Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_119302513 North Rim Grand Canyon Cape Royal.jpg

Kort over det vestlige USA

Brug Check Point Travels kort over det vestlige USA til at finde de steder, I vil besøge. På vores USA kort har vi markeret de vigtigste steder for dem, der rejser på ferie til vest-USA. Som kortet viser, er mulighederne mange.

Det Vestlige USA

En rejse til det vestlige USA vil typisk være et roadtrip, hvor man kører i lejet bil fra sted til sted. Og som vores USA kort viser, så har det vestlige USA uendeligt meget at byde på, så vær forberedt på, at det bliver svært at vælge.

Et skatkammer af oplevelser

Langs Stillehavskysten finder I de største byer, San Francisco og Los Angeles, som er forbundet af en af USA's smukkeste vejstrækninger, Highway 1. Længere mod øst finder i den bjergrige Yosemite National Park med kæmpegraner og vilde dyr. Begiver I jer endnu længere ind i landet, rammer I ørkenen. Her lyser Las Vegas op i de øde landskaber, som gemmer på naturperler som Grand Canyon, Bryce Canyon og Zion National Park. Mod nord finder I de klassiske prærielandskaber og Yellowstones bison samt Grand Teton.

 

Rejs til det vestlige USA med CPT

Brug vores USA kort til at planlægge jeres rejse. Tag også et kig på vores rejser til USA her. Benyt også gerne Check Point Travels ekspertise, hvis I har spørgsmål. Kontakt os på 78 73 09 97 eller skriv til os. Vi kvitterer med masser af inspiration og et konkret tilbud på netop jeres rejse til det vestlige USA.

Send rejseforespørgsel

Se også vores rejser til det vestlige USA her:

ZION NATIONALPARKEN - vandreture i alle sværhedsgrader fører dig rundt i de fascinerende landskaber og giver udfordringer til de aktive rejsende, Check Point Travel

21

dage
Storbyer og nationalparker i vest
  • Oplev San Francisco, Los Angeles og Las Vegas
  • Gå på opdagelse i Grand Canyon, Bryce og Zion
  • Bo tæt på nationalparkerne og få mere oplevelsestid
  • Tag på vandretur i Yosemite's storslåede natur
  • Nyd Stillehavskysten og dyrelivet på Highway 1
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 15.500

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Flere USA kort

Check Point Travels Hawaii kort med seværdigheder er populært, fordi vi har gjort os umage med at vise attraktionerne. Måske I også vil se vores øvrige USA kort?

Gå til vores øvrige USA kort her:

Kort over USA vestkysten, USA kort vestkysten, USA vestkyst kort, US map west, western US map eller map of west USA. Kært barn har mange navne, og med Check Point Travels kort over det vestlige USA ved hånden finder I et godt redskab til at få overblik over attraktioner og seværdigheder. Se vores øvrige landekort her.