Rejser til Florida

Florida er for jer, der ønsker sol, strand og en god kombination af oplevelser og afslapning. Vi har sammensat vores rejser til Florida, så I oplever nogle af "solskinsstatens" største seværdigheder og har god tid undervejs. Nyd afslapning ved nogle af USA's absolut bedste strande, udforsk de eventyrlige temaparker ved Orlando eller tag på kør-selv rejse mellem skønne strande og smuk natur. Er I til storbyliv, shopping og caféhygge, så er der masser af muligheder i Miami, og er I til mere fredfyldte omgivelser, kan strandene på Floridas vestkyst ved Fort Myers og Clearwater være det helt rigtige udgangspunkt for jer.

12 dage

Det bedste af Florida

 • Fantastiske temaparker og shopping i Orlando
 • Bo ved de hvide strande i badebyen Fort Myers
 • Blandt alligatorer og airboats i Everglades
 • Koralrev, delfiner og charmerende Key West
 • Aftenliv og stranddage i Miami South Beach
 • Inkl. fly, hoteller og billeje
Fra kr. 7.095 / pers. Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
12 dage

Familieferie i Florida

 • Verdensklasse temaparker i Orlando
 • God mad og mærkevarer til spotpris
 • Sydstatsstemning og søkøer i Crystal River
 • Badeferie i stemningsfulde Fort Myers
 • Hotel ved en af USA’s bedste sandstrande
 • Inkl. fly, hoteller og billeje
Fra kr. 6.895 / pers. Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
12 dage

New York og Florida

 • Perfekt kombination af storby og strand
 • Godt hotel lige i hjertet af New York
 • Tag på museum, shopping og sightseeing
 • Badeferie i hyggelige Fort Myers, Florida
 • Bo på hotel ved en af USA’s bedste strande
 • Inkl. fly og hoteller
Fra kr. 10.995 / pers. Pr. person ved 2 voksne.
14 dage

Poolvilla og strand i Florida

 • 7 nætter i Orlando i privat poolvilla
 • Sea World, Disney World og Universal Studios
 • Billig mærkevare-shopping og god mad
 • 5 nætter ved stranden i Clearwater
 • Perfekt ferieform for familier
 • Inkl. fly, privat poolvilla, ferielejlighed og billeje
Fra kr. 7.695 / pers. Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
21 dage

Hawaii og Florida

 • Smukke strande og storslået natur på Big Island
 • Oplev Honolulu og Pearl Harbor på øen Oahu
 • I Orlando venter shopping og temaparker
 • Sydstatsstemning og søkøer i Crystal River
 • Badeferie ved USA’s bedste sandstrande
 • Inkl. fly, hoteller og billeje
Fra kr. 19.995 / pers. Pr. person ved 2 voksne.

Florida

Når I rejser til Florida, kan I se frem til mange store oplevelser. Her venter sol, strand og fantastiske seværdigheder på jer. På dette kort over Florida kan I danne jer et lille overblik over stederne og mulighederne. Hvad enten I er til badeferie i Florida, rundrejse med hele familien eller en kombination af oplevelser og strand, så har vi sikkert noget for jer. 

Rejser til Florida - Florida kort

For at sige det lige ud har Florida kort sagt det hele. Vores rejser til Florida er især populære hos dem, der går efter sol, strand og oplevelser på samme rejse. Det får I for eksempel på rejsen Det bedste af Florida. Her får I lidt af hvert af alt det bedste som "The Sunshine State" kan byde på. 

Rejser til Florida byder på masser af oplevelser og er derfor en perfekt destination for både familie- og parferien. Klimaet er skønt året rundt, køreafstandene er forholdsvis korte, og en ferie til Florida byder på så mange forskelligartede seværdigheder, at der er noget for enhver.

Ferie i Florida - udforsk forlystelsesparker i særklasse

På en familieferie i Florida er det en oplagt mulighed at besøge de spektakulære forlystelsesparker. Hils på Fedtmule, Anders And eller Harry Potter og se fascinerende shows i SeaWorld. Eller oplev filmens verden i Universal Studios. I kan også tage en tur til Kennedy Space Center og få et fascinerende indblik i amerikansk rumfart og livet som astronaut. Om I er til Disney, filmstudier, eller noget helt andet, så er der masser af sjove og spændende forlystelsesparker at besøge i Florida. Alle vores rejser til Florida er kør-selv, som inkluderer egen bil, så det er nemt at komme omkring og besøge lige præcis de parker, I ønsker.

Badeferie

Florida er et perfekt sted for en badeferie. Det er der flere grunde til. For det første er strandene her fantastiske. År efter år er Floridas strand i tæt kamp med strandene på Hawaii, når USA's bedste strande skal kåres. 
I kan nyde strandene ved Miami, hvor moderne butikker og gode restauranter er indenfor kort afstand. Eller I kan besøge Florida vestkyst, hvor strandene ved Den Mexikanske Golf lokker med kridhvidt sand, klart vand og en afslappet atmosfære. Læs mere om stranden på Floridas vestkyst i denne artikel om 7 sublime oplevelser ved Fort Myers & Sanibel. I kan også tage på fisketur i Florida og nyde en dag i solen med håbet om at fange en af de smukke, eksotiske fisk. 

Naturoplevelser

Er I i tvivl om, hvad I skal se på jeres rundrejse i Florida, så kan de mange spændende naturoplevelser være et godt bud. I kan komme helt tæt på de store og imponerende søkøer ved Crystal River, og I kan besøge Everglades National Park og tage med en airboat ud i sumpen, på udkig efter alligatorer og specielle fugle.

Kombiner Florida med New York eller Hawaii

Der er også mulighed for at kombinere ferien i Florida med et stop i storbyen New York, eller hvad med nogle dage på Hawaii, inden strandene ved Fort Myers indtages? Mulighederne er mange, og vi hjælper naturligvis gerne med gode tips og idéer, så I får den perfekte Floridarejse, sommerferie eller familierejse.

Kom billigt til Florida

Er I ude efter et godt tilbud til Florida, så hold øje med vores rejsetilbudsside, hvor vi jævnligt præsenterer gode Florida tilbud. Her kan I være heldige, men som regel opfordrer vi jer nu til at booke i så god tid som muligt, så vi kan sikre jer de gode flyafgange og billige og godt placerede hoteller.

Se her for kort over Florida med alle seværdigheder og attraktioner. Find andre rejser til USA og kør-selv ferie i USA her.

Hvis I ønsker et tilbud på en rejse til Florida, kan I sende os en rejseforespørgsel. Ellers udforsk vores øvrige rejsemål og se hvad dit rejsebureau i Aarhus kan gøre for dig.

Send rejseforespørgsel

Klima og vejr

Hvornår skal I rejse til Florida

Vejret i Florida er behagelig året rundt. Undtagelsen er slutningen af august og september, hvor der er orkansæson.

I vinterhalvåret er vandet varmest langs vestkysten (for eksempel Fort Myers), mens det nordligste Florida kan blive kølig.  

Den tøreste periode på året er fra november til og med april. Denne periode er tør og lidt køligere end sommerhalvåret, hvor I i stedet kan nyde skyhøje temperaturer og masser af sol.  I sommerhalvåret kommer der mere regn end i vinterhalvåret, men I kan sagtens rejse til Florida alligevel, og dermed er Florida en oplagt destination det meste af året. 

Højsæson i Florida

Der er højsæson i Florida - og i resten af USA - i juli og august. Ønsker I at holde sommerferie i USA, vil det derfor være en god idé at være hurtigt ude.

Florida har desuden sin egen højsæson i januar til april, hvor vejret er flot, solrigt og overvejende tørt. Der vil altid være ekstra rejsende i forbindelse med skolernes ferier, helligdage og højtider som for eksempel julen. Derfor kan det være en god idé at være tidligt ude i disse perioder.

Nedenfor kan I få et lille temperaturmæssigt overblik over nogle af byerne rundt i Florida.

 

Orlando, Florida                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 21 22 25 28 31 32 33 33 32 29 25 23
Nattemperatur 9 9 12 15 18 22 23 23 22 18 14 10Miami, Florida                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 23 23 25 27 29 30 31 31 31 29 27 24
Nattemperatur 16 16 18 20 23 24 25 25 25 23 20 17

 

Fort Myers, Florida                        
  Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Dagstemperatur 24 24 27 29 32 33 33 33 32 30 27 24
Nattemperatur 12 12 15 17 20 23 24 24 23 20 16 13

 

Praktisk information

USA visa og ESTA

Alle danske statsborgere skal ansøge om indrejsetilladelse til USA senest 72 timer før afrejse. Denne tilladelse gælder for 2 år, og kan søges på: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/. Hvis I tror, I skal have visum til USA, kan I kontakte den amerikanske ambassade.

Alle, der rejser til USA, skal have pas; inkl. børn og babyer. Passet skal være gyldigt minimum 6 måneder efter afrejse fra USA.

Forsikring

På en ferie til USA, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis, og det betyder, at I skal ud og tegne en rejseforsikring, der dækker i USA. I USA kan det hurtigt blive meget dyrt at komme på hospitalet eller til lægen, derfor anbefaler vi kraftigt, at I tegner en forsikring. 

Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Vaccinationer

Som rejsebureau må vi ikke rådgive om vaccinationer, hvorfor det er vigtigt at opsøge en rejsemedicinsk klinik eller jeres egen læge for råd og vejledning. Hos Statens Serum Institut www.ssi.dk finder I anbefalinger om vaccinationer til alverdens rejsemål.

Valuta og prisniveau i USA

Møntfoden i USA hedder Amerikanske Dollars (USD), og 1 USD svarer til ca. 7 kr. Det er næsten et "must" at have et kreditkort som f.eks. VisaDankort eller Mastercard. Hvis I  f.eks. skal på rundrejse i USA med kør-selv, så skal I give et kreditkort som sikkerhed til biludlejningsselskabet, og næsten alle butikker tager disse to kort.

Prisniveauet i USA er generelt billigere end Danmark. I har mulighed for at gøre mange gode køb på jeres shoppingture, specielt hvis I tager på en af USAs mange outlets. Derudover vil I også kunne spise billigt i USA - især hvis I vælger nogle af de amerikanske madkæder. 

Kuffertlåse

Det kan være en god idé at investere i en speciel kuffertlås af mærket "Travel Sentry", når I rejser til USA. Er jeres kufferter monteret med en sådan, kan lufthavnspersonalet i de amerikanske lufthavne åbne jeres kufferter uden at ødelægge hverken lås eller kuffert. Alternativt kan I lade være med at låse kufferterne, så I slipper for, at de amerikanske indrejsemyndigheder flår den op og ødelægger jeres baggage for at tjekke den.

Elektricitet

I USA er strømstyrken 110-120 volt. Derfor anbefaler vi, at I medbringer en egnet adapter hjemmefra.

Tidsforskel

Der er 6 timers tidsforskel mellem Danmark og Florida. Når klokken er 18:00 i Danmark er den 12:00 i Florida.

Drikkepenge

I USA er det kutyme at give drikkepenge, når man modtager en ydelse som f.eks. servering, taxi-kørsel, tour-chauffører og lign. Typisk giver man mellem 12-18 % i drikkepenge - naturligvis alt efter betjeningen. Mange steder, som er godt besøgt af turister, er man begyndt at sætte drikkepenge på, så vær opmærksom på dette inden I tipper.

Drikkevand

Nogle steder kan I drikke vandet fra hanen, men det er altid en god idé at købe vand på flaske.

Åbningstider

Almindelig ekspeditionstid i banker er ca. kl. 9-15 mandag til fredag. Stormagasiner/malls har som regel åbent fra kl. 10-20 eller 21 mandag til lørdag og kl. 11-18 om søndagen. Supermarkeder har ofte åbent fra kl. 07-21 hver dag og mange har endvidere døgnåbent, så det er stort set muligt at handle, når I ønsker det.

USA tilbud - billige rejser til USA

Ønsker I et rejsetilbud til Florida, der imødekommer jeres ønsker og behov, så laver vi gerne det. Vi har stor erfaring i at lave rejser til Florida, og resten af USA, til en god pris.

Hvis I er på jagt efter en billig ferie til USA, så skal I kigge på afgange i maj og frem til midt juni. Det vil ofte være her, at både hoteller og flyene vil være billigst til USA.

Bestil et tilbud

Vi har rejse over hele Florida, og vores specialister sidder klar til at hjælpe jer med at sammenstykke præcis den Florida-rejse, der passer til jeres behov og ønsker.

Bestil et tilbud 

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Tina kom til Check Point Travel i 2001 og har siden hen særligt vejledt vores kunder om rejser til især Cuba, USA og Latinamerika. Hun kender disse områder indgående fra adskillige rejser og har desuden boet et år i det nordøstlige USA samt et halvt år i San Diego.

Heldigvis deler Tina hellere end gerne ud af sin viden og hjælper dig gerne med råd og vejledning om netop dine behov og ønsker.

86 13 77 44 | tkr@cpt.dk