Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 1439825942

Den spanske trappe i Rom

Den spanske Trappe er en af Roms mest ikoniske seværdigheder og et populært sted for både turister og lokale. Trappen er opkaldt efter det spanske palads, som engang stod ved siden af ​​den.

Trappen er imponerende med sine 138 trin og smukke design. Den er fyldt med blomster og grønne planter, som gør det til en af ​​de mest maleriske steder i byen. Det er et populært sted for fotos og afslapning, hvor du kan sidde og nyde udsigten over byen.

178Ec37c Lm 3649 1648Ed90014

Italiensk stil og skønhed

Den spanske Trappe blev bygget i det 18. århundrede for at forbinde det spanske palads med den franske kirke Trinità dei Monti. Den blev designet af Francesco de Sanctis og har siden været et symbol på italiensk stil og skønhed.

Kulturelle betydning

Trappen er også kendt for sin kulturelle betydning, da den har været vært for en række berømte arrangementer, herunder modevisninger og koncerter. Den har også optrådt i film som "Roman Holiday" og "The Great Beauty".

F0f6f740 Lm 3649 1648Edc46dc

Skønhed, kultur og charme

Men Den spanske Trappe er mere end bare et smukt sted. Det er et sted, som symboliserer det bedste ved Italien - skønheden, kulturen og charmen. Det er et sted, som vil efterlade dig med en følelse af glæde og ærefrygt over dens imponerende design og betydning for byen.

Italien Rom Den Spanske Trappe 21B

Så hvis du besøger Rom, så sørg for at besøge Den spanske Trappe og tage et øjeblik til at nyde dens skønhed og betydning. Det er en oplevelse, som du ikke vil glemme, og et sted, som vil efterlade dig med en dybere forståelse af Italiens rig kultur og historie.

Læs om flere seværdigheder i Rom her!