Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
MALDIVERNE.jpg

Hvor ligger Maldiverne? Se vores Maldiverne kort

Hvor ligger Maldiverne? Check Point Travels Maldiverne kort med vores paradisøer giver jer overblik over mulighederne på Maldiverne.

Maldiverne kort.png

Vores kort over Maldiverne røber det en smule: Maldiverne er noget helt særligt. I store cirkler ligger øerne spredt ud Det Indiske Ocean. Det er ganske tydeligt, at Maldiverne er noget helt unikt. 

Man mærker det endnu tydeligere under indflyvningen til den internationale lufthavn, der ligger tæt på hovenbyen Male. Fra vinduet kan man se alle de små paradisøer, der ligger som små hvide og grønne klatter i det turkis-blå vand. Lufthavnen er et eventyr i sig selv. Den ligger på sin egen ø, som måtte forlænges med knust, død koral for at få banerne lange nok til de større jetfly. Fra lufthavnen kan I tage indenrigsfly, vandtaxier eller private jetbåde ud til jeres resort.

Rejser til Maldiverne med Check Point Travel

Har I fået lyst til at rejse til Maldiverne for selv at opleve de fantastiske atoller og paradisøer, I ser på kortet over Maldiverne? Så tag et kig på vores rejser til Maldiverne her. I er også velkomne sende os en rejseforespørgsel. Vi kvitterer med et godt og helt uforpligtende tilbud på jeres næste rejse til Maldiverne. 

Send rejseforespørgsel

I kan også få overblik over vores rejser til Maldiverne her:

Hvor ligger Maldiverne?

Ø-gruppen Maldiverne ligger i Det Indiske Ocean, ca. 500 km. sydvest for Sri Lanka. Længere mod nord ligger Indien og langt mod vest finder I Afrika og mod øst har vi Sydøstasien. Maldiverne ligger lige nord for ækvator. De fleste rejser til Maldiverne går via Dubai og Sri Lanka

Maldivernes atoller

Mange steder rundt omkring i verden forsøger man at lokke rejsende til med billeder af hvidt sand, blå himmel, palmer og klart vand. Maldiverne er et af de få steder, der indfrier ALLE løfter om en eksotisk ferie. Vandet er klart, dyrelivet under overfladen er som at skikke hovedet ned i et akvarium, sandet er blødt og hvidt og stjernehimmelen er overvældende. Maldiverne sprænger alle rammer for eksotisk ferie.

Maldiverne består af 26 atoller, som ikke er enlige øer, men gigantiske cirkelformede koralformationer, som er flere hundrede kilometer brede. Disse ringe er splittet op i utallige øer. Alt i al består dette lille land i midten af Det Indiske Ocean af ca. 1.200 små koraløer. Kun en brøkdel - nemlig omkring 200 - af dem er beboet. Det højeste punkt over havet er på omkring 2 meter - kun enkelte palmer rager højere op!

På vores Maldiverne kort er kun to af disse atoller indtegnet, nemlig North Male Atoll og South Male Atoll. Det betyder, at der er relativt kort vej til jeres resort, når I lander i Male Lufthavn. Turen foregår i speedbåd og er en oplevelse i sig selv, for det er her, at I første gang kan se det forunderligt klare vand. Måske ser I endda en rokke eller en skildpadde på jeres tur til enten Fun Island eller Paradise Island, hvor en ferie med vand, sand og sol venter forude.

S-0059 Ahmed Rasheed.jpg

Maldiverne kort, kort over Maldiverne, Maldives map. Kært barn har mange navne, og med Check Point Travels Maldiverne kort ved hånden finder I et godt redskab til at få overblik over attraktioner og seværdigheder. Se vores øvrige landekort her.