Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Top-desktop_USA.jpg

Om os

CPT Gruppefoto

 

Check Point Travel er et dansk rejsebureau grundlagt i 1996. Vi har et indgående kendskab til rejsemålene fra egne rejser, og vi har gennem årene fundet frem til de helt rigtige samarbejdspartnere. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder rejser af høj kvalitet til en skarp pris.

Den opskrift har vi haft stor succes med. Hvert år sender vi tusindvis af forventningsfulde kunder afsted på rejse til fjerne rejsemål, og mange vender tilbage for at bestille endnu en rejse hos Check Point Travel. Det er vi utroligt stolte af. For det viser, at vi holder, hvad vi lover.

6 gode grunde til at vælge Check Point Travel

1. Vi er specialister – og din sikkerhed for en god rejseoplevelse

Vi har et stort og indgående kendskab til de rejsemål, vi har på programmet. Den viden bruger vi, når vi sammensætter rejserne, så I får den bedst tænkelige oplevelse.
For detaljerne betyder noget. Det er forskellen på at bo på et motel 2,5 times kørsel fra Grand Canyon eller på et hotel, hvor du kan gå hen til kløften på få minutter og nyde både solnedgangen og solopgangen. Det er forskellen på et anonymt 4-stjernet hotel – og et håndplukket 4-stjernet strandhotel med den helt rigtige atmosfære og beliggenhed. Det er den rigtige rytme i programmet, de overraskende naturoplevelser og den flotte køretur. Det er alt sammen bare detaljer. Men det gør en forskel. Det ved vi. Og derfor er Check Point Travel din sikkerhed for en god rejseoplevelse.

2. Vi tilbyder pakkerejser af høj kvalitet, og vi giver prisgaranti

Rejserne er sammensat med stor omhu for at give dig den bedst tænkelige rejseoplevelse. Vi har håndplukket hotellerne og brugt utallige timer på at finpudse programmerne sammen med vores lokale rejsearrangører. Derudover bruger vi meget tid på at forhandle os frem til de helt rigtige priser hos flyselskaber, hoteller og lokale rejsearrangører. For prisen betyder noget. Hos Check Point Travel vil vi levere kvalitetsrejser til markedets bedste pris, og derfor giver vi en prisgaranti. I kan læse mere om vores prisgaranti her.

Sidst men ikke mindst, så vælger vi vores samarbejdspartnere på med omhu. Vi håndplukker vores hoteller, og vi anvender kun anerkendte rutefly med gode forbindelser. Vi samarbejder i øvrigt med eksperterne fra Autocampers.dk, når rejsen går til USA eller Canada i autocamper eller motorhome. Bestiller du hos os, får du naturligvis samme gode pris, som firmaet selv kan tilbyde.

3. Du får personlig service og tryghed på rejsen

Hos Check Point Travel får du en god og personlig service af vores engagerede medarbejdere. De lytter til dine ønsker og medvirker til at sikre, at du får den helt rigtige rejse. På destinationen vil vores lokale partnere sørge for at tage godt imod dig og gøre alt hvad de kan for at give dig en god rejseoplevelse. Som en ekstra service har vi en nødtelefon, som I altid kan ringe på, hvis I har brug for vores hjælp. Det giver tryghed på rejsen.

4. Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Check Point Travel er medlem af Rejsegarantifonden, Nr. 2288. Det betyder, at du som kunde er økonomisk sikret, hvis virksomheden skulle gå konkurs. Altså en ekstra sikkerhed for alle vore rejsende. 

5. Vores rejsende giver topkarakter til Check Point Travel

Vi er både stolte og taknemmelige for de mange flotte tilbagemeldinger, som vi gennem årene har fået på TrustPilot. Her fortæller kunderne, om deres rejseoplevelser med Check Point Travel. Karaktererne er helt i top, så Check Point Travel kan i dag glæde sig over at være blandt de allerbedste rejsebureauer i Danmark – vurderet på kundernes egne bedømmelser. Klik her og læs kundernes flotte anmeldelser på TrustPilot.

6. Det er nemt at bestille en rejse

De fleste af vores rejser kan bestilles direkte på vores hjemmeside. Det er hurtigt, let og enkelt. Og du kan bestille rejsen præcis, når det passer dig. Og så har du endda 48 timers fuld fortrydelsesret fra det tidspunkt, du bestiller rejsen.

Følg os på Facebook

Klik ind og "Synes godt om" os på Facebook. Så bliver du opdateret på gode rejsetilbud og får masser af spændende rejseinspiration. 

Check Point Travels DNA

Check Point Travel er en virksomhed med fokus på kvalitet og service og derfor er vores medarbejdere vores DNA. Du kan møde alle vores gode folk her.

Henrik.jpg

Henrik Særmark-Thomsen
Bureauchef
hst@cpt.dk

Henrik Særmark-Thomsen

Henrik startede i rejsebranchen som guide i bl.a. Thailand og Kina. Efter journaliststudiet og et par år på forskellige dagblade og magasiner fandt han tilbage, hvor han hører hjemme; i rejsebranchen. Henrik elsker at fortælle om sine oplevelser. Særligt Kina står hans hjerte nært, men han beretter også levende om alt fra familieferierne i Thailand, USA og Vietnam til rundrejser på Cuba. Henrik er bureauchef.

 

John.jpg

John Lau-Jensen
Production Manager
jlj@cpt.dk

John Lau Jensen

John er antropolog og vores ubestridte eventyrer. Han har rejst i de fjerneste hjørner af kloden og besidder en uudtømmelig begejstring for rejselivet. Om det gælder gadekøkkener i Hanoi, kør-selv-ruter på Cuba eller de bedste vandreture på Hawaii, er John altid fyldt med gode råd og insider-tips. Men det er først og fremmest Nepal, der har fanget hans interesse, og han har besøgt landet mere end 30 gange. John er chef for gruppeafdelingen og manden bag vores spændende rundrejser med dansk rejseleder.

Jonas 3

Jonas Albæk
Salgsleder / Sales Manager
jal@cpt.dk

Jonas Albæk

Jonas startede i rejsebranchen tilbage i 2000 – først som rejseleder på rundrejser i Thailand, og sidenhen har han hjulpet rejselystne med gennemarbejdede rejser til hele verden hos først Jysk Rejsebureau og senere hos Australienrejser, inden Jonas kom til Check Point Travel. Jonas har rejst rigtig meget over hele verden. Lige fra Cook Øerne, New Zealand, Australien, og det meste af Asien, til Namibia, Peru, Cuba, Mexico, USA og Canada. Jonas sidder altid klar til at dele ud af sine rejseerfaringer og til at hjælpe dig med netop din drømmerejse.

Morten N.jpg

Morten Nymann
Rejsekonsulent
mon@cpt.dk

Morten Nymann

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris til Thailand, så har Morten altid fingeren på pulsen.

Morten har selv rejst i store dele af verden. Fra Borneo, Indonesien og Australien til Thailand og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

Thomas.jpg

Thomas Gamskjær Højbjerg
Rejsekonsulent
tgh@cpt.dk

Thomas Gamskjær Højbjerg

Thomas er retur hos Check Point Travel efter et års ophold i Grønland under corona. Og sådan er det lidt med Thomas, som kommer vidt omkring. Thomas blev uddannet hos DSB Rejsebureau i 2002. Siden har han blandt andet solgt rejser for My Travel, og så har han arbejdet for flyselskaberne Cimber og Norwegian, hvor han findyrkede interessen for at finde de bedste og billigste flyforbindelser.

Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados og Nepal. Og han har boet ni måneder i Indien. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning. Thomas tager sig også af en del af vores svenske kunder. Han taler nemlig svensk, da han er opvokset i en forstad til Stockholm.

Casper.jpg

Casper Lystlund
Rejsekonsulent
chl@cpt.dk

Casper Lystlund

Casper er endnu en af vores dygtige rejsekonsulenter, og trods hans unge alder har han stor erfaring fra rejsebranchen. Casper har boet i både Tyrkiet og Spanien, hvor han har arbejdet som rejseleder og golfguide for Bravo Tours. Desuden har Casper haft ansvar for golf- og grupperejserne på destinationerne.

Casper elsker også selv at rejse, og specielt USA, Thailand, Seychellerne og Bali er blandt hans personlige favoritter. Han har også en stor viden om vores øvrige destinationer, og han nyder at dele ud af sin viden og hjælpe vores kunder til at få de bedst mulige rejseoplevelser. 

Dany Til Web

Dany Lytzen
Rejsekonsulent
dal@cpt.dk

Dany Lytzen

Dany er ny i folden hos Check Point Travel, men har mange års erfaring i branchen. Og så er Dany amerikaner. Det får de mange mennesker, som til dagligt taler med Dany om rejser, glæde af - for Dany kan af indlysende årsager USA bedre end de fleste. Så spørg efter Dany, hvis turen går til USA. Han har uovertruffen viden om alt fra Florida til New England, The Deep South, det vestlige USA og Hawaii.

Dany er også velbevandret i Canada, Mexico og mange andre steder, og han udvider konstant sine horisonter. Hans næste store rejse går til Thailand, og det er håbet, at der også bliver tid til en tur til Italien, hvor Dany drømmer om engang at bo.

pige_no-name.jpg (3)

Caroline Lindeman
Rejsekonsulent
car@cpt.dk

Caroline Lindeman

Caroline er det nyeste skud på stammen hos Check Point Travel. Caroline er en yderst erfaren rejsekonsulent og har mange års erfaring fra rejsebranchen og det kan hendes kunder mærke, for Caroline er exceptionelt skarp til at lave rejser, hvor man får store oplevelser til rimelige priser. Caroline er ekspert i blandt andet USA, som hun har besøgt et utal af gange. Desuden er Caroline også berejst i Mexico og Thailand og sidst men ikke mindst så har hun helt styr på Maldiverne. 

 

Dorte.jpg

Dorte Kuula
Marketingansvarlig
dok@cpt.dk

Dorte Kuula

Dorte er vores marketing, IT og web-ekspert. Hendes vigtigste opgave er at udbrede kendskabet til Check Point Travel og gøre vores hjemmeside endnu bedre, så vi kan tilbyde endnu flere store rejser til små priser.

Dorte kom til Check Point Travel i 2017 og har en fortid i både rejse- og mediebranchen.

Ligeledes er Dorte berejst og kan skrive adskillige rejser til USA, som er hendes store favorit, på sit CV. Derudover har Dorte været i Vietnam, Thailand og Maldiverne og besøgt både Cuba og Bali. Hendes næste store rejse går forhåbentlig til Canada, hvor hun blandt andet skal teste nogle af Check Point Travels rejser.

 

pige_no-name.jpg

Ditte Fogsgaard
Regnskabsansvarlig
dfn@cpt.dk

Ditte Fogsgaard

Det er Ditte, der holder styr på vores tal - og på en masse andet. Ditte kom til Check Point Travel i 2022 og har masser af erfaring fra rejsebranchen med sig i bagagen. Så har I spørgsmål til jeres fakturaer eller betalinger, kan I roligt ringe eller skrive til Ditte. 

Dittes hjerte banker i øvrigt for mere end tal og regnskaber. Faktisk har hun allerede været på en Check Point Travel-rejse til Sri Lanka med familien - og mon ikke, at det bliver til mange flere rejseeventyr i fremtiden?

avatar.jpg

Morten Gram Jensen
Online Manager
mgj@cpt.dk

Morten Gram Jensen

Morten trådte ind ad døren for første gang i 2017 og blev hurtigt en elsket medarbejder i vores kundeservice team. Efter kun kort tid påtog Morten sig flere og flere opgaver - og i dag er det Morten, der tager sig af Check Point Travels online bestillinger. Her hjælper han vores gæster til de bedste oplevelser ude i verden gennem god rådgivning og tæt dialog med vores leverandører.

Morten har en fortid som destinationsguide for TUI og har rejst i det meste af Europa og Asien samt i USA. 

avatar.jpg

Kasper Assenholt Andersen
Online rejsekonsulent
kaa@cpt.dk

Kasper Assenholt Andersen

Kasper begyndte som mange af vores medarbejdere i vores kundeservice team. Det viste sig dog hurtigt, at Kasper har en helt særlig passion for at rådgive om rejser. Derfor fungerer Kasper nu som rejsekonsulent i vores online afdeling. Så det er med stor sandsynlighed Kasper, du får fat på, hvis du har spørgsmål i forbindelse med reservation af en af vores pakkerejser på www.cpt.dk.

Kasper er meget berejst. Han har boet i Berlin og Oslo og backpacket sig gennem Asien og Australien.