Rejser til Seychellerne

Rejser til Seychellerne byder på krystalklart vand og hvide sandstrande kantet af palmer, der svajer for brisen. Her finder I nogle af de smukkeste strande i verden. Strande der er som taget ud af et postkort. Men øerne i Det Indiske Ocean har så meget mere at tilbyde. Når I rejser til Seychellerne, så får I ikke blot en uforglemmelig badeferie. I får også mulighed for at opleve øernes enestående kultur, natur og dyreliv. 

10 dage

Badeferie på Seychellerne

 • Ophold på stemningsfuldt mini-hotel
 • Værelser med havudsigt
 • Skøn isoleret strand
 • Autentisk creolsk stemning
 • Gratis lån af kajak og snorkeludstyr
 • Landsbybesøg og regnskov
Fra kr. 11.795 / pers. Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
10 dage

Luksusbadeferie på Seychellerne

 • Ophold på 4-stjernet boutiquehotel
 • Bungalows med havudsigt
 • Direkte ved stranden
 • Lækker restaurant og beach lounge
 • Tag på snorkeltur og oplev livet i havet
 • Opdag Mahés fascinerende regnskov
Fra kr. 12.995 / pers. Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
15 dage

Øhop på Seychellerne

 • Oplev tre vidt forskellige øer
 • Ophold på tre stemningsfulde mini-hoteller
 • Nyd øernes smukke strande
 • Tag på snorkeltur og oplev livet i havet
 • Udforsk regnskoven på Mahé og Praslin
 • Mød kæmpeskildpadderne på Ile de Curieuse
Fra kr. 17.895 / pers. Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
15 dage

Luksus-øhop på Seychellerne

 • Oplev tre vidt forskellige øer
 • Bo på tre skønne boutiquehoteller
 • Nyd livet på de fantastiske strande
 • Tag på snorkeltur og oplev livet i havet
 • Udforsk regnskoven på Mahé og Praslin
 • Mød kæmpeskildpadderne på Ile de Curieuse
Fra kr. 25.595 / pers. Pr. person ved 2 voksne.

Turen går til Seychellerne

Rejser til Seychellerne

Rejser I til Seychellerne, så får I virkeligt en stor og eksotisk oplevelse. Seychellerne er kort sagt et tropeparadis uden lige. Strandene er dragende, mentaliteten hos de lokale er behagelig og afslappet, og naturen er utroligt smuk og frodig.

Vandretur i Seychellernes regnskov

De bjergrige øer er klædt i ældgammel regnskov, som I kan udforske på nogle af de mange fine vandreruter. Det er en fantastisk oplevelse at bevæge sig rundt ad disse stier mellem vandfald, kæmpebregner og gigantiske træer, hvor lianerne hænger ned fra trækronerne højt, højt oppe. I dette grønne paradis er der hverken slanger eller giftigt kryb, så I kan roligt tage afsted. Så får I også mulighed for at opleve Seychellernes farverige fugleliv.

Snorkling mellem fisk og skildpadder

Hvis I tager maske og snorkel på, så venter der jer endnu en stor naturoplevelse. Mange steder kan man snorkle direkte fra kysten og se både rokker, havskildpadder og et sandt festfyrværkeri af fisk i alle farver. I kan tage med på dykkerture fra øerne, Praslin og Mahé, hvor autoriserede guider tager jer med på et undervandseventyr til koralrev, der ellers er umulige at komme til.

Den creolske ø-stemning og udsøgte køkken

Befolkningen og kulturen på Seychellerne er creolsk. En forunderlig blanding af fransk og afrikansk, der har givet befolkningen deres smukke træk, et helt unikt sprog med et umiskendeligt fransk islæt, en stærk tro funderet i katolicismen og et køkken, der er en blanding af det bedste fra det afrikanske og det franske. Les seychelloises, som de lokale kalder sig selv, er meget afslappede og har utroligt let til smilet.

Rejser til Seychellerne og "Det langsomme ø-liv"

Livet leves i bittesmå lokalsamfund, hvor kirken, købmandsbutikken og den lokale restaurant er de faste mødesteder. På søndage kan man også finde dem på den lokale strand, hvor de hygger sig med barbecue og en øl efter søndagsgudstjenesten. Fiskeri og landbrug var i mange år de to vigtigste erhverv, men de senere år har også turismen fået betydning. Ud over de luksuriøse hoteller findes der i dag små, hyggelige, familiedrevne bed & breakfast-steder, hvor I kommer tæt på de lokale og den creolske kultur.

Seychellerne seværdigheder

Øerne er meget forskellige. Så hvis I tager på Øhop på Seychellerne, eller en anden type ferie på Seychellerne, venter der jer en anderledes oplevelse og store seværdigheder, når I ankommer til en ny ø. Naturen er anderledes. Hver ø har sin helt egen stemning. Og bedst som I tror, at nu har I set den smukkeste strand, så dukker der en ny op. Jo, en rejse til Seychellerne er meget mere end en badeferie. Men husk at det også er badeferie, hygge og afslapning. De lokale skal nok hjælpe jer med at komme ned i gear.

Seychellerne kort

Skal man sige det kort, er Seychellerne krystalklart vand, palmestrande og tropisk ø-stemning. Men faktisk får I meget mere end det på en rejse til Seychellerne. I modsætning til andre steder med smukke strande, er her nemlig også masser af enestående kultur, natur og dyreliv. Gamle regnskove danner grobund for en levende og spændende natur, som I blandt andet kan udforske på mange eventyrlige vandreruter. Dyrelivet og plantelivet har fået lov at blomstre, og det giver jer en rejse til Seychellerne fyldt med smukke seværdigheder. 

Seychellerne rejse - med dykning

Er I til dykning, er en Seychellerne rejse også lige noget for jer. Tager I dykkerudstyr på og hopper i vandet, kan I nemlig opleve det fabelagtige liv, der findes under havets overflade. Mange steder har I mulighed for at se havskildpadder og fisk i alle regnbuens farver. Der spændende dykkerture at tage på fra øerne Praslin og Mahé, hvor I kommer til fantastiske koralrev med masser af liv. 

Alt om Seychellerne

På Seychellerne er kulturen noget ganske særligt. På rejser til Seychellerne får I et indblik i den creolske kultur, der er fremherskende på øerne. Croelsk er en underfundig blanding af fransk og afrikansk, og det har skabt et unikt, og meget charmerende, sprog. Også maden på Seychellerne er influeret af både det franske og det afrikanske køkken. På Seychellerne har de skabt en spændende fusion, og det giver maden et unikt og lækkert præg. På en Seychellerne rejse vil I med garanti også erfare, at de lokale på Seychellerne har let til smil og altid er klar til at hjælpe turisterne. 

Klima og vejr

Seychellerne klima - Hvornår er det bedst at rejse til Seychellerne

I kan rejse til Seychellerne hele året. Klimaet er tropisk, og det meste af året ligger temperaturen mellem 24-32 °C i gennemsnit med 7-8 solskinstimer pr. dag. Der er ingen decideret tørtid, da der kan komme byger hele året i troperne. 

Maj til oktober er som regel en relativt tør periode, der peaker vejrmæssigt i juli og august. Her er kun begrænset nedbør og gennemsnittemperatur på cirka 27 °C. 

Fra november begynder varmere vinde at komme ind over Seychellerne. Dette er også begyndelsen på den tid af året, hvor der kommer mest nedbør. Fra december til marts kommer der ofte kraftige regnskyl. Det gælder især i december og januar. Det regner ikke hele tiden, og I kan derfor godt rejse til Seychellerne i denne periode, men indimellem kommer der tunge byger. 

April er årets varmeste og roligste måned rent vejrmæssigt. 

Vejret på Seychellerne

Vejret på de 116 paradis-øer er som regel stabilt. Da øerne ikke ligger i et cyklon-bælte, går de nemlig som regel fri af det værste uvejr. Det er dog med at bemærke, at der hele året kan falde korte, tunge regnbyger, som det er tilfældet overalt i troperne.

Mahé                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur (°C) 29 29 30 30 29 28 27 27 28 29 29 29
Nattemperatur (°C) 23 24 24 24 25 24 23 23 24 23 23 23

 

Praslin                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur (°C) 29 29 30 30 29 28 27 27 28 29 29 29
Nattemperatur (°C) 23 24 24 24 25 24 23 23 24 23 23 23

Seasonal seaweed - oplysninger om tang

Det er værd at være opmærksomme på, hvor de tropiske vinde fører tang hen - og hvornår. Tanget er ufarligt, men kan tage lidt af det smukke fra en ellers kridhvid sandstrand og gå lidt udover svømmeoplevelsen. 

Fra maj til september fører de tørre passatvinde tang op på strandene på Praslins sydkyst. Fra oktober til april skyller der derimod tang op på Cote D'or Beach på Praslins nordlige kyst, mens bølger og strømme er stærke på Mahés nordvestkyst - for eksempel Beau Vallon i samme periode. 

Generelt er forekomsten af tang mere sandsynlig på Praslins længere kyststrækninger sammenlignet med de mindre bugter på Mahé og La Digue. 

Skulle vinden føre tang til jeres nærmeste strand, er det værd at huske, at øerne på Seychellerne er relativt små, og derfor er der aldrig langt til smukke, hvide sandstrande uden tang. 

Praktisk information

Visum til Seychellerne

Seychellerne er visumfrit for danske turister i op til 90 dage, så længe I medbringer et pas, der er gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

I skal desuden kunne forevise en returbillet og dokumentation for tilstrækkelig økonomiske midler til dækning af opholdet samt bevis for indkvartering. Tjek de opdaterede oplysninger på Udenrigsministeriets hjemmeside

Vaccinationer og Seychellerne

Når I rejser til Seychellerne anbefales almindeligvis vaccinationer for difteri-stivkrampe samt Hepatitis A. Men vi råder jer til, I god tid inden afrejse, at kontakte jeres egen læge eller Statens Seruminstitut, som kan rådgive jer angående det korrekte vaccinationsprogram for jer.

Rejseforsikringer

Danskere på Seychellerne er ikke dækket af hverken det gule sygesikringsbevis. Derfor opfordrer vi jer til at tegne en privat rejsesygeforsikring, så I er godt dækket ind, hvis uheldet er ude.

Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Valuta i Seychellerne

På Seychellerne er møntfoden seychelliske Rupee. Se den aktuelle kurs på valutakurser.dk

På en ferie til Seychellerne er det en god idé at medbringe Euro, som I kan veksle til Rupee, når I er på Seychellerne. Så er I sikre på at have penge på jer, når I skal bruge dem. Der findes dog også hæveautomater rundt omkring på øerne, så vi anbefaler også at medbringe kreditkort eller dankort - så er I dækket godt ind. 

Tidsforskel Seychellerne

Seychellerne er 3 timer foran Danmark (2 timer, når vi har sommertid). Det vil sige, at hvis klokken er 12:00 på Seychellerne, er den 09:00 i Danmark.

Seychellerne prisniveau

Priserne på Seychellerne varierer en del. Her findes nogle af verdens mest luksuriøse hoteller, og de er naturligvis dyre. Men man kan også finde mindre dyre og rigtig gode hoteller og bungalows til fornuftige priser.

Madpriser er generelt yderst rimelige på restauranter og ved de mange private guesthouses.   

Billig rejse til Seychellerne

Hvis I er på udkig efter et godt Seychellerne rejsetilbud i 2018 - måske i 2019 - så hold øje med vores rejsetilbud. Hvis vi henter nogle billige flybilletter eller får en ekstra skarp pris på hoteller, kan vi få nogle gode rejser til Seychellerne tilbud. 

Bestil et tilbud

Vi har sammensat en række pakkerejser til skønne Seychellerne, hvor I får dejlige strande, smuk natur og afslappet ø-stemning.

Er I interesseret i en rejse til Seychellerne, så tøv ikke med at kontakte os.

Bestil et tilbud

Jeg hedder Lisbeth - Kan jeg hjælpe med noget?

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt pakkerejser.

Lisbeth har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden :)

86 13 77 44 | lax@cpt.dk