Om Check Point Travel

Check Point Travel er et mellemstort danskejet aarhusiansk rejsebureau. Det blev grundlagt i 1996 og har siden haft adresse i Aarhus. Vi er kendt for vores store ekspertise på oversøiske rejsemål og har ry for at være blandt landets dygtigste, når det drejer sig om at arrangere rejser til bl.a. Thailand, USA, Hawaii og Cuba.

Vi rejser selv - meget

Vi har et indgående kendskab til rejsemålene fra egne rejser og har gennem årene fundet frem til de helt rigtige samarbejdspartnere i de forskellige lande. Det betyder, at vi kan tilbyde jer rejser af høj kvalitet til lave priser. Den opskrift har vi succes med. Hvert år sender vi tusindvis af forventningsfulde danskere på rejse til fjerne himmelstrøg, og mange af dem vender jævnligt tilbage for at bestille endnu en rejse hos os i Check Point Travel. Det er vi stolte af. For det viser, at vi holder, hvad vi lover.

Så nu glæder vi os til at give jer en stor rejseoplevelse – til en skarp pris!

  • Specialister i rejser til Cuba, USA, Hawaii, Thailand og Asien
  • Over 20 års erfaring og flere end 50.000 tilfredse rejsende
  • Rejser sammensat med omhu og håndplukkede hoteller
  • Medlem af Rejsegarantifonden
  • God kvalitet til en skarp pris
  • Lokalt ejet rejsebureau ved Århus

Ring til os på telefonnummer 86 13 77 44 eller send os en rejseforespørgsel. Så sidder vores dygtige rejsekonsulenter klar til at hjælpe med at arrangere din næste rejse. I er naturligvis også meget velkomne til at komme forbi kontoret på Hovedgaden 54, 2.th., 8220 Brabrand.

Følg os på Facebook

Klik ind og "Synes godt om" os på Facebook. Så bliver du opdateret på gode rejsetilbud og får masser af spændende rejseinspiration. 

Medarbejdere

Henrik Særmark-Thomsen
Bureauchef
hst@cpt.dk

Henrik startede i rejsebranchen som guide i bl.a. Thailand og Kina. Efter journaliststudiet og et par år på forskellige dagblade og magasiner fandt han tilbage, hvor han hører hjemme; i rejsebranchen. Henrik elsker at fortælle om sine oplevelser. Særligt Kina står hans hjerte nært, men han beretter også levende om alt fra familieferierne i Thailand, USA og Vietnam til rundrejser på Cuba. Henrik er bureauchef.

 

John Lau-Jensen
Manager, Salg & Produktion
jlj@cpt.dk

John er antropolog og vores ubestridte eventyrer. Han har rejst i de fjerneste hjørner af kloden og besidder en uudtømmelig begejstring for rejselivet. Om det gælder gadekøkkener i Hanoi, kør-selv-ruter på Cuba eller de bedste vandreture på Hawaii, er John altid fyldt med gode råd og insider-tips. Men det er først og fremmest Nepal, der har fanget hans interesse, og han har besøgt landet mere end 30 gange. John er chef for gruppeafdelingen og manden bag vores spændende rundrejser med dansk rejseleder.

Jette Ladegaard Petersen
Rejsekonsulent i gruppeafdelingen
jlp@cpt.dk

Jette startede i rejsebranchen i 1988. Først som rejseleder, afbrudt af en toårig marketinguddannelse, efterfulgt af mere end 20 år på rejsebureau. Her har hun primært arbejdet med produktion og håndtering af grupperejser til hele verden. Jette har også selv rejst utrolig meget. Enten alene, sammen med familien eller med en gruppe. Gennem tiden er det blevet til så forskellige rejsemål som Peru og Mauritius til New Zealand og Borneo. Når Jette ikke rejser rundt i den store verden, sejler hun de danske have tyndt i sin båd.

Morten Nymann
Rejsekonsulent
mon@cpt.dk

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris til Thailand, har Morten altid fingeren på pulsen. Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Borneo, Indonesien og Australien til Thailand og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

Lisbeth Axen
Rejsekonsulent
lax@cpt.dk

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt skræddersyede rejser. Så hun har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden. Lisbeth har naturligvis også selv rejst en del både med og uden børn, og hun har mange gode ideer til, hvor det er ideelt at rejse til såvel som par eller med børn. Blandt de absolutte favoritter er Sri Lanka, Thailand, Cuba, USA & Hawaii samt Vietnam. Så om rejsen går øst eller vest på, ved Lisbeth præcis, hvad der skal til for at sikre en succesfuld ferie.

Tina Kristensen
Rejsekonsulent
tkr@cpt.dk

Tina startede som elev i rejsebranchen i 1997. I 2001 kom hun til Check Point Travel, og siden har især Cuba, USA og Latinamerika været de primære omdrejningspunkter for Tinas virke. Hun kender disse områder indgående fra adskillige rejser og har desuden boet et år i det nordøstlige USA samt et halvt år i San Diego. Også Peru står Tinas hjerte nært. Faktisk har Tina ikke blot forelsket sig i Peru som land. Hun er også gift med en peruaner, hvilket har givet hende en stor indsigt i landets kultur. Heldigvis deler hun hellere end gerne ud af sin viden, hvilket både vi og utallige kunder har nydt godt af gennem årerne.

Thomas Gamskjær Højbjerg
Rejsekonsulent
tgh@cpt.dk

Thomas blev uddannet hos DSB Rejsebureau i 2002. Siden har han blandt andet solgt rejser for My Travel, og så har han arbejdet for flyselskaberne Cimber og Norwegian, hvor han findyrkede interessen for at finde de bedste og billigste flyforbindelser. Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados og Nepal. Og han har boet ni måneder i Indien. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning. Thomas tager sig også af en del af vores svenske kunder. Han taler nemlig svensk, da han er opvokset i en forstad til Stockholm.

Peter Jørgensen
Rejsekonsulent
pej@cpt.dk

Peter har allerede rejst mere, end de fleste kommer til på et helt liv. Efter endt uddannelse fra Handelshøjskolen har Peter rejst og arbejdet i Schweiz, Østrig, og senere i Thailand og Egypten, hvor han var dykkerinstruktør. Senere var Peter hoteldirektør i Vietnam i et år, og han har boet i Bolivia i 1,5 år, hvor han var leder af et rejsebureau. Derudover har Peter rejst et hav af steder - han har besteget bjerge i Nepal, rejst i Argentina, USA, Australien, New Zealand, og været turleder i Indonesien, Toscana og på Grønland. 

Dorte Kuula
Projektleder
dok@cpt.dk

Dorte er vores IT og web-ekspert. Hendes vigtigste opgave er at gøre vores hjemmeside og salgssystem endnu bedre, så vi kan tilbyde endnu flere store rejser til små priser. Dorte kom til Check Point Travel i 2017 og har en fortid i både rejse- og mediebranchen. Ligeledes er Dorte berejst og kan skrive adskillige rejser til USA, som er hendes store favorit, på sit CV. Derudover har Dorte været i Vietnam, Thailand og Maldiverne. Hendes næste store rejse går til Mexico, hvor hun blandt andet skal teste nogle af Check Point Travels rejser.

 

Mathias Fischer
Tekstforfatter
mfi@cpt.dk

Mathias er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus i 2015. Hos Check Point Travel er Mathias en del af marketingafdelingen, hvor han blandt andet producerer rejsebeskrivelser til hjemmesiden, skriver nyhedsbreve, pressemeddelelser og håndterer firmaets ageren på de sociale medier. Ligesom kollegaerne er Mathias begejstret for at rejse. Han har blandt andet rejst i Australien i seks måneder, været på safari i Tanzania to gange, været på rundrejse i Asien og har boet i Hong Kong som udvekslingsstudent i fem måneder. 

Simone Sørensen
Produktions- og marketingmedarbejder
sis@cpt.dk

Simone startede hos Check Point Travel i foråret 2014 sideløbende med, at hun afsluttede sin uddannelse indenfor markedsføring. Heldigvis har hun fået smag for livet i et rejsebureau, og hun er nu ansat på fuld tid. Simone står først og fremmest for lancering og vedligeholdelse af vores nye computersystemer. Men hun er naturligvis også selv vild med at rejse. Indtil videre er det blevet til to måneder i Australien samt Thailand, Kina og USA – og der er mange flere rejser på tegnebrættet. 

Lonny Haug Olesen
Bogholder
lho@cpt.dk

Det er Lonny, der holder styr på os alle. Hun kom til Check Point Travel i 2011 som bogholder, men med en baggrund som grafiker, giver hun også gerne en hånd med i marketingafdelingen. Så har I spørgsmål til jeres fakturaer eller betalinger, kan I roligt ringe til Lonny. Lonny har ikke tidligere arbejdet i rejsebranchen, men hun drømmer om at prøve alle vores rejser fra en ende af.

Kathrine Rapoport
Studiemedhjælper
kar@cpt.dk

Ved siden af kandidatstudiet i Marketing på Aarhus Universitet "afvikler" Kathrine ordrer - det vil sige, at hun sender rejsedokumenter ud til kunder og tjekker, at alt er, som det skal være. Kathrine har også selv rejst en hel del. Hun har blandt andet været 2,5 måneder i Sydafrika, hvor hun kastede sig ud fra verdens højeste bungee jump og arbejdede som frivillig for nogle af landets fattige børn. Kathrine har også rejst på New Zealand, været på surfskole i Australien, og besøgt Thailand og Bali. Fritiden bruger Kathrine med venner og fodbold, og så drømmer hun om at tage dykkercertifikat i Thailand, at opleve dyrelivet på Borneo og bountyøerne på Maldiverne.

Morten Gram Jensen
Bookingassistent
mgj@cpt.dk

Morten er ofte den første, I taler med, når I ringer til Check Point Travel. Han er nemlig vores bookingassistent, der hjælper med at servicere eksisterende kunder og tage godt imod nye og sende dem videre til de relevante rejsekonsulenter. Morten har masser af erfaring med at hjælpe folk til gode ferie- og rejseoplevelser. Han er opvokset med forældrenes vandrehjem og campingplads i Sønderjylland, og senere har han arbejdet som guide for Tui på De Canariske Øer, i Grækenland og som chefguide i Egypten. Morten har desuden en BA i International Handel og Markedsføring, og han har planer om at bygge ovenpå med en Cand.merc.