand Canyon’. Eller snør vandreskoene og begiv jer ud på stierne langs Na Pali-kysten, hvor grønklædte bjergsider hæver sig lodret op af havet. Naturen på Kauai er så frodig, vild og smuk, at Steven Spielberg valgte at filme dele af Jurassic Park her. Alligevel finder forbavsende få besøgende vej til Kauai, der viser Hawaii fra sin uturistede side.

Klima og vejr

Hvornår skal I rejse til Hawaii?

Klimaet på Hawaii er tropisk, så temperaturerne er vidunderlige året rundt. De mest populære perioder at rejse til Hawaii er december til april samt juni til august. Så en sommerferie på Hawaii vil bestemt være et godt valg. Maj og september er også gode måneder. Vejret er typisk godt, der er færre mennesker, og priserne er lavere.

På hvilken årstid kan vi få en billig ferie til Hawaii?

Hvis I er på udkig efter billige rejser til Hawaii, så skal I kigge på afgange i oktober og november. Her er vejret tørt og varmt med en høj luftfugtighed. Der er færre besøgende på denne tid af året, så priserne er typisk rigtig gode. Det er altså i disse måneder, I skal holde øje, hvis I ønsker at komme billigt til Hawaii.

Grundet det tropiske klima vil en ferie i Hawaii være dejlig hele året rundt. Så I kan sagtens planlægge jeres rejse til Hawaii i 2018 – eller 2019 – på det tidspunkt af året, der passer jer bedst. 

Vær opmærksom på at hvalsafarier kun er mulige i vinterhalvåret.  

Hilo, Big Island                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 27 27 26 27 27 28 28 29 29 28 27 27
Nattemperatur 18 18 18 19 19 20 20 21 20 20 19 18

 

Kahului, Maui                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 26 26 27 28 29 30 30 30 31 30 28 27
Nattemperatur 17 17 18 19 19 20 21 21 21 20 20 18

 

Kapaa, Kauai                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 25 24 24 25 26 27 28 28 28 27 26 25
Nattemperatur 18 17 18 19 20 21 22 22 22 21 20 18

 

Honolulu, Oahu                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 27 27 28 28 29 30 31 32 31 31 29 27
Nattemperatur 19 19 20 20 21 22 23 23 23 22 21 19

Praktisk information

Planlægning

Det er altid en god idé at have de første par nætter i USA booket på forhånd, da I skal oplyse, hvor I overnatter den første nat. Vi vil være behjælpelige med en samlet pakkerejse til Hawaii, der inkluderer; fly, hoteller og billeje.
Inden jeres Hawaii rundrejse vil vi anbefale jer at købe et kort over Hawaii til navigation. I kan også downloade NAV free-appen. Der kan I gratis downloade et Hawaii kort, så I er godt udstyret til jeres ferie til Hawaii. Vejnettet på Hawaii er i god stand, og de lokale er gode til at hjælpe, såfremt noget skulle gå galt.

Vi kan også anbefale at erhverve ”Lonely Planet” om Hawaii eller ”Turen går til Hawaii” som en ekstra lille rejseguide på Hawaii.

Nedenunder finder I vores rejsetips til Hawaii, der indeholder de vigtigste Hawaii fakta.

Visa til Hawaii og ESTA

Alle danske statsborgere skal ansøge om indrejsetilladelse til USA/Hawaii senest 72 timer før afrejse. Denne tilladelse gælder for 2 år, og kan søges på: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/.  Hvis I tror, I skal have visum til Hawaii, kan I kontakte den amerikanske ambassade.

Alle der rejser til USA/Hawaii skal have pas; inkl. børn og babyer. Passet skal være gyldigt minimum 6 måneder efter afrejse fra USA/Hawaii.

Forsikring

Når I rejser til USA/Hawaii, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis, og det betyder, at I skal ud og tegne en rejseforsikring, der dækker i USA. I USA kan det hurtigt blive meget dyrt at komme på hospitalet eller til lægen, derfor anbefaler vi kraftigt, at I tegner en forsikring. 

Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Vaccinationer til Hawaii

Som rejsebureau må vi ikke rådgive om vaccinationer, hvorfor det er vigtigt at opsøge en rejsemedicinsk klinik eller jeres egen læge for råd og vejledning. Hos Statens Serum Institut www.ssi.dk finder I anbefalinger om vaccinationer til alverdens rejsemål. 

Valuta og prisniveau på Hawaii

Møntfoden i USA/Hawaii hedder Amerikanske Dollars (USD), og 1 USD svarer til ca. 7 kr. Det er næsten et "must" at have et kreditkort som f.eks. VisaDankort eller Mastercard. Hvis I f.eks. lejer en bil, skal I give et kreditkort som sikkerhed, og næsten alle butikker tager disse to kort.

I kan ligeledes benytte jer af rejsechecks, som ofte giver en bedre vekselkurs end kontanter. Hvis I vil benytte jer af rejsechecks, sparer I jer selv for en masse bøvl ved at få dem udstedt i amerikanske US dollars, for langt de fleste hoteller, restauranter og butikker tager imod rejsechecks i dollars.

Priserne på Hawaii er lidt højere end resten af USA, da de fleste ting og madvarer skal importeres. Dette gør, at særligt priserne i supermarkederne er højere, end I måske kender det fra fastlandet. Hawaiis prisniveau minder meget om det danske.

Kuffertlåse

Det kan være en god idé at investere i en speciel kuffertlås af mærket "Travel Sentry", når I rejser til USA og Hawaii. Er jeres kufferter monteret med en sådan, kan lufthavnspersonalet i de amerikanske lufthavne åbne kufferterne uden at ødelægge hverken lås eller kuffert. Alternativt kan I lade være med at låse jeres kufferter, så I slipper for, at de amerikanske indrejsemyndigheder flår den op og ødelægger jeres baggage for at tjekke den.

Elektricitet

I USA/Hawaii er strømstyrken 110-120 volt. Derfor anbefaler vi, at I medbringer en adapter hjemmefra. 

Tidsforskel

På Hawaii er de 11 timer efter os, hvilket vil sige, at når klokken i Danmark eksempelvis er 8 om morgenen (sommertid), så er kl. 21 på Hawaii.

Drikkepenge

På Hawaii er det kutyme at give drikkepenge, når man modtager en ydelse som f.eks. servering, taxi-kørsel, tour-chauffører og lign. Typisk giver man mellem 12-18 % i drikkepenge - naturligvis alt efter betjeningen. Mange steder, som er godt besøgt af turister, er man begyndt at sætte drikkepenge på, så vær opmærksom på dette inden I tipper.

Drikkevand

Nogle steder kan I drikke vandet fra hanen, men det er altid en god idé at købe vand på flaske.

Åbningstider

Almindelig ekspeditionstid i banker er ca. kl. 9-15 mandag til fredag. Stormagasiner/malls har som regel åbent fra kl. 10-20 eller 21 mandag til lørdag og kl. 11-18 om søndagen. Supermarkeder har ofte åbent fra kl. 07-21 hver dag og mange har endvidere døgnåbent, så det er stort set muligt at handle, når I ønsker det.

Hawaii tilbud

Vi har rejst meget på Hawaii og har på den baggrund sammensat vores bedste oplevelser i en række pakkerejser til Hawaii. Hvis I har andre ønsker til jeres drømmerejse, så laver vi gerne et tilbud til Hawaii baseret på disse.
I kan også tjekke vores rejsetilbudsside, hvor I kan se, hvornår vi har billige rejser til Hawaii

Vi er et professionelt rejsebureau i Danmark – se alle vores rejsemål her.

Bestil et tilbud

Vi har håndplukket en række pakkerejser til Hawaiis forskellige øer, så der er noget for enhver smag.

Er du på udkig efter noget helt specielt, så tøv ikke med at kontakte os.

Bestil et tilbud

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk