15443193 954656097967788 5991312664411981715 O
Rejser til Zanzibar Oplev kridhvide strande og azurblåt vand
12291717 737658369667563 2602974467821403652 O
Nyd vores håndplukkede hoteller i vandkanten
Garden13
Slap af i skønne omgivelser
Matemwe Beach, Zanzibar. Tanzania.
Nyd uturistede strande
20424194 1141027409330655 2628373720419231032 O
Og få gode måltider med fødderne i sandet

Rejser til Zanzibar

Se vores rejser til Zanzibar. Vi har med stor omhu sammensat rejserne, så du får de bedste oplevelser på safari i Tanzania og slutter af med ren badeferie på Zanzibar. Du kan få fantastiske safarioplevelser og møde masser af spændende og vilde dyr. Og så har du mulighed for at tage på badeferie på Zanzibar og nyde strandene og rendyrket afslapning. Du kan også tage hele ferien på Zanzibar, hvis du udelukkende ønsker en eksotisk badeferie.

AMP 8609

15

dage

NYHED!

3 nætter i Stone Town + badeferie

Det bedste af Zanzibar
 • Bo centralt i Stone Town i gåafstand fra alle seværdighederne
 • Gå på opdagelse på Stone Towns historiske markeder
 • 4 nætter på dejligt 3+ stjernet hotel på vestkystens bedste strand
 • 5 nætter på lækkert 4-stjernet resort på østkysten
 • God tid til afslapning, snorkling og dykning på Zanzibar
 • Inkl. fly og transport + alle hoteller med halvpension

kr. 14.200

Fra kr. 13.900

Pris pr. person ved 2 voksne
12291717 737658369667563 2602974467821403652 O

15

dage

NYHED!

3 nætter i Stone Town + badeferie

Det eksotiske Zanzibar
 • 3 nætter på historisk hotel midt i magiske Stone Town
 • Lokale markeder og småbutikker i Stone Towns labyrintiske gader
 • 4 nætter med afslapning på vestkysten bedste sandstrand, Kendwa Beach
 • 5 nætter med uspoleret 4-stjernet charme ved østkystens Matemwe Beach
 • Snorkling, dykning, cykelture, yoga, spa og massage
 • Inkl. Fly og transport og hoteller (med hhv halvpension og morgenmad)

Fra kr. 14.200

Pris pr. person ved 2 voksne
DJI 0031

15

dage

NYHED!

9 nætters badeferie + 3 nætter i Stone Town

Det bedste af Zanzibar - Deluxe
 • 3 nætter på hyggeligt hotel midt i Stone Towns historiske bydel
 • 5 nætter på lækkert 4-stjernet resort på østkysten
 • God tid til afslapning, snorkling og dykning på Zanzibar
 • 4 nætter på lækkert 5-stjernet resort på vestkystens bedste strand
 • Selvforkælelse, wellness, spa og massage
 • Inkl. fly, transporter, hoteller og måltider iht. beskrivelse

kr. 15.900

Fra kr. 15.600

Pris pr. person ved 2 voksne
Kenya Dyr Foto87

15

dage

NYHED!

6 dages safari + badeferie Zanzibar

Kilimanjaro, Masai Mara og badeferie på Zanzibar
 • Spændende safariprogram med garanteret vinduesplads
 • Store elefantflokke og udsigt til legendariske Kilimanjaro
 • Kom tæt på flodhestene ved Lake Naivasha
 • Oplev det imponerende dyreliv i verdensberømte Masai Mara
 • Afsluttende badeferie med halvpension på Zanzibar
 • Inkl. fly, transport, hoteller samt måltider iht. program

kr. 21.500

Fra kr. 21.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Rejser til Zanzibar

Rejs til Zanzibar med Check Point Travel og få en eksotisk badeferie med fantastiske strande og krystalklart vand. Hos os får du et stort udvalg af pakker at vælge i mellem, og vi har grundigt håndplukket vores hoteller på Zanzibar. De fleste af rejserne kan du kombinere, så du starter med oplevelsesrig safari i Tanzania og slutter af med badeferie og afslapning på eksotiske Zanzibar.

 

Badeferie på Zanzibar

Hos Check Point Travel tilbyder vi et varieret udbud af eksotiske badeferier til Zanzibar. Vi har selv været på Zanzibar for at besøge og udvælge hotellerne, sådan at du får den bedste oplevelse. Zanzibar byder på fantastiske strande, azurblåt vand og spændende kultur - her findes noget for alle.

Hvis du vil lave lidt af det hele, så har vi korte safariturer kombineret med badeferie til dig, der gerne vil have en smagsprøve på Tanzanias storslåede dyreliv, og derefter vil have god tid på stranden. Vi har også længere safarier til dig, der gerne vil "have det hele med" - vi kan kort sagt skræddersy din rejse til dig.

Vores kombinationer af Tanzania og Zanzibar bringer dig til et udvalg af Tanzanias mange smukke nationalparker, landets fantastiske dyreliv og Zanzibars eksotiske ferieparadis. Vi har nøje udvalgt og sammensat parkerne og oplevelserne i passende "pakker", så du har god tid hvert sted og kan besøge de steder, du drømmer om. 

 

Oplevelser på Zanzibar

Zanzibar ligger cirka 50 km fra Tanzanias kyst ud for Østafrika. Zanzibar er en øgruppe bestående af Unguja (kendt som Zanzibar) og Pemba. Zanzibar er en autonom del af Tanzania. Øgruppen ligger i Det Indiske Ocean og er et tropisk øparadis med kridhvide sandstrande og azurblåt vand.

Udover de fantastiske strande og dejlige vand, så byder Zanzibar på spændende oplevelser for de eventyrlystne. Eksempelvis kan du besøge den gamle bydel, Stone Town, der byder på spændende historie og et unikt indblik i den lokale kultur. Derudover kan du gå på opdagelse rundt på øen, og måske finder du ud af, hvorfor Zanzibar bliver kaldet for 'Krydderiøerne'.

 

 

Dykning og snorkling på Zanzibar

Zanzibars smukke strande er uden tvivl noget mange forbinder med Zanzibar. Men der er meget mere at udforske. Under vandoverfladen af det azurblå vand gemmer der sig en helt anden verden i Det Indiske Ocean. På udflugter kan du dykke eller snorkle ved smukke koralrev omkring Zanzibars kyster. Revene gemmer selvfølgelig på masser af farverige fisk, men du kan også være heldig at støde på rokker, havskildpadder, delfiner, blæksprutter og mange andre arter.

Hvad enten du er begynder eller erfaren med snorkel, eller har dykkercertifikat, så er Zanzibars omkringliggende rev helt sikkert et besøg værd.

 

Oplev Stone Town på rejsen til Zanzibar

Vi har selv været på Zanzibar og håndplukke de hoteller, vi benytter, og det er din garanti for en god kvalitet. Under dit besøg på Zanzibar kan du blandt andet besøge Stone Town, der er en gammel del af øens hovedby, der byder på levende markeder, hyggelige smalle handelsgader fra de arabiske købmænds tid, stemningsfulde restauranter, små butikker med lokalt håndværk og et levende madmarked ved havnepromenaden om aftenen. I Stone Town kan du blandt andet opleve hvorfor Zanzibar kaldes 'Krydderiøerne'.

 

Prison Island - se de gamle kæmpeskildpadder 

Fra Stone Town på Zanzibar er det også værd at tage på udflugt til Prison Island. Book i hotellets reception og sejl de 5,6 km ud fra kysten til den lille ø, der populært kaldes Prison Island, hvor du kan opleve store Aldabra-skildpadder, der her lever en beskyttet tilværelse.

4 Aldabra-skildpadder var oprindeligt en gave fra Seychellerne til de britiske koloniherrer på Zanzibar, men de 4 blev til flere, og på et tidspunkt blev Prison Island mere eller mindre til skildpaddernes ø.

Englænderne lod bygge et fængsel på øen i 1893, men det kom aldrig i brug som fængsel. I stedet blev øen brugt som karantænestation for slaver, der kom fra forskellige steder i Østafrika for at blive solgt på slavemarkedet i Stone Town. I dag kan du opleve det tidligere fængsel på øen, der er 800 meter lang og 230 meter bred på det bredeste sted.

Øens hovedattraktion er dog skildpadderne. De lever i et beskyttet, indhegnet område, hvor de går frit rundt og bliver fodret med kål og andet grønt. De små spiser vandmelon og banan. Den ældste skildpadde på øen er (i skrivende stund - sommeren 2019) en hunpadde på 194 år. 

Bestil tilbud på en rejse til Zanzibar

Shutterstock 116063764
Shutterstock 690400678
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os