Vietnam-desktop.jpg (1)
Rejser til Vietnam
Mekong delta, Can Tho, Vietnam shutterstock_74636878.jpg
shutterstock_125079869 HANOI, VIETNAM - APRIL 21 Unidentified flower vendor at the flower small market on April 21, 2012 in Hanoi, Vietnam..jpg
shutterstock_188298236 HOI AN, VIETNAM -APRIL 16 Cua Dai Beach in Hoi An, Vietnam on April 16, 2014 in Hoian, Vietnam..jpg
Vietnam-desktop.jpg
LungPhin_5576.JPG

Rejser til Vietnam

Rejser til Vietnam byder på et væld af oplevelser. Eksotiske og farverige markeder, fantastiske naturrigdomme, frodige risterasser, historiske templer og paladser samt smukke strande gør det let at kombinere natur, kultur og strandliv i én storslået ferie til Vietnam. Vores pakkerejser til Vietnam indeholder fly, transporter, hoteller og en del udflugter. Det giver jer mere tid til at opleve, og I slipper for at bøvle med alt det praktiske. Der er naturligvis også god tid til at udforske Vietnam på egen hånd.
shutterstock_78891328 Ha Long Bay, Vietnam.jpg

15

dage
Det bedste af Vietnam
 • Stemningsfulde gader og smukke templer i Hanoi
 • Overnat på Ha Long-bugten i traditionel junke
 • Kejserbyen Hué og Den Forbudte Lilla By
 • Strandliv og historisk charme i hyggelige Hoi An
 • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
 • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

Fra kr. 13.100

Pr. person ved 2 voksne.
Det-autentiske-vietnam---hero-desktop.jpg

15

dage
Det autentiske Vietnam
 • Livlige gader og smukke templer i Hanoi
 • Rismarker og landsbyliv i Mai Chau-dalen
 • Bambusskove og vandreture i Pu Luong
 • Klippeformationer og verdensklasse i Ninh Binh
 • 3-dages krydstogt på den eventyrlige Ha Long-bugt
 • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

Fra kr. 16.750

Pr. person ved 2 voksne.
IMG_5771.JPG

15

dage
Natur, kultur & landsbyliv i Vietnam
 • Kultur og natur i den smukke Mai Chau dal
 • Hanoi, Hué og afslapning i Hoi An
 • Cykelture, vandreture og farverige markeder
 • Etniske folkemusik, frodige rismarker og små landsbyer
 • Kejsernes Vietnam, paladser og smukke gravsteder
 • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

Fra kr. 14.710

Pr. person ved 2 voksne.
DetukendtenordligeVietnam-tablet.jpg

15

dage
Det uopdagede Nordvietnam
 • Kultur og natur i det uduristede Nordvietnam
 • Hanoi, Hoi An og landsbyliv i Ha Giang
 • Litteraturens Tempel og Ho Chi Minhs Mausoleum
 • Frodige rismarker og farvestrålende markeder
 • Bo hos gæstfri vietnamesere i en lille landsby
 • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

Fra kr. 17.600

Pr. person ved 2 voksne.

Rejser til Vietnam

Seværdighederne i Vietnam er mange og dybt varierede. Derfor er nedenstående blot et lille udvalg af de højdepunkter, der venter på en rejse til Vietnam. Se også vores Vietnam-kort med overblik over topattraktionerne.

I kan glæde jer til mange spændende Vietnam oplevelser. Udforsk Hanois stemningsfulde gamle bydel og sejl ud på Ha Long-bugten i det tidlige morgengry, når tågen smyger sig om de dramatiske klippeskær. Oplev kejsernes overdådige gravmæler i Hué og prut om prisen med lokale bjergstammer på markeder i afsidesliggende Sapa og Ha Giang. Gå på opdagelse gennem den hyggelige handelsby Hoi An, hvis brolagte historiske gader flankeres af kinesiske byhuse, og sejl gennem Mekong-deltaets frodige verden mellem dybgrønne rismarker og små landsbyer. 

Udsøgt køkken og glimrende strande

En helt anden side af Vietnam venter jer i Ho Chi Minh City, hvor scootere i tusindvis suser ind og ud mellem topmoderne skyskrabere og små simple gadekøkkener, der serverer fantastisk vietnamesisk mad for meget få penge. Muligheder er der masser af i Vietnam, og overalt mødes I af den venlige og nysgerrig befolkning. Heldigvis kan I lade oplevelserne bundfælde sig med et par dages afslapning på landets glimrende strande.

Shopping og Vietnams farverige markeder

Få andre steder i verden er markederne så eksotiske som i Vietnam. Her er maden ikke bare frisk. En stor del af den er stadig levende, og det er ikke ualmindeligt at se en spand fyldt med levende ål stå ved siden af sække med ris og nydelige stabler af modne frugter. Også mere eksotiske indslag som slanger og insekter kan ses på markederne, der altid emmer af liv. Fantastiske markeder findes overalt i Vietnam. Men markederne i Ha Giang i det nordlige Vietnam samt de flydende markeder i Mekong-deltaet er noget ganske særligt. Mere vestlige butikker kan findes i Ho Chi Minh City og Hanoi, der begge er gode steder at shoppe.

Naturoplevelser i Vietnam

Vietnam er velsignet med fantastiske naturrigdomme. Mest berømt er Ha Long-bugten, hvor kalkstensbjerge hæver sig brat op af havet. Men dramatiske bjerge kan også ses i Ninh Binh og de nordlige bjerge ved Sapa og afsidesliggende Ha Giang, hvor risterrasser dækker bjergsiderne. Det sydlige Vietnam derimod er næsten helt fladt. Men her forgrener Mekong-floden sig i det uendelige og skaber et stort og frodigt delta fyldt med rismarker og små kanaler.

Kultur og historie i Vietnam

Vietnam har en lang historie, og landets rige kultur er synlig overalt. Oplev traditionelt dukketeater omkring Hanoi, besøg bjergstammerne i Ha Giang og gå i kejsernes fodspor gennem templer, gravmæler og paladser i den gamle hovedstad Hué. Historisk interesserede bør også besøge Cham-museet i Danang og templerne ved My Son. For ikke at tale om Hoi Ans hyggelige brolagte gader flankeret af små butikker og travle værksteder. Vietnamkrigens gru mindes på krigsmuseet i Ho Chi Minh City, mens Chu Chi-tunnellerne giver et fascinerende indblik i, hvordan den vietnamesiske hær formåede at holde stand mod den overlegne amerikanske hær. 

Badeferie i Vietnam

Det er oplagt at kombinere rundrejsen i Vietnam med nogle dages badeferie. Der findes gode strande lige udenfor Hoi An, hvilket gør det let at kombinere natur, kultur og strandliv. Men landets bedste strande findes på øen Phu Quoc.

Øverst på siden finder I et kort over Vietnam. Her kan I få et overblik over landet og finde de byer, som I skal besøge på jeres Vietnam rejse.

Vietnamesisk mad

Det vietnamesiske køkken er fremragende og næsten grund nok til at besøge landet. Prøv en skål dampende varm pho-suppe til morgenmad eller friske forårsruller fyldt med smagsfulde ingredienser direkte fra markedet. Også svinekød, oksekød, kylling samt seafood bruges hyppigt sammen med frugt og grønt, der har optimale betingelser i det tropiske klima. De fleste vietnamesiske retter kan prøves på restauranter rundt om i landet. Men gør jer selv en tjeneste og prøv mindst et måltid mad fra et gadekøkken. Det vil I ikke fortryde.

HoiAn_fiskere_2.JPG
Terraced rice fields landscape with mountain, river, fog at Hoang Su Phi, Ha Giang, Vietnam.jpg
Fandt du ikke lige hvad du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os